Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.403
- Πόντοι
- 14.936
Την πρώην μου...
Απάντηση στον τίτλο του νηματος..
Απάντηση στον τίτλο του νηματος..
Όλα αυτά μπορείς να τα πάθεις και από απλή γκόμενα μύστηΠρώτα για αυτούς που λένε μόνο σε τσιμπουκι δεν βάζουν......εχετε ακουσε τη σύφιλη ????? Μάθετε. Δεύτερον έχετε ακούσει τις ηπατίτιδαες.....δε φυλάμε ποτε στομα και δε ρουφάμε ρόγες σε πουτανα.... Τρίτο...δεν πλενόμαστε με πετσέτα της...κονδυλοματα το λιγότερο. Τεταρτο... κωλοφαρδία....γνώρισα σε μπαρ ένα απίστευτο μουνι.....μια μαυρι γαζελα....δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου πιο όμορφο πλάσμα,...και την έβγαλα γκομενα βεβαια !!!!! Με προφηλαξη φυσικά....αλλα ήταν μια καυλα!!!!!! και την πλακωσα στα γρήγορα και δυνατά στο θεοστενο μουνι της....νιώθω μια απίστευτη γλύκα και την χυνω καλα , χυνει και αυτή με ουρλιαχτά . Την βγάζω και βλέπω την καπότα ....ειχε μόνο το στεφάνι η υπόλοιπη είχε κομματιαστει μεσα της (καινούργιο κουτί πήρα από το σκληρό γαμηησι εσπασε)......μου ήρθε έμφραγμα....μαυρι??? την άρπαξα λέω....και πριν το έμφραγμα βλέπω το κορίτσι να κλαίει και να τραβάει τα κοτσιδάκια της....άρχισα να συνέρχομαι και της λέω ότι δεν έχω τίποτα να φοβάται και ελπίζω να ισχύει και με αυτή. Όλα οκ αλλα εγω δεεεν ησύχασα. έδινα αίμα για παιδια για μεσογειακή και την πήρα μαζί μου, ειπα στην νοσηλεύτρια τα δέοντα κρυφά και να με πάρει να μου πει αν.... και έδωσε και αυτή αίμα . Για να μην πολυλογώ η κοπέλα ήταν φρέσκο κρέας και ήταν πεντακάθαρη και είχα 9 χρονια σχεση μαζι της μετα. Κωλοφαρδία που γίνεται μια στο εκατομμύριο παιδια .
Τυπε αν ισχύουν αυτά που λες και συχνά, θα είχαμε κολλήσει όλοι 100 φορές.Πρώτα για αυτούς που λένε μόνο σε τσιμπουκι δεν βάζουν......εχετε ακουσε τη σύφιλη ????? Μάθετε. Δεύτερον έχετε ακούσει τις ηπατίτιδαες.....δε φυλάμε ποτε στομα και δε ρουφάμε ρόγες σε πουτανα.... Τρίτο...δεν πλενόμαστε με πετσέτα της...κονδυλοματα το λιγότερο. Τεταρτο... κωλοφαρδία....γνώρισα σε μπαρ ένα απίστευτο μουνι.....μια μαυρι γαζελα....δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου πιο όμορφο πλάσμα,...και την έβγαλα γκομενα βεβαια !!!!! Με προφηλαξη φυσικά....αλλα ήταν μια καυλα!!!!!! και την πλακωσα στα γρήγορα και δυνατά στο θεοστενο μουνι της....νιώθω μια απίστευτη γλύκα και την χυνω καλα , χυνει και αυτή με ουρλιαχτά . Την βγάζω και βλέπω την καπότα ....ειχε μόνο το στεφάνι η υπόλοιπη είχε κομματιαστει μεσα της (καινούργιο κουτί πήρα από το σκληρό γαμηησι εσπασε)......μου ήρθε έμφραγμα....μαυρι??? την άρπαξα λέω....και πριν το έμφραγμα βλέπω το κορίτσι να κλαίει και να τραβάει τα κοτσιδάκια της....άρχισα να συνέρχομαι και της λέω ότι δεν έχω τίποτα να φοβάται και ελπίζω να ισχύει και με αυτή. Όλα οκ αλλα εγω δεεεν ησύχασα. έδινα αίμα για παιδια για μεσογειακή και την πήρα μαζί μου, ειπα στην νοσηλεύτρια τα δέοντα κρυφά και να με πάρει να μου πει αν.... και έδωσε και αυτή αίμα . Για να μην πολυλογώ η κοπέλα ήταν φρέσκο κρέας και ήταν πεντακάθαρη και είχα 9 χρονια σχεση μαζι της μετα. Κωλοφαρδία που γίνεται μια στο εκατομμύριο παιδια .
Instagram εχουμε?Πρώτα για αυτούς που λένε μόνο σε τσιμπουκι δεν βάζουν......εχετε ακουσε τη σύφιλη ????? Μάθετε. Δεύτερον έχετε ακούσει τις ηπατίτιδαες.....δε φυλάμε ποτε στομα και δε ρουφάμε ρόγες σε πουτανα.... Τρίτο...δεν πλενόμαστε με πετσέτα της...κονδυλοματα το λιγότερο. Τεταρτο... κωλοφαρδία....γνώρισα σε μπαρ ένα απίστευτο μουνι.....μια μαυρι γαζελα....δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου πιο όμορφο πλάσμα,...και την έβγαλα γκομενα βεβαια !!!!! Με προφηλαξη φυσικά....αλλα ήταν μια καυλα!!!!!! και την πλακωσα στα γρήγορα και δυνατά στο θεοστενο μουνι της....νιώθω μια απίστευτη γλύκα και την χυνω καλα , χυνει και αυτή με ουρλιαχτά . Την βγάζω και βλέπω την καπότα ....ειχε μόνο το στεφάνι η υπόλοιπη είχε κομματιαστει μεσα της (καινούργιο κουτί πήρα από το σκληρό γαμηησι εσπασε)......μου ήρθε έμφραγμα....μαυρι??? την άρπαξα λέω....και πριν το έμφραγμα βλέπω το κορίτσι να κλαίει και να τραβάει τα κοτσιδάκια της....άρχισα να συνέρχομαι και της λέω ότι δεν έχω τίποτα να φοβάται και ελπίζω να ισχύει και με αυτή. Όλα οκ αλλα εγω δεεεν ησύχασα. έδινα αίμα για παιδια για μεσογειακή και την πήρα μαζί μου, ειπα στην νοσηλεύτρια τα δέοντα κρυφά και να με πάρει να μου πει αν.... και έδωσε και αυτή αίμα . Για να μην πολυλογώ η κοπέλα ήταν φρέσκο κρέας και ήταν πεντακάθαρη και είχα 9 χρονια σχεση μαζι της μετα. Κωλοφαρδία που γίνεται μια στο εκατομμύριο παιδια .
Έλα κλασε μας τα αρχιδια τώρα κομπλεξικε.Τότε αι ψόφα
Αν είσαι ο πρώτος πελάτης;δε φυλάμε ποτε στομα και δε ρουφάμε ρόγες σε πουτανα....
Έχουν ηπατίτιδα C. ........και οι ρόγες έχουν υγρό, όταν τις ρουφάς παιρνεις τι δόση για αυτό..... Και καπότα να φοράς όταν την έχεις από πάνω τα υγρα της θα τρέξουν στον κωλο σου , το λιγότερο τρία νοσιματα, και όταν πας στο γιαρρο, η ερωτηση που θα κάνει είναι ....κυριε είστε γκει?Αν είσαι ο πρώτος πελάτης;
Έχουν ηπατίτιδα C. ........και οι ρόγες έχουν υγρό, όταν τις ρουφάς παιρνεις τι δόση για αυτό..... Και καπότα να φοράς όταν την έχεις από πάνω τα υγρα της θα τρέξουν στον κωλο σου , το λιγότερο τρία νοσιματα, και όταν πας στο γιαρρο, η ερωτηση που θα κάνει είναι ....κυριε είστε γκει?
Τότε αι ψόφα
Τι συμβαίνει εδώ;Έλα κλασε μας τα αρχιδια τώρα κομπλεξικε.
Τύπε, διακρίνω μία ένταση, κάνε κάτι..Τι συμβαίνει εδώ;
Προσπαθώ ...Τύπε, διακρίνω μία ένταση, κάνε κάτι..
Της ζωής της εννοείς;Αν είσαι ο πρώτος πελάτης;
100% αλήθειες. Με ένα 20αρι πολλες τον βάζουν ακα, και σε γκροβερ αμαλαχη!εγω μαγκες θα ειμαι ειλικρινης. Με ενοχλει η καποτα. Εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις καποτες της αγορας, και ακομα και οι λεπτες μου μειωνουν δραματικα την αισθηση. Ισως να φταιει που εκανα ενηλικος περιτομη, δεν ξερω. Με ενοχλει παντως το γαμημενο σακουλακι, ειδικα σε συνδιασμο με το λιπαντικο, που γλιστραει η πουτσα σαν πιστονι με ελαχιστη τριβη. Και δεν τιθεται θεμα παχους της πουτσας μου, και αυτο το λεω γιατι λογικα ενας με πουτσα "στυλό" δεν θα νιωθει πουθενα τιποτα. απλα εχω ηδη μειωμενη αισθηση, μπορει να φταινε τα ντραγκζ
Αναγκαστικα, λογω του χομπυ των μπουρδελων, εχω μαθει και εχω συνηθισει να το ανεχομαι, αλλα (σχεδον) σε καθε ευκαιρια που μπορω να το βγαλω, πιθανοτατα θα το κανω. Ειναι σαν την μασκα του κοβιντ ενοχλητικη μεν, χρησιμη δε.
Νταξει εκτος μπουρδελων εχω αναγαγει σε επιστημη το πως θα γλιτωσω να φορεσω την καποτα, αλλα δεν θα μοιραστω τα κολπα μου γιατι μετα θα γινουν μοδα. Θελω να τα πατενταρω σαν τον αλλο που ειχε βρει τη λυση για τα παρανομα μασατζιδικα
Αν μπορουσα να ευχαριστηθω το σεξ στο 80 ή 90 τοις εκατο με καποτα, ενδεχομενως να ειχα γαμησει ελαχιστες φορες ανευ. Δεδομενου οτι ευχαριστιεμαι 50-60% με καποτα ομως, μεχρι να βρεθει καποια αλλη λυση, θα ξεπεφτω στην χωρις κρανος οδηγηση.
Οπως εχω πει δεκαδες φορες παντως, θα σοκαριζοσασταν απο το ποσες κοπελες στους φθηνους οικους (10-20) με ενα μικρο εξτραδακι τον παιρνουν ακαποτα, ειδικα αν τις εχετε επισκεφθει μερικες φορες πριν και εχετε μια μικρη οικειοτητα.
Διαβασμένος ο κύριος. Συμφωνώ σε όλα.o HIV δεν κολάει εύκολα από γυναίκα οροθετική σε αντρα με κολπική επαφή, νομίζω η πιθανότητα είναι 1 στις 2000 ανα συνευρεση. Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΕΛΠΝΟ, οι οροθετικές γυναίκες στην Ελλάδα, καταγεγραμένες και μη είναι περίπου 4,000, από τις οποίες οι 2,000 ακολουθούν αντιρετροική αγωγή, στις οποίες περιπτώσεις η πιθανότητα να κολλήσεις HIV είναι μηδέν.
Για πρωκτικό σεξ, ιδιαίτερα μεταξύ ομοφυλοφίλων, οι πιθανότητες είναι αυξημένες... Για αυτό και στο δημοτικό το AIDS κάποτε το λέγαμε η αρρώστια των πούστηδων...
Τέλος, η σύφιλη μπορεί να γιατρεύεται αλλά τα κονδυλώματα είναι σε έξαρση και το πιο επικίνδυνο να κολλήσεις. Πολλά ΣΜΝ σου μένουν παράσημο....
Υπάρχει και μια χρυσή τομή για όλα.Τυπε αν ισχύουν αυτά που λες και συχνά, θα είχαμε κολλήσει όλοι 100 φορές.
Κάνω πάντα, όλα αυτά που είπες.. Ακαπωτα μπουκια, φιλιά με γκόμενά,.γλύψιμο ρωγας.και πάντα κάνω μπάνιο πριν και μετά την πράξη.
Α και κάτι που δεν ανέφερες: κάνω και γλυφομουνι.
Αλλά κάνω τεστ κάθε χρόνο και δεν έχω κολλήσει τίποτα.
Δεν είναι τόσο εύκολο όπως τα παρουσιάζεις.
Και τα έχουμε πει 100 φορές: έχει Ρίσκο το άθλημα.
Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται.