Νέα

Πού να χύσω;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelos kavliarhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.508
Πόντοι
46.423
Πως πάει ο ασθενής ???

Pat1.jpg

Τι αποφάσισε η επιστημονική ομάδα του bou... ?

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.435
Πόντοι
22.886
Πως πάει ο ασθενής ???

Pat1.jpg

Τι αποφάσισε η επιστημονική ομάδα του bou... ?
Ασφαλές πόρισμα ακόμα δεν έχει βγει .

Προτάθηκαν poly bags , ποτήρια , χαρτί κουζίνας , κωλόχαρτα , ηλεκτρική σκούπα , κάλτσα , παντόφλα , αλουμινόχαρτο , σακούλα απορριμμάτων μεγάλη , καλσόν , κρεμαγιέρα για saxo ... :coffee:

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
609
Πόντοι
81
Καλημερα. οταν τον παιζω ξαπλωμένος ανάσκελα δεν ξερω που να χυσω χωρίς να γίνω χάλια κ να λερώσω το πανωσεντονο ..το ξερω οτι ειναι κουλο αλλά έχω δοκιμάσει με χαρτομάντιλα και γίνομαι χάλια και λερώνω το πανωσεντονο γτ μου φεύγουν απέξω από το χαρτομάντιλο ξωφαλτσα δεν προλαβαίνω να τον σκεπάσω καλά και στα τυφλά κάτω από τα σεντόνια και γίνομαι μουνί μετά δεν μπορώ να το ελέγξω μήπως έχετε καμία ιδέα;;

Ο καλύτερος τρόπος είναι να πάρεις ένα κύπελο και έναν σωλήνα. Τον τελευταίο τον συνδέεις με τον πρωκτό σου. Χύνεις μέσα στο κύπελο και το σπέρμα στη συνέχεια κατεβαίνει και μπαίνει στην τρύπα σου. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται τίποτα καθάρισμα και έχεις παράλληλα κυκλική οικονομία γιατί ανακυκλώνεις τεστοστερόνη και θρεπτικά συστατικά, ενώ παράλληλα ενδυνατώνεσαι ξανά. Μετά από κάθε χρήση σαπούνι και νερό στο σύστημα για να είναι πάντα σαν καινούργιο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Ο καλύτερος τρόπος είναι να πάρεις ένα κύπελο και έναν σωλήνα. Τον τελευταίο τον συνδέεις με τον πρωκτό σου. Χύνεις μέσα στο κύπελο και το σπέρμα στη συνέχεια κατεβαίνει και μπαίνει στην τρύπα σου. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται τίποτα καθάρισμα και έχεις παράλληλα κυκλική οικονομία γιατί ανακυκλώνεις τεστοστερόνη και θρεπτικά συστατικά, ενώ παράλληλα ενδυνατώνεσαι ξανά. Μετά από κάθε χρήση σαπούνι και νερό στο σύστημα για να είναι πάντα σαν καινούργιο.
Kυκλικη οικονομια ΚΑΙ στο bou...oχι (τον)παίζουμε.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.508
Πόντοι
46.423
Ασφαλές πόρισμα ακόμα δεν έχει βγει .

Προτάθηκαν poly bags , ποτήρια , χαρτί κουζίνας , κωλόχαρτα , ηλεκτρική σκούπα , κάλτσα , παντόφλα , αλουμινόχαρτο , σακούλα απορριμμάτων μεγάλη , καλσόν , κρεμαγιέρα για saxo ... :coffee:

Να παραμείνει στη κλινική για περαιτέρω αξιολόγηση της κατάστασής του.

Να δωθεί άμεση προτεραιότητα στο περιστατικό.

Ενδεχομένως να χρειαστούμε και μπογιατζή - σοβατζή ...

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.600
Πόντοι
1.056
Καλημερα. οταν τον παιζω ξαπλωμένος ανάσκελα δεν ξερω που να χυσω χωρίς να γίνω χάλια κ να λερώσω το πανωσεντονο ..το ξερω οτι ειναι κουλο αλλά έχω δοκιμάσει με χαρτομάντιλα και γίνομαι χάλια και λερώνω το πανωσεντονο γτ μου φεύγουν απέξω από το χαρτομάντιλο ξωφαλτσα δεν προλαβαίνω να τον σκεπάσω καλά και στα τυφλά κάτω από τα σεντόνια και γίνομαι μουνί μετά δεν μπορώ να το ελέγξω μήπως έχετε καμία ιδέα;;

Στον ανεμιστηρα τυπε:2funny::2funny::2funny:

:2funny::2funny::2funny:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.459
Πόντοι
41.813
Επειδή βαριέμαι να διαβάζω,τι αποφάνθηκε η επιστημονική ομάδα του μπου;:coffee:

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
425
Πόντοι
21
Πίεσε τον με το χέρι σου και κρατά τον σφιχτά λίγο πριν χύσεις, για να μη φύγουν στο περιβαλλον. Μετά πας στον νιπτήρα και τα αμολας.
Σιγά μην βάλει και σιγαστήρα μαν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μύστη μου, με το 'να χέρι θα τρομπαρεις και με τ' αλλο θα βαστάς το ακροφυσιο μιας ηλεκτρικής σκούπας (κατά προτίμηση να ρουφάει και υγρά).
μπορεί να ρουφήξει και κάτι άλλο που εξέχει.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.447
Πόντοι
3.246

παίξτον με καπότα
και καθάρισες

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
425
Πόντοι
21

Μπορείς να κάνεις κάτι «διαστημικό»:
Πας σε μαύρη τρύπα κοντά.
α) λόγω έλξης θα σου τον μεγαλώσει (κέρδος #1)
β) όταν χύσεις θα τα ρουφήξει όλα....κυριολεκτικά (κέρδος #2)
γ) οι μαύρες τρύπες είναι μαύρες, άρα εξωτικές (κέρδος #3)
δ) οι μαύρες τρύπες δεν έχουν τρίχες (no hair theorem) -άρα είσαι με γκόμενα που είναι μετά την δεκαετία του 80 (κέρδος #4)

Mandragora

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2024
Like
425
Πόντοι
21
Νέα ιδέα Νο. 1: μπορείς να δοκιμάσεις να κουνάς μέση, με απώτερο στόχο το ταβάνι (και να δεις τί θα γίνει μετά).
Νέα ιδέα Νο. 2: σε κανσόν χαρτί -και ίσως βγάλεις και τέχνη σε στυλ Pollock

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.721
Πόντοι
2.306
Και τα 50 δικα σου...Απλα δεν ειδα να ζητας για τη γνωματευση και ειπα να το υπενθυμισω στον ασθενη...
Εχω κατι θεματακια με την ταμιακη τυπε, δεν εχει συνδεση, ο τεχνικος ειναι διακοπες, και δεν μπορω μα κοψω αποδειξη.
Με εξυπηρετεις τα μεγιστα.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.262
Πόντοι
3.656
Εχω κατι θεματακια με την ταμιακη τυπε, δεν εχει συνδεση, ο τεχνικος ειναι διακοπες, και δεν μπορω μα κοψω αποδειξη.
Με εξυπηρετεις τα μεγιστα.
Σε καταλαβαινω απολυτα..αυτα τα θεματακια με τις ταμειακες ειναι ανθρωπινα και κατανοητα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom