Νέα

Έχεις αγαπήσει ποτέ ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το μέγα ερώτημα είναι ένα:
αν σας τίθετο το δίλλημμα μια ζωή στη φτώχεια με τη γυναίκα/άνδρα που αγαπήσατε ποτέ περισσότερο από όλες/όλους ή ζάμπλουτος/η χωρίς αυτήν/όν τί θα διαλέγατε;

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ρεαλιστικό δίλημμα της καθημερινής ζωής χαχαχαχαχα.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
αν σας τίθετο το δίλλημμα μια ζωή στη φτώχεια με τη γυναίκα/άνδρα που αγαπήσατε ποτέ περισσότερο από όλες/όλους ή ζάμπλουτος/η χωρίς αυτήν/όν τί θα διαλέγατε;
"Μέσα"
Και τα 2 καλοδεχούμενα είναι..δεν θα σκάσω κι όλας..!!!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Χαζο διλημμα ... :rolleyes:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
εχει μυαλο αυτο το μικρο.

ασχετο.πως τα πηγες καλο μου στις εξετασεις?

Πολυ μετρια  :(

Αλλα τωρα γαμιεμαι στη δουλεια κ μ αρεσει  :rockon: :rockon:

γιατί καλέ; θεωρείς εύκολη την επιλογή μήπως;

Απλα μ φαινεται τελειως χαζο ως ερωτημα ... κ γενικα ολα τα τετοιου τυπου ερωτηματα γτ απλα συγκρινουν τα ακρα κατα συνεπεια η απαντηση κ στην μια κ στην αλλη περιπτωση ειναι ακραια ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
για τους αντρες ειναι πολυ πιο ευκολη η επιλογη , οι γυναικες ζοριζονται λιγο .

Μην το λές! Κι εμένα που είμαι άντρας δύσκολη (αν και λίγο απλοϊκά αφελής) μου φαίνεται.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Νομίζω πως υπάρχει και η ατάκα "όταν η φτωχεια μπαίνει από την πόρτα η αγάπη φεύγει από το παράθυρο"

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εσύ θέλεις να πιστέψεις ότι είναι λάθος..
Αν παντρευτείς έναν φραγκάτο σαφώς και θ'αναρωτιέται μια ζωή αν τον πήρες γι'αυτόν..και όχι για τα λεφτά του..
Είσαι ικανή να τον πείσεις ότι το χρήμα δεν σ'ενδιαφέρει?
Αν ναι..τότε δεν θα σ'ένοιαζε αν είναι φτωχός ή πλούσιος και θα απαντούσες από την αρχή χωρίς υπονοούμενο επιλεκτικότητας..
Δεν σου κάνω επίθεση...υποθετικά μιλάω..

Επισκέπτης

Αλλα τωρα γαμιεμαι στη δουλεια κ μ αρεσει  :rockon: :rockon:

γαμιέσαι στη δουλειά ή γαμιέσαι στη δουλειά;

αλήθεια τί δουλειά;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Moυ χει συμβει αρκετες φορες στη ζωη μου και να ερωτευτω και ν αγαπησω,οσο και αν φανει παραξενο οι πιο δυνατες ηταν δυο και αυτες με κοριτσια της δουλειας
Η πρωτη και η πιο σημαντικη πριν αρκετα χρονια,ηταν αυτη που με περασε απο το σταδιο του παιδιου στο σταδιο του αντρα και μ εμαθε το σημαντικοτερο πραγμα στον κοσμο,να πηγαινω στη μαχη του ερωτα χωρις οπλα,γυμνος,διχως εγωισμους και γεματος αυτοπεποιθηση.Αυτη τη κοπελα δεν προκειται να την ξεχασω ποτε
Αφου ειχα μαθει πια το μαθημα μου ερωτευτηκα ξανα κοπελα της δουλειας μετα απο μερικα χρονια,ηταν διαφορετικα απο την πρωτη φορα αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν αυτα που ενοιωσα,ηταν πολυ δυνατα συναισθηματα,δεν το περιμενα.Εδω και επειδη ηταν διαφορετικα απο τη πρωτη φορα εβαλα ασπιδα και πολυ καλα εκανα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Αν παντρευτείς έναν φραγκάτο σαφώς και θ'αναρωτιέται μια ζωή αν τον πήρες γι'αυτόν..και όχι για τα λεφτά του..
Είσαι ικανή να τον πείσεις ότι το χρήμα δεν σ'ενδιαφέρει?

Κούκλα κανένας φραγκάτος δεν είναι τόσο αφελής που να μην ξέρει πως μέσα στο "πακέτο" των προτερημάτων του είναι και τα φράγκα!
Οπότε αν προσπαθήσει κάποια να τον πείσει περί του αντιθέτου, μάλλον πως τον κοροϊδεύει θα πιστέψει...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Moυ χει συμβει αρκετες φορες στη ζωη μου και να ερωτευτω και ν αγαπησω,οσο και αν φανει παραξενο οι πιο δυνατες ηταν δυο και αυτες με κοριτσια της δουλειας
Η πρωτη και η πιο σημαντικη πριν αρκετα χρονια,ηταν αυτη που με περασε απο το σταδιο του παιδιου στο σταδιο του αντρα και μ εμαθε το σημαντικοτερο πραγμα στον κοσμο,να πηγαινω στη μαχη του ερωτα χωρις οπλα,γυμνος,διχως εγωισμους και γεματος αυτοπεποιθηση.Αυτη τη κοπελα δεν προκειται να την ξεχασω ποτε
Αφου ειχα μαθει πια το μαθημα μου ερωτευτηκα ξανα κοπελα της δουλειας μετα απο μερικα χρονια,ηταν διαφορετικα απο την πρωτη φορα αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν αυτα που ενοιωσα,ηταν πολυ δυνατα συναισθηματα.Εδω και επειδη ηταν διαφορετικα απο τη πρωτη φορα εβαλα ασπιδα και πολυ καλα εκανα.
Γάτα με πέταλα έχεις γίνει δηλαδή..
Καλό αυτό..
Ό.τι μαθαίνεις .. εφόδιο για την συνέχεια της ζωής σου είναι..!!!

Επισκέπτης
Όλα τα χουν οι φραγκάτοι, ας μην τους δώσουμε και τη χαρά να τους αγαπάν τάχα γι αυτό που είναι... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom