Νέα

Εχετε δοκιμάσει ποτέ τα χύσια σας ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasos_g
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 451
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οι 17 ποντοι ειναι περαν του δεωντος μετριο μεγεθος που αν δεν εχεις τεχνικη δεν καταλαβενει τιποτα το  γκομενακι με την καμια

Φίλε αν το θέμα σου είναι το τι χωράει μέσα ένα μουνί , τότε όλες οι πούτσες είναι μικρές.Σε ένα μουνί μπορείς να χώσεις χαλαρά μπουκάλα από Τζόνυ Γουόκερ αυτό που πουλάνε στα duty free , του 1 λίτρου, όχι των 750 , το οποίο είναι και ... τετράγωνο.

Μη μου πεις ότι στις παρτούζες που έχεις παίξει την είχε κανείς σαν μπουκάλα Τζόνυ Γουόκερ , του 1 λίτρου, όχι των 750 και μάλιστα .... τετράγωνη;

Οπότε σαφώς το μέγεθος , ειδικά το μήκος , δεν λέει πολλά, εφόσον δεν είναι 10 ή 12 εκατοστά γιατί τότε μιλάμε για ψωλή κόκκορα και μουνί κότας.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αργισα να σου απαντισω και συγνωμη για αυτο.εισαι καλος στο να βγαζεις συμπερασματα και να προζβαλεις αγνωστους?Για να θεωρεις τους 17 ποντους μεγαλο εργαλιο τοτε δεν εχεις παει με γυναικα που να σου λεει την αληθεια η ζεις σε φανταστικο κοσμο.Το να σε λεει η γκομενα πουσταρα μου εσυ και τι μου κανεις και τετοιες μαλακιες δεν σε κανει αυτοματος τεραστιο.ξερω πολυ καλα τον εαυτο μου και διλονω οτι οι 17 ποντοι ειναι περαν του δεωντος μετριο μεγεθος που αν δεν εχεις τεχνικη δεν καταλαβενει τιποτα το  γκομενακι με την καμια.Προφανος εσυ την εχεις μικρη και σοκαριστικες με το ακουσμα καποιου να αποκαλη την ιδια του την πουτσα μετρια με 17 ποντους.Θα σου πω και το αλλο.Σε παρτουζα 12 ατομα,πες το και ρωμαικο οργιο αν θες ,αν εξερεσεις 4 ατομα που το ειχαν μονο για να κατουρανε και να μαλακιζοντε ειχα την μικροτερη.20 εκατοστα με 23 ειναι ενας σεβαστος πουτσος για τα γκομενακια που γερουν τι θελουν.Εγω με τους 17 μονο σε μοναστιρι με καλογριες μπορω να το παιξω πουτσαρας.Ξυπνιστε.η κοπελες ΚΑΝΟΥΝ οτι γουσταρουν μαζι μας.Δεν γουσταρουν.Ειναι προκλιση και σκετη καυλα η ιδεα τον 23 ποντον.Αν κανω λαθος να με διορθοσουν οι κοπελες .Το ξαναλεω και το πιστευω.Οι 17 ποντοι απο μονοι τους χωρις τεχνικη δεν οικανοποιουν.Ειναι μετριοι.Στο θεμα μας τωρα.οταν βρεις ελληνιδα να σου κανει τρελο τσιμπουκι μην ντραπης να αναθεωρισεις.Εχουμε πολλες και καλες πιπατσουδες με διατριβη στο θεμα.ειναι ενας λογος που αξιζουν ενα μεγαλο μπραβο και επειδει δεν μου αρεσει να ανταμοιβο μονο με λογια οπου βρω καλη περιποιηση κανωβ το τρελο γλυφομουνι.Αν δεν στεγνωσει η δεν κανει σκουιρτ δεν σταματω
:headbang: :headbang: :headbang:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
αργισα να σου απαντισω και συγνωμη για αυτο.εισαι καλος στο να βγαζεις συμπερασματα και να προζβαλεις αγνωστους?Για να θεωρεις τους 17 ποντους μεγαλο εργαλιο τοτε δεν εχεις παει με γυναικα που να σου λεει την αληθεια η ζεις σε φανταστικο κοσμο.Το να σε λεει η γκομενα πουσταρα μου εσυ και τι μου κανεις και τετοιες μαλακιες δεν σε κανει αυτοματος τεραστιο.ξερω πολυ καλα τον εαυτο μου και διλονω οτι οι 17 ποντοι ειναι περαν του δεωντος μετριο μεγεθος που αν δεν εχεις τεχνικη δεν καταλαβενει τιποτα το  γκομενακι με την καμια.Προφανος εσυ την εχεις μικρη και σοκαριστικες με το ακουσμα καποιου να αποκαλη την ιδια του την πουτσα μετρια με 17 ποντους.Θα σου πω και το αλλο.Σε παρτουζα 12 ατομα,πες το και ρωμαικο οργιο αν θες ,αν εξερεσεις 4 ατομα που το ειχαν μονο για να κατουρανε και να μαλακιζοντε ειχα την μικροτερη.20 εκατοστα με 23 ειναι ενας σεβαστος πουτσος για τα γκομενακια που γερουν τι θελουν.Εγω με τους 17 μονο σε μοναστιρι με καλογριες μπορω να το παιξω πουτσαρας.
Ρε συ Οσαμα Μπιν Λαντεν αφου ολοκληρους διδυμους και τριδυμους πυργους συναντησες στην παρτουζα,λογικο ειναι να νοιωθεις εσυ με το αεροπλανακι των 17 μικρος... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οσο για τις καλογριες φιλε αυτες δεν ικανοποιουνται ουτε με 50 ποντους...ξερεις τι ορμες εχουν τοσο καιρο που ειναι χωρις σεξ?Τι να τους κανουν οι 17 ποντοι? :huh: :idiot: :idiot: :grin:

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
...αν δεν στεγνωσει η δεν κανει σκουιρτ δεν σταματω...

Η φωνούλα των χάμστερ ήξερα οτι ακούγεται ως "σκουϊρτ-σκουϊρτ"... :think:

001hamsterew0.jpg

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
.Στο θεμα μας τωρα.οταν βρεις ελληνιδα να σου κανει τρελο τσιμπουκι μην ντραπης να αναθεωρισεις.Εχουμε πολλες και καλες πιπατσουδες με διατριβη στο θεμα.

Για φαντάσου...Τι να πουν και οι Ανατολικοευρω-παίες,δηλαδή. Ε??

Επισκέπτης
αργισα να σου απαντισω και συγνωμη για αυτο.εισαι καλος στο να βγαζεις συμπερασματα και να προζβαλεις αγνωστους?Για να θεωρεις τους 17 ποντους μεγαλο εργαλιο τοτε δεν εχεις παει με γυναικα που να σου λεει την αληθεια η ζεις σε φανταστικο κοσμο.Το να σε λεει η γκομενα πουσταρα μου εσυ και τι μου κανεις και τετοιες μαλακιες δεν σε κανει αυτοματος τεραστιο.ξερω πολυ καλα τον εαυτο μου και διλονω οτι οι 17 ποντοι ειναι περαν του δεωντος μετριο μεγεθος που αν δεν εχεις τεχνικη δεν καταλαβενει τιποτα το  γκομενακι με την καμια.Προφανος εσυ την εχεις μικρη και σοκαριστικες με το ακουσμα καποιου να αποκαλη την ιδια του την πουτσα μετρια με 17 ποντους.Θα σου πω και το αλλο.Σε παρτουζα 12 ατομα,πες το και ρωμαικο οργιο αν θες ,αν εξερεσεις 4 ατομα που το ειχαν μονο για να κατουρανε και να μαλακιζοντε ειχα την μικροτερη.20 εκατοστα με 23 ειναι ενας σεβαστος πουτσος για τα γκομενακια που γερουν τι θελουν.Εγω με τους 17 μονο σε μοναστιρι με καλογριες μπορω να το παιξω πουτσαρας.Ξυπνιστε.η κοπελες ΚΑΝΟΥΝ οτι γουσταρουν μαζι μας.Δεν γουσταρουν.Ειναι προκλιση και σκετη καυλα η ιδεα τον 23 ποντον.Αν κανω λαθος να με διορθοσουν οι κοπελες .Το ξαναλεω και το πιστευω.Οι 17 ποντοι απο μονοι τους χωρις τεχνικη δεν οικανοποιουν.Ειναι μετριοι.Στο θεμα μας τωρα.οταν βρεις ελληνιδα να σου κανει τρελο τσιμπουκι μην ντραπης να αναθεωρισεις.Εχουμε πολλες και καλες πιπατσουδες με διατριβη στο θεμα.ειναι ενας λογος που αξιζουν ενα μεγαλο μπραβο και επειδει δεν μου αρεσει να ανταμοιβο μονο με λογια οπου βρω καλη περιποιηση κανωβ το τρελο γλυφομουνι.Αν δεν στεγνωσει η δεν κανει σκουιρτ δεν σταματω

osama_bin_laden

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρε συ με χιλιοστα μετρας και λες οτι 17 ειναι λιγα; πας να πουλησεις μουρη σε ανθρωπους που εχουν κανει 20 χρονια σεξ. οι χαζογκομενες σου λενε ενα μεγαλο νουμερο για να σου το παιξουν καυλιαρες. μια γυναικα με πειρα θα σου πει οτι τα 17 ειναι μια χαρα κι απο κει και πανω εχουμε προβλημα ελεος.  :headbang: :headbang: 14 εισαι μαλλον ουτε καν 16
το μακροσκελες μου ποστ ειναι απαντισει σε καποιον που βιαστικα βγαζει συμπερασμα για ηλικια και μεγεθος.Το ιδιο κανεις και εσυ.Δεν ξερω αν με το να θεωρει καποιος με την εμπιρια μου, μετα απο 18 ολοκληρα χρονια αρκετα εντονης σεξουαλικης ζωης ,τον πουτσο του μετριο αυτοματος με κανει μικρο σε μεγεθος και ηλικια η ακομα οτι παω να πουλισω μουρη.Αντιθετος λεω την αποψη μου σε σχεση με το τη εχουν δει τα ματια μου.δεν λεω οτι 17 ειναι λιγα.Λεω οτι ειναι μετρια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
.Αντιθετος λεω την αποψη μου σε σχεση με το τη εχουν δει τα ματια μου.

Πωπω παικτη,πρεπει να εχεις δει πολλες πουτσες στη ζωη σου...

Εισαι σιγουρος οτι το μετρας σωστα?
Για ρωτα και μια πορνη που αποδεδειγμενα εχει δει ειδων και ειδων πτηνα να σου πει τι μεγεθη κυκλοφορουν στη πιατσα..

Ξαναλεω, το μετρας σωστα?Με τη φορα του ρολογιου? :uglystupid:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
736
Πόντοι
6.755
καλημερα σωστα ολα αυτα που γραφετε ρε παιδια αλλα ειναι και στην γυναικα τι γουσταρει,υπαρχουν γυναικες που τις αρεσουν οι μεγαλες ψωλες και γυναικες που δεν τους αρεσουν,αυτα τα λεω απο πρωσωπικη εμπειρεια εγω ανηκω σε αυτους που δεν εχουν μεγαλη

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
καλημερα σωστα ολα αυτα που γραφετε ρε παιδια αλλα ειναι και στην γυναικα τι γουσταρει,υπαρχουν γυναικες που τις αρεσουν οι μεγαλες ψωλες και γυναικες που δεν τους αρεσουν,αυτα τα λεω απο πρωσωπικη εμπειρεια εγω ανηκω σε αυτους που δεν εχουν μεγαλη
Παικτη, το "μεγαλο" και το "μικρο" δε βγαινει απο  το ποιο ικανοποιει το μουνι περισσοτερο,αλλα απο τα στατιστικα..

Αν απο τα 10 ατομα,οι 3 την εχουν 18,οι 5 την εχουν 15 και οι 2 την εχουν 13,οι 18αρηδες θεωρουνται μεγαλοι ασχετως αν το 18ποντο αρκει για ικανοποιηση(που σαφως αρκει..)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
736
Πόντοι
6.755
Παικτη, το "μεγαλο" και το "μικρο" δε βγαινει απο  το ποιο ικανοποιει το μουνι περισσοτερο,αλλα απο τα στατιστικα..

Αν απο τα 10 ατομα,οι 3 την εχουν 18,οι 5 την εχουν 15 και οι 2 την εχουν 13,οι 18αρηδες θεωρουνται μεγαλοι ασχετως αν το 18ποντο αρκει για ικανοποιηση(που σαφως αρκει..)
αδερφε να σου πω συμφωνω με αυτα που λες,θα σου παραθεσω την δικια μου εμπειρεια ζωης ειμαι 35 ο κατω μου ειναι 14 ποντους,υπηρξαν γυναικες στη ζωη μου η οποιες  το μεγεθος υπηρξε σημαντικο για την σεξουαλικη τους ζωη και της αφηνα αδιαφορες,αλλα και γυναικες οι οποιες λατρεψαν αυτο που εχω και περναγαν πολυ καλα με αποκορυφομα την τελευταια μου σχεση στην οποια πραγματικα σου λεω πιστευα οτι δεν θα μπορω να ανταπεξερθω στο σεξουαλικο θεμα

osama_bin_laden

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
LION7 θα συμφωνισω απολυτα μαζι σου γιατι λεμε το ιδιο πραγμα.λες οτι το 18 ασχετος αν θεωριτε μεγαλο ειναι αρκετο.Μα ακομα και το 15ποντο ειναι για καποιες αρκετο αλλα δεν παυει να ειναι για για τον κοσμο ολο ενα μετριο.Το ιδιο θεωρω και εγω για τι δικο μου που ειναι 17.Ειναι κακο που κρινω το δικο μου ετσι?Αυτο που με χαλασε (λιγο)ειναι οταν καποιοι ειναι απολυτοι και βγαζουν συμπερασματα πολυ γρηγορα.Το θεμα του τοπικ ειναι η Κατάποση σπέρματος και οπως σε ολα τα τοπικ ξεφευγουμε και τα γαμαμε.Κλεινοντας θα σου πω πως ναι εχω δει παρα πολλες πουτσες(συγουρα οχι οσες μια εκδιδομενη κοπελα)λογο του οτι εχω κανει παρα πολλες παρτουζες με διαφορετικα ατομα με αποκοριφομα τα 12 ατομα.Νομιζω ειναι λογικο

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
αργισα να σου απαντισω και συγνωμη για αυτο.εισαι καλος στο να βγαζεις συμπερασματα και να προζβαλεις αγνωστους?Για να θεωρεις τους 17 ποντους μεγαλο εργαλιο τοτε δεν εχεις παει με γυναικα που να σου λεει την αληθεια η ζεις σε φανταστικο κοσμο.Το να σε λεει η γκομενα [size=15pt]πουσταρα μου εσυ [/size]
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

osama_bin_laden

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σαν να εχεις δικιο.ποσο πολυ αλλαζει το νοημα ομως με τον αναγραματισμο 2 γραμματων.νομιζω οτι οι περισοτεροι καταλαβαν οτι ηθελα να πω πουτσαρα και οχι πουσταρα.Καλα εκανες και το ειπες γιατι δεν το ειχα δει

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
Σε λίγο θα μετρήσετε και το βάθος της κωλοτρυπίδας σας εδώ μέσα.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Πρεπει να εισαστε απιστευτα ηλιθιοι πραγματικα!!!
Υπαρχουν ερευνες ρε ζωα!!
Μεσος ορος 12εκ ειναι!!
Με σ=1.5εκ ή κατι τετοιο.
Βγαλτε τα συμπερασματα σας μονοι σας.
Ορνεα!!

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μεσος ορος 12εκ ειναι!!

αυτο ειναι μια πραγματικοτητα αλλα κακα τα ψεματα τα 12 εκ.ΕΙΝΑΙ μετριο οσο και αν δεν αρεσει ιδιαιτερα αυτο.τα 17εκ ειναι ικανοποιητικο μεγεθος αλλα θες και λιγουλακι τυχη για να το πετυχεις.ελπιζω να μη πειραζει που ειπα κ γω τη γνωμη μου  :) :)

υ.γ. πιστευω οτι οι περισσοτερες (κ γω δλδ) δεν αφηνουμε μια καλη σχεση γι αυτο το λογο.

φιλικα spider

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.179
Πόντοι
506
Αλλάξτε τροπάρι, βρε ανόητοι. Άλλος είναι ο τίτλος του thread.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
LION7 θα συμφωνισω απολυτα μαζι σου γιατι λεμε το ιδιο πραγμα.λες οτι το 18 ασχετος αν θεωριτε μεγαλο ειναι αρκετο.Μα ακομα και το 15ποντο ειναι για καποιες αρκετο αλλα δεν παυει να ειναι για για τον κοσμο ολο ενα μετριο.Το ιδιο θεωρω και εγω για τι δικο μου που ειναι 17.Ειναι κακο που κρινω το δικο μου ετσι?Αυτο που με χαλασε (λιγο)ειναι οταν καποιοι ειναι απολυτοι και βγαζουν συμπερασματα πολυ γρηγορα.Το θεμα του τοπικ ειναι η Κατάποση σπέρματος και οπως σε ολα τα τοπικ ξεφευγουμε και τα γαμαμε.Κλεινοντας θα σου πω πως ναι εχω δει παρα πολλες πουτσες(συγουρα οχι οσες μια εκδιδομενη κοπελα)λογο του οτι εχω κανει παρα πολλες παρτουζες με διαφορετικα ατομα με αποκοριφομα τα 12 ατομα.Νομιζω ειναι λογικο

την μερα που θα ανοιξει μουνι αναμεσα στα ποδια σου και θα φας 25αρα πουτσα θα σου πω αν ειναι απλα μεγαλο η τερατωδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom