Νέα

Έχετε μετανιώσει για πράγματα που (δεν) κάνατε νεότεροι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μπλα Μπλα Μπλα και παλι Μπλα Μπλα Μπλά..... ωραια τα λες και συ μαν, δεν αντιλεγω, αλλα το θεμα ειναι: τι θα μετανιωνα και τι θα αλλαζα οποτε και εγω λεω αυτο το οποιο θα με συμπληρωνε οπως επισης ποια κενα ειναι αυτα τα οποια θεωρω ΕΓΩ οτι ειναι ψιλοσημαντικα.... και ΤΟΝΙΖΩ προς αποφυγη παρεξηγησεων ( εγω τα θεωρω ) και μαλιστα οχι σε υπερβολικα μεγαλο βαθμο που να μετανιωνω την ωρα και την στιγμη..... οπως προειπα ειμαι ικανοποιημενος απτην ζωη μου και εχω κανει δουλεια με το τσουβαλι με τον εαυτο μου οποτε ειμαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ικανοποιημενος απ'την ζωη μου......τωρα ωραια τα λες εσυ στην θεωρια αλλα πιστεψε με ολοι οσοι ΔΕΝ το ειχαν παει και τοσο απο μικροι πιο ζωηροι και αρχιδιδες σαν χαρακτηρες, πιστευω εχουν ενα απωθημενο ( εστω μικρο ) να δουν πως θα εξελισσοταν η ζωη τους σε ολους τους τομεις αν διαβαιναν σε τετοιο το μονοπατι τους, απο μικρη ηλικια, συμφωνα με το 'αλητικο', μαγκικο, αλανικο Lifestyle.....και επαναλαμβανω επειδη σε βλεπω να παραλειπεις καποια πραγματα που τονιζω ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ( που αυτοι οι σκληροι καργιολιδες τα απολαμβανουν απο μικροι κλπ.) μιλαω και για πολλαααα αλλα πραγματα , τα οποια θα ρθουν αν εισαι τετοιος......αλλιως αν ξεκινησεις να ενεργοποιησε πιο μεγαλος φιλαρακο μου αστα δυσκολα τα πραγματα ..... εχεις ηδη μπει στην λουπα της διαμορφωσης και μετα δεν εχει περιθωρια για αλλαγες......

Συμφωνώ απόλυτα

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Γι'αυτό πλέον οι περισσότεροι χωρίζουν μέσα σε 3 χρόνια;

φυσικα
εγω στο πρωτο χρονο χωρισα γτ η συμβιωση φερνει τριβη
και πως να ανεχτεις τον αλλον αν δεν τον θαυμαζεις αν δεν το γουσταρεις τρελα και αν δεν τον ζηλευεις κιολας λιγο
ασε απατες πανε οι σχεσεις π γινονται γτ απλα εφτασες σε ηλικια για οικογενεια

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
φυσικα
εγω στο πρωτο χρονο χωρισα γτ η συμβιωση φερνει τριβη
και πως να ανεχτεις τον αλλον αν δεν τον θαυμαζεις αν δεν το γουσταρεις τρελα και αν δεν τον ζηλευεις κιολας λιγο
ασε απατες πανε οι σχεσεις π γινονται γτ απλα εφτασες σε ηλικια για οικογενεια

Ε γι'αυτό λέω ότι πριν πας σε γάμο και συμβίωση πρέπει να περάσεις τον άλλο από κόσκινο.Όχι πάω και παντρεύομαι επειδή με πιέζουν οι γονείς ή φοβάμαι μη μείνω μόνος ή για να μη μ'έχουν για αδερφή.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Κανεις τεραστιο λαθος
Πιστος συζυγος δεν ειμαι

Πιστος συντροφος ειμαι

δε μπορεις να εισαι πιστος συντροφος αν δεν εισαι κ συζυγος
γτ η συντροφικοτητα εχει να κανει με την ειλικρινεια τη κατανοηση και την αφοσιωση

εσυ και γιαλατζι δικηγορος και γιαλατζι συντροφοςς

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Το ξερεις οτι καποτε μια ελληνοεβραια μου προτεινε να κανουμε ενα παιδι χωρις αναγνωριση και χωρις καμια υποχρεωση?

αλλα να φανταστω δεν ηθελες εβραιακι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Ε γι'αυτό λέω ότι πριν πας σε γάμο και συμβίωση πρέπει να περάσεις τον άλλο από κόσκινο.Όχι πάω και παντρεύομαι επειδή με πιέζουν οι γονείς ή φοβάμαι μη μείνω μόνος ή για να μη μ'έχουν για αδερφή.

Τυπε εσυ καλα τα λες αλλα σκεφτεσαι σαν αντρας.... δλδ πρωτα θα δω τον αλλο πως ειναι, καιρο, και μετα θα παω για γαμο.

Η γυναικα σκεφτεται οτι πρωτα θελει γαμο και απλα θα βρει εναν μαλακα για να το κανει. Δες στα social media τι λενε... οτι ψαχνουν γαμους, "σοβαρες καταστασεις", κτλ... με ατομα που ουτε καν τις εχουν προσεγγισει ακομα...

Αντρας = γνωριζω μια γκομενα, την εχω για καιρο, μου αρεσει, το σκεφτομαι σοβαροτερα, τη παντρευομαι.

Γυναικα = θελω γαμο ή/και παιδι, πρεπει να βρω εναν για να το κανω με Χ/Ψ προδιαγραφες, αν δεν βρω θα συμβιβαστω και με καποιον μαλακα, θα παντρευτω, θα κανω το παιδι, αν δε μου κανει ο μαλακας θα τον χωρισω - αλλα οσον αφορα τη κοινωνια θα μαι καλυμμενη (θα λεω οτι παντρευτηκα και εκανα και παιδι) :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να υποθεσουμε οτι αυτο δε δουλεψε και γι'αυτο ειναι πρωην? :2funny:
Πρώην ειναι επειδη μετα απο 2 χρονια επελεξε να μην ειναι πλεον με εναν παντρεμενο και να φτιαξει τη ζωη της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom