bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 7.018
- Πόντοι
- 6.030
Να κι ένα ωραίο θέμα
Μικρός υπήρξα αληταμπουρας(με την Καλή έννοια). Ξυλικια, οπαδιλικια, ευτυχώς ναρκωτικά όχι, αν και ολες οι παρεες μου κάνανε. Αν και σοβαρεψα νωρίς έχασα μια χρονιά απο τις μαλακιες μου. Φυσικά δεν μετανιώνω. Μην σου πω, οτι μου έκανε πολύ καλό.Μπλα Μπλα Μπλα και παλι Μπλα Μπλα Μπλά..... ωραια τα λες και συ μαν, δεν αντιλεγω, αλλα το θεμα ειναι: τι θα μετανιωνα και τι θα αλλαζα οποτε και εγω λεω αυτο το οποιο θα με συμπληρωνε οπως επισης ποια κενα ειναι αυτα τα οποια θεωρω ΕΓΩ οτι ειναι ψιλοσημαντικα.... και ΤΟΝΙΖΩ προς αποφυγη παρεξηγησεων ( εγω τα θεωρω ) και μαλιστα οχι σε υπερβολικα μεγαλο βαθμο που να μετανιωνω την ωρα και την στιγμη..... οπως προειπα ειμαι ικανοποιημενος απτην ζωη μου και εχω κανει δουλεια με το τσουβαλι με τον εαυτο μου οποτε ειμαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ικανοποιημενος απ'την ζωη μου......τωρα ωραια τα λες εσυ στην θεωρια αλλα πιστεψε με ολοι οσοι ΔΕΝ το ειχαν παει και τοσο απο μικροι πιο ζωηροι και αρχιδιδες σαν χαρακτηρες, πιστευω εχουν ενα απωθημενο ( εστω μικρο ) να δουν πως θα εξελισσοταν η ζωη τους σε ολους τους τομεις αν διαβαιναν σε τετοιο το μονοπατι τους, απο μικρη ηλικια, συμφωνα με το 'αλητικο', μαγκικο, αλανικο Lifestyle.....και επαναλαμβανω επειδη σε βλεπω να παραλειπεις καποια πραγματα που τονιζω ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ( που αυτοι οι σκληροι καργιολιδες τα απολαμβανουν απο μικροι κλπ.) μιλαω και για πολλαααα αλλα πραγματα , τα οποια θα ρθουν αν εισαι τετοιος......αλλιως αν ξεκινησεις να ενεργοποιησε πιο μεγαλος φιλαρακο μου αστα δυσκολα τα πραγματα ..... εχεις ηδη μπει στην λουπα της διαμορφωσης και μετα δεν εχει περιθωρια για αλλαγες......
Τυπε κατά βάθος σε γουστάρει η 5γιω, ασχέτως αν το παίζει δύσκολη.Ε καλα, δεν θα παντρευομασταν κιολας
Τα μεγαλυτερα λαθη που εχω κανει και κανει ενας ανθρωπος κατεμε στη ζωη του ειναι:
1)Διατηρει φιλιες που εχουν πεθανει προ πολλου για συναισθηματικους λογους και απο οικτο..το πιο κλασσικο παραδειγμα ειναι οτι κραταει φιλους απ το σχολειο που χρονια μετα δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που ηταν(οπως και μεις) οποτε διατηρει μια αχρειαστη τοξικοτητα
2)Εμπιστευεται αντρες-φιλους..Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι φιδια κολοβα που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να βρουν ενα μουνι σταθερο να γαμανε.μολις το καταφερουν χανονται απο προσωπου γης κ εμφανιζονται παλι οταν τους στειλει η γκομενα..ειναι το χειροτερο ειδος αρσενικου που μπορει να τυχει στη ζωη καποιου...
3)πιστευει τις γυναικες κ οσα του λενε...μια γυναικα στα 18 της που τη γαμας θα τριπλοτσεκαρει την καποτα σου για να δει αν τρυπησε.στα 30 της θα σου πει:χυσε με μωρο μου θελω να σε νοιωσω..εσυ σαν ζωο θα χυσεις και σε 9 μηνες εχεις διατροφη 1000 ευρω για τα επομενα 18 χρονια της ζωης σου...
4)Δουλευεις για να πλουτιζει καποιος αλλος κ συ αρκεισαι που εχεις otetv και fiat punto
5)δεν πας με πουτανες για ηθικους και υγειονομικους λογους
2)Εμπιστευεται αντρες-φιλους..Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι φιδια κολοβα που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να βρουν ενα μουνι σταθερο να γαμανε.μολις το καταφερουν χανονται απο προσωπου γης κ εμφανιζονται παλι οταν τους στειλει η γκομενα..ειναι το χειροτερο ειδος αρσενικου που μπορει να τυχει στη ζωη καποιου...
=---------------Πριν κατι χρονια ειχα τραβηγματα με ενα ξανθο Ρουμανακι 23 Μαιων και παραλληλα μου στρώνεται για γαμησι και η μικρότερη αδερφή της(19 το μικρό), μετανιωσα που δεν την πηρα,επαιζε αισθημα με την μεγαλη γι αυτο και κολλησα! Οπως εξελίχθηκαν βεβαια τα πράγματα μετά, το μετάνιωσα που δεν βάτεψα και τη μικρή!
Το ηθικό δίδαγμα ειναι να ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΗ!
Μετανοιωσα οτι σπουδασα Αθηνα και οχι πατρα θεσσαλονικη κρητη που γινεται χαμος
Καλησπέρα!!! Εγω αθηνα βρίσκομαι και γίνεται χαμοοοος!!
λογικο 4 εκατομμυρια αλλα και παλι πατρα θεσσαλονικη η Κομοτηνη ηθελα. Το τελευταιο για τις σχολες που εχει
Μετάνιωσα που δεν μπήκα στο δημόσιο να τα ξύνω και να έχει ο μήνας 9.