Νέα

Έχεις αγαπήσει ποτέ ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Εσύ θέλεις να πιστέψεις ότι είναι λάθος..
Αν παντρευτείς έναν φραγκάτο σαφώς και θ'αναρωτιέται μια ζωή αν τον πήρες γι'αυτόν..και όχι για τα λεφτά του..
Είσαι ικανή να τον πείσεις ότι το χρήμα δεν σ'ενδιαφέρει?
Αν ναι..τότε δεν θα σ'ένοιαζε αν είναι φτωχός ή πλούσιος και θα απαντούσες από την αρχή χωρίς υπονοούμενο επιλεκτικότητας..
Δεν σου κάνω επίθεση...υποθετικά μιλάω..

1)Δεν μετριεται το "ποσο" εχει αγαπησει καποιος .
Δεν υπαρχει μοναδα μετρησης . Η καθε σχεση ειναι μοναδικη κ εχει τα δικα της μετρα κ σταθμα . Αλλες εμπειριες εχει ο Χ και αλλες ο Ψ.

... και υστερα απο τα παραπανω καταληγω στο οτι απο μια σαχλοερωτηση δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο εχει ερωτευτει καποιος ή ποσο εχει αγαπησει. Αρα κατα την γνωμη μου λαθος αυτο που εγραψε .

2) Αλλα μιας που επιμενεις στη ερωτηση (που ξαναλεω την θεωρω γελοια κ παιδικη ) θα σου απαντησω οτι ειμαι πολυ συναισθηματικη για να ειμαι με καποιον μονο για την "εξασφαληση" αλλα ειμαι κ πολυ νταουν του ερθ για να ζησω με 592 ευρω και να θελω να κανω κ οικογενεια .

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Αλλα τωρα γαμιεμαι στη δουλεια κ μ αρεσει  :rockon: :rockon:

γαμιέσαι στη δουλειά ή γαμιέσαι στη δουλειά;

αλήθεια τί δουλειά;

Δουλεια που εχει να κανει σχεση με το μαρκετινγκ  :cheesy:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αν εχω αγαπησει ποτε... για κατσε να σκεφτω.... ααα ναιιιιιιιιιι........

Επισκέπτης
Μαλλον δεν καταλαβατε τι εννοω. Και φιλους εχω, πολυ καλους και παρεες και σχεσεις εκανα οταν εφυγε η συγκεκριμενη κοπελα. Και διατηρω επαφες μαζι της. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να απεγκλωβιστω απο αυτη τη σχεση παρολο που εχει τελειωσει. Ειναι σαν να σταματησε ο χρονος εκει κι ας εχουν περασει 5 χρονια σχεδον. Νιωθω πως οτι ειχα να δωσω, οση αγαπη μπορουσα να δωσω την εδωσα, δεν μου περισευει αλλη για καμια αλλη γυναικα, για κανενα αλλο ανθρωπο. Δεν εχει να κανει με το sex, εχει να κανει με την επαφη που ειχα με αυτο τον ανθρωπο με κατι που δεν μπορω να το εξηγισω. Θελετε να το πειτε αρρωστια αυτο που αισθανομε, πεστε το. Κι εγω αυτο πιστευω οτι ειναι. Το θεμα ειναι πως γιατρευσε απο αυτη την αρρωστια. Αυτο ρωταω. Το εχετε ζησει, το ξεπερασατε και πως ?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Όλα τα χουν οι φραγκάτοι, ας μην τους δώσουμε και τη χαρά να τους αγαπάν τάχα γι αυτό που είναι... :rockon:

Μα γι αυτό που είναι λέμε τους αγαπάνε! "Φραγκάτοι"
Και το ξέρουν φυσικά!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κούκλα κανένας φραγκάτος δεν είναι τόσο αφελής που να μην ξέρει πως μέσα στο "πακέτο" των προτερημάτων του είναι και τα φράγκα!
Οπότε αν προσπαθήσει κάποια να τον πείσει περί του αντιθέτου, μάλλον πως τον καοροϊδεύει θα πιστέψει...
Ιδιαίτερα οι νεόπλουτοι που τα βρήκαν έτοιμα αγόρι μου δεν ασχολούνται και δεν το ψειρίζουν για το συναίσθημα..
Είναι κι αυτοί τόσο πορωμένοι με το χρήμα που στ'αρχίδια τους άμα δεν τους κάτσει γυναίκα..
Ξέρεις πόσους από αυτούς γαμάμε επειδή βαρέθηκαν το μουνί σε όλο τους το μεγαλείο?
Ο καλύτερος είναι αυτός που δεν έχει λεφτά..
Κι αν έχει κάτι λίγα είναι αυτός που ίδρωσε να τα βγάλει..
Και είναι ικανός να βρει την κατάλληλη..

Επισκέπτης
1) Αλλα μιας που επιμενεις στη ερωτηση (που ξαναλεω την θεωρω γελοια κ παιδικη ) θα σου απαντησω οτι Α) ειμαι πολυ συναισθηματικη για να ειμαι με καποιον μονο για την "εξασφαληση" αλλα ειμαι κ Β) πολυ νταουν του ερθ για να ζησω με 592 ευρω και να θελω να κανω κ οικογενεια .

Το β) έχει αυξητική τάση με το χρόνο, εις βάρους του α) το οποίο μειώνεται.

Είναι δυνατό ρε παιδιά να μιλάμε για αληθινή αγάπη στο thread και να τη συγκρίνουμε με το ευτελές εβραικό προιον που λέγεται χαρτονομίσματα;
Μα είναι δυνατόν; Είπαμε στη φτώχεια να ζήσετε αξιοπρεπώς, με αυτόν που λατρεύετε, όχι φυλακή, νηστικοί και διψασμένοι και κρεμασμένοι με το κεφάλι ανάποδα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
μονο με αλλη γυναικα η' καλυτερα γυναικες ξεπερνιεται αυτο paralimnie
οταν ειχα χωρισει με τη κοπελα μου επειδη δε μπορουσα με τιποτα να το ξεπερασω ειχα ξεσκιστει στο πηδημα
ετσι εστω και για λιγο ξεφευγα μεχρι τη στιγμη που σιγα σιγα προχωρησα
σε αυτο το χωρισμο οφειλω και το μεγαλυτερο κερδος που αποκομισα στη ζωη μου,το να πηγαινω μια ωρα μετα τη δουλεια να πινω ενα καφεδακι μονος μου παρεα με μια εφημεριδουλα,αποδειχτηκε για μενα η καλυτερη ψυχοθεραπεια

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Το β) έχει αυξητική τάση με το χρόνο, εις βάρους του α) το οποίο μειώνεται.

Είναι δυνατό ρε παιδιά να μιλάμε για αληθινή αγάπη στο thread και να τη συγκρίνουμε με το ευτελές εβραικό προιον που λέγεται χαρτονομίσματα;
Μα είναι δυνατόν; Είπαμε στη φτώχεια να ζήσετε αξιοπρεπώς, με αυτόν που λατρεύετε, όχι φυλακή, νηστικοί και διψασμένοι και κρεμασμένοι με το κεφάλι ανάποδα

WTF  :huh:

απαντηση στην επιμονη να απαντησω στην δικια σου ηλιθια ερωτηση περι συγκρισης ειναι !

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Για να πω κι εγω την αποψη μου σοβαρα
Οταν αγαπας δεν ζητας εξασφαλισεις για τιποτα και αγωνιζεσαι για οτι καλυτερο με αυτον η αυτην που αγαπας γιατι ετσι νιωθεις αισθανεσαι και ας βλεπεις οτι μπορει να ειναι και το μεγαλυτερο λαθος σου
Ξερω γνωστους που βυθιστηκαν στην καταστροφη η αναδειχτηκαν μεσα απο μια γνωριμια
οι πρωτοι ομως αυτοι που βυθιστηκαν δεν το μετανιωσαν και αυτο θεωρω καθαρη αγαπη περα απο καθε ιδεα

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Γάτα με πέταλα έχεις γίνει δηλαδή..
Καλό αυτό..
Ό.τι μαθαίνεις .. εφόδιο για την συνέχεια της ζωής σου είναι..!!!
kατερινα θελεις να μαθεις ποια ηταν η πιο δυνατη στιγμη μου με τη δευτερη κοπελα,εχει ενδιαφερον

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Για να πω κι εγω την αποψη μου σοβαρα
Οταν αγαπας δεν ζητας εξασφαλισεις για τιποτα και αγωνιζεσαι για οτι καλυτερο με αυτον η αυτην που αγαπας γιατι ετσι νιωθεις αισθανεσαι και ας βλεπεις οτι μπορει να ειναι και το μεγαλυτερο λαθος σου
Ξερω γνωστους που βυθιστηκαν στην καταστροφη η αναδειχτηκαν μεσα απο μια γνωριμια
οι πρωτοι ομως αυτοι που βυθιστηκαν δεν το μετανιωσαν και αυτο θεωρω καθαρη αγαπη περα απο καθε ιδεα
Έτσι...να είναι μαζί πέρα από κάθε όριο..
Πολύ μελό αλλά είναι κάτι που δεν το ξεφτίζει τίποτα...
Γουστάρω... :rockon:

Επισκέπτης
WTF  :huh:

απαντηση στην επιμονη να απαντησω στην δικια σου ηλιθια ερωτηση περι συγκρισης ειναι !

η ερώτηση αυτή έχει αποτελέσει κύριο θέμα σε άπειρες ταινίες:
"αλλίμονο στους νέους"
"η κάλπικη λίρα" part3
"ανήθικη πρόταση"
και άπειρες ακόμα,
κάτι ξέραν όλοι αυτοί

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
η ερώτηση αυτή έχει αποτελέσει κύριο θέμα σε άπειρες ταινίες:
"αλλίμονο στους νέους"
"η κάλπικη λίρα" part3
"ανήθικη πρόταση"
και άπειρες ακόμα,
κάτι ξέραν όλοι αυτοί

Το πας αλλου τωρα ... αλλα ναι κατι ξερουν γτ ειναι ιδιαιτερα πιασαρικο θεματακι ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
kατερινα θελεις να μαθεις ποια ηταν η πιο δυνατη στιγμη μου με τη δευτερη κοπελα,εχει ενδιαφερον

Αφού έχει ενδιαφέρον πες την κι ας μην θέλει η Κατερίνα! Εμείς δεν μετράμε δηλαδή;

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Δεν αγαπάω μόνο γαμαω. Σαν τις πουτανες

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Παραλίμνιε,

επειδη ολα ειναι σχετικα αμα θες αληθινη βοηθεια πρεπει να αναφερεις καποια προσωπικα στοιχεια
π.χ ποσο καιρο κρατησε η σχεση , ηλικιες , λογοι κ αιτιες χωρισμου .
γιατι καθε αρρωστια χρειαζεται κ αλλο φαρμακο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom