απο την στιγμη που τα εκσφενδονισε η κανουλα , τα κραταει η ταπετσαρια στον τοιχο
που τα κρατάς;
που τα κρατάς;
θα δοκιμασετε η δεν θα δοκιμασετε? :- :- :- :- :-
τοσες μαλακειες εδω μεσα? :S :S
καλα λεω 'γω οτι μας δουλευεις!!!ειχα να μπω καιρο στο φορουμ! δεν περιμενα να γινει ολο αυτο! ΠΑΙΔΙΑ,,εσκασα στα γέλια!!!
Η γυναικα μου λεει παντως οτι τις εποχες που το ριχνω στα πολλα φρουτα οπως το καλοκαιρι το σπερμα μου εχει καλυτερη γευση......καλα αυτο το κοματι γινετε ενδιαφερον ....
Παντως παιδια δεν ξερω δεν δοκιμασα δεν προκειτε να δοκιμασω απλα θα σας πω κατι που ειδα στην κρατικη τηλεοραση πριν κανα 4-5 μερες.Εκει λοιπον το θεμα ηταν για την διατροφη τις εγκυου κλπ και για το φυλο του παιδιου.Ειπαν λοιπον οτι το σπερμα του αντρα αναλογος του τη τρωει εχει αναλογη χροια γευσης και μετραει και αυτο το τη τρωει ο ανδρας σε σχεση με την διατροφη της γυναικας για το τελικο αποτελεσμα του φυλου του παιδιου....
Αυτα ειπαν και τωρα απλα σας τα μεταφερω..
...οι ποτες ας μας δωσουν τα φωτα τους σχετικα με την γευση ...
Η γυναικα μου λεει παντως οτι τις εποχες που το ριχνω στα πολλα φρουτα οπως το καλοκαιρι το σπερμα μου εχει καλυτερη γευση...
Τι εβγαζε πια μουρουνελαιο???στον πρωην μου πες τα αυτα που χειροτερη γευση απο αυτον δεν εχω ξαναδοκιμασει
Τι εβγαζε πια μουρουνελαιο???
στον πρωην μου πες τα αυτα που χειροτερη γευση απο αυτον δεν εχω ξαναδοκιμασει
Εμενα παιδια ια γκομενα μου πριν κατι χρονια που την ειχα ρωτησει τι γευση εχει μου ειπε βρασμενο καστανο!!Ακου πως το συγκεκριμενοποιησε...!Διατριβη!Η γυναικα μου λεει παντως οτι τις εποχες που το ριχνω στα πολλα φρουτα οπως το καλοκαιρι το σπερμα μου εχει καλυτερη γευση...
Εμενα παιδια ια γκομενα μου πριν κατι χρονια που την ειχα ρωτησει τι γευση εχει μου ειπε βρασμενο καστανο!!Ακου πως το συγκεκριμενοποιησε...!Διατριβη!
Μετα στις επομενες ρωτας σου αρεσει το καστανο...?Και καθαριζεις...!:o :o :o :o :o :o :o οριστε;;;;; μωρε μπραβο αυτα ειναι.
Μετα στις επομενες ρωτας σου αρεσει το καστανο...?Και καθαριζεις...!