Μόλις είχα στείλει το λευκό, πηχτό σπέρμα μου βαθιά μέσα στον λαιμό του μωρού μου… Το υπόλοιπο του σπέρματός μου άστραφτε στις παρυφές των σμιλευμένων μάγουλών του… Καθισμένοι μέσα στη μπανιέρα, απολαμβάναμε ο ένας το πρόσωπο του άλλου δίνοντας φιλιά… Τότε του ψιθύρισα:
«Πάμε μέσα;»
Αρπάξαμε τις πετσέτες και βγήκαμε από τη μπανιέρα… Κλείσαμε την πόρτα πίσω μας και κατευθυνθήκαμε προς τη κρεβατοκάμαρα… Περπατώντας προς το κρεβάτι βάζαμε εμπόδια ο ένας στον άλλο… Συρθήκαμε στα γόνατα και σκαρφαλώσαμε στο κρεβάτι χαϊδεύοντας τα κορμιά μας και όχι μόνο… με τα χείλια και τις γλώσσες συνεχίσαμε να φλερτάρουμε ο ένας τον άλλο… Αισθάνθηκα τον πούτσο του να πιέζει το στομάχι μου… Ο πούτσος μου, στραγγιγμένος από το σπέρμα, κρέμονταν κάνοντας παρέα στα αρχίδια μου… Σκούπισα την βάλανό μου μ’ ένα δάχτυλο… στεγνώνοντάς την από τα χύσια μια και καλή και στη συνέχεια έκλεισα τον πούτσο μου μέσα στην παλάμη μου νιώθοντας την αίσθηση της υγρής, απαλής, σχεδόν βελούδινης επιφάνειάς του… Βάζοντας ένα από τα δάχτυλά μου στο στόμα δοκίμασα ένα μίγμα γεύσης σπέρματος και βότκας… Με το άλλο χέρι χούφτωσα τα χνουδωτά κωλομέρια του και άρχισα να τα ζυμώνω εξετάζοντας τη στρογγυλότητα των κωλομάγουλών του και την αντίσταση της κωλοτρυπίδας του… Την ίδια στιγμή το αριστερό του χέρι κύλησε πάνω στο στήθος μου φέρνοντας τα χείλια μου ένα βήμα πιο κοντά στα δικά του…
Έχοντας τυλιγμένο στη χούφτα τον πούτσο μου δεν μπορούσα παρά να μην του χαρίσω μια στύση τραβώντας τον μια χαλαρή μαλακία… Τον έσφιξα και τράβηξα προς τα κάτω το δέρμα που κάλυπτε τη βάλανό μου ξεγυμνώνοντάς την… Η βάλανος ερεθίστηκε αυτόματα και με το πρώτο βογγητό μια σαφέστατη ποσότητα διάφανου σπέρματος ξεχείλισε από τη σχισμή της ουρήθρας μου…
Σταμάτησα να τον φιλώ και έσυρα τα χείλια μου πάνω στον λαιμό του αναπνέοντας τη μυρωδιά του φρεσκοπλυμένου δέρματός του… Κοντά στη μασχάλη του ανακάλυψα μια διαφορετική μυρωδιά… μοσχοβολιστή αναμιγμένη με το άρωμα του αποσμητικού που φοράει… Τα χείλια μου συνάντησαν τις τρίχες του και τα δόντια μου τις δάγκωσαν… Επόμενο θύμα μου στάθηκε η δεξιά ρόγα του στήθους του… Δαγκώνοντάς την, την τράβηξα μέσα στο στόμα μου ρουφώντας την σκληρά… Με την ίδια ακριβώς προσοχή συμπεριφέρθηκα και στην αριστερή ρόγα του… Τα χέρια του στηρίχτηκαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου… Προχώρησα χαμηλότερα σύροντας τη γλώσσα μου κατά μήκος του στήθους του… προχώρησα χαμηλότερα μέχρι που τελικά έφτασα στη βάση του πούτσου του… Άρπαξα τα αρχίδια του με το ένα μου χέρι και με το άλλο χάιδεψα το κεφάλι του πούτσου του σαν να ήταν κεφάλι μικρού παιδιού… Έσκυψα και γλίστρησα τα χείλια μου κατά μήκος του πούτσου του και ανοίγοντας το στόμα μου άφησα την γλώσσα μου να χορέψει μαζί του ένα χορό… ένα ταγκό…
Τον έσπρωξα στο κρεβάτι… Έπεσε πρόθυμα έχοντας ως στήριγμα τους αγκώνες του… Έμεινε να προσέχει την εξαφάνιση του πούτσου του μέσα στο στόμα μου… Με το ένα μου χέρι συνέχισα να ψαρεύω το βάρος των αρχιδιών του ενώ τα χείλια μου έσφιγγαν το κεφάλι του πούτσου του που είχε ένα χρώμα σαν το δαμάσκηνο… Με την άκρη της γλώσσας μου συγκέντρωσα τις πρώτες σταγόνες σπέρματος από την ουρήθρα του… Ο πούτσος του έβραζε σαν ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί… Αναστέναξε τη στιγμή που κλείδωσα πάνω στον πούτσο του τον αντίχειρα και τον δείκτη μου…
Άνοιξα περισσότερο το στόμα μου και κέρδισα τη πρώτη μάχη με τη βάλανό του… Η αλμυρή γεύση του σπέρματός του έφτασε στον λάρυγγά μου… Κύλησα τα δάχτυλά μου κατά μήκος του πούτσου του και αισθάνθηκα μια μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος να κυλάει μέσα μου… Άρχισα να καταπίνω… Ο πούτσος του παλλόταν και σκλήραινε ολοένα και περισσότερο… Το ρίγος που έτρεξε στο σώμα μου ακολουθήθηκε από έναν αναστεναγμό… Το αριστερό μου χέρι κρατούσε αιχμάλωτα τα αρχίδια του και δικαιωματικά τα πίεζε χαρίζοντάς του τον απαραίτητο πόνο… Τότε αισθάνθηκα τον πούτσο του να γίνεται τεράστιος και να μη χωράει άλλο στο στόμα μου… Ήταν ήδη έτοιμος να χωθεί στην κωλοτρυπίδα μου… Ήμουν αποφασισμένος, όμως, να μη του επιτρέψω καμία κίνηση πρωτοβουλίας… Καβαλίκεψα ένα από τα πόδια του και έστειλα με το χέρι μου τον πούτσο του να συναντηθεί με την κωλοτρυπίδα μου… Οι κινήσεις μου εκτελέστηκαν με ακρίβεια…
Το ανοιχτό του στόμα υποδέχτηκε τη γλώσσα μου ταυτόχρονα με την είσοδο του πούτσου του μέσα μου… Τον έσφιξα ελαφρώς και τον τράβηξα μέσα μου προσαρμόζοντας τους σφικτήρες της κωλοτρυπίδας μου στη περίμετρο του πούτσου του…
Το στόμα μου για μια φορά ακόμα του έστελνε κύματα ευχαρίστησης … Η εξειδικευμένη γλώσσα μου έγλειφε την ευαίσθητη βάλανό του ενώ τα χέρια μου άρπαζαν τα κωλομάγουλά του φέρνοντάς τον πιο κοντά μου ώστε να χώσω πιο βαθιά τον πούτσο μου μέσα του… Έδωσα λίγη περισσότερη προσοχή στα αρχίδια του που συνήθως παραμελώ… Τράβηξα όλο το βάρος τους προς τα κάτω και άφησα την τριχωτή κάλυψή τους να ερεθίσει τα χείλια μου… Το να πνιγώ από τα χύσια του εκείνη τη στιγμή ήταν το λιγότερο που μ’ ενδιέφερε, αλλά είχα βρει το μυστικό κουμπί του ρυθμού του και μπορούσα να κάνω οτιδήποτε ήθελα… Χαμήλωσα το κορμί μου πάνω στον πούτσο του… Τα αρχίδια μου αναπήδησαν πάνω του… χόρεψαν με κάθε τρόπο… Η άκρη του πούτσου του συγκρούστηκε με τον προστάτη μου… Αναστέναξα… Το κρεβάτι έτριξε…
Δεν θα μπορούσα να τον συγκρατήσω άλλο… Στήριξα τις πατούσες μου στο κρεβάτι και άφησα τον πούτσο του να στοχεύσει για μια φορά ακόμα την κωλοτρυπίδα μου… Στο πρόσωπό του είχε ζωγραφιστεί η αγωνία μαζί με την καύλα… Λαχανιάσαμε και οι δυο από το πλήθος των αισθήσεων… Πίεσε όλο το μήκος του πούτσου του μέσα μου έως ότου τα αρχίδια του στηρίχτηκαν πάνω μου… Αργά άρχισε να τον κινεί… μέσα-έξω… μέσα-έξω…
Με μια ξαφνική και απροσδόκητη κίνηση αντί να χύσει μέσα μου έχυσε πάνω μου… Οι τρίχες του στομαχιού μου στολίστηκαν με το σπέρμα του… Κάθε εκσπερμάτωση άφηνε περισσότερα χύσια πάνω μου συγκεντρώνοντας παχιά νήματα σπέρματος που έσπαζαν κάθε φορά που ο πούτσος του σηκωνόταν ψηλά… Συνέχισε να χύνει μέχρι που το κορμί μου καλύφτηκε από τα χύσια… Ο αέρας γέμισε με τη μυρωδιά σπέρματος και ιδρώτα…
Κατέρρευσα πάνω του κι αυτός πάνω στο κρεβάτι… Οι αναπνοές μας ήταν βαριές από το πάθος… από την κούραση… Βογκώντας, άνοιξε τα μάτια του…
«Θεέ μου…», είπες μεταξύ των κομμένων αναπνοών του… «ποτέ δεν ένιωσα οργασμό σαν αυτό…»
Το χαμόγελο στο πρόσωπό του μου έλεγε πως δεν είχε μείνει παραπονεμένος από τις επιδόσεις μου…
Έσκυψα και τα χείλια μας συναντήθηκαν άλλη μια φορά…