Νέα

Έχεις αγαπήσει ποτέ ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
Δεν αγαπάω μόνο γαμαω. Σαν τις πουτανες
Μινύρισμα ....... άπό το ρήμα Μινυρίζω..... γιά να έλαφρώς μορφωνόμεθα !!!!!!

Σημαίνει το σιγανό κελάηδημα και κατ’ έπέκταση το έλαφρύ παράπονο,
τόν σιγηλό θρήνο, τόν κλαυθμυρισμό διά τόν περιορισμένο γνωσιακό σου θύλακα......... ;) ;) ;) ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
O καλύτερος του χωριού..
"Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε.."...
Έρως άνίκατε μάχαν!!!!!!!

Kατέχετε θέση έξέχουσα , άγαπητή......καί έδώ άλλωστε μπορεί να κοκκίνιζε η σταφυλή και να έθαλλε ή έλαία !!!!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Έρως άνίκατε μάχαν!!!!!!!

Kατέχετε θέση έξέχουσα , άγαπητή......καί έδώ άλλωστε μπορεί να κοκκίνιζε η σταφυλή και να έθαλλε ή έλαία !!!!!!!
Και έθαλλε η φύση καταπράσινη σε θρασομάνημα μοναδικό. ... !!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα .. αλλά πες τα..no problem
το λεω σε σενα γιατι μπορει να καταλαβεις κατι και για μας τους πελατες αντρες
Δεν ηταν μια στιγμη που τη πηδηξα αλλα μια στιγμη που δεν..Εχω βρεθει στη φυλης για δουλεια,εχω λιγες μερες απο την τελευταια φορα που βρεθηκα με τη κοπελα-εργαζομενη,εχω πολλες καβλες και ξερω οτι ειμαι εκατο μετρα απο το μπω μεσα και να πηδηξω μια αλλη κοπελα,ξερω ομως πως αν το κανω θα χω προδωσει οχι τη κοπελα αλλα τον εαυτο μου.Οσο διαρκουν καποια χαρτια που φτιαχνω,γυρω στη μιση ωρα οι δυο σκεψεις παλευουν συνεχως στο μυαλο μου.Με οση δυναμη εχω φευγοντας απο τη δουλεια,δεν μπαινω σε κανενα σπιτακι δε περναω ουτε απ εξω,η πιο δυσκολη μιση ωρα,γυρνω σπιτι λυτρωμενος,δεν εχω κανει τιποτα και δεν εχω προδωσει τον εαυτο μου για μια κοπελα που εκεινη τη στιγμη ξερω οτι εργαζεται σε καποιο στουντιο.Aργα το βραδι εχει κτυπησει το τηλεφωνο,εχει βαλει ενα φιλο να με παρει για να με καλεσει καπου που θα ειναι και αυτη..

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Εχει νοιωσει καποιος ή καποια ετσι και πως διαολο το ξεπερασε ?
μια ορθή προσέγγιση της έννοιας της αγάπης...
{γιατί πρόκειται για κάτι τόσο μεγάλο που κανείς δε μπορεί να το συλλάβει σε όλο του το μεγαλείο}
www.greekbooks.gr/books/psihologia/o-dromos-o-ligotero-taxidemenos.product]http://www.greekbooks.gr/books/psihologia/o-dromos-o-ligotero-taxidemenos.product[/b[/URL]]
το κεφ.2 είναι αριστούργημα...

τώρα, αυτό που περιγράφεις ΔΕΝ είναι αγάπη...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Nα θελεις να εισαι μαζι τηςτου καθε μερα ολη μερα ? Να μην σ΄ενδιαφερει αν ειναι ομορφηος ή τα οποια ελατωματα τηςτου? Να εχεις χωρισει, να εχεις κανει αλλες σχεσεις, αλλα να μην μπορεις να τηντον βγαλεις απο το μυαλο σου οσα χρονια κι αν εχουν περασει ? Να νοιωθεις οτι δεν υπαρχει θεση στην καρδια σου για κανεναν αλλο ανθρωπο ?  Να "πονας" που δεν τηντον βλεπεις πια, αλλα ο πονος να ειναι μεγαλυτερος οταν τηντον δεις και ξερεις οτι θα ξανα φυγει ? Να θελεις οι ωρες που ειστε μαζι να κρατησουν για παντα ? Να ειναι αυτηος ο μονος λογος για τον οποιο εχεις κλαψει τα τελευταια 30 χρονια ? Εχει νοιωσει καποιος ή καποια ετσι και πως διαολο το ξεπερασε ?

Σε κατάλαβα απολύτως, και επειδή τα ξέρω καλά: Για το καλό σου πρέπει να φύγεις μακριάααα! (τα υπόλοιπα σου τα πόσταρα)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
κάαααποτε! μετά άφησα το χρόνο να κάνει τα δικά του και τώρα πια απλά και ίιιισα που το θυμάμαι! Κάποια πράγματα δύσκολα τα ξεχνά κανείς, απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτά/χωρίς αυτά!

Footoholic

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μετα απο 2 χρονια χωρισμου(απο 7ετη σχεση), θεωρω οτι ισα που αρχιζω να μαθαινω να ζω και εγω με την απουσια της.

Καλως η κακως την αγαπαω ακομα και δεν υπαρχει μερα που να μην την σκεφτω, εστω και λιγο.

Οπως επισης, δεν υπαρχει μερα που να μην σκεφτω να παω να την βρω και να της πω..."Σ'αγαπαω ρε πουστη μου!!!" ή καπως ετσι τελοσπαντων...χαχα.

Ειμαι κοτουλα ομως...τρεμω την απαντηση της...ισως επειδη την ξερω απο πριν...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ

Μαζί σου όλη μέρα, να΄μαι αγαπημένη
ούτε η Αμάντα να ΄σουνα, η καβλωμένη!
Τα πάντα πάνω σου μ΄αρέσουν, με τρελαίνουν
και στο μυαλό μου, αναμνήσεις όλο φέρνουν !

Να πω για τα βυζιά, τα κρεμασμένα
τα δόντια σου, τα σαπισμένα
ή για τις τρίχες στη μασχάλη;
-είναι ατέλειωτα τα κάλη !

Μπορεί να είσαι σαν ανάποδο γαμώτο
να κλάνεις και να κάνεις κρότο
να ροχαλίζεις δίπλα μου τα βράδια
να σαι θεά στ΄απόλυτα σκοτάδια

-γιατί στα φώτα είσαι μπαζόλα -
κοντή, χοντρή και χαζοβιόλα
μακριά σου όμως δεν αντέχω
κι αλλες γυναίκες δεν προσέχω !

Πονάω όταν πάνω μου καθήσεις
και τις κωλάρες σου απλώσεις
μα δεν μιλάω το καημένο
γιατί είναι το μυαλό καμένο !

Καμένο απο έρωτα για σένα
κάνω σαν ταύρος σε αρένα
μακριά μου όταν είσαι υποφέρω
και τελικά νομίζω διαφέρω !

Αλλοι μαλάκα με φωνάζουν
και άλλοι ήρωα με κράζουν
Εμένα όμως δε με νοιάζει
η αγάπη το μυαλό μουδιάζει !

Ξεφτίλα στον εαυτό μου έχω γίνει
με βλέπω στο καθρέφτη, μου τη δίνει
με φτύνω για την ομορφιά μου
πίνω μιά μπύρα στην υγειά μου

και λέω τελικά μαλάκας θά΄σαι
και με τα μάτια ανοιχτά κοιμάσαι
Πλημμύρα το μουνί, παρακαλάει
και ο παπάρας λέει πως αγαπάει!

Φτου -φτου - φτου μακριά απο μάς !

:grin:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Nα θελεις να εισαι μαζι τηςτου καθε μερα ολη μερα ? Να μην σ΄ενδιαφερει αν ειναι ομορφηος ή τα οποια ελατωματα τηςτου? Να εχεις χωρισει, να εχεις κανει αλλες σχεσεις, αλλα να μην μπορεις να τηντον βγαλεις απο το μυαλο σου οσα χρονια κι αν εχουν περασει ? Να νοιωθεις οτι δεν υπαρχει θεση στην καρδια σου για κανεναν αλλο ανθρωπο ?  Να "πονας" που δεν τηντον βλεπεις πια, αλλα ο πονος να ειναι μεγαλυτερος οταν τηντον δεις και ξερεις οτι θα ξανα φυγει ? Να θελεις οι ωρες που ειστε μαζι να κρατησουν για παντα ? Να ειναι αυτηος ο μονος λογος για τον οποιο εχεις κλαψει τα τελευταια 30 χρονια ? Εχει νοιωσει καποιος ή καποια ετσι και πως διαολο το ξεπερασε ?
Αυτο φιλε μου δεν ξεπερνιεται,τελειωνει μονο του

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
Οταν θα ζήσετε μιά πραγματική αγάπη η έναν μεγάλο έρωτα,όλα αυτά θα σας φανουν τόσο κενά,τόσο ευτελή,που θα ντρέπεστε γι' αυτά που γράφετε....

ακριβώς αυτό είναι το μόνο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου και με κάνει ακόμα να ντρέπομαι...μια πραγματική αγάπη και ένας μεγάλος έρωτας.
επί της ουσίας παπαριές...όλοι οι άνθρωποι είναι ψεύτες και φτιάξανε μια λέξη που την είπαν αγάπη για να καλίψουν τον συναισθηματικό τους κόσμο..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Είσαι πολύ γλυκός που άνοιξες τέτοιο θέμα. :)

Μια φορά έχω αγαπήσει τόσο. Έχω ερωτευτεί γενικά, αρκετές φορές, αλλά κυρίως γιατί πείθω τον εαυτό μου να το κάνει. Μ'αρέσει το love mode και αυθυποβάλλομαι ώστε να μπω σε αυτό.
Όλα αυτά που αναφέρεις, τα έχω ζήσει μια φορά και όσο κι αν με κοροιδεύω δε νομίζω ότι μπορώ να ξαναγαπήσω σε τέτοια ένταση ξανά. Μπορώ να γράφω σελίδες ολόκληρες γι αυτόν.. Γάμα τα.

Μαλλον δεν καταλαβατε τι εννοω. Και φιλους εχω, πολυ καλους και παρεες και σχεσεις εκανα οταν εφυγε η συγκεκριμενη κοπελα. Και διατηρω επαφες μαζι της. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να απεγκλωβιστω απο αυτη τη σχεση παρολο που εχει τελειωσει. Ειναι σαν να σταματησε ο χρονος εκει κι ας εχουν περασει 5 χρονια σχεδον. Νιωθω πως οτι ειχα να δωσω, οση αγαπη μπορουσα να δωσω την εδωσα, δεν μου περισευει αλλη για καμια αλλη γυναικα, για κανενα αλλο ανθρωπο. Δεν εχει να κανει με το sex, εχει να κανει με την επαφη που ειχα με αυτο τον ανθρωπο με κατι που δεν μπορω να το εξηγισω. Θελετε να το πειτε αρρωστια αυτο που αισθανομε, πεστε το. Κι εγω αυτο πιστευω οτι ειναι. Το θεμα ειναι πως γιατρευσε απο αυτη την αρρωστια. Αυτο ρωταω. Το εχετε ζησει, το ξεπερασατε και πως ?

Το έζησα ναι.
Κι εμείς μιλάγαμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο απ'όταν χωρίσαμε και λέγαμε τα νέα μας, ΟΛΑ τα νέα μας όμως. Αλλά αποφάσισα να το κόψω, γιατί δε θέλω να σκέφτομαι οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτόν. Θάβω τα πάντα που τον αφορούν και τέλος.
Είναι με άλλη τώρα και περνάει καλά. Είναι όμορφο ζευγάρι. Ας είναι καλά λοιπόν και τέλος.

*Η ns έχει δίκιο σε όσα λέει και δεν είναι καθόλου υπερβολική. Σου μιλάει για τον άνθρωπό της και σε πιάνουν τα κλάματα από συγκίνηση για το πόσο πλήρης είναι.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Είσαι πολύ γλυκός που άνοιξες τέτοιο θέμα. :)

Μια φορά έχω αγαπήσει τόσο. Έχω ερωτευτεί γενικά, αρκετές φορές, αλλά κυρίως γιατί πείθω τον εαυτό μου να το κάνει. Μ'αρέσει το love mode και αυθυποβάλλομαι ώστε να μπω σε αυτό.
Όλα αυτά που αναφέρεις, τα έχω ζήσει μια φορά και όσο κι αν με κοροιδεύω δε νομίζω ότι μπορώ να ξαναγαπήσω σε τέτοια ένταση ξανά. Μπορώ να γράφω σελίδες ολόκληρες γι αυτόν.. Γάμα τα.

Το έζησα ναι.
Κι εμείς μιλάγαμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο απ'όταν χωρίσαμε και λέγαμε τα νέα μας, ΟΛΑ τα νέα μας όμως. Αλλά αποφάσισα να το κόψω, γιατί δε θέλω να σκέφτομαι οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτόν. Θάβω τα πάντα που τον αφορούν και τέλος.
Είναι με άλλη τώρα και περνάει καλά. Είναι όμορφο ζευγάρι. Ας είναι καλά λοιπόν και τέλος.

*Η ns έχει δίκιο σε όσα λέει και δεν είναι καθόλου υπερβολική. Σου μιλάει για τον άνθρωπό της και σε πιάνουν τα κλάματα από συγκίνηση για το πόσο πλήρης είναι.

i smell sadness! Σ ευχαριστώ μου έφτιαξες τη μέρα!  :cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom