Νέα

Έχετε μαρκαλέψει κομμώτρια;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
836
Πόντοι
86
μ α΄ρεσεις....που σέβεσαι τα ιερά και τα όσια της οικογενειας
Η κουνιαδα δεν ειναι οικογενεια, συγγενης εξ ανγχιστειας ειναι, οποτε τις πηδαμε αφοβα. Μετα και η οικογενεια μια μικρη κοινωνια ειναι που καποια μελη της εκμεταλευονται, αλλα μελη της

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.145
Πόντοι
3.425
Η κουνιαδα δεν ειναι οικογενεια, συγγενης εξ ανγχιστειας ειναι, οποτε τις πηδαμε αφοβα. Μετα και η οικογενεια μια μικρη κοινωνια ειναι που καποια μελη της εκμεταλευονται, αλλα μελη της
σωστός...συγγενικό μουνί παντοτινό γαμήσι....παλαιό γνωμικό

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.370
Πόντοι
2.596
Υπάρχει κι εναλλακτική λύση: βρείτε ένα κωλ γκέρλ από εδώ μέσα να σας κουρέψει και στην πραγματικότητα...
Έτσι κι αλλιώς κουρεμένοι δεν είμαστε;
Από το θέμα της τιμής και πόσο μάλλον αν είναι ακριβούτσικο....

Dq1

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2017
Like
5
Πόντοι
0
Η πρώην κομμώτρια μου (τώρα πάω σε κουρέα), κοντή, στρουμπουλή, όχι χοντρή, με βυζαρες, οπότε πήγαινα για κούρεμα με ακουμπούσε με τα βυζια συνέχεια στο κεφάλι όταν με κουρευε.
Σημείωση ότι το κομμωτήριο ήταν παράνομη γιάφκα αποθήκη πισω από το σπίτι.
Ε τι να κάνω και εγώ μια μέρα τον έβγαλα έξω κάτω από την ρόμπα και της λέω δες τι έκανες με τις βυζαρες σου που με ακουμπάς...
Η ψωλα τον άρπαξε αμέσως και ακολούθησε ξεσκισμα δυνατό.
Από τότε συνέχεια φρόντιζα να κανονίζω ραντεβού σε μη ώρες αιχμής να ρίχνω και ένα άδειασμα στην κομμώτρια.
Αλλά την σταμάτησα γιατί ήταν χωρισμένη με παιδί και είχε αρχίσει να πρήζει μπάλες με δεσμεύσεις κλπ και δεεεεεν.....

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
5.228
Πόντοι
1.336
Η πρώην κομμώτρια μου (τώρα πάω σε κουρέα), κοντή, στρουμπουλή, όχι χοντρή, με βυζαρες, οπότε πήγαινα για κούρεμα με ακουμπούσε με τα βυζια συνέχεια στο κεφάλι όταν με κουρευε.
Σημείωση ότι το κομμωτήριο ήταν παράνομη γιάφκα αποθήκη πισω από το σπίτι.
Ε τι να κάνω και εγώ μια μέρα τον έβγαλα έξω κάτω από την ρόμπα και της λέω δες τι έκανες με τις βυζαρες σου που με ακουμπάς...
Η ψωλα τον άρπαξε αμέσως και ακολούθησε ξεσκισμα δυνατό.
Από τότε συνέχεια φρόντιζα να κανονίζω ραντεβού σε μη ώρες αιχμής να ρίχνω και ένα άδειασμα στην κομμώτρια.
Αλλά την σταμάτησα γιατί ήταν χωρισμένη με παιδί και είχε αρχίσει να πρήζει μπάλες με δεσμεύσεις κλπ και δεεεεεν.....
να το δώσεις στο Σειρηνάκη να το κάνει ταινία, αν δεν το έχει κάνει ήδη …..

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.370
Πόντοι
2.596
ειμαι μνηστευμενος:coffee:
Και λοιπόν;
Η Λαίδη παρέχει και υπηρεσίες κομμωτικής. Σήμερα - αφού έπεσαν χθες μετρητά από τον Αλλάχ (Τυνησία) - πέταξα την παλιά μηχανή και πήρα νέα (τη μαύρη δεξιά - η άλλη είναι και ξυρίσματος).

Υ. Γ. Φτιάχνει και μηλόπιττα, θα έχουμε πολλές υπηρεσίες σε ένα κορίτσι, εμ δεν θα ψάχνω δεξιά κι αριστερά, έριξα άγκυρα :angel:

Συνημμένα

• IMG_20250220_145223.jpg
    IMG_20250220_145223.jpg
    4,2 MB · Εμφανίσεις: 8

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.438
Πόντοι
12.756
Και λοιπόν;
Η Λαίδη παρέχει και υπηρεσίες κομμωτικής. Σήμερα - αφού έπεσαν χθες μετρητά από τον Αλλάχ (Τυνησία) - πέταξα την παλιά μηχανή και πήρα νέα (τη μαύρη δεξιά - η άλλη είναι και ξυρίσματος).

Υ. Γ. Φτιάχνει και μηλόπιττα, θα έχουμε πολλές υπηρεσίες σε ένα κορίτσι, εμ δεν θα ψάχνω δεξιά κι αριστερά, έριξα άγκυρα :angel:
στειλε λαδι καλαματιανο,ζοχους,ελιες τσακιστες,μαρουλακι,αρνακι ολοκληρο,κοτουλες και 1 κοκκορα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.413
Πόντοι
5.006
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.370
Πόντοι
2.596
στειλε λαδι καλαματιανο,ζοχους,ελιες τσακιστες,μαρουλακι,αρνακι ολοκληρο,κοτουλες και 1 κοκκορα
1) Λάδι (τη νέα χρονιά) θα πάρει η Κομμώτρια, αν λέω ψέμματα να πάθω προστάτη εδώ και τώρα :O
2) Τζοχούς τους ξέρω ΓΚΡ
3) Από τα υπόλοιπα δεν έχω, γιατί τα παράτησα αφού ασχολιέμαι με άλλα πράγματα (κακώς βέβαια). Πάντως το καλοκαίρι θα ξαναβάλω ένα μικρό κήπο για λόγους υγείας, έτσι κι αλλιώς η 1η Νορβηγίας είναι στον αυτόματο, 1/2 Σουηδίας δεν πολυασχολούμαι, 2η Νορβηγίας ανάλογα με τις αποδόσεις.

Υ. Γ. Η Plzen παραμένει στο 78ο λεπτό στο 3-0.
1) ΨΨ @Magi τα φόρτωσες στον κόκκορα, δες ινδικό σκορ ημιτόνου!!
2) Ο troubakhs (νο μένσιον) σήμερα έβαψε τη ντούντα μαύρη λόγω του μΠΑΟΚ :confused:

Συνημμένα

• ΡΟΥΒΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.png
    ΡΟΥΒΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.png
    81,3 KB · Εμφανίσεις: 5
  • Είναι προφανές που θα πάνε έμβασμα τον επόμενο μήνα.jpg
    Είναι προφανές που θα πάνε έμβασμα τον επόμενο μήνα.jpg
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 5
  • Λέτε να το χάσω;.jpg
    Λέτε να το χάσω;.jpg
    51 KB · Εμφανίσεις: 4
  • Άντε πιάσε το.....jpg
    Άντε πιάσε το.....jpg
    51,8 KB · Εμφανίσεις: 5

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.122
Πόντοι
736
1) Λάδι (τη νέα χρονιά) θα πάρει η Κομμώτρια, αν λέω ψέμματα να πάθω προστάτη εδώ και τώρα :O
2) Τζοχούς τους ξέρω ΓΚΡ
3) Από τα υπόλοιπα δεν έχω, γιατί τα παράτησα αφού ασχολιέμαι με άλλα πράγματα (κακώς βέβαια). Πάντως το καλοκαίρι θα ξαναβάλω ένα μικρό κήπο για λόγους υγείας, έτσι κι αλλιώς η 1η Νορβηγίας είναι στον αυτόματο, 1/2 Σουηδίας δεν πολυασχολούμαι, 2η Νορβηγίας ανάλογα με τις αποδόσεις.

Υ. Γ. Η Plzen παραμένει στο 78ο λεπτό στο 3-0.
1) ΨΨ @Magi τα φόρτωσες στον κόκκορα, δες ινδικό σκορ ημιτόνου!!
2) Ο troubakhs (νο μένσιον) σήμερα έβαψε τη ντούντα μαύρη λόγω του μΠΑΟΚ :confused:
δασκαλε ,,μισο να τελειωσει το ματς

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.370
Πόντοι
2.596
δασκαλε ,,μισο να τελειωσει το ματς
Θα σε φάει το ανοιξιάτικο φίδι και θα είναι οχιά διμούτσουνη...
Πάντως θέλω να ανεβάσω το κεφάλαιο στο προπατζίδικο γιατί έκανα και κάτι "αδικαιολόγητες" αναλήψЄις...

ΓΚΡ ΣΤΑ ΕΙΧΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΗΠ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΓΡΑΨΕΣ...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom