argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.740
- Πόντοι
- 9.297
Καφές με γαλα...τζάμπα..Για να τον κάνει Φλοκαφε.
Καφές με γαλα...τζάμπα..Για να τον κάνει Φλοκαφε.
Ασφαλές πόρισμα ακόμα δεν έχει βγει .Πως πάει ο ασθενής ???
Τι αποφάσισε η επιστημονική ομάδα του bou... ?
Ο καλύτερος τρόπος είναι να πάρεις ένα κύπελο και έναν σωλήνα. Τον τελευταίο τον συνδέεις με τον πρωκτό σου. Χύνεις μέσα στο κύπελο και το σπέρμα στη συνέχεια κατεβαίνει και μπαίνει στην τρύπα σου. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται τίποτα καθάρισμα και έχεις παράλληλα κυκλική οικονομία γιατί ανακυκλώνεις τεστοστερόνη και θρεπτικά συστατικά, ενώ παράλληλα ενδυνατώνεσαι ξανά. Μετά από κάθε χρήση σαπούνι και νερό στο σύστημα για να είναι πάντα σαν καινούργιο.Καλημερα. οταν τον παιζω ξαπλωμένος ανάσκελα δεν ξερω που να χυσω χωρίς να γίνω χάλια κ να λερώσω το πανωσεντονο ..το ξερω οτι ειναι κουλο αλλά έχω δοκιμάσει με χαρτομάντιλα και γίνομαι χάλια και λερώνω το πανωσεντονο γτ μου φεύγουν απέξω από το χαρτομάντιλο ξωφαλτσα δεν προλαβαίνω να τον σκεπάσω καλά και στα τυφλά κάτω από τα σεντόνια και γίνομαι μουνί μετά δεν μπορώ να το ελέγξω μήπως έχετε καμία ιδέα;;
Kυκλικη οικονομια ΚΑΙ στο bou...oχι (τον)παίζουμε.Ο καλύτερος τρόπος είναι να πάρεις ένα κύπελο και έναν σωλήνα. Τον τελευταίο τον συνδέεις με τον πρωκτό σου. Χύνεις μέσα στο κύπελο και το σπέρμα στη συνέχεια κατεβαίνει και μπαίνει στην τρύπα σου. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται τίποτα καθάρισμα και έχεις παράλληλα κυκλική οικονομία γιατί ανακυκλώνεις τεστοστερόνη και θρεπτικά συστατικά, ενώ παράλληλα ενδυνατώνεσαι ξανά. Μετά από κάθε χρήση σαπούνι και νερό στο σύστημα για να είναι πάντα σαν καινούργιο.
Ασφαλές πόρισμα ακόμα δεν έχει βγει .
Προτάθηκαν poly bags , ποτήρια , χαρτί κουζίνας , κωλόχαρτα , ηλεκτρική σκούπα , κάλτσα , παντόφλα , αλουμινόχαρτο , σακούλα απορριμμάτων μεγάλη , καλσόν , κρεμαγιέρα για saxo ...
Στον ανεμιστηρα τυπεΚαλημερα. οταν τον παιζω ξαπλωμένος ανάσκελα δεν ξερω που να χυσω χωρίς να γίνω χάλια κ να λερώσω το πανωσεντονο ..το ξερω οτι ειναι κουλο αλλά έχω δοκιμάσει με χαρτομάντιλα και γίνομαι χάλια και λερώνω το πανωσεντονο γτ μου φεύγουν απέξω από το χαρτομάντιλο ξωφαλτσα δεν προλαβαίνω να τον σκεπάσω καλά και στα τυφλά κάτω από τα σεντόνια και γίνομαι μουνί μετά δεν μπορώ να το ελέγξω μήπως έχετε καμία ιδέα;;
Εμπνευσμενο...Στον ανεμιστηρα τυπε
Σιγά μην βάλει και σιγαστήρα μαν.Πίεσε τον με το χέρι σου και κρατά τον σφιχτά λίγο πριν χύσεις, για να μη φύγουν στο περιβαλλον. Μετά πας στον νιπτήρα και τα αμολας.
μπορεί να ρουφήξει και κάτι άλλο που εξέχει.Μύστη μου, με το 'να χέρι θα τρομπαρεις και με τ' αλλο θα βαστάς το ακροφυσιο μιας ηλεκτρικής σκούπας (κατά προτίμηση να ρουφάει και υγρά).
Αν χύσει στον ανεμιστήρα, θα έρθουν στη μούρη του ;Στον ανεμιστηρα τυπε
ναι...αποφάσισε να μην χύνει.telika vrike akri pou na xysei?
@ΚΩΣΤΑΣ 42 .. σε φωνάζουμεtelika vrike akri pou na xysei?
παίξτον με καπόταΚαλημερα. οταν τον παιζω ξαπλωμένος ανάσκελα δεν ξερω που να χυσω χωρίς να γίνω χάλια κ να λερώσω το πανωσεντονο ..το ξερω οτι ειναι κουλο αλλά έχω δοκιμάσει με χαρτομάντιλα και γίνομαι χάλια και λερώνω το πανωσεντονο γτ μου φεύγουν απέξω από το χαρτομάντιλο ξωφαλτσα δεν προλαβαίνω να τον σκεπάσω καλά και στα τυφλά κάτω από τα σεντόνια και γίνομαι μουνί μετά δεν μπορώ να το ελέγξω μήπως έχετε καμία ιδέα;;
Μπορείς να κάνεις κάτι «διαστημικό»:Καλημερα. οταν τον παιζω ξαπλωμένος ανάσκελα δεν ξερω που να χυσω χωρίς να γίνω χάλια κ να λερώσω το πανωσεντονο ..το ξερω οτι ειναι κουλο αλλά έχω δοκιμάσει με χαρτομάντιλα και γίνομαι χάλια και λερώνω το πανωσεντονο γτ μου φεύγουν απέξω από το χαρτομάντιλο ξωφαλτσα δεν προλαβαίνω να τον σκεπάσω καλά και στα τυφλά κάτω από τα σεντόνια και γίνομαι μουνί μετά δεν μπορώ να το ελέγξω μήπως έχετε καμία ιδέα;;
Εχω κατι θεματακια με την ταμιακη τυπε, δεν εχει συνδεση, ο τεχνικος ειναι διακοπες, και δεν μπορω μα κοψω αποδειξη.Και τα 50 δικα σου...Απλα δεν ειδα να ζητας για τη γνωματευση και ειπα να το υπενθυμισω στον ασθενη...
Σε καταλαβαινω απολυτα..αυτα τα θεματακια με τις ταμειακες ειναι ανθρωπινα και κατανοητα...Εχω κατι θεματακια με την ταμιακη τυπε, δεν εχει συνδεση, ο τεχνικος ειναι διακοπες, και δεν μπορω μα κοψω αποδειξη.
Με εξυπηρετεις τα μεγιστα.
ο σκύλος θα λεγόταν Φλόξ άραγε ???Περίπτωση....