Νέα

Έχεις αγαπήσει ποτέ ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

εκτος πολυ εξαιρετικων περιπτωσεων ετσι ειναι βιλμα .
κ αυτο ισχυει για τα παντα.
τωρα ή εσυ εισαι πολυ εξαιρετικη περιπτωση ή δεν εχει ερθει ο χρονος σου ακομα.
προσοχη λεω ο χρονος ολα τα γιατρευει αλλα δεν ειπα ποσος χρονος μπορει να χρειαστει...κ εδω ειναι κ η ουσιαστικη διαφορα.
γιατι οταν αργει να ερθει η ωρα σου να ξεπερασεις κατι τοσο σε τρωει σε αναλωνει κ σε βασανιζει.
ειναι θεμα χαρακτηρα.

Playboy $

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
προσοχη λεω ο χρονος ολα τα γιατρευει αλλα δεν ειπα ποσος χρονος μπορει να χρειαστει...κ εδω ειναι κ η ουσιαστικη διαφορα.
γιατι οταν αργει να ερθει η ωρα σου να ξεπερασεις κατι τοσο σε τρωει σε αναλωνει κ σε βασανιζει.
ειναι θεμα χαρακτηρα.
Αυτο το δηλητηριο τις περισσοτερες φορες δεν περναει γρηγορα και σε ισοπεδωνει λιγο λιγο σε ολα τα επιπεδα

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ειναι θεμα χαρακτηρα.
:thumbsup:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ειναι θεμα χαρακτηρα.

Συμφωνω ... απλα δεν πιστευω οτι αν εισαι πραγματικα ερωτευμενος κ αγαπας καποιον μπορεις να τον ξεπερασεις με καποιον αλλο , αποψη μου οτι μονο ο χρονος σε βοηθαει ...

Βεβαια αλλιως συμπεριφερεται ο καθενας μας αρα δεν υπαρχουν συγκεκριμενοι κανονες .

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Συμφωνω ... απλα δεν πιστευω οτι αν εισαι πραγματικα ερωτευμενος κ αγαπας καποιον μπορεις να τον ξεπερασεις με καποιον αλλο , αποψη μου οτι μονο ο χρονος σε βοηθαει ...

Βεβαια αλλιως συμπεριφερεται ο καθενας μας αρα δεν υπαρχουν συγκεκριμενοι κανονες .
O κάποιος άλλος-η είναι μπάλωμα..
Ο χρόνος είναι πάντα χρήσιμος να προκύπτει και να είσαι μόνος-η για να έχει ανασυγκροτηθεί ο εαυτός σου στα θέλω του..

tresky

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Είναι καταστροφικό  και απολαυστικό ταυτόχρονα,να λατρεύεις έναν άνθρωπο τόσο πολύ και να ερωτεύεσαι τόσο παθιασμένα.Κατά την γνώμη μου όμως ο έρωτας είναι ο εχθρός της ελευθερίας ,σε δεσμεύει,σε αποσυντονίζει και σε κρατά εγκλωβισμένο στα δεσμά του.Προσωπικά με πνίγει,δεν μπορώ να ανασάνω.Θάλω να ζω ελεύθερη και ο έρωτας δεν  με βοηθά σε αυτό.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
αχ ειμαι στη δυσαρεστη θεση να διαφωνησω μαζι σου.δεν τελειωνει παντα :)

Δεν έχει τελειώσει ακόμα αυτό που αναφέρεσαι εσύ, αλλιώς ΠΑΝΤΑ τελειώνει! Ιδίως όταν είναι τόσο δυνατό!

Πόσο καιρό κρατάει λοιπόν αυτό το συναίσθημα στο οποίο αναφέρεσαι εσύ; Ένα χρόνο; Δύο; Πέντε; Και είναι το ίδιο;;

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Ο χρόνος είναι πάντα χρήσιμος να προκύπτει και να είσαι μόνος-η για να έχει ανασυγκροτηθεί ο εαυτός σου στα θέλω του..

+16

το μπαλωμα καμια φορα μπορει να δειχνει το ρουχο τελειο...

αλλα ειναι ολα πολυ σχετικα , θεμα χαρακτηρα , συνθηκων και καταστασεων ακομα κ οικονομικης φυσης.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Σχεδον τα ιδια λεμε ...

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Δεν έχει τελειώσει ακόμα αυτό που αναφέρεσαι εσύ, αλλιώς ΠΑΝΤΑ τελειώνει! Ιδίως όταν είναι τόσο δυνατό!

Πόσο καιρό κρατάει λοιπόν αυτό το συναίσθημα στο οποίο αναφέρεσαι εσύ; Ένα χρόνο; Δύο; Πέντε; Και είναι το ίδιο;;

ετσι ειναι δυστυχως κ εφοσων το ξερουμε απο πριν οτι υπαρχει ημερομηνια ληξης μπορουμε να το χειριστουμε πολυ καλυτερα.
σε αυτο βεβαια μεγαλο ρολο παιζει η εμπειρια.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Είναι καταστροφικό  και απολαυστικό ταυτόχρονα,να λατρεύεις έναν άνθρωπο τόσο πολύ και να ερωτεύεσαι τόσο παθιασμένα.Κατά την γνώμη μου όμως ο έρωτας είναι ο εχθρός της ελευθερίας ,σε δεσμεύει,σε αποσυντονίζει και σε κρατά εγκλωβισμένο στα δεσμά του.Προσωπικά με πνίγει,δεν μπορώ να ανασάνω.Θάλω να ζω ελεύθερη και ο έρωτας δεν  με βοηθά σε αυτό.
Το ρήμα "μοιράζομαι" ίσως μπορεί να σε βοηθήσει..
Είτε μοιράζεσαι το τελευταίο τσιγάρο μαζί του που υπάρχει στο κουτί..είτε ολόκληρη τη ζωή ό,τι κι αν σημαίνει για σας αυτή..

Επισκέπτης
Σχεδον τα ιδια λεμε ...

vilma εισαι μικρή ακόμα για να ζήσεις τέτοιες καταστάσεις.
ο έρωτας κρύβει συναισθήματα, κτητικότητας που δε μπορεί να νιώσει κάποιος στα 18. όπως και δε μπορεί εύκολα να γίνει μπαμπάς-μαμά στα 18. Τουλάχιστον όχι στις δικές μας κοινωνίες.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ναι, μια εκδιδόμενη κοπέλα..

και μια ελληνιδα στα χρονια του λυκειου  :'( :'( :'(

tresky

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το ρήμα "μοιράζομαι" ίσως μπορεί να σε βοηθήσει..
Είτε μοιράζεσαι το τελευταίο τσιγάρο μαζί του που υπάρχει στο κουτί..είτε ολόκληρη τη ζωή ό,τι κι αν σημαίνει για σας αυτή..
Η ελευθερία για κάποιους(κι εγώ μέσα) είναι το υπέρτατο αγαθό..Το ρήμα "μοιράζομαι" και η απόλυτη αγάπη "πνίγει" κάποιους ανθρώπους.Δεν είναι όλοι γεννημένοι για να το ζουν αυτό.Αυτό λέω.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
vilma εισαι μικρή ακόμα για να ζήσεις τέτοιες καταστάσεις.
ο έρωτας κρύβει συναισθήματα, κτητικότητας που δε μπορεί να νιώσει κάποιος στα 18. όπως και δε μπορεί εύκολα να γίνει μπαμπάς-μαμά στα 18. Τουλάχιστον όχι στις δικές μας κοινωνίες.

Δεκτον  :grin: !

Αλλα δεν ειμαι η κλασσικη 19χρονη  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom