αργισα να σου απαντισω και συγνωμη για αυτο.εισαι καλος στο να βγαζεις συμπερασματα και να προζβαλεις αγνωστους?Για να θεωρεις τους 17 ποντους μεγαλο εργαλιο τοτε δεν εχεις παει με γυναικα που να σου λεει την αληθεια η ζεις σε φανταστικο κοσμο.Το να σε λεει η γκομενα πουσταρα μου εσυ και τι μου κανεις και τετοιες μαλακιες δεν σε κανει αυτοματος τεραστιο.ξερω πολυ καλα τον εαυτο μου και διλονω οτι οι 17 ποντοι ειναι περαν του δεωντος μετριο μεγεθος που αν δεν εχεις τεχνικη δεν καταλαβενει τιποτα το γκομενακι με την καμια.Προφανος εσυ την εχεις μικρη και σοκαριστικες με το ακουσμα καποιου να αποκαλη την ιδια του την πουτσα μετρια με 17 ποντους.Θα σου πω και το αλλο.Σε παρτουζα 12 ατομα,πες το και ρωμαικο οργιο αν θες ,αν εξερεσεις 4 ατομα που το ειχαν μονο για να κατουρανε και να μαλακιζοντε ειχα την μικροτερη.20 εκατοστα με 23 ειναι ενας σεβαστος πουτσος για τα γκομενακια που γερουν τι θελουν.Εγω με τους 17 μονο σε μοναστιρι με καλογριες μπορω να το παιξω πουτσαρας.Ξυπνιστε.η κοπελες ΚΑΝΟΥΝ οτι γουσταρουν μαζι μας.Δεν γουσταρουν.Ειναι προκλιση και σκετη καυλα η ιδεα τον 23 ποντον.Αν κανω λαθος να με διορθοσουν οι κοπελες .Το ξαναλεω και το πιστευω.Οι 17 ποντοι απο μονοι τους χωρις τεχνικη δεν οικανοποιουν.Ειναι μετριοι.Στο θεμα μας τωρα.οταν βρεις ελληνιδα να σου κανει τρελο τσιμπουκι μην ντραπης να αναθεωρισεις.Εχουμε πολλες και καλες πιπατσουδες με διατριβη στο θεμα.ειναι ενας λογος που αξιζουν ενα μεγαλο μπραβο και επειδει δεν μου αρεσει να ανταμοιβο μονο με λογια οπου βρω καλη περιποιηση κανωβ το τρελο γλυφομουνι.Αν δεν στεγνωσει η δεν κανει σκουιρτ δεν σταματω