Νέα

Έχετε μετανιώσει για πράγματα που (δεν) κάνατε νεότεροι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
7.018
Πόντοι
6.030
Μπλα Μπλα Μπλα και παλι Μπλα Μπλα Μπλά..... ωραια τα λες και συ μαν, δεν αντιλεγω, αλλα το θεμα ειναι: τι θα μετανιωνα και τι θα αλλαζα οποτε και εγω λεω αυτο το οποιο θα με συμπληρωνε οπως επισης ποια κενα ειναι αυτα τα οποια θεωρω ΕΓΩ οτι ειναι ψιλοσημαντικα.... και ΤΟΝΙΖΩ προς αποφυγη παρεξηγησεων ( εγω τα θεωρω ) και μαλιστα οχι σε υπερβολικα μεγαλο βαθμο που να μετανιωνω την ωρα και την στιγμη..... οπως προειπα ειμαι ικανοποιημενος απτην ζωη μου και εχω κανει δουλεια με το τσουβαλι με τον εαυτο μου οποτε ειμαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ικανοποιημενος απ'την ζωη μου......τωρα ωραια τα λες εσυ στην θεωρια αλλα πιστεψε με ολοι οσοι ΔΕΝ το ειχαν παει και τοσο απο μικροι πιο ζωηροι και αρχιδιδες σαν χαρακτηρες, πιστευω εχουν ενα απωθημενο ( εστω μικρο ) να δουν πως θα εξελισσοταν η ζωη τους σε ολους τους τομεις αν διαβαιναν σε τετοιο το μονοπατι τους, απο μικρη ηλικια, συμφωνα με το 'αλητικο', μαγκικο, αλανικο Lifestyle.....και επαναλαμβανω επειδη σε βλεπω να παραλειπεις καποια πραγματα που τονιζω ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ( που αυτοι οι σκληροι καργιολιδες τα απολαμβανουν απο μικροι κλπ.) μιλαω και για πολλαααα αλλα πραγματα , τα οποια θα ρθουν αν εισαι τετοιος......αλλιως αν ξεκινησεις να ενεργοποιησε πιο μεγαλος φιλαρακο μου αστα δυσκολα τα πραγματα ..... εχεις ηδη μπει στην λουπα της διαμορφωσης και μετα δεν εχει περιθωρια για αλλαγες......
Μικρός υπήρξα αληταμπουρας(με την Καλή έννοια). Ξυλικια, οπαδιλικια, ευτυχώς ναρκωτικά όχι, αν και ολες οι παρεες μου κάνανε. Αν και σοβαρεψα νωρίς έχασα μια χρονιά απο τις μαλακιες μου. Φυσικά δεν μετανιώνω. Μην σου πω, οτι μου έκανε πολύ καλό.
Τί μετανιώνω;
Ίσως που δεν την έκανα για Αμέρικα, ενω είχα βαθμαρες στο Πολυτεχνείο κι έμεινα να παλεύω εδώ. Δυστυχώς όταν τελείωσα τη σχολή, τα πράγματα ήταν πολύ καλά για τους πολυτεχνιτες στη χώρα μας. Κατά τ αλλά κομπλέ. Μαθαίνουμε κι εξελισσόμαστε απο τα λάθη μας.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
Ε καλα, δεν θα παντρευομασταν κιολας
Τυπε κατά βάθος σε γουστάρει η 5γιω, ασχέτως αν το παίζει δύσκολη.

Υ.Γ. Έχω μια απορία ρε τυπε. Πότε βρίσκεις χρόνο να μελετήσεις υποθέσεις ; Όλη μέρα γράφεις εδώ σε διάφορα νήματα. Σε κόβω να έχεις συνεργαζόμενους δικηγόρους που δουλεύεουν για πάρτη σου.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.012
Πόντοι
4.655
Τα μεγαλυτερα λαθη που εχω κανει και κανει ενας ανθρωπος κατεμε στη ζωη του ειναι:
1)Διατηρει φιλιες που εχουν πεθανει προ πολλου για συναισθηματικους λογους και απο οικτο..το πιο κλασσικο παραδειγμα ειναι οτι κραταει φιλους απ το σχολειο που χρονια μετα δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που ηταν(οπως και μεις) οποτε διατηρει μια αχρειαστη τοξικοτητα
2)Εμπιστευεται αντρες-φιλους..Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι φιδια κολοβα που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να βρουν ενα μουνι σταθερο να γαμανε.μολις το καταφερουν χανονται απο προσωπου γης κ εμφανιζονται παλι οταν τους στειλει η γκομενα..ειναι το χειροτερο ειδος αρσενικου που μπορει να τυχει στη ζωη καποιου...
3)πιστευει τις γυναικες κ οσα του λενε...μια γυναικα στα 18 της που τη γαμας θα τριπλοτσεκαρει την καποτα σου για να δει αν τρυπησε.στα 30 της θα σου πει:χυσε με μωρο μου θελω να σε νοιωσω..εσυ σαν ζωο θα χυσεις και σε 9 μηνες εχεις διατροφη 1000 ευρω για τα επομενα 18 χρονια της ζωης σου...
4)Δουλευεις για να πλουτιζει καποιος αλλος κ συ αρκεισαι που εχεις otetv και fiat punto
5)δεν πας με πουτανες για ηθικους και υγειονομικους λογους

Καλά το 3) είναι εκτός πραγματικότητας

Π

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
2)Εμπιστευεται αντρες-φιλους..Η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι φιδια κολοβα που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να βρουν ενα μουνι σταθερο να γαμανε.μολις το καταφερουν χανονται απο προσωπου γης κ εμφανιζονται παλι οταν τους στειλει η γκομενα..ειναι το χειροτερο ειδος αρσενικου που μπορει να τυχει στη ζωη καποιου...

Καλά,αυτό εννοείται.

Και δεν γλυτώνεις από τέτοιους,γιατί 9 στους 10 είναι λίγουρες για μουνί που χαίρονται να υπηρετούν μια γκόμενα

vaggelis 80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Like
3.293
Πόντοι
446
Δεν να υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει μετανιώσει για κάτι στην ζωή του. Τι να λέει όμως όσο και αν μετανιώνεις ο χρόνος πίσω δεν γυρνά

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.012
Πόντοι
4.655
Προσωπικά, θα ήθελα να αρχίσω πυγμαχία νωρίτερα, κάπου στα 25 αντί για 32.

Π

steve07

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2013
Like
227
Πόντοι
21
Πριν κατι χρονια ειχα τραβηγματα με ενα ξανθο Ρουμανακι 23 Μαιων και παραλληλα μου στρώνεται για γαμησι και η μικρότερη αδερφή της(19 το μικρό), μετανιωσα που δεν την πηρα,επαιζε αισθημα με την μεγαλη γι αυτο και κολλησα! Οπως εξελίχθηκαν βεβαια τα πράγματα μετά, το μετάνιωσα που δεν βάτεψα και τη μικρή!

Το ηθικό δίδαγμα ειναι να ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΗ!

The STARGAZER

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
To βασικότερο πραγμα κατ' εμέ είναι να κοιτάζεις ποιό έιναι το επόμενο βήμα της εξέλιξής σου πάνω σε οποιοδήποτε θέμα..Από το πιο ασήμαντο μέχρι το πιο σημαντικό..Σκέψου σε ποιά πράγματα είσαι καλός ας πούμε ή και σε πραγματα που εισαι κακός..Ποιό είναι το επόμενο στάδιο για να γίνεις καλύτερος; Κυνήγησέ το! Είναι πολύ βασικό να αντιληφθείς τη στιγμή που έχεις πιάσει το peak του κάθε σταδίου και να κοιτάξεις το επόμενο..Ετσι εξελισσεσαι γρηγοροτερα γιατι κερδιζεις χρόνο..
Προσωπικά ήμουνα 6 χρόνια σε μια εταιρεία η οποία φυτοζωούσε και ήξερα από το 40 χρόνο ότι κάποια στιγμή θα γινει το μπαμ..Εχασα 2 χρόνια γιατί απλά είχα βολευτεί στην όλη φάση και έλεγα δε βαριέται..Αμα γινει το μπαμ θα δουμε τι θα κάνουμε..Αποτέλεσμα..εχασα 2 χρονια από τη ζωή μου. Ευτυχώς τωρα είμαι σε μια εταιρεία με πολύ καλύτερες προοπτικες..

Σίγουρα θα μετανιώσουμε για πράγματα που δε κάναμε στο παρελθόν, γιατί δεν είχαμε την ωριμότητα της στιγμής να σκεφτούμε πιο ορθολογικά. Τί γίνεται όμως όταν βλέπεις τη δεδομενη χρονικη στιγμή κάποια πράγματα να μη πηγαίνουν καλά ή να μην εισαι ευχαριστημένος από τη ζωή σου αλλά δε κάνεις τίποτα και απλά βλέπεις τη ζωή να σε προσπερνά; Αν στα 30 ή στα 40 σου θες να αλλαξεις πράγματα στη ζωή σου και δεν το προσπαθήσεις εκείνη τη στιγμή, τότε όταν φτασεις στα 60 σου δεν θα έχεις καμια δικαιολογία που δεν το έπραξες..Γιατί ήξερες..

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Να πω και εγω την μαλακια μου...
Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ 20 Η 10, 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ....
αυτο βεβαια δεν ισχυει σε ολα....
π.χ..
οταν εστειλα 2,3 πολυ καλες γκομενες που ηθελαν γαμο,ΕΓΩ δεν ημουν ετοιμος ΤΟΤΕ, την στιγμη εκεινη πηρα την σωστη αποφαση, κοιτωντας πισω μπορει να πω @@@@ εκανα, αλλα τοτε σκεφτηκα οτι εφοσον δεν ηθελα δεν μπορουσα να λεω συνεχεια "θα δουμε" "του χρονου" κτλ....θα ημουν καραγκιοζης ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ/ΕΚΕΙΝΕΣ...προτιμησα την δυσκολη λυση στο να φυγω.
-----------
σε τι εχω μετανιωσει γενικα, απειρα μουνια κ χαμενες ευκαιριες θα εχουν ολοι να φανε,
κανεις ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει παρει οτι του δοθηκε...
μετανιωνω για 5,6 περιπτωσεις οι αλλες ηταν σαν να μην εγιναν.
στον αντιποδα δεν μετανιωνω για καμια 10αρια παντρεμενες και οι 3,4 ηταν μουναρες την στιγμη εκεινη εκανα την σωστη επιλογη=εχω ηρεμια.
---------------
αλλες μαλακιες..
-καπνισμα...
-ανουσιες φιλιες που επρεπε να τελειωσουν στα 22 αντε στα 23 οριστικα εκτος απο 3,4 ατομα...
-καμια 2η ευκαιρια σε πολλες περιπτωσεις ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ.
-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ αν κ δεν εχω θεμα, θα επρεπε να μαζευω πιο πολλα λεφτα οταν ηταν καλυτερα τα πραγματα, η το πιο βασικο να μην ξοδευω σε μαλακιες...
οι πουτανες μια κ ειμαστε σε τετοιο σαιτ δεν πιανονται γιΑΤΙ΄
Α-ΔΕΝ ΞΟΔΕΨΑ ΠΟΤΕ ΠΟΛΛΑ.
Β-ΓΛΥΤΩΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.
-----------------------------------------
ΤΩΡΑ το στυλ δεν μετανιωνω για ΤΙΠΟΤΑ=ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ...
π.χ δεν βοηθησες καποιον που σε χρειαζονταν κ μπορουσες.
-σκατα φερσιμο σε γκομενα.
-διαφορα ψεματα κτλ....
η λιστα ειναι ατελειωτη...
--------------------
επαγγελματικα ΤΥΠΟΙ
το 70,80,90 περασε η εποχη με σταθερες δομες ολα ΑΛΛΑΖΟΥΝ..
π.χ πολλοι σημερινοι 60+ μετανιωσαν που το 1981 δεν μπηκαν δημοσιο...οι ιδιοι βεβαια στα 80ς εκαναν πολυ καλη ζωη χ 10 απο τα ψιχουλα του δ/υ τοτε.+ δεν υπηρχε η ανασφαλεια τοτε.
πολλοι λενε δεν εκατσαν στρατο η σχολη ωστε στα 45 συνταξη, ξεχνανε κ αυτοι οτι τα αρβυλα κ μονο τους φερναν αλλεργια.
απο την αλλη ενας δ/υ με προσοντα εχει μετανιωσει την σιγουρη επιλογη του μηνας μπαινει/βγαινει..
εχει λιωσει στους 4 τοιχους, μπορει ο μισθος να τρεχει αλλα θα τον τρωει αυτο το ΑΝ.
ΡΙΣΚΑΡΕ ΣΤΟΝ Ι/Τ.
-----------------
Το πιο βασικο τυποι...
τα λαθη μας να μην παιρνουν κ αλλους μαζι,
π.χ οδηγηση μεθυσμενος αφηνω εναν αναπηρο.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Πριν κατι χρονια ειχα τραβηγματα με ενα ξανθο Ρουμανακι 23 Μαιων και παραλληλα μου στρώνεται για γαμησι και η μικρότερη αδερφή της(19 το μικρό), μετανιωσα που δεν την πηρα,επαιζε αισθημα με την μεγαλη γι αυτο και κολλησα! Οπως εξελίχθηκαν βεβαια τα πράγματα μετά, το μετάνιωσα που δεν βάτεψα και τη μικρή!

Το ηθικό δίδαγμα ειναι να ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΗ!
=---------------
πολυ ποιοτικο ποστ, αλλα τυπε ο δισταγμος η ο φοβος για κατι καινουργιο μας κρατα δεσμιους.
οταν εχεις και οικογενεια το οποιο ρισκο ειναι πιο δυσκολο γιατι απο την αποφαση σου εξαρτιονται και αλλοι.
---
αυτο που ειναι το χειροτερο ειναι να " πεσεις" παιρνοντας υποψιν γνωμες αλλων σε ολα τα επιπεδα...δουλεια,γκομενα κτλ
αν το χες κανει μονος σου δεν θα σε χαλαγε πολυ.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
παντα βλεπουμε μια κατασταση και μετανιωνουμε εκ των υστερων
λεμε οτι "αν τοτε ειχα κανει αυτο τωρα θα ημουν ετσι" αλλα ολα αυτα ειναι μπουρδες

1)γιατι τα βιωματα μας κανουν αυτο που ειμαστε αρα οταν λεμε οτι κακως δεν καναμε αυτο πριν 5-10 χρονια  το λεμε με βαση αυτα που εχουμε βιωσει

2)δεν γνωριζουμε το αποτελεσμα της αλλης επιλογης απλα υποθετουμε οτι αν ειχαμε τοτε επιλεξει το αλλο τωρα θα ειμασταν καλυτερα
αλλα μπορει να ημασταν και χειροτερα

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
το μυστικο στην ολη φαση ειναι να μην κανεις τα ιδια λαθη...
π.χ αργεις στην δουλεια εστω κ χωρις συνεπειες=ξυπνα νωριτερα.
-παιζεις τζογο κ χανεις παρατα τον!
-βλεπεις με μια γκομενα δεν πας καλα αλλα ειναι μουναρος=παρατα την κ μην φοβασαι το μετα.-
-η δουλεια ειναι ενα αλλο κεφαλαιο οι εξυπνοι δεν πεφτουν σε ληθαργο ξαχνονται & οταν βρεθει η ευκαιρια την κοπανανε, ουτε ανεργεια ουτε ανασφαλεια-
σε ολο το concept  βοηθαει η παρεα με ατομα που εχουν σπασει τον φαυλο κυκλο & εχουν αφησει πισω αρνητισμο&κακκες συνηθειες...
αλλωστε να αντικαταστησεις το λοττο με το τζοκερ(για πιθανοτητες η το κινο με το εξτρα 5 τον εαυτο σου κοροιδευεις)...το ιδιο κανονικα τσιγαρα με light  κτλ κτλ

PeinaleosX

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
123
Πόντοι
1
Καλησοερα. Εγω για το μονο που μετσνοωσα ειναι που δεν σπουδασα αυτο που ηθελα απο παντα. Γιατι; γιατί ακολουθησα κστι αλλο επειδή ημουν καλος σε αυτο και σκεφτηκα τους οικονομικούς παράγοντες.

Δεν πειραζει ομως. Τωρα σπουδαζω αυτο που κυλάει στο αιμα μου!!! Χαχαχαχα
Μην τα πααρστστε ποτε να κανετε.
Ποτε δεν είναι αργα και δεν έχουμε ολοι την ιδια αντίληψη του χωροχρόνου.

Κυνηγάτε τα όνειρα σας ωρεεεεεε!!!

barcasa85

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Μετανοιωσα οτι σπουδασα Αθηνα και οχι πατρα θεσσαλονικη κρητη που γινεται χαμος

PeinaleosX

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
123
Πόντοι
1
λογικο 4 εκατομμυρια αλλα και παλι πατρα θεσσαλονικη η Κομοτηνη ηθελα. Το τελευταιο για τις σχολες που εχει

Η αληθεια ειναι πως οτσν σπούδαζα πατρα επαθα πλακα. Τρελη ελευθερία.. Στα παντα. Ωραια χρονια ωε φοιτητής.
Τωρα ομως που ηρθα αθηνα... Τα Άπαντα!!!! Χαχαχαχαχαχ
Θεσσαλονίκη ειναι επίσης ωραία!! Πολλοί φίλοι πανω.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.399
Πόντοι
496
Μετάνιωσα που δεν μπήκα στο δημόσιο να τα ξύνω και να έχει ο μήνας 9.

Μετάνιωσα που δεν έκανα μεταπτυχιακό και ακόμα 2 γλώσσες ώστε να έχω επιλογές για καλύτερη εργασία.

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μετάνιωσα που δεν μπήκα στο δημόσιο να τα ξύνω και να έχει ο μήνας 9.

Αυτό φίλε είμαι σίγουρος ότι το μετάνιωσαν πολλοί με το πέρασμα των χρόνων.Όσοι μπορούσαν να μπουν και δεν μπήκαν δηλαδή.Και τώρα είναι 35-40 και με 400 το μήνα ή άνεργοι κοιμούνται ακόμα στη μάνα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom