Νέα

Εχετε δοκιμάσει ποτέ τα χύσια σας ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasos_g
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 451
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Η μπλέ φάλαινα παράγει πάνω από 400 γαλόνια σπέρματος όταν "τελειώνει".Μόνο το 10% απ'αυτό πάει μέσα στο ταίρι του.Άρα 360 γαλόνια σπέρματος χύνονται στη θάλασσα με 1 μόνο φορά που "τελειώνει" 1 μόνο φάλαινα.Αν αναρωτιέστε γιατί είναι τόσο αλμυρή η θάλασσα.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Alexandros_17

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κι όμως, το έχω κάνει... :grin:
Μία φορά... Είχα ξαπλώσει ανάσκελα στο κρεβάτι, με τα πόδια στον τοίχο κ το τέτοιο πάνω από το κεφάλι και τα άφισα απλώς να πέσουν μέσα...

RedBull

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικά το πίνουν άλλοι/άλλες...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506
μπραβο κι αμα ξεμεινει απο ζαχαρη για τον καφε δωσε της ενα βαζακι χυσι να βαζει μεσα

Μόνο φρέσκο απ' την αντλία δίνω. Και ΜΟΝΟ σ' αυτές που ξέρουν να τα καταπίνουν. Δηλαδή ΟΧΙ σε Ελεηνίδες.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506
Οι γάμπες δικές σου είναι?? Σε κόβω για κλασική χοντροκώλα Ελεηνίδα με χαμηλή λεκάνη.Ό,τι χειρότερο δηλαδή. Τι την ήθελες τη γόβα? Τι σου φταίνε τα κακόμοιρα τα πα-πουτσάκια??

osama_bin_laden

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αμα το μουνακι ξερει απο τσιμπουκια στα αρχιδια μου πως ειναι εξωτερικα.Αρκη να το καταπεινει με τρελα και με λαχταρα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506
αμα το μουνακι ξερει απο τσιμπουκια στα αρχιδια μου πως ειναι εξωτερικα.Αρκη να το καταπεινει με τρελα και με λαχταρα

Ναι. Και οι Ελεηνίδες, ξέρεις, είναι "ασυναγώνιστες" σ' αυτά. Αφού σιχαίνονται και στο στόμα να τον βάλουν.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ναι. Και οι Ελεηνίδες, ξέρεις, είναι "ασυναγώνιστες" σ' αυτά. Αφού σιχαίνονται και στο στόμα να τον βάλουν.

Αδερφέ πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ καμμένος από τις Ελληνίδες και αραδιάζεις παραμύθια τόση ώρα........

osama_bin_laden

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το καλυτερο τσιμπουκι που το εχει κανει μη επαγγελματιας απο το μεσολογγι οταν ημουν 20 χρονον.Δεν τον εχω μεγαλο(μονο 17 :()και οταν της ελεγα οτι θα τελειωσω το εχονε ολο μεσα στο στομα ,μεχρι την ριζα και εβγαζε και γλωσσα να μου γλυφει τα αρχιδια.Τα καταπινε και γουσταρε τρελα.μου ζουλαγε μαλακα τα αρχιδια λες και ηθελε να βγαλει και αλλο :uglystupid:

stinger-123

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το τι διαβαζουμε σ΄αυτό το thread δε λεγεται.. ρε φίλε 17cm και μικρό? Πόσω επρεπε να ήταν δηλ. καμμιά 50αρια και να το μαζεύεις σαλιγκαροειδώς? Μάλλον είναι κάτω των 10cm και σημερα είσαι 16χρ...

SecretSiN^^

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το τι διαβαζουμε σ΄αυτό το thread δε λεγεται.. ρε φίλε 17cm και μικρό? Πόσω επρεπε να ήταν δηλ. καμμιά 50αρια και να το μαζεύεις σαλιγκαροειδώς? Μάλλον είναι κάτω των 10cm και σημερα είσαι 16χρ...
Ουτε 16 χρονων δεν το εχει κατο απο 10 καποιος(Νομιζω δλδ)ηρεμησε και εσυ :Ρ

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506
Αδερφέ πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ καμμένος από τις Ελληνίδες και αραδιάζεις παραμύθια τόση ώρα........

Όταν γνωρίζεις κάποιον τόσο καλά ή τον γουστάρεις ή τον απεχθάνεσαι. Απλό εε???

Επισκέπτης

Μην υπερβάλλουμε.
Κι οι Ελληνίδες τα πίνουν.
Όσες γάμησα για πάνω από 2μηνο τα έπιναν κανονικά.
Η γκόμενα που είχα στο λύκειο δεν τα έπινε και μου είχε μείνει τραύμα.
Την ξαναβρήκα όμως τώρα παντρεμένη και εύκαιρη να "βρισκόμαστε" συχνά και τώρα τα πίνει κυριλέ.
Οπότε το μαθητικό μου τραύμα μου έφυγε!

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μην υπερβάλλουμε.
Κι οι Ελληνίδες τα πίνουν.
Όσες γάμησα για πάνω από 2μηνο τα έπιναν κανονικά.
Η γκόμενα που είχα στο λύκειο δεν τα έπινε και μου είχε μείνει τραύμα.
Την ξαναβρήκα όμως τώρα παντρεμένη και εύκαιρη να "βρισκόμαστε" συχνά και τώρα τα πίνει κυριλέ.
Οπότε το μαθητικό μου τραύμα μου έφυγε!
ειπα κι εγω που θα σουνα....

osama_bin_laden

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αργισα να σου απαντισω και συγνωμη για αυτο.εισαι καλος στο να βγαζεις συμπερασματα και να προζβαλεις αγνωστους?Για να θεωρεις τους 17 ποντους μεγαλο εργαλιο τοτε δεν εχεις παει με γυναικα που να σου λεει την αληθεια η ζεις σε φανταστικο κοσμο.Το να σε λεει η γκομενα πουσταρα μου εσυ και τι μου κανεις και τετοιες μαλακιες δεν σε κανει αυτοματος τεραστιο.ξερω πολυ καλα τον εαυτο μου και διλονω οτι οι 17 ποντοι ειναι περαν του δεωντος μετριο μεγεθος που αν δεν εχεις τεχνικη δεν καταλαβενει τιποτα το  γκομενακι με την καμια.Προφανος εσυ την εχεις μικρη και σοκαριστικες με το ακουσμα καποιου να αποκαλη την ιδια του την πουτσα μετρια με 17 ποντους.Θα σου πω και το αλλο.Σε παρτουζα 12 ατομα,πες το και ρωμαικο οργιο αν θες ,αν εξερεσεις 4 ατομα που το ειχαν μονο για να κατουρανε και να μαλακιζοντε ειχα την μικροτερη.20 εκατοστα με 23 ειναι ενας σεβαστος πουτσος για τα γκομενακια που γερουν τι θελουν.Εγω με τους 17 μονο σε μοναστιρι με καλογριες μπορω να το παιξω πουτσαρας.Ξυπνιστε.η κοπελες ΚΑΝΟΥΝ οτι γουσταρουν μαζι μας.Δεν γουσταρουν.Ειναι προκλιση και σκετη καυλα η ιδεα τον 23 ποντον.Αν κανω λαθος να με διορθοσουν οι κοπελες .Το ξαναλεω και το πιστευω.Οι 17 ποντοι απο μονοι τους χωρις τεχνικη δεν οικανοποιουν.Ειναι μετριοι.Στο θεμα μας τωρα.οταν βρεις ελληνιδα να σου κανει τρελο τσιμπουκι μην ντραπης να αναθεωρισεις.Εχουμε πολλες και καλες πιπατσουδες με διατριβη στο θεμα.ειναι ενας λογος που αξιζουν ενα μεγαλο μπραβο και επειδει δεν μου αρεσει να ανταμοιβο μονο με λογια οπου βρω καλη περιποιηση κανωβ το τρελο γλυφομουνι.Αν δεν στεγνωσει η δεν κανει σκουιρτ δεν σταματω

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αργισα να σου απαντισω και συγνωμη για αυτο.εισαι καλος στο να βγαζεις συμπερασματα και να προζβαλεις αγνωστους?Για να θεωρεις τους 17 ποντους μεγαλο εργαλιο τοτε δεν εχεις παει με γυναικα που να σου λεει την αληθεια η ζεις σε φανταστικο κοσμο.Το να σε λεει η γκομενα πουσταρα μου εσυ και τι μου κανεις και τετοιες μαλακιες δεν σε κανει αυτοματος τεραστιο.ξερω πολυ καλα τον εαυτο μου και διλονω οτι οι 17 ποντοι ειναι περαν του δεωντος μετριο μεγεθος που αν δεν εχεις τεχνικη δεν καταλαβενει τιποτα το  γκομενακι με την καμια.Προφανος εσυ την εχεις μικρη και σοκαριστικες με το ακουσμα καποιου να αποκαλη την ιδια του την πουτσα μετρια με 17 ποντους.Θα σου πω και το αλλο.Σε παρτουζα 12 ατομα,πες το και ρωμαικο οργιο αν θες ,αν εξερεσεις 4 ατομα που το ειχαν μονο για να κατουρανε και να μαλακιζοντε ειχα την μικροτερη.20 εκατοστα με 23 ειναι ενας σεβαστος πουτσος για τα γκομενακια που γερουν τι θελουν.Εγω με τους 17 μονο σε μοναστιρι με καλογριες μπορω να το παιξω πουτσαρας.Ξυπνιστε.η κοπελες ΚΑΝΟΥΝ οτι γουσταρουν μαζι μας.Δεν γουσταρουν.Ειναι προκλιση και σκετη καυλα η ιδεα τον 23 ποντον.Αν κανω λαθος να με διορθοσουν οι κοπελες .Το ξαναλεω και το πιστευω.Οι 17 ποντοι απο μονοι τους χωρις τεχνικη δεν οικανοποιουν.Ειναι μετριοι.Στο θεμα μας τωρα.οταν βρεις ελληνιδα να σου κανει τρελο τσιμπουκι μην ντραπης να αναθεωρισεις.Εχουμε πολλες και καλες πιπατσουδες με διατριβη στο θεμα.ειναι ενας λογος που αξιζουν ενα μεγαλο μπραβο και επειδει δεν μου αρεσει να ανταμοιβο μονο με λογια οπου βρω καλη περιποιηση κανωβ το τρελο γλυφομουνι.Αν δεν στεγνωσει η δεν κανει σκουιρτ δεν σταματω

καλα ρε συ με χιλιοστα μετρας και λες οτι 17 ειναι λιγα; πας να πουλησεις μουρη σε ανθρωπους που εχουν κανει 20 χρονια σεξ. οι χαζογκομενες σου λενε ενα μεγαλο νουμερο για να σου το παιξουν καυλιαρες. μια γυναικα με πειρα θα σου πει οτι τα 17 ειναι μια χαρα κι απο κει και πανω εχουμε προβλημα ελεος.  :headbang: :headbang: 14 εισαι μαλλον ουτε καν 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom