Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panorama2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 612
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 283 38,5%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 453 61,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    736

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Να σε ενημερωσω οτι βγηκαν αντισυλληπτικα στην αγορα :confused:
Μπορεί η γκόμενα να μην τα παίρνει για να σε τυλίξει...πόσο πολύ την εμπιστεύεσαι;Σε περίπτωση στραβης μπορούν να καθαρίσουν οικονομικά οι γονείς σας η οι γείτονες η οι συγγενείς η θα βγείτε στην Ζήνα και την Τατιάνα;

teo21

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Να πώ και εγώ την εμπειρία μου.Ξεκινάω μία Κυριακή πρωί για τις ''κακόφημες'' περιοχές της Θεσσαλονίκης μιας και οι καύλες είχαν βαρέσει κόκκινο... Επέλεξα να πάω σε ένα απο τα στανταράκια της πρωινής ζώνης για να ΄''ξεχαρμανιάσω΄΄ στα γρήγορα.Την γκόμενα την ήξερα και με ήξερε γιατί την έχω προτιμήσει κάποιες φορές τα τελευταία χρόνια.Η αλήθεια είναι οτι μαζί της έχω κάνει μερικά απο τα πιο δυνατά γαμήσια στην πορνοκαριέρα μου.Ποτέ όμως κάτι πιο ''περίεργο''. Θυμάμαι μόνο οτι την πρώτη φορα που είχα πάει σε αυτήν μου πρότεινε σαν δωράκι απο αυτήν την κωλοτρυπίδα της(εννοείται με προφύλαξη) στην τιμή του απλού 30 ευρώ(τον κώλο τότε τον έδινε ή 60 ευρώ ή 80.Δεν θυμάμαι ακριβώς).Επίσης κάποιες φορές που πήγαινα μου κερνούσε το γλυφομούνι ή το ακάποτο τσιμπούκι ανάλογα με το mood που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα.Κάναμε ''βρώμικα'' δυνατά γαμήσια αλλά όπως σας είπα.. μέχρι εκεί.Μάλιστα δεν έπαιρνε τα φλόκια στο στόμα της ούτε με άφηνε να χύσω πάνω της.Σε μία απο τις τελευταίες μου επισκέψεις σε αυτήν..και ενώ με τσιμπούκωνε ακάποτα..της λέω θα χύσω στο στόμα σου... όπερ και εγένετο... τα ρούφηξε όλα..και τα έφτυσε στον νιπτήρα.επίσης άρχισε να δέχεται να την ασβεστώνω στα βυζιά της..στην κοιλιά της ..στην κωλάρα της κτλ.. Όλα οκ.
Είχα αρκετό καιρό να την δώ και την πετυχαίνω λοιπόν ένα Κυριακάτικο πρωινό -όπως ξεκίνησα να σας λέω- μόνη της χωρίς την τσατσά.Χαίρεται που με βλέπει..μπαίνω κατευθείαν στο δωμάτιο ακούγοντας την να λέει ''σε λίγο έρχομαι μωρό μου''.Μπάινει μέσα χαμογελώντας..της την πέφτω κλασικά στα όρθια μπροστά στον καθρέφτη..παθιασμένα βρώμικα γλωσσόφιλα...άγρια μπαλαμούτια και χουφτώματα εκατέρωθεν με την γκόμενα να κοιτάει την όλη φάση και απο τον καθρέφτη δαγκώνοντας τα χείλη της... την γυρνάω με πλάτη σε εμένα..αυτή έχει παρκάρει την θεσπέσια κωλάρα της στην καρακαυλωμένη μου ψωλή... κάνει διάφορα παιχνίδια με τον πρόστυχο τον κωλο της και έχω γίνει τούρμπο.Μέρχι εκείνη την στιγμή είμαι ακόμα με το μποξεράκι μου.την φιλάω στον λαιμό ..έχοντας το αριστερό μου χέρι στο μουνί της...παίζοντας την κλειτορίδα της που είχε γίνει σαν στραγάλι..και το αριστερό μου χέρι στα βυζιά της..τα οποία έχουν το σωστό μέγεθος...την σωστή ρώγα..και το σωστό σχήμα... συνεχίζεται αυτό για κάποια λεπτά...λικνιζόμενοι και οι 2.. με το σύστημα..πούτσα-κώλος-όρθιοι μπροστά στον καθρέφτη.. αυτή αρχίζει και ιδρώνει σιγά σιγά..και εγώ νιώθω την ψωλή μου να κοκκινίζει επικίνδυνα.. σταματάω και της κατεβάζω το μαύρο στρινγκάκι της που είχε γίνει μούσκεμα.. αυτή ξαναπαρκάρει τον κώλο της στην πούτσα μου(φορούσα ακόμα το εσώρουχο) και άρχισε να βαράει τον κώλο της πάνω στην πούτσα σαν να την έπαιρνα πισωκολλητά όρθια.. εκείνη την ώρα κατεβάζω το μποξεράκι μου..και πετάγεται ατίθαση η κατακόκκινη ψωλή!!.. αυτή παρκάρει ξανά τα κωλομάγουλα της μαεστρικά στην ψωλή μου..και κατεβάζει τον κορμό της..ακουμπώντας με τα χέρια της τον τοίχο..το θέαμα ήταν σούπερ..με την ψωλή μου να σκίζει επιφανειακά τα κωλόμέρια της στα 2.. αυτή μετακινωντας τον κώλο της...προσπαθει να τον καρφώσει στην μουνάρα της.. το προφυλακτικό είναι ακόμα επάνω στο κομοδίνο..η καύλα βαράρει κόκκινο...έχει ιδρώσει και βγάζει κάποιες κραυγούλες..η πούτσα στα τυφλα προσπαθει να χωθεί στην πύλη του παραδείσου...την πιάνω και την βοηθάω να βρεί τον χαμένο της δρόμο.. βρίσκει αντίσταση αρκετή στην πύλή..ανασηκώνει η γκόμενα τον κώλο της και τσααααακ εισχωρεί στριμωγμένος στον καυλωμένο της σωλήνα... τρελάθηκε απο την καύλα..το ίδιο και εγώ.. την γαμησα έτσι στα όρθια...ανεβάζωντας σιγά σιγά τέμπο και νιώθωντας τα υγρά της να τρέχουν στα μπούτια της και στα δικά μου.. τα χερια της τρέμωντας προσπαθούσαν να κρατήσουν αντίσταση στον τοίχο... έχω τρελαθεί και το απολαμβάνω..σταματάω και βίαια την ρίχνω στο κρεβάτι..ανοιγει τα πόδια της τέρμα...εκστασιασμένος πάω απο πάνω της και τρίβω τον μελανιασμένο πούτσο μου..στην μουνάρα της..αυτή έχει κοκκινήσει και βογγάει πιο δυνατά από πριν..τον καρφώνω μεσα της και γίνεται της πουτάνας χεχε.αυτή παίρνει μάτι απο τον καθρέφτη..τα πόδια της ορθάνοιχτα..και τον πούτσο μου να βαράει το μουνί της αλύπητα μπαινοβγαίνοντας γρήγορα...είχε φάτσα κάρτα την μουνάρα της στο καθρέφτη και τον κωλο μου να ταλαντώνεται μπρός-πίσω γρήγορα σπρώχνοντας την ψωλή μου μέσα της...κοντεύω να χύσω...βγαίνω απο μέσα της...και αδειάζω μισό κιλο σπέρμα πάνω στην κοιλιά και το μουνί της... πέφτω αποτελειωμένος στο κρεβατι και αυτή πιάνει το κεφάλι της με κλειστά τα μάτια... σηκώνομαι να σκουπιστώ και μου ζητάει όλο το ρολό για να μαζέψει τα φλόκια που είχαν αρχίσει να ρευστοποιούνται... μου είπε οτι την επόμενη φορά θέλει να νιώσει το σπέρμα να κυλάει μέσα της...
Εν κατακλείδι... η καύλα της στιγμής ήταν απίστευτη...καμιά σχέση με τον σκούφο... ΜΗΝ το τολμησετε ΠΟΤΕ... εκείνη την ώρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τιθασεύσεις τις καύλες σου..όμως ΠΡΕΠΕΙ..ΠΡΕΠΕΙ γιατί μπορεί να το φυσάς μετά και να μη κρυώνει.. ΜΙΑ στιγμή καύλας μπορεί να αποδειχτεί θανατηφόρα...
Μας καβλωσες όμως

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
To χωρίς προφύλαξη πιάνει και την περίπτωση της Νικι που έσπασε η καπότα ρε παιδιά;:think:

Νικι γκαστρωθηκε....png
Τουλάχιστον δεν θα προκύψει εγκυμοσύνη...εκτός απροόπτου :grin: :coffee:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Μπορεί η γκόμενα να μην τα παίρνει για να σε τυλίξει...πόσο πολύ την εμπιστεύεσαι;Σε περίπτωση στραβης μπορούν να καθαρίσουν οικονομικά οι γονείς σας η οι γείτονες η οι συγγενείς η θα βγείτε στην Ζήνα και την Τατιάνα;
Πολλες σαπουνοπερες βλεπεις ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
Πολλες σαπουνοπερες βλεπεις ?
Καλά...αν πέσεις σε κάποια που έχει θέματα τύπου"Εγώ πότε θα γίνω μάνα" βγες και πες ότι είμαι υπερβολικός.Αν δω τέτοιο θέμα σε Ζήνα η Τατιάνα μπορεί να είσαι εσύ...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.461
Πόντοι
3.346
Καλά...αν πέσεις σε κάποια που έχει θέματα τύπου"Εγώ πότε θα γίνω μάνα" βγες και πες ότι είμαι υπερβολικός.Αν δω τέτοιο θέμα σε Ζήνα η Τατιάνα μπορεί να είσαι εσύ...
Καλα βρε..για κανα χθεσινο μ εχεις;; :confused:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ολοι βαζουμε προφυλακτικο μονο στη θεσσαλονικη δε χρησιμοποιηθηκε προφυλακτικο γιατι η κοπελα ΔΕΝ ηταν ιεροδουλη

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.344
Πόντοι
9.297
ολοι βαζουμε προφυλακτικο μονο στη θεσσαλονικη δε χρησιμοποιηθηκε προφυλακτικο γιατι η κοπελα ΔΕΝ ηταν ιεροδουλη
Θα την αποκαθιστουσαν οικονομικά οι μπρουκληδες με τους οποίους έμπλεξε.....ίσως να είχαμε και γάμο σε περίπτωση εγκυμοσυνης :grin:

Ozzy87

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Εσείς χαζουληδες νομίζετε ότι όταν πάτε στις πουτανες γαμάτε μουνι. Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να το μάθετε ότι γαμάτε χωνί. Φοράνε γυναικεία προφυλακτικά τα οποία τα τοποθετεί γυναικολόγος.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.381
Πόντοι
456
Εσείς χαζουληδες νομίζετε ότι όταν πάτε στις πουτανες γαμάτε μουνι. Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να το μάθετε ότι γαμάτε χωνί. Φοράνε γυναικεία προφυλακτικά τα οποία τα τοποθετεί γυναικολόγος.
Εδω γαμάνε σαβούρες, στο χωνί θα κολλήσουν :woldman:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.346
Πόντοι
11.956
Και πως γίνεται αυτό

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.677
Πόντοι
446
Σήμερα μου συνέβει κάτι που δεν μου είχε συμβεί ποτε με εκδιδόμενη. Πάω μπουρδελάκι να γαμήσω μεσημεράκι να χαλαρώσω...Με την κοπελα δεν είχαμε συνευρεθεί ξανα. Προσέφερε ελεύθερο στοματικό, αλλά με ρώτηση και της είπα να βάλει καπότα. Κάποια στιγμή πιο μετά καβαλάει, πιάνει το καβλί μου, μου βγάζει την καπότα και να επιμένει να το βάλει στο μουνί της έτσι!!ακαποτο σκέτο.....με έλουσε κρύος υδρώτας. να επιμένει αυτη να μου λεει γιατι ? γιατι οχι? φοβάσαι?? λες και δεν έτρεχε τίποτα! ενοτείται ότι δεν την άφησα......τί να πω....έχω σαστήσει. Διευκρινίζω ότι το περιστατικό έγινε στην Αθήνα.

Τελευταία τροποποίηση:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.231
Πόντοι
206
Σήμερα μου συνέβει κάτι που δεν μου είχε συμβεί ποτε με εκδιδόμενη. Πάω μπουρδελάκι να γαμήσω μεσημεράκι να χαλαρώσω...Με την κοπελα δεν είχαμε συνευρεθεί ξανα. Προσέφερε ελεύθερο στοματικό, αλλά με ρώτηση και της είπα να βάλει καπότα. Κάποια στιγμή πιο μετά καβαλάει, πιάνει το καβλί μου, μου βγάζει την καπότα και να επιμένει να το βάλει στο μουνί της έτσι!!ακαποτο σκέτο.....με έλουσε κρύος υδρώτας. να επιμένει αυτη να μου λεει γιατι ? γιατι οχι? φοβάσαι?? λες και δεν έτρεχε τίποτα! ενοτείται ότι δεν την άφησα......τί να πω....έχω σαστήσει. Διευκρινίζω ότι το περιστατικό έγινε στην Αθήνα.
Ειτε υπο την επειρια ναρκωτικων,ειτε ψυχικα διαταραγμενη,ειτε εχει καποιο νοσημα και με αυτο τον τροπο τιμωρει τους ανδρες.Μερικα απο τα σεναρια που μου περνανε στο μυαλο...επειδη θα εχεις πολλλααααα πμ καλο ειναι να δωσεις στη σεντρα τον οικο γιατι προκειται για υγειονομικη βομβα μεγατονων

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
37
Like
3.630
Πόντοι
5.595
Ειτε υπο την επειρια ναρκωτικων,ειτε ψυχικα διαταραγμενη,ειτε εχει καποιο νοσημα και με αυτο τον τροπο τιμωρει τους ανδρες.Μερικα απο τα σεναρια που μου περνανε στο μυαλο...επειδη θα εχεις πολλλααααα πμ καλο ειναι να δωσεις στη σεντρα τον οικο γιατι προκειται για υγειονομικη βομβα μεγατονων
Mα τέτοια επιμονή??

george(24)

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Κριτικές
5
Like
132
Πόντοι
0
Φίλε ότι χειρότερο,μου είχε τύχει αρκετά χρόνια πριν και μένα, αστραπιαία μου το έβγαλε και παραλίγο να μπω ακα, πιστεύω ότι κάτι ήθελε να μου μεταδώσει εκδικητικά,δεν εξηγείται αλλιώς

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.231
Πόντοι
206
Mα τέτοια επιμονή??
Αν σου περασε απο το μυαλο οτι σε καψουρευτηκε ξεχνα το....υπαρχει ενα ρητο που λεει "μη πιστευεις πουστη λογια και πουτανας μοιρολογια..."

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
120
Like
19.868
Πόντοι
20.686
Πες μας ,πεστα όλα,
Δώσε μας τα φώτα σου.
Όχι άλλος εμπαιγμός...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.523
Πόντοι
3.656

Κάτσε μην έχει πμ από λαό που θέλει να γαμήσει ακά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom