Νέα

Έχετε μετανιώσει για πράγματα που (δεν) κάνατε νεότεροι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
1. Θα ξεκιναγα πυγμαχία απο τα 12, αντί κικμποξινγκ στα 22.

2. Θα πηγαινα στρατο στα 19 και μετα κατευθειαν αγγλια για σπουδες, οχι οπως τωρα που σπούδασα εδω και πηγα αγγλια για μεταπτυχειακο στα 27.

3. Δε θα γυρναγα πισω απο την αγγλια, παρα  μονο για διακοπες.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενά σου.
Η ζωή είναι μικρή.. και ο χρόνος πίσω ΔΕΝ γυρνά.. δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.
Από κει και πέρα εξαρτάται από τον ίδιο μας τον εαυτό και το πόσο ισχυρό χαρακτήρα/προσωπικότητα διαθέτει ο καθένας μας ώστε να μάθει από τα λάθη του και να γίνει καλύτερος {για την πάρτη του κατά κύριο λόγο και αυτομάτως για την κοινωνία}!
Αυτό ακριβώς! Μετανιώνουμε, δε μετανιώνουμε για πράγματα που κάναμε ή δεν κάναμε, δεν έχει καμία απολύτως σημασία! Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω. Η ζωή είναι ΤΩΡΑ, όλα είναι εδώ, και στο χέρι μας είναι να κάνουμε σήμερα αυτά που δεν κάναμε χθες.

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Δεν θα άλλαζα και δεν θα μετάνιωνα για τίποτε.
Οι επιτυχίες αλλά και οι αποτυχίες με έφτιαξαν όπως είμαι σήμερα.
Κάνα μουνάκι παραπάνω να γάμαγα μικρός δεν θα ήταν άσχημα, αλλά κλαιν-μαιν.
Κοιτάμε μπροστά.
Τα καλύτερα έρχονται.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και εγω περιμενω εναν μαλακα αντρα να παραδεχτει οτι το παιδι του γαμησε την ζωη.
ειτε γιατι πληρωνει ενα καρο διατροφες στην πρωην συζυγο.
ειτε γιατι βγηκε τσογλανος, πηρε ναρκωτικα και εμπλεξε και τον εσκασε τον γονιο.

ουτε ο ενας στους τρεις πατεραδες που πληρωνει κερατιατικα-γαμησιατικα στην συζυγο το παραδεχεται, ουτε ο ενας στους χιλιους που εβγαλε τσογλανο ακουγεται. εναν μπαρμπα θυμαμαι μονο που ειχε γιο ναρκωμανη και κυκλοφορουσε με γκλοπ γιατι τον ειχε ληστεψει πολλες φορες ο γιοκας του και ελεγε "τα ζιζανια δεν γινονται ποτέ λουλουδια, πρεπει να ξεριζωνονται" και το λεγε για τον γιο του.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εννοειται εχω μετανοιωσει για ολες τις γκομενες που διξανε πρασινο και δεν χωθηκα παραπανω γιατι ειτε ημουν πολυ εκλεκτικος τοτε ειτε δειλος και δεν ηξερα πως να χωθω.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.484
Πόντοι
3.936
και εγω περιμενω εναν μαλακα αντρα να παραδεχτει οτι το παιδι του γαμησε την ζωη.
ειτε γιατι βγηκε τσογλανος,
πηρε ναρκωτικα και εμπλεξε και τον εσκασε τον γονιο.

ουτε ο ενας στους τρεις πατεραδες που πληρωνει κερατιατικα-γαμησιατικα στην συζυγο το παραδεχεται, ουτε ο ενας στους χιλιους που εβγαλε τσογλανο ακουγεται. εναν μπαρμπα θυμαμαι μονο που ειχε γιο ναρκωμανη και κυκλοφορουσε με γκλοπ γιατι τον ειχε ληστεψει πολλες φορες ο γιοκας του και ελεγε "τα ζιζανια δεν γινονται ποτέ λουλουδια, πρεπει να ξεριζωνονται" και το λεγε για τον γιο του.
:coffee:

Συνημμένα

• unnamed.png
    unnamed.png
    841 bytes · Εμφανίσεις: 17

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
ειτε γιατι βγηκε τσογλανος, πηρε ναρκωτικα και εμπλεξε και τον εσκασε τον γονιο.

Για κάθε παιδί που έχει πάρει λάθος δρόμο ευθύνονται οι γονείς του.Κανένα παιδί δε γεννιέται εγκληματίας,πρεζόνι,κατακάθι...Όταν π.χ βλέπω τον πατέρα να βάζει στο μηχανάκι το παιδί,να βάζει στο μπροστά κάθισμα το παιδί,να ρίχνει χριστοπαναγίες μπροστά στο παιδί,να συμπεριφέρεται στη γυναίκα του υποτιμητικά και το αντίστροφο,η γυναίκα προς τον άντρα της,μπροστά στο παιδί,όταν δεν υπάρχει έλεγχος και αφήνετε τα παιδιά στον αυτόματο η πιθανότητα να το "χάσεις" είναι τεράστια.Όσο για τη διατροφή δε φταίει το παιδί.Εσύ φταις που παντρεύτηκες τη συγκεκριμένη καριόλα που κοίταζε να γίνει μάνα για να χωρίσει.

Εγγρ.
7 Νοε 2017
Like
30
Πόντοι
0
Για κάθε παιδί που έχει πάρει λάθος δρόμο ευθύνονται οι γονείς του.Κανένα παιδί δε γεννιέται εγκληματίας,πρεζόνι,κατακάθι...Όταν π.χ βλέπω τον πατέρα να βάζει στο μηχανάκι το παιδί,να βάζει στο μπροστά κάθισμα το παιδί,να ρίχνει χριστοπαναγίες μπροστά στο παιδί,να συμπεριφέρεται στη γυναίκα του υποτιμητικά και το αντίστροφο,η γυναίκα προς τον άντρα της,μπροστά στο παιδί,όταν δεν υπάρχει έλεγχος και αφήνετε τα παιδιά στον αυτόματο η πιθανότητα να το "χάσεις" είναι τεράστια.Όσο για τη διατροφή δε φταίει το παιδί.Εσύ φταις που παντρεύτηκες τη συγκεκριμένη καριόλα που κοίταζε να γίνει μάνα για να χωρίσει.
Ετσι είναι όπως τα λες αγαπητε!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Πριν 20 χρονια ειμαι στον Ευαγγελισμο που εχω κανει επεμβαση διαφραγμα μυτη. Κλινικη  ΩΡΛ για αποθεραπεια μετα 1 μερα. Στο θαλαμο μεσα ειναι και ενα πρεζακι που ειχε παει με προβλημα στη μυτη και νοσηλευοταν. Η μητερα του απο διπλα να του συμπαραστεκεται. Ηλικιωμενη. Αγιος ανθρωπος φαινοταν, πολυ αξιοπρεπης. Καλη γυναικα. Και το πρεζακι την εβριζε στον παροξυσμο του με τα χειροτερα λογια. Οι υπολοιποι συγγενεις που ηταν στο θαλαμο με τους δικους τους ασθενεις κοκκινηζαν απο ντροπη. Κι εκεινη κουβεντα, τα υπεμενε ολα καρτερικα. Τη λυπηθηκα τη γυναικα.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

ΔΕΝ είναι απόλυτο αυτό που αναφέρεις!
ΜΗΝ τα ισοπεδώνεις όλα..
Υπάρχουν παιδιά που έχουν μεγαλώσει δίχως γονείς και έχουν γίνει αξιόλογοι άνθρωποι!
Δίχως να τους προσφέρει κάποια διατροφή ένας πατέρας που τα είχε στο "φτύσιμο" από την πρώτη μέρα της ζωής τους...
Παιδιά που γεννήθηκαν από την καύλα κάποιων που ΔΕΝ πρόσεξαν όπως θα έπρεπε και μονάχα κοιτούσαν την προσωπική ικανοποίηση της στιγμής..
Παιδιά που κανένας ποτέ ΔΕΝ τα ρώτησαν εάν ήθελαν να γεννηθούν...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Μετανιώνω που δεν άρπαξα τις ευκαιρίες που είχα για να κάνω κάτι με γκόμενες που συνάντησα κυρίως τυχαία.
Επίσης μετάνιωσα που δεν είχα δώσει το lower στα φοιτητικά χρόνια. Το έδωσα βέβαια πριν λίγους μήνες και το πήρα. Αν το είχα νωρίτερα θα είχα μπει σε δουλειές με πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες.
Μετανιώνω που δεν ασχοληθηκα αρκετά με προγραμματισμό και κατασκευή σελίδων. Το παλεύω όμως τώρα.
Δεν μετανιώνω που ασχολήθηκα με το μπάσκετ από τα 9 μου. Για πολλά χρόνια είναι η μεγάλη μου αγάπη κι έχω γνωρίσει κόσμο από εκεί. Δεν πολύ μετανιώνω που δεν συνέχισα το τάε κβο ντο αν και μια πολεμικη τέχνη καλό είναι να γνωρίζει κάποιος.
Δεν μετανιώνω που παίζω στοίχημα. Κάποια στιγμή θα κερδίσω ένα καλό ποσο :)

Υ.Γ. Σχετικά με τις γνωριμίες με πλούσιες που γράψατε ότι κυνηγάτε κάποιοι.... Υπάρχουν τρόποι να γνωρίσετε.
Ο ένας, σε εφαρμογές και σαιτ όπως το Luxy Millionaire Dating, meetrichbeautiful, couchsurfing (λίγες οι πλούσιες εκεί).
Ο άλλος είναι να πάτε σε ένα από τα νησιά που συχνάζουν, δλδ Μύκονο, Σαντορίνη, ίσως και Κέρκυρα, Κρήτη, Ρόδο.

torpili

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2015
Like
55
Πόντοι
1
1.Το μυστικο για να MHN μετανιωνεις για οτι δεν εκανες ειναι να μην λες ΠΟΤΕ οτι τωρα ειναι πλεον αργα !
2. Γυρασκω αει διδασκομενος Το δευτερο πτυχιο μου πηρα σε αυτο που γουσταρα  και δουλεια αλλαξα σε αυτο που ηθελα .
3.Δεν σταματησα να κυνηγαω αυτα που με γεμιζουν . Να κανω καινουργια hobby στα 40  ,ενα μουσικο οργανο , μια ενα αθλιτικη ασχολια
4. Περιορισα το χαζοκουτι  και το PC για ασχετους λογους ασχετους με τη γνωση πχ games. (κερδισα απειρο χρονο)
και 5 δεν σταματησα να προκαλω ερωτικα την συζυγο .Παντα ελεγα: πρωτα θα δω αν θελει η δικια μου και μετα θα ψαξω αλλη . Οποτε μπορει να μην τα εκανα στα 20 αλλα , στα 40 και τις παρτουζιτσες μας καναμε τα παιχνιδια μας κανουμε  και σαν πουτανα την γαμαω
Υ.Γ. Φισικα και μετανιωσα για πολλα που δεν μπορουν να γυρισουν πισω ,αλλα παντα αυτα τα λαθη τα συνιδητοποιεις πολυ αργοτερα .Προσπαθησε απο αυτη την γνωση (οτι θα το μετανιωσεις πολυ αργα) να μην αφησεις το χρονο να σου παρει αλλες ευκαιριες ....

OP
OP
Sad_man

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το θέμα του παιδιού είναι όντως άξιο συζήτησης.Αυτοί που έκαναν γάμο και παιδί νέοι,αλλά μετά χώρισαν και με άσχημο τρόπο,λένε μακάρι να μην τα κάναμε καθόλου ή πάθαμε και μάθαμε;Όπως και αυτοί που φτάνουν πχ 40-45 και δεν έχουν παιδιά,λένε μακάρι να είχαμε κάνει κι εμεις;

Γενικά πιασ'το αυγό και κούρευτο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Εγω ακομα περιμενω τον κλασσικο τυπο (τυπου ακαποτειρο, Σαββιδη, Μουνοκωλαρακι και λοιπους γνωστους αγνωστους) του Μπου που θα πεταχτει και θα γραψει σε αυτο το Thread οτι περιμεναμε ολοι ενα τετοιο θεμα να το εχει ανοιξει ο Σαντ μαν

ΥΓ. ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑΑΑ....

θα επικεντρωθω κυριως στα εξης:

Αρχικα αν υποθεσουμε αγαπητε λυπηρε ανδρα οτι στην ρητορικη ή και οχι ερωτηση σου, βαζουμε ως προυποθεση οτι αν θα αλλαζαμε αυτο για το οποιο εχουμε μετανοιωσει , θα ειχαμε το μυαλο του ενηλικα με τα όποια βιωματα και εμπειρικα δρωμενα εχουμε εως τωρα, τοτε λοιπον :

Α) απο πολυ μικρος θα ΓΑΜΙΟΜΟΥΝΑ κυριολεκτικα στο γυμναστηριο και στο flexing και στην δηθενια και στην ΟΣΟ το δυνατον περισσοτερη δηθενοποιηση και ψωνισμο μπορει να βαλει ο νους σου , σε οοοοοολα τα επιπεδα ( μην τα αναλυω , τα ξερετε ολοι) ........ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ...απο μικρος ...ετσι ωστε να προκυψει να μετεξελιχτω στον γνωστο αλητη , κλαρινο , μπαρμαν , τυπο που ολες οι βρωμιαρες εκει εξω καθονται χωρις δευτερη σκεψη και ολοι οι σκατιαδες ζηλευουν και φθονουν ( προς ολους που θα σπευσουν να πουνε οτι και γω ετσι ειμαι για να τα λεω αυτα , θα πω οτι ειναι διανοητικα καθυστερημενοι γιατι τονιζω και παλι οτι μιλαω επειτα απο χρονια ωριμανσης και πληρωσης με τον εαυτο μου , εν ολιγοις εχω κανει δουλεια μεσα μου και απλα τα παραθετω αληθειες εκ πειρας και δεν βγαζω χολες και τετοια)....και μαλιστα τοτε θα μετεβαινε τελειως φυσιολογικα και φυσικα στο επιθυμητο αποτελεσμα γιατι αφενος θα το αρχιζα ολο το τσιρκολικι της διαμορφωσης ενος πιο αποδεκτου Αλφα male προφιλ απο μικρος, αρα θα πετυχαιναμε τους 'στοχους' μας on time και πιο ομαλα και αφετερου πιο αποτελεσματικα ως προς τα μακροπροθεσμα αποτελεσματα ....

Β) απο το παραπανω θα προεκυπταν και ολα τα υπολοιπα που δεν χρειαζεται να αναλυσω στο βητα αυτο μερος της απαντησης μου και αυτα ειναι ολα τα φυσικα παρελκομενα, ωραια και ανθηρα αποτελεσματα και πραγματικοτητες που θα προευπταν και οφελη που θα καρπωνομουν στην ζωη μου, εφοσον εφαρμοζα ολα τα στοιχεια του πρωτου βηματος..... και ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ...ετσι δεν θα μου εμενε κανενα απωθημενο οπως δυστυχως οφγειλω να παραδεχτω μου ειχαν μεινει πολλα, αλλα δοξα το θεο καποια μιλφ και αλλες λοιπες εμπειριες ανθρωπινης αλληλεπιδρασης, με φεραν στο ισιο δρομο σιγα .....

Προσοχη!!! στον όποιον φημιζεται οτι ειναι αμβλυνους και βραδινους.......
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ δεν αφορουν μονο το σεξουαλικο και συνεπως και απωθημενα σε αυτον τον τομεα και λοιπα και λοιπα....ΑΛΛΑ και σε γενοκοτερες επιλογες και λαθη που μεταφραστηκαν σε πραξεις στην ζωη μου.....
ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ αν εισαι κλειστος ευαισθητος, σκεπτομενος, με αμφιβολιες, καλος ανθρωπος απο μικρος και λοιπα και λοιπα σχετικα, θα σε παρει η μπαλα και σε αλλους τομεις σε επιπεδο ανικανοποιησης και οχι μονο στο ερωτικο κομματι......και οποιος καταλαβε καταλαβε

Αν ειχες κανει τα παραπανω, και αν ειχες επιτυχια στο να γαμας, θα συνειδητοποιουσες οτι το sex ειναι overrated και δε σου δινει πραγματικη ευτυχια. Σου δινει μια προσωρινη ευχαριστηση/ανακουφιση και τελος. Οπότε η γρηγορη κατανοηση του παραπανω οντως θα σου αμβλυνε πολυ τα απωθημενα, τα οποια βασιζονται εν πολλοις σε σκεψεις του στυλ "τι θα γινοταν αν εκανα το ταδε" αλλά ταυτοχρονα θα σου αυξανε και πολυ τον παραγοντα της ελλειψης ευτυχιας.

Αυτος που εχει σεξουαλικα απωθημενα εχει ενα παραθυρακι στο μυαλο του οτι θα μπορουσε ισως να βρει την ευτυχια αν δεν ειχε αυτα τα απωθημενα. Εχει ελπιδα δλδ οτι θα μπορουσε να ευτυχησει. Αυτος ομως που εχει κανει τα παντα και δεν εχει σεξουαλικα απωθημενα, αυτος πλεον ειναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ειναι αδυνατο να ευτυχησει απ'το σεξουαλικο τομεα και μονο. Μπορει μαλιστα να γινει και το αντιστροφο... να παθει καμμια καταθλιψη ή να το γυρισει και να γινει ροδελακιας.

Τα λεφτα και το sex ειναι 2 παραγοντες που η κοινωνια σου λεει οτι αμα τα εχεις θα παρεις απολαυση 100 και στο τελος παιρνεις πχ 10. Άλλα νομιζες οτι θα γινουν και άλλα γινονται στη πραξη. Και μετα ψαχνεις να καταλαβεις αν εσυ εισαι "χαλασμενος" ή αν το συστημα σου πε ψεματα ή αν η ευτυχια ειναι καπου αλλου...

Η ελλειψη χρηματων ή σεξουαλικων εμπειριων ειναι ενα "παραθυρακι στην ελπιδα" για οσους δεν εχουν τα πολλα τα λεφτα ή τις σεξουαλικες εμπειριες. Αυτοι που ειχαν και τα 2, δεν εχουν να ελπιζουν σε αυτα. Τα εχουν ξεγραψει ως παραγοντες που θα μπορουσαν να τους δωσουν ευτυχια. Αλλα πραγματα ψαχνουν πια στη ζωη τους.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Το θέμα του παιδιού είναι όντως άξιο συζήτησης.Αυτοί που έκαναν γάμο και παιδί νέοι,αλλά μετά χώρισαν και με άσχημο τρόπο,λένε μακάρι να μην τα κάναμε καθόλου ή πάθαμε και μάθαμε;Όπως και αυτοί που φτάνουν πχ 40-45 και δεν έχουν παιδιά,λένε μακάρι να είχαμε κάνει κι εμεις;

Γενικά πιασ'το αυγό και κούρευτο

δεν εχω ακουσει ποτε κανενα να κανει παιδι και να το μετανιωσει! ακομα κ αν χωρισει το ζευγαρι. που ζειςς τυπε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εχει δικιο η Παυλινα
Προσωπικα δεν ξερω κανεναν που να μετανιωσε που εκανε παιδι

Ανεξαρτητως αν χωρισε και πώς χωρισε

Επισκέπτης

"Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια". Αυτο εισαι τυπε.
Εγω μπορει να εχω μετανοιωσει για πολλα που εκανα ή δεν εκανα στη ζωη μου, αλλα οχι για την κορη μου.

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Αν ειχες κανει τα παραπανω, και αν ειχες επιτυχια στο να γαμας, θα συνειδητοποιουσες οτι το sex ειναι overrated και δε σου δινει πραγματικη ευτυχια. Σου δινει μια προσωρινη ευχαριστηση/ανακουφιση και τελος. Οπότε η γρηγορη κατανοηση του παραπανω οντως θα σου αμβλυνε πολυ τα απωθημενα, τα οποια βασιζονται εν πολλοις σε σκεψεις του στυλ "τι θα γινοταν αν εκανα το ταδε" αλλά ταυτοχρονα θα σου αυξανε και πολυ τον παραγοντα της ελλειψης ευτυχιας.

Αυτος που εχει σεξουαλικα απωθημενα εχει ενα παραθυρακι στο μυαλο του οτι θα μπορουσε ισως να βρει την ευτυχια αν δεν ειχε αυτα τα απωθημενα. Εχει ελπιδα δλδ οτι θα μπορουσε να ευτυχησει. Αυτος ομως που εχει κανει τα παντα και δεν εχει σεξουαλικα απωθημενα, αυτος πλεον ειναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ειναι αδυνατο να ευτυχησει απ'το σεξουαλικο τομεα και μονο. Μπορει μαλιστα να γινει και το αντιστροφο... να παθει καμμια καταθλιψη ή να το γυρισει και να γινει ροδελακιας.

Τα λεφτα και το sex ειναι 2 παραγοντες που η κοινωνια σου λεει οτι αμα τα εχεις θα παρεις απολαυση 100 και στο τελος παιρνεις πχ 10. Άλλα νομιζες οτι θα γινουν και άλλα γινονται στη πραξη. Και μετα ψαχνεις να καταλαβεις αν εσυ εισαι "χαλασμενος" ή αν το συστημα σου πε ψεματα ή αν η ευτυχια ειναι καπου αλλου...

Η ελλειψη χρηματων ή σεξουαλικων εμπειριων ειναι ενα "παραθυρακι στην ελπιδα" για οσους δεν εχουν τα πολλα τα λεφτα ή τις σεξουαλικες εμπειριες. Αυτοι που ειχαν και τα 2, δεν εχουν να ελπιζουν σε αυτα. Τα εχουν ξεγραψει ως παραγοντες που θα μπορουσαν να τους δωσουν ευτυχια. Αλλα πραγματα ψαχνουν πια στη ζωη τους.
Μπλα Μπλα Μπλα και παλι Μπλα Μπλα Μπλά..... ωραια τα λες και συ μαν, δεν αντιλεγω, αλλα το θεμα ειναι: τι θα μετανιωνα και τι θα αλλαζα οποτε και εγω λεω αυτο το οποιο θα με συμπληρωνε οπως επισης ποια κενα ειναι αυτα τα οποια θεωρω ΕΓΩ οτι ειναι ψιλοσημαντικα.... και ΤΟΝΙΖΩ προς αποφυγη παρεξηγησεων ( εγω τα θεωρω ) και μαλιστα οχι σε υπερβολικα μεγαλο βαθμο που να μετανιωνω την ωρα και την στιγμη..... οπως προειπα ειμαι ικανοποιημενος απτην ζωη μου και εχω κανει δουλεια με το τσουβαλι με τον εαυτο μου οποτε ειμαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ ικανοποιημενος απ'την ζωη μου......τωρα ωραια τα λες εσυ στην θεωρια αλλα πιστεψε με ολοι οσοι ΔΕΝ το ειχαν παει και τοσο απο μικροι πιο ζωηροι και αρχιδιδες σαν χαρακτηρες, πιστευω εχουν ενα απωθημενο ( εστω μικρο ) να δουν πως θα εξελισσοταν η ζωη τους σε ολους τους τομεις αν διαβαιναν σε τετοιο το μονοπατι τους, απο μικρη ηλικια, συμφωνα με το 'αλητικο', μαγκικο, αλανικο Lifestyle.....και επαναλαμβανω επειδη σε βλεπω να παραλειπεις καποια πραγματα που τονιζω ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ( που αυτοι οι σκληροι καργιολιδες τα απολαμβανουν απο μικροι κλπ.) μιλαω και για πολλαααα αλλα πραγματα , τα οποια θα ρθουν αν εισαι τετοιος......αλλιως αν ξεκινησεις να ενεργοποιησε πιο μεγαλος φιλαρακο μου αστα δυσκολα τα πραγματα ..... εχεις ηδη μπει στην λουπα της διαμορφωσης και μετα δεν εχει περιθωρια για αλλαγες......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom