Αγαπημένο μου περιοδικό,
Με λένε Κατερίνα και μένω στην Aθήνα. Είμαι 17 χρονών. Το βάσανό μου, όμως, είναι μεγάλο, γι’ αυτό και χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Εδώ και δέκα μέρες γνώρισα τον Αλέξη. Το πρόβλημα έρχεται κάθε φορά που κάνουμε έρωτα. O Αλέξης μου ζητάει επίμονα στοματικό σεξ. Δηλαδή πίπα! Η ιδέα με κάνει χάλια... Δεν το έχω ξανακάνει, με πιάνει μια σιχασιά κι απ’ την άλλη δεν ξέρω πώς ακριβώς γίνεται. Φοβάμαι μήπως το δαγκώσω και κάνω ζημιά! Συμπληρωματικά, σου λέω πως ο Αλέξης είναι ελαφρώς βίαιος στο σεξ και μου χώνει και κάτι χαστούκια, αλλά ούτε αυτό είναι το πρόβλημά μου. Τι θα γίνει άμα το πάρω στο στόμα; Πώς μπορώ να σιγουρευτώ ότι δεν θα τελειώσει μέσα (γιαχ...); Κι αν πνιγώ; Τι γεύση έχει το σπέρμα; Κάτι φίλες μου είπαν πως είναι πλούσιο σε βιταμίνη C. Αν το καταπιώ παχαίνω; (Aυτό με τρομάζει στ’ αλήθεια, γιατί κάνω συνεχώς δίαιτα...);
ΥΓ: τώρα που πήρα φόρα θα σας πω και το χειρότερο. Θέλει και κώλο. Να τον δώσω; Θα πονέσω; Μπορεί να πάθω τίποτα.
Κατερίνα
Αγαπητή Κατερίνα,
το γράμμα σου μας προβλημάτισε. Άραγε τι είναι χειρότερο; Να σε πλακώνει στο ξύλο ο γκόμενός σου, να του παίρνεις πίπες ή να τον παίρνεις από πίσω; Ο συνδυασμός και των τριών πάντως ίσως σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Ο Αλέξης μάλλον το καλό σου θέλει! Η απειλή του χωρισμού είναι απόλυτα δικαιολογημένη, γι’ αυτό... πάρ’ το στο στόμα. Εκτός από την Λίντα Λάβλεϊς (που είχε την κλειτορίδα στον λάρυγγα ) κάθε καλή κοπέλα αισθάνεται απέραντη ευχαρίστηση όταν επιδίδεται σε τέτοιες δραστηριότητες (είναι εγκεφαλικό τελείως, μην το ψάχνεις). Το αν θα τελειώσει μέσα, εξαρτάται καθαρά από τα αντανακλαστικά σου. Τη δεδομένη στιγμή θα νιώσεις ένα μεγαλύτερο μπούκωμα, μία βιαιότητα στην κίνηση, και ένα μουγκρητό από τον πάνω “όροφο”.
Μη δοκιμάσεις να κλείσεις το στόμα, απλά τραβήξου και σκύψε. Η περίπτωση να πνιγείς είναι μηδαμινή (εκτός από χρόνιες καταστάσεις αλλεργικής ρινίτιδας).Το ζήτημα είναι να ’χεις γυμνασμένο σαγόνι, για να μην πιαστείς. Το σπέρμα είναι δυναμωτικό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τα 4 στυμμένα πορτοκάλια που πίνεις το πρωί. Το σπέρμα δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο του θερμιδομετρητή. Η μεγάλη ποσότητα κατανάλωσης δεν πρόκειται να σε παχύνει (βλ. 0.4 cal/πίπα), αλλά μπορεί εκτός από τις θερμίδες να σου δώσει και κανάν ιό και να ψάχνεσαι. Όσο για τον κώλο, αν φοράει προφυλακτικό + πολύ λιπαντικό, δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα. Ο πόνος είναι ανάλογος του μεγέθους του Αλέξη κι αντιστρόφως ανάλογος της χαλάρωσής σου. Πάντως εμείς, Αλέξη, κάναμε ό,τι μπορούσαμε.