Νέα

Εχετε δοκιμάσει ποτέ τα χύσια σας ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasos_g
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 451
  • Εμφανίσεις 106K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μπα... μόνο σίγουρο δεν είναι αυτό. υπάρχουν και οι εκδοχές να μην έχει καν γκόμενα ή να έχει και να μην της τα έχει δώσει ποτέ στο στόμα, οπότε απλώς να μας παραμυθιάζει
όχι ρε δεν μας παραμυθιάζει......
ακου βανίλια...........Σε λίγο θα μας πει ότι βγαίνει και σε κύβους.....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Εχω λιώσει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. persona...η υπογραφή σου τα σπάει... :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
bull, ο Κούγιας θα την ανεβάσει τη Λαμία στην Α' Εθνική; τι λες;

kaltsa

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ένας μαλάκας με 40 ποστ στο μπουρδέλα τελεία κομ μας λέει ότι του λέει η γκόμενα ότι το σπέρμα του έχει γεύση...βανίλια...
Ο ίδιος μαλάκας μας λέει ότι πίνουμε πολλά.....
Στον ίδιο λοιπόν μαλάκα λέμε ότι το σπέρμα δεν είναι ποτέ γλυκό.
Επίσης στον ίδιο μαλάκα λέμε ότι το πουλί του δεν είναι μηχανή παγωτού......

1)εγω δεν σε εβρισα, απλα σου την ειπα γιατι μου την ειπες εσυ πρωτος
2) τι διαφορα εχει ενας μαλακας με 40 ποστ απο εναν μαλακα με 5044?
3) προφανος και δεν εχει γευση βανιλια, απλα ηταν ενας παραλιλισμος γιατι ειναι ασπρο και ισος να ειχαν ενα γλυκο τονο εκινη την μερα, μιας και εξαρταται απο τι εχεις φαει την προηγουμενη (για αυτο το εβαλα και σε PS )
4) για ποιο λογο να μην λεω αλήθεια, αφου ουτε ξέρετε ποιος ειμαι, ουτε πρόκειται να μαθετε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αυτός ρε είναι πρόεδρος...
είναι γκέστ σταρ.. Εμφανίζεται για ορισμένες παραστάσεις σε διάφορες ομάδες, τα κάνει μπουρδέλο και αλλάζει θίασο.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
1)εγώ έτσι είμαι βρίζω.... Είμαι ξινός όπως και το σπέρμα μου.
2) περίπου 5000 ποστς
3) ρε και 10 τούρτες να φας βανίλια δεν παίζει.
4) ξαναδιάβασε το 3......... Στ αρχίδια μας ποιανού κάλτσα είσαι.
Εγώ πάντως είμαι διαβόλου κάλτσα και μην μπλέκεις μαζί μου......

kaltsa

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
1)εγώ έτσι είμαι βρίζω.... Είμαι ξινός όπως και το σπέρμα μου.
2) περίπου 5000 ποστς
3) ρε και 10 τούρτες να φας βανίλια δεν παίζει.
4) ξαναδιάβασε το 3......... Στ αρχίδια μας ποιανού κάλτσα είσαι.
Εγώ πάντως είμαι διαβόλου κάλτσα και μην μπλέκεις μαζί μου......

καλα κανεις και βριζεις και γω γουσταρω

ρε φιλε σου λεω δεν εχω σπερμα εγω, σιροπι εχω!!!!!!!!!!!!

αντε τον πουλο τωρα εχουμε και δουλειές

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
4) για ποιο λογο να μην λεω αλήθεια, αφου ουτε ξέρετε ποιος ειμαι, ουτε πρόκειται να μαθετε?

καλά, νέος είσαι στο ιντερνετ; ακριβώς αυτή η ανωνυμία είναι που δίνει την ευχέρεια στον καθένα να γράφει ό,τι θέλει χωρίς να μπορεί να ελεγχθεί η εγκυρότητα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ταύρε......

εψές έφαγα συκωταριά και το σπέρμα μου θα έχει έναν πιο κόκκινο και πικρό τόνο.........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
καλα κανεις και βριζεις και γω γουσταρω

ρε φιλε σου λεω δεν εχω σπερμα εγω, σιροπι εχω!!!!!!!!!!!!

αντε τον πουλο τωρα εχουμε και δουλειές

που δουλεύεις;;;;;

Ντρεσινγκ σε παγωτατζίδικο;

2 μπάλλες με σιρόπι βανίλια παρακαλώ.......

kaltsa

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλά, νέος είσαι στο ιντερνετ; ακριβώς αυτή η ανωνυμία είναι που δίνει την ευχέρεια στον καθένα να γράφει ό,τι θέλει χωρίς να μπορεί να ελεγχθεί η εγκυρότητα

αυτο που ειπες θελει πολύ συζήτηση και προφανώς εχεις δίκιο γιατι δεν  ξέρεις με ποιον μλκα μιλάς πίσω απο το πληκτρολόγιο

εγω μίλησα για μενα που τουλάχιστον στο net λεω την αλήθεια

btw και η ανωνυμία στο ιντερνετ εχει χαθει απο το 2000 και μετα... (αν θελετε συζήτηση καντε στο split το τοπικ )

kaltsa

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αλλάξτε τη γεύση του σπέρματός σας. Μπορεί η ποσότητα του σπέρματος που εκκρίνεται να διαφέρει από μέρα σε μέρα κι από διάθεση σε διάθεση και να μην γίνεται να επέμβετε σ' αυτό, μπορείτε όμως μια χαρά να αλλάξετε τη γεύση του σπέρματός σας. Οι περισσότερες γυναίκες που αρνούνται να καταπιούν το σπέρμα, είναι επειδή έχουν κάποιο τραύμα από το παρελθόν, κακές εμπειρίες με άσχημη γεύση. Δεν πρέπει λοιπόν να επιμένετε να το καταπιεί η φίλη σας, αν πρώτα δεν έχετε φροντίσει για το τι ακριβώς θα καταπιεί. Κι αν δεν νοιάζεστε γι' αυτήν την άμοιρη, τουλάχιστον σκεφτείτε το ίματζ σας... Πώς; Αρκεί να κόψετε τα μπαχάρια, τον καφέ, τα τσιγάρα και το αλκοόλ, και η γεύση βελτιώνεται κατά πολύ. Τροφές που επίσης δίνουν άσχημη γεύση είναι το σκόρδο, το κουνουπίδι, το μπρόκολο και το κρεμμύδι � μακριά! Πάρα πολύ, απ' την άλλη, βοηθούν τη γεύση του σπέρματος τα φρούτα � τα ιδανικά για να δώσουν άρωμα στο σπέρμα είναι οι φράουλες, το μάνγκο, ο ανανάς και η παπάγια. Φροντίστε επίσης, εκτός από τα φρούτα, να βάλετε στη διατροφή σας και αρκετό μέλι, ώστε το σπέρμα σας να γίνει ακόμη πιο γλυκό.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
σπερμα με γευση κατι σε πικραμυγδαλο εχετε?
βαλτε μου μια εξαδα φυσινγκια να πιτσιλαω τις περαστικες

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
αυτός ρε είναι πρόεδρος...
είναι γκέστ σταρ.. Εμφανίζεται για ορισμένες παραστάσεις σε διάφορες ομάδες, τα κάνει μπουρδέλο και αλλάζει θίασο.....
Είχαμε τον καλύερτο πρόεδρο και τον διώξαμε οι αλήτες...ποιος θα μας προσφέρει τώρα υπερθέαμα κάθε κυριακή στο γήπεδο??? :'(
ταύρε......

εψές έφαγα συκωταριά και το σπέρμα μου θα έχει έναν πιο κόκκινο και πικρό τόνο.........
Να προσέχεις τους Βρικόλακες... :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
ταύρε......

Εγώ χτες έφαγα κατσικάκι στη γάστρα...λέτε να αρχίσει να βελάζει το πουλί μου???
Μπεεεεεεεεεεε
:2funny: :2funny: :2funny:

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
ΚΟΥΙΖ.

χυνω ενα πραγμα σαν τσατζικι τι εφαγα εχτες?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
εκτός από τα μαλακισμένα θρεντς τώρα έχουμε και τις παραθέσεις από τον κοσμοπόλιταν, τη μανίνα, την Κατερίνα και το μαρί κλερ......

Επίσης μάθαμε σήμερα ότι πρέπει να τρώμε τα ευρέως διαδεδομένα στη λαική αγορά μανγκο, ανανά και παπάγια........

Μάναααααααααααααααααααααααααααααααααα

Πάνε στην λαική και πάρε μου δέκα κιλά παπάγια γιατί η γκόμενα τα φτύνει.......

:avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn: :avatarpaterjohn:
:avatarpaterjohn:

kaltsa

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εκτός από τα μαλακισμένα θρεντς τώρα έχουμε και τις παραθέσεις από τον κοσμοπόλιταν, τη μανίνα, την Κατερίνα και το μαρί κλερ......

Επίσης μάθαμε σήμερα ότι πρέπει να τρώμε τα ευρέως διαδεδομένα στη λαική αγορά μανγκο, ανανά και παπάγια........

Μάναααααααααααααααααααααααααααααααααα

Πάνε στην λαική και πάρε μου δέκα κιλά παπάγια γιατί η γκόμενα τα φτύνει.......
--------->

η πιο δύσκολη να διεγερθεί από τις πέντε αισθήσεις κατά την ερωτική πράξη, αλλά, μια και το αναφέραμε, γνωρίζατε ότι μπορείτε να αλλάξετε τη γεύση του σπέρματος; Λοιπόν, μπορείτε. Το κόλπο είναι να αλλάζετε τις διατροφικές σας συνήθειες πριν κάνετε έρωτα. Κατά κανόνα, τα αμυλώδη φαγητά όπως είναι τα ζυμαρικά και οι πατάτες βελτιώνουν τη γεύση του σπέρματος ενώ τα καρικεύματα, η μπύρα και ο καφές προκαλούν τη χειρότερη γεύση.

νομίζω ειναι αρκετά έγκυρο σιτε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Αγαπημένο μου περιοδικό,

Με λένε Κατερίνα και μένω στην Aθήνα. Είμαι 17 χρονών. Το βάσανό μου, όμως, είναι μεγάλο, γι’ αυτό και χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Εδώ και δέκα μέρες γνώρισα τον Αλέξη. Το πρόβλημα έρχεται κάθε φορά που κάνουμε έρωτα. O Αλέξης μου ζητάει επίμονα στοματικό σεξ. Δηλαδή πίπα! Η ιδέα με κάνει χάλια... Δεν το έχω ξανακάνει, με πιάνει μια σιχασιά κι απ’ την άλλη δεν ξέρω πώς ακριβώς γίνεται. Φοβάμαι μήπως το δαγκώσω και κάνω ζημιά! Συμπληρωματικά, σου λέω πως ο Αλέξης είναι ελαφρώς βίαιος στο σεξ και μου χώνει και κάτι χαστούκια, αλλά ούτε αυτό είναι το πρόβλημά μου. Τι θα γίνει άμα το πάρω στο στόμα; Πώς μπορώ να σιγουρευτώ ότι δεν θα τελειώσει μέσα (γιαχ...); Κι αν πνιγώ; Τι γεύση έχει το σπέρμα; Κάτι φίλες μου είπαν πως είναι πλούσιο σε βιταμίνη C. Αν το καταπιώ παχαίνω; (Aυτό με τρομάζει στ’ αλήθεια, γιατί κάνω συνεχώς δίαιτα...);

ΥΓ: τώρα που πήρα φόρα θα σας πω και το χειρότερο. Θέλει και κώλο. Να τον δώσω; Θα πονέσω; Μπορεί να πάθω τίποτα.

Κατερίνα
Αγαπητή Κατερίνα,

το γράμμα σου μας προβλημάτισε. Άραγε τι είναι χειρότερο; Να σε πλακώνει στο ξύλο ο γκόμενός σου, να του παίρνεις πίπες ή να τον παίρνεις από πίσω; Ο συνδυασμός και των τριών πάντως ίσως σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Ο Αλέξης μάλλον το καλό σου θέλει! Η απειλή του χωρισμού είναι απόλυτα δικαιολογημένη, γι’ αυτό... πάρ’ το στο στόμα. Εκτός από την Λίντα Λάβλεϊς (που είχε την κλειτορίδα στον λάρυγγα ) κάθε καλή κοπέλα αισθάνεται απέραντη ευχαρίστηση όταν επιδίδεται σε τέτοιες δραστηριότητες (είναι εγκεφαλικό τελείως, μην το ψάχνεις). Το αν θα τελειώσει μέσα, εξαρτάται καθαρά από τα αντανακλαστικά σου. Τη δεδομένη στιγμή θα νιώσεις ένα μεγαλύτερο μπούκωμα, μία βιαιότητα στην κίνηση, και ένα μουγκρητό από τον πάνω “όροφο”.

Μη δοκιμάσεις να κλείσεις το στόμα, απλά τραβήξου και σκύψε. Η περίπτωση να πνιγείς είναι μηδαμινή (εκτός από χρόνιες καταστάσεις αλλεργικής ρινίτιδας).Το ζήτημα είναι να ’χεις γυμνασμένο σαγόνι, για να μην πιαστείς. Το σπέρμα είναι δυναμωτικό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τα 4 στυμμένα πορτοκάλια που πίνεις το πρωί. Το σπέρμα δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο του θερμιδομετρητή. Η μεγάλη ποσότητα κατανάλωσης δεν πρόκειται να σε παχύνει (βλ. 0.4 cal/πίπα), αλλά μπορεί εκτός από τις θερμίδες να σου δώσει και κανάν ιό και να ψάχνεσαι. Όσο για τον κώλο, αν φοράει προφυλακτικό + πολύ λιπαντικό, δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα. Ο πόνος είναι ανάλογος του μεγέθους του Αλέξη κι αντιστρόφως ανάλογος της χαλάρωσής σου. Πάντως εμείς, Αλέξη, κάναμε ό,τι μπορούσαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom