1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
έχουμε αλλά κρύβεται....ΔΟΚΙΜΑΣΤΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ δεν εχουμε εδω μεσα να μας πει?
η ολοι ειμαστε δωρητες?
(καποιος νομιζει οτι το εχει μονοπωλειο..)
έχουμε αλλά κρύβεται....ΔΟΚΙΜΑΣΤΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ δεν εχουμε εδω μεσα να μας πει?
η ολοι ειμαστε δωρητες?
(καποιος νομιζει οτι το εχει μονοπωλειο..)
Α πα πα πα πα πα πα πα πα πα δε νομιζω...;)έχουμε αλλά κρύβεται....
βουλωμένο γράμμα διαβάζεις....Α πα πα πα πα πα πα πα πα πα δε νομιζω...;)
βουλωμένο γράμμα διαβάζεις....
Γαμώ την πα πα πα μου......
........
και γλειφομενον
συγχωρησθεισαι
αι αμαρτιες της.
χαχαχαχαχα.... τα καλά και συμφέροντα ε; αν συγχωρούνταν οι αμαρτίες τους με το να γλείφουν τα χύσια μας, θα είχαμε ακατάπαυστη εργασία σε αυτόν τον τομέα
αντε ρε λες και κανενας δεν ειχε ποτε περιεργια να δοκιμασει το σπερμα του!!!
λετε οτι ειναι ανομαλος ενω εδω γραφουν ατομα που τον περνουν και απο τα αυτια, εχουν 2 πουτσες και 5 αρχιδια γαμω την ανομαλια μου
PS η γκομενα μου λεει οτι τα δικα μου εχουν γευση βανιλια LoL
εμενα μου λεει παστουρμα
η γκόμενά συο ή γαμιέται και μ άλλους, ή δεν θέλει να σε απογοητεύσει.......αντε ρε λες και κανενας δεν ειχε ποτε περιεργια να δοκιμασει το σπερμα του!!!
λετε οτι ειναι ανομαλος ενω εδω γραφουν ατομα που τον περνουν και απο τα αυτια, εχουν 2 πουτσες και 5 αρχιδια γαμω την ανομαλια μου
PS η γκομενα μου λεει οτι τα δικα μου εχουν γευση βανιλια LoL
γιατί δεν τα δοκιμάζεις μόνος σου;.θες να τα στείλω στο παιδί να τα δοκιμάσει να σε πείσω και σενα?
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]1)[/size][/size][/size][/size][/size] αντε ρε λες και κανενας δεν ειχε ποτε περιεργια να δοκιμασει το σπερμα του!!!
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]
2)[/size][/size][/size][/size][/size] PS η γκομενα μου λεει οτι τα δικα μου εχουν γευση βανιλια LoL
απ' τη δήλωση νο1 συνάγεται ότι κι εσύ έχεις αυτήν την περιέργεια. άρα η δήλωση νο2 μπορεί να επαληθευτεί εύκολα. άντε κάνε τη δοκιμή, αν δεν την έχεις κάνει ήδη
στο πρώτο έπεσες μέσα, στο δεύτερο οχι
κατι ξερεις παραπάνω απο χύσια, φαίνεται πίνεις πολλά ;)
παω πασο
ένας μαλάκας με 40 ποστ στο μπουρδέλα τελεία κομ μας λέει ότι του λέει η γκόμενα ότι το σπέρμα του έχει γεύση...βανίλια...
Ο ίδιος μαλάκας μας λέει ότι πίνουμε πολλά.....
Στον ίδιο λοιπόν μαλάκα λέμε ότι το σπέρμα δεν είναι ποτέ γλυκό.
Επίσης στον ίδιο μαλάκα λέμε ότι το πουλί του δεν είναι μηχανή παγωτού......
το μόνο σίγουρο είναι ότι η γκόμενά του δεν ξέρει τη είναι η βανίλια......κάτσε ρε μαλάκα κι εσύ να ολοκληρώσω τη συζήτηση μαζί του να δούμε αν έχει πιει σπέρμα τελικά ή όχι
το μόνο σίγουρο είναι ότι η γκόμενά του δεν ξέρει τη είναι η βανίλια......