Νέα

Έχεις αγαπήσει ποτέ ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Θελετε να το πειτε αρρωστια αυτο που αισθανομε, πεστε το. Κι εγω αυτο πιστευω οτι ειναι. Το θεμα ειναι πως γιατρευσε απο αυτη την αρρωστια. Αυτο ρωταω. Το εχετε ζησει, το ξεπερασατε και πως ?
Μπορείς να το πεις κι έτσι και όπως με τις ουσίες άλλωστε, η εξάρτηση είναι ψυχολογική. Επειδή όμως μπορεί το συναίσθημα να είναι πολύ δυνατό και όταν τελειώσει να νοιώθεις ότι τελειώνεις κι εσύ  - χρειάζεσαι χρόνο για να το ξεπεράσεις.

Είναι όπως το πένθος, μια μορφή απώλειας. Εγώ προσωπικά θα έλεγα πάντως να μην ανακυκλώνεις όλα αυτά στο κεφάλι σου και να δεις μπροστά. Οι σχέσεις και για τα δύο φύλα (όχι μόνο για τους άντρες) είναι πολύτιμες - υπάρχει λόγος που αναζητά κανείς σύντροφο. Πέρα από το βιολογικό κομμάτι, οι άνθρωποι έχουμε συναισθηματική νοημοσύνη και η εξέλιξη του είδους άλλωστε (αλλά και του πολιτισμού γενικότερα), βασίζεται στην κοινωνικότητα.

Άρα, θα έλεγα πρώτα απ' όλα αισιοδοξία, είναι ένα κεφάλαιο που τελείωσε αλλά που ήταν εξαιρετικά χρήσιμο και τέλος δεν τα συζητάμε συνέχεια αυτά με φίλους ή ανοίγουμε σχετικά threads στα μπουρδέλα (ένα αρκεί :grin:).

Καλή συνέχεια. :)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
πότέ μην λέτε , δεν θα ξανα ......... , εκτός και αν έτσι θέλετε να συμβεί ! :think: ;)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα...θα πω κι εγώ  την άποψη μ περί του θέματος.

Απο τις έως τώρα εμπειρίες μου, θεωρώ πως η αγάπη υπάρχει, αλλά δεν είναι κάτι το οποίο θα το ζήσεις μια φορά στη ζωή σου και με έναν άνθρωπο, όπως πολλοί υποστηρίζουν. Ο καθένας, άν είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε το βιβλίο της ζωή μας καταγεγραμένο, θα δούμε πως στη ζωή μας θα αγαπήσουμε 2,3 και παραπάνω φορές.Κατ'αρχήν πρόκειται για ένα "ισχυρό" συναίσθημα το οποίο έπεται του έρωτα και το οποίο κατά βάση παρουσιάζεται σε πιο έντονο βαθμό στις πρώιμες ηλικίες της ενήλικης ζωής μας.Κι αυτό γιατί κατά την άποψή μου ως "νέοι ενήλικες" έχουμε την ανάγκη να ερωτευθούμε και να αγαπήσουμε και ήμαστε πιο ευαίσθητοι και αθώοι.  
Άλλοι πάλι μπερδεύουν τον έρωτα και τη καύλα με την αγάπη. Πόσες φορές έχω ακούσει 15χρ. και 16χρ κοριτσάκια να μιλάνε για αγάπη προς ένα αγόρι και την άλλη μέρα να γαμιούνται με φαντάρους. Πόσες φορές επίσης κάποιος  στη ζωή του δηλώνει φούλ ερωτευμένος και υποστηρίζει πως αγαπάει τον έναν η τον άλλο αλλά τον πληγώνει.(απο κοριτσάκια μέχρι παντρεμένους που παρατάνε τις συζύγους τους για 20χρονες Ουκρανέζες).Δεν παίζει ρόλο η μόρφωση, η εξυπνάδα και τα ήθη. Ουδείς αναμάρτητος.

Θεωρώ πως ουδείς αναντικατάστατος. Αν αγαπήσω κάποια και χωρίσουμε σίγουρα θα βρώ(όπως και εκείνη) μελλοντικά(έστω και αρκετά μετά) κάποια άλλη ν αγαπήσω(και εκέινη αντίστοιχα). Δεν υπάρχει μόνο μια με τα χαρακτηριστικά(εσωτερικά & εξωτερικά) που με έκαναν να αγαπήσω. Απλά ο καθένας κολάει σε κάποιον-α και επειδή δε μπορεί να βρεί υποκατάστατο(για διάφορους λόγους), να νιώσει την αγάπη που εισέπραξε και έδωσε στη προηγούμενη σχέση του(εδώ έπεται και το θέμα της σύγκρισης σε κάθε νέα μας γνωριμία) και έτσι συνεχίζει να την/τον σκέφτεται(η αλλιώς όπως λέω εγώ να καψουρεύται). Αν π.χ. είχε τη δυνατότητα ο καθένας μας, κάθε φορά που χώριζε να έβρισκε μια άλλη κοπέλα με αντίστοιχα(η και καλύτερα) χαρακτηριστικά ομορφιάς και χαρακτήρα,θεωρώ, αν όχι θα σταματούσε να τη σκέφτεται, σίγουρα θα μειωνόταν κατά πολύ η επιθυμία και η σκέψη του στη/στο πρώην. Άλλωστε μη ξεχνάμε πως θυμόμαστε τους πρώην συνήθως όταν τρώμε το μπούλο απο τους νυν μας ή όταν δε μπορούμε να βρούμε κάτι καινούριο.

κοιτάτε να γαμάμε.. και δώστε αγάπη εκεί που αξίζει και με μέτρο. Κι αν δεν εκτιμηθεί..οκ απλά δε την άξιζε.

μετά τιμής

Ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ :)

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1

Έρωτας είναι η ψευδαίσθηση ότι η γκόμενα σου είναι διαφορετική από τις άλλες!  :grin:

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
...ο έρωτας για τις γυναίκες...  

Η μικρή Τζέλα ρωτάει τη μαμά της:
-Μαμά, τί είναι ο έρωτας;
Η μαμά της, πασχίζοντας να μην δείξει το σοκ της έκπληξης, απαντάει με νηφαλιότητα στην μοναχοκόρη της:
-Άκου Τζέλα, ο έρωτας έχει ως εξής: Όταν θα φτάσεις 18 χρονών, θα γνωρίσεις έναν πολύ καλό κύριο, που θα φοράει ένα πάρα πολύ ωραίο και ακριβό κουστούμι, θα σε πηγαίνει βόλτες με το υπερπολυτελές αμάξι του που θα το οδηγεί ο σωφέρ του, θα πηγαίνετε στα καλύτερα εστιατόρια, θα σου αγοράζει υπέροχα φορέματα και εκθαμβωτικά κοσμήματα. Όταν θα γίνεις 21 χρονών, αυτός ο κύριος θα έρθει στο σπίτι μας με ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι και θα ζητήσει από τον πατέρα σου την άδεια να σε παντρευτεί. Αυτός είναι ο έρωτας.
-Μα μαμά… εγώ αλλιώς τα ξέρω…
Προσπαθώντας να ξεπεράσει το σοκ της δεύτερης έκπληξης, η μαμά ρωτάει με τη σειρά της την κόρη της:
-Δηλαδή, τί εννοείς ότι τα ξέρεις αλλιώς; Πώς νομίζεις ότι είναι ο έρωτας;
-Ε, να καλέ μαμά… Εγώ ξέρω ότι ο έρωτας είναι αυτό που έχουν ένας άντρας με μια γυναίκα και κάνουν διάφορα, όπως να φτιάχνουν ποιήματα, να κοιτάνε το φεγγάρι, να κάνουν καντάδες, να τρέχουν στην παραλία, να λένε γλυκόλογα και σ’ αγαπώ, να τέτοια καλέ μαμά.
-Μα τι λές κορίτσι μου.... λέει εξοργισμένη η μαμά! Αυτά τα λένε οι φτωχομπινέδες για να γαμάνε τζάμπα!

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Καλησπέρα...θα πω κι εγώ  την άποψη μ περί του θέματος.

Απο τις έως τώρα εμπειρίες μου, θεωρώ πως η αγάπη υπάρχει, αλλά δεν είναι κάτι το οποίο θα το ζήσεις μια φορά στη ζωή σου και με έναν άνθρωπο, όπως πολλοί υποστηρίζουν. Ο καθένας, άν είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε το βιβλίο της ζωή μας καταγεγραμένο, θα δούμε πως στη ζωή μας θα αγαπήσουμε 2,3 και παραπάνω φορές.Κατ'αρχήν πρόκειται για ένα "ισχυρό" συναίσθημα το οποίο έπεται του έρωτα και το οποίο κατά βάση παρουσιάζεται σε πιο έντονο βαθμό στις πρώιμες ηλικίες της ενήλικης ζωής μας.Κι αυτό γιατί κατά την άποψή μου ως "νέοι ενήλικες" έχουμε την ανάγκη να ερωτευθούμε και να αγαπήσουμε και ήμαστε πιο ευαίσθητοι και αθώοι.  
Άλλοι πάλι μπερδεύουν τον έρωτα και τη καύλα με την αγάπη. Πόσες φορές έχω ακούσει 15χρ. και 16χρ κοριτσάκια να μιλάνε για αγάπη προς ένα αγόρι και την άλλη μέρα να γαμιούνται με φαντάρους. Πόσες φορές επίσης κάποιος  στη ζωή του δηλώνει φούλ ερωτευμένος και υποστηρίζει πως αγαπάει τον έναν η τον άλλο αλλά τον πληγώνει.(απο κοριτσάκια μέχρι παντρεμένους που παρατάνε τις συζύγους τους για 20χρονες Ουκρανέζες).Δεν παίζει ρόλο η μόρφωση, η εξυπνάδα και τα ήθη. Ουδείς αναμάρτητος.

Θεωρώ πως ουδείς αναντικατάστατος. Αν αγαπήσω κάποια και χωρίσουμε σίγουρα θα βρώ(όπως και εκείνη) μελλοντικά(έστω και αρκετά μετά) κάποια άλλη ν αγαπήσω(και εκέινη αντίστοιχα). Δεν υπάρχει μόνο μια με τα χαρακτηριστικά(εσωτερικά & εξωτερικά) που με έκαναν να αγαπήσω. Απλά ο καθένας κολάει σε κάποιον-α και επειδή δε μπορεί να βρεί υποκατάστατο(για διάφορους λόγους), να νιώσει την αγάπη που εισέπραξε και έδωσε στη προηγούμενη σχέση του(εδώ έπεται και το θέμα της σύγκρισης σε κάθε νέα μας γνωριμία) και έτσι συνεχίζει να την/τον σκέφτεται(η αλλιώς όπως λέω εγώ να καψουρεύται). Αν π.χ. είχε τη δυνατότητα ο καθένας μας, κάθε φορά που χώριζε να έβρισκε μια άλλη κοπέλα με αντίστοιχα(η και καλύτερα) χαρακτηριστικά ομορφιάς και χαρακτήρα,θεωρώ, αν όχι θα σταματούσε να τη σκέφτεται, σίγουρα θα μειωνόταν κατά πολύ η επιθυμία και η σκέψη του στη/στο πρώην. Άλλωστε μη ξεχνάμε πως θυμόμαστε τους πρώην συνήθως όταν τρώμε το μπούλο απο τους νυν μας ή όταν δε μπορούμε να βρούμε κάτι καινούριο.

κοιτάτε να γαμάμε.. και δώστε αγάπη εκεί που αξίζει και με μέτρο. Κι αν δεν εκτιμηθεί..οκ απλά δε την άξιζε.

μετά τιμής

Ο ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ :)

Σωστος.....

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
αυτο που μου κανει εντυπωση σε αυτη την κουβεντα ειναι γιατι το παιζουν μαγκες αυτοι που δεν αγαπησαν ποτε.ειστε ατυχοι φιλοι μου και αν δεν σας εχει αγαπησει γυναικα ποτε δυο φορες ατυχοι

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
λένε ότι η πιο δυνατή αγάπη είναι αυτή που δεν βρίσκει ανταπόκριση

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
σε μια σχεση που τελειωνει η αγαπη δεν εχει βρει ανταποκριση.καταλαβα τι εννοεις αλλα ετσι ειναι

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το νέβερ αγκαίν πρέπει να αλλάξει τάχιστα , :rockon:

Άλλο δηλώνει το νέβερ αγκέν. :cheesy:

Απλά μπορείς να το παίζεις πιο εύκολα drama queen τότε και νομίζεις ότι πονάει όλη σου η ψυχή.
Δεν πιστεύω ότι ισχύει όμως.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Απλά μπορείς να το παίζεις πιο εύκολα drama queen τότε και νομίζεις ότι πονάει όλη σου η ψυχή.
Δεν πιστεύω ότι ισχύει όμως.
χμ σωστό από αυτή τη σκοπιά
αλλά,από την άποψη ότι δεν ανατροφοδοτείται ώστε να συντηρηθεί,είναι δηλαδή ανιδιοτελής;

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Ο χωρισμός, είναι το πρόβλημα και η λύση,
για άλλους λύτρωση, για άλλους θάνατος,
αυτός που ξέρει ν'αγαπά θα προχωρήσει,
στην καλοσύνη του είναι αθάνατος

Οι χωρισμένοι, μια ζωή θα αγαπιούνται,
ο χωρισμός τους ήταν θέλημα Θεού,
άν τύχει και δεν ενωθούν θα συγχωριούνται,
θα παραμένουν δανεικοί του άλλουνου...

bear74

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μου κάνατε τη καρδιά περιβόλι !!! βγήκα από μια ιδιότροπη σχέση πριν από ένα μήνα απο την οποία ήταν δική μου επιλογή να τελειώσει..αγάπησα και με αγάπησαν αλλά διάφοροι λόγοι που δεν μπορώ να πω με οδήγησαν σε αυτό το γεγονός..

και έρχομαι και διαβάζω αυτό το θρεντ και εκεί που είμαι κατα κάποιο τρόπο ήρεμος και ήσυχος για την απόφαση μου , μου αλλάζετε τα δεδομένα της σκέψης μου..όσο για την αγάπη , αυτή η ρημάδα μας τα κάνει όλα..αυτό το περίεργο συναίσθημα που νοιώθουμε για τη γκόμενα μας , τη κοπέλα μς , τη γυναίκα μας το οποίο μας κάνει να παθαίνουμε πολλές ταραχές ! προσοχή μη μπερδευόμαστε με το ερωτικό κομμάτι..αυτό είναι άλλο..σας το λέει παθών που το μπερδευε πάντα..και όταν αποφάσισα να τα διαχωρίσω άρχισα να καταλαβαίνω κάποια πράγματα..και ακόμη εκπαιδεύομαι στα 37 μου..

άντε βοήθεία μας  :priest:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Μου κάνατε τη καρδιά περιβόλι !!! βγήκα από μια ιδιότροπη σχέση πριν από ένα μήνα απο την οποία ήταν δική μου επιλογή να τελειώσει..αγάπησα και με αγάπησαν αλλά διάφοροι λόγοι που δεν μπορώ να πω με οδήγησαν σε αυτό το γεγονός..

και έρχομαι και διαβάζω αυτό το θρεντ και εκεί που είμαι κατα κάποιο τρόπο ήρεμος και ήσυχος για την απόφαση μου , μου αλλάζετε τα δεδομένα της σκέψης μου..όσο για την αγάπη , αυτή η ρημάδα μας τα κάνει όλα..αυτό το περίεργο συναίσθημα που νοιώθουμε για τη γκόμενα μας , τη κοπέλα μς , τη γυναίκα μας το οποίο μας κάνει να παθαίνουμε πολλές ταραχές ! προσοχή μη μπερδευόμαστε με το ερωτικό κομμάτι..αυτό είναι άλλο..σας το λέει παθών που το μπερδευε πάντα..και όταν αποφάσισα να τα διαχωρίσω άρχισα να καταλαβαίνω κάποια πράγματα..και ακόμη εκπαιδεύομαι στα 37 μου..

άντε βοήθεία μας  :priest:

κάποιος έχει πει ότι θα πεθάνουμε..και τις γυναίκες δε θα τις καταλάβουμε.. εγώ λέω ούτε αυτές εμάς. :huh:

αφιερωμένο...... σε όλες και σε καμια..

Επισκέπτης
Είσαι πολύ γλυκός που άνοιξες τέτοιο θέμα. :)

Μια φορά έχω αγαπήσει τόσο. Έχω ερωτευτεί γενικά, αρκετές φορές, αλλά κυρίως γιατί πείθω τον εαυτό μου να το κάνει. Μ'αρέσει το love mode και αυθυποβάλλομαι ώστε να μπω σε αυτό.
Όλα αυτά που αναφέρεις, τα έχω ζήσει μια φορά και όσο κι αν με κοροιδεύω δε νομίζω ότι μπορώ να ξαναγαπήσω σε τέτοια ένταση ξανά. Μπορώ να γράφω σελίδες ολόκληρες γι αυτόν.. Γάμα τα.

Το έζησα ναι.
Κι εμείς μιλάγαμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο απ'όταν χωρίσαμε και λέγαμε τα νέα μας, ΟΛΑ τα νέα μας όμως. Αλλά αποφάσισα να το κόψω, γιατί δε θέλω να σκέφτομαι οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτόν. Θάβω τα πάντα που τον αφορούν και τέλος.
Είναι με άλλη τώρα και περνάει καλά. Είναι όμορφο ζευγάρι. Ας είναι καλά λοιπόν και τέλος.

*Η ns έχει δίκιο σε όσα λέει και δεν είναι καθόλου υπερβολική. Σου μιλάει για τον άνθρωπό της και σε πιάνουν τα κλάματα από συγκίνηση για το πόσο πλήρης είναι.
[/quote
ειναι ευτυχια να εχεις ζησει εναν τετοιο ερωτα ακομα κι αν τελειωσε.και ακομα μεγαλυτερη ευτυχια αν αυτος ο ερωτας σε εκανε καλυτερο ανθρωπο σε σημειο που να ξεχνας εγωισμους και να θελεις μονο το καλο του.αυτο και μονο πρεπει να σε χαροποιει και οχι να σε μελαγχολει.

μου 'χεις γαμησει τη φαντασιωση μωρη.τι γλυκα ειναι αυτη?φορα παλι τα δερματινα και ξεκινα τα μπινελκια :s&m_2:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
1...) Δεν ειναι ο χρονος ή η προδοσια που σβηνει το παρελθον.....αλλα η απουσια που παντα επαναλαμβανεται ..................

2..) Τραβα μπροστα και εαν το παρελθον σου αξιζει ...θα τρεξει να σε προλαβει .

Ολοι εχουμε περασει απο δυνατες καταστασεις , ενα πραγμα ομως ξερουμε καλα , οτι η ζωη
συνεχιζεται . Δεν σταματαει ποτε .
Το βασικο ειναι ο απολογισμος και ο καταλογισμος ...........

Keep Walking

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom