Νέα

Εχετε δοκιμάσει ποτέ τα χύσια σας ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasos_g
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 451
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
ειχα να μπω καιρο στο φορουμ! δεν περιμενα να γινει ολο αυτο! ΠΑΙΔΙΑ,,εσκασα στα γέλια!!!

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
...καλα αυτο το κοματι γινετε ενδιαφερον ....
Παντως παιδια δεν ξερω δεν δοκιμασα δεν προκειτε να δοκιμασω απλα θα σας πω κατι που ειδα στην κρατικη τηλεοραση πριν κανα 4-5 μερες.Εκει λοιπον το θεμα ηταν για την διατροφη τις εγκυου κλπ και για το φυλο του παιδιου.Ειπαν λοιπον οτι το σπερμα του αντρα αναλογος του τη τρωει εχει αναλογη χροια γευσης και μετραει και αυτο το τη τρωει ο ανδρας σε σχεση με την διατροφη της γυναικας για το τελικο αποτελεσμα του φυλου του παιδιου....
Αυτα ειπαν και τωρα απλα σας τα μεταφερω..
...οι ποτες ας μας δωσουν τα φωτα τους σχετικα με την γευση ...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Εχω μπει στο πειρασμο να δοκιμασω αλλα φοβαμαι μην μου γινει συνηθεια!!!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
...καλα αυτο το κοματι γινετε ενδιαφερον ....
Παντως παιδια δεν ξερω δεν δοκιμασα δεν προκειτε να δοκιμασω απλα θα σας πω κατι που ειδα στην κρατικη τηλεοραση πριν κανα 4-5 μερες.Εκει λοιπον το θεμα ηταν για την διατροφη τις εγκυου κλπ και για το φυλο του παιδιου.Ειπαν λοιπον οτι το σπερμα του αντρα αναλογος του τη τρωει εχει αναλογη χροια γευσης και μετραει και αυτο το τη τρωει ο ανδρας σε σχεση με την διατροφη της γυναικας για το τελικο αποτελεσμα του φυλου του παιδιου....
Αυτα ειπαν και τωρα απλα σας τα μεταφερω..
...οι ποτες ας μας δωσουν τα φωτα τους σχετικα με την γευση ...
Η γυναικα μου λεει παντως οτι τις εποχες που το ριχνω στα πολλα φρουτα οπως το καλοκαιρι το σπερμα μου εχει καλυτερη γευση...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Η γυναικα μου λεει παντως οτι τις εποχες που το ριχνω στα πολλα φρουτα οπως το καλοκαιρι το σπερμα μου εχει καλυτερη γευση...

στον πρωην μου πες τα αυτα που χειροτερη γευση απο αυτον δεν εχω ξαναδοκιμασει

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Εμενα παιδια ια γκομενα μου πριν κατι χρονια που την ειχα ρωτησει τι γευση εχει μου ειπε βρασμενο καστανο!!Ακου πως το συγκεκριμενοποιησε...!Διατριβη!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εμενα παιδια ια γκομενα μου πριν κατι χρονια που την ειχα ρωτησει τι γευση εχει μου ειπε βρασμενο καστανο!!Ακου πως το συγκεκριμενοποιησε...!Διατριβη!

:o :o :o :o :o :o :o οριστε;;;;; μωρε μπραβο αυτα ειναι.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αφου δεν ειπε σπαγγετι με σοταρισμενα κομματια παπιας φλαμπε με σως 4 τυριων παλι καλα!

3 γκομενες περνουν το ανσανσερ και βλεπουνε κατω ενα λεκε, δοκιμαζει με το δαχτυλο η μελαχρινη και λεει:
μμμμμ δεν ξερω τι ειναι αλλα ειναι φρεσκο
δοκιμαζει η καστανη και λεει:
μμμμμ ειναι σπερμα
δοκιμαζει και η ξανθια και λεει:
μμμμμμμμμμμ και δεν ειναι της γειτονιας

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
......τωρα ρε Ευα ...αν πω το μυαλο το εχεις στο πουλι θα ειμαι κακος? :cool2: >:cheesy: :cool2: :thefinge:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω παιδια αυτη τη φιλη μου την επεισα οταν ηταν γκαστρωμενη να πινει το χυσι μου γιατι της ειπα οτι εχει πολλες βιταμινες και το παιδακι της θα βγει γερο!!!!συναντιομασταν 1-2 φορες τη βδομαδα και επινε....

kaltsa

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλα ρε κανγκουρα τι βγαζεις φωτογραφίες με την κοπελα και μαλιστα με το παιδι της, δεν ντρεπεσε?

ενας μοδερατορ πρεπει να τις κατεβασει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom