Νέα

Έχεις αγαπήσει ποτέ ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν έχει τελειώσει ακόμα αυτό που αναφέρεσαι εσύ, αλλιώς ΠΑΝΤΑ τελειώνει! Ιδίως όταν είναι τόσο δυνατό!

Πόσο καιρό κρατάει λοιπόν αυτό το συναίσθημα στο οποίο αναφέρεσαι εσύ; Ένα χρόνο; Δύο; Πέντε; Και είναι το ίδιο;;
αναφερομαι σ'αυτον τον απολυτο ερωτα που περιγραφει ο φιλος που ανοιξε το θρεντ.και σε μενα δεν εχει τελειωσει.αρα ακομα κι αν ειμαι η εξαιρεση του κανονα ξαναλεω οτι δεν τελειωνει παντα.αποψη μου οτι ο ερωτας ειναι εγκεφαλικη διαδικασια αρα κραταει για οσο διαστημα τον συντηρεις εσυ.και απο προσωπικη πειρα σου λεω οτι ναι ειναι το ιδιο.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το χεις ξεπεράσει τύπε;
όταν ήρθε η δεύτερη είχε φύγει η πρώτη η συνυπήρξαν κάποια στιγμή μέσα σου;

η πρωτη που λες , ναι την αγαπω για αυτο που ειναι και για αυτα που μου εχει πει και εχει δώσει στο σεξ, εστω και εκει κατάφερα μια επικοινωνια..

Το δευτερο οχι... Ξερεις χωρισα στα 18, τα πρωτα δυο χρονακια ειδικα ο πρωτος χρονος ηταν γάμησετα...

Θα μου πεις ελα ρε εχεις τον χρονο μπροστα σου και και και, αλλα εγω κατάφερα σε αυτη την ηλικια να αγαπήσω..

Και οχι δεν το εχω ξεπεράσει 100%, ειμαι και διδυμος βλεπεις στο ζωδιο, κολαω σε καταστάσεις και δεν ξεκολάω...

Ισως χρειαστεί και αλλος χρόνος, η το δευτερο ισως χρειαστεί να βρω καποια κοπελα για σχέση ομως οχι για χαμούρεμα...

Οπως εκανε και εκεινη και ειναι ακομα μαζι με εναν εδω και καιρο...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μ αρεσει οταν γινεται αυτο  :tits2:
Δεν είναι κακό...
Κάθομαι και αναπολώ διάφορες καταστάσεις μου..
Για παράδειγμα..εσύ..είσαι στην ηλικία των 19 χρόνων..
Εγώ στην ηλικία σου ήμουν ήδη παντρεμένη με παιδί 4άρων χρόνων..
Πρώτα έζησα την μητρότητα και ύστερα κατάλαβα ότι ήμουν γυναίκα..
Καλό είναι να μη βιάζεστε..
Καλά είπε ο τζι τι..
Το κάθε γεγονός να έρθει με τη σειρά του για να προλάβουν τα αισθήματα και τα συναισθήματα να ωριμάσουν..
Και προπάντων το μυαλό..ο σκληρός δίσκος που κουβαλάμε στο κεφάλι..
Πρέπει να το προστατεύουμε με αντιβάιρους γιατί η σημερινή κοινωνία είναι η ίδια "ιός"

Επισκέπτης
Υπάρχουν δύο ειδών "δεσίματα" μεταξύ των 2 φύλων.
Το ένα είναι a priori και είναι στατιστικά δύσκολο να σου τύχει. Είναι αυτό που λέμε "αυτοί οι 2 ταιριάζουν", "είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον", κλπ.
Θεωρώ ότι για τον καθένα υπάρχουν 4-5 άνθρωποι στα 10.000.000 της Ελλάδας, που μπορεί να το νιώσει αυτό. Είναι δύσκολο στατιστικά να τους γνωρίσει, αλλά αν συμβεί, τότε μιλάμε για το απόλυτο φαινόμενο, που δεν περιγράφεται με λόγια.

Το άλλο είδος δεσίματος είναι a posteriori. Eίναι μέσω της εμπειρίας και της επαφής με κάποιο πρόσωπο, είτε φίλο, είτε συνάδελφο, είτε σχέση, όπου σιγά σιγά χτίζετε η εμπιστοσύνη, ο θαυμασμός, η οικειότητα κ.α. που φθάνουν να οδηγήσουν στην αίσθηση ή και απόφαση ότι "μ αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να ζήσω όλη μου τη ζωή". Νομίζω ότι αυτή είναι η συνηθέστερη μορφή αγάπης και τα περισσότερα ζευγάρια αυτήν την οδό ακολουθούν.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Η ελευθερία για κάποιους(κι εγώ μέσα) είναι το υπέρτατο αγαθό..Το ρήμα "μοιράζομαι" και η απόλυτη αγάπη "πνίγει" κάποιους ανθρώπους.Δεν είναι όλοι γεννημένοι για να το ζουν αυτό.Αυτό λέω.
Τότε φεύγεις..δεν κάθεσαι..κάνεις κακό και στους 2 σας..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ρε βιλμα... να αφηνες κανα ποδαράκι στο ελευθερο πεδιο θα ησουν τελεια για μένα..

δεν εισαι ομως..

εισαι ενα σκαλοπάτι ποιο κατω απο οτι βλεπω  :zfuck:

Επισκέπτης
ρε βιλμα... να αφηνες κανα ποδαράκι στο ελευθερο πεδιο θα ησουν τελεια για μένα..

δεν εισαι ομως..

εισαι ενα σκαλοπάτι ποιο κατω απο οτι βλεπω  :zfuck:

Ε όταν κοιμάται,ξυπόλιτη θα κοιμάται τώρα με τη ζέστη.....του κερατά.... :think:

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
εγω παντα απο μικρος ερωτευομουν αυτες που δε μπορω να εχω

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Δεν είναι κακό...
Κάθομαι και αναπολώ διάφορες καταστάσεις μου..
Για παράδειγμα..εσύ..είσαι στην ηλικία των 19 χρόνων..
Εγώ στην ηλικία σου ήμουν ήδη παντρεμένη με παιδί 4άρων χρόνων..
Πρώτα έζησα την μητρότητα και ύστερα κατάλαβα ότι ήμουν γυναίκα..
Καλό είναι να μη βιάζεστε..
Καλά είπε ο τζι τι..
Το κάθε γεγονός να έρθει με τη σειρά του για να προλάβουν τα αισθήματα και τα συναισήματα να ωριμάσουν..
Και προπάντων το μυαλό..ο σκληρός δίσκος που κουβαλάμε στο κεφάλι..
Πρέπει να το προστατεύουμε με αντιβάιρους γιατί η σημερινή κοινωνία είναι η ίδια "ιός"

Πολλες φορες τα γεγονοτα σε προλαβαινουν , το θεμα ειναι πως θα χειριστεις καποιες καταστασεις ...

Πολυ γενικα ομως αυτα κ μεγαλη συζητηση σηκωνουν , ειναι το κλασσικο με τις γνωμες και τις κωλοτρυπιδες  :tooth:

Επισκέπτης
εγω παντα απο μικρος ερωτευομουν αυτες που δε μπορω να εχω

προσπάθούσες τουλάχιστον; έκανες καμιά κίνηση ή έτσι νόμιζες;
Γιατί όλοι το χούμε ζήσει αυτό (πολλοί κατά συρροή κι όλας) αλλά το θέμα είναι να το επιβεβαιώσεις κι όλας.
Γιατί πολλές φορές η ζωή κρύβει κάτι εκπλήξεις που ούτε μπορείς να φανταστείς

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Πολλες φορες τα γεγονοτα σε προλαβαινουν , το θεμα ειναι πως θα χειριστεις καποιες καταστασεις ...

Πολυ γενικα ομως αυτα κ μεγαλη συζητηση σηκωνουν , ειναι το κλασσικο με τις γνωμες και τις κωλοτρυπιδες  :tooth:
Έεεεεεεεεεεεεετσι......

Ένα ατελείωτο "γαμήσι" καταλήγουν όλα...

:2funny: :2funny: :2funny:
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext....!!!!

Επισκέπτης
Και μια και το συζητάμε, να σας πω ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αγάπης:  ΤΟ ΧΡΗΜΑ

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Και μια και το συζητάμε, να σας πω ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της αγάπης:  ΤΟ ΧΡΗΜΑ
To χρήμα μόνο του?
Μπα..δεν νομίζω  ..
Σ'αυτές τις περιπτώσεις το χρήμα είναι πάντα παντρεμένο με το
ΣΥΜΦΕΡΟΝ

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ο φίλος που πόσταρε την πρώτη ερώτηση προφανώς αναφέρεται στον έρωτα και όχι στην αγάπη. Άρα η ερώτηση αυτού του thread πρέπει να γίνει: "έχεις ερωτευτεί ποτέ;".

Η διαφορά φυσικά είναι μεγάλη, ο έρωτας οφείλεται σε άλλες χημικές διαδικασίες από την αγάπη. Ο έρωτας συνοδεύεται από ντοπαμίνες ενώ η αγάπη από την ορμόνη οξυτοσίνη (και διάφορες άλλες ορμόνες φυσικά).

Επειδή αυτές οι διαδικασίες είναι εξελικτικές και έχουν σκοπό τη συνέχεια της αναπαραγωγής, ξεκινάνε κυρίως σε μικρές ηλικίες και συνεχίζουν μέχρι την αναπαραγωγή. Ο βαθμός του έρωτα (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα) εξαρτάτε από την ηλικία, καθώς όσο μεγαλώνεις και ΔΕΝ κάνεις παιδιά, τόσο πιο πολύ η φύση σε πιέζει να κάνεις, άρα σε πιέζει να ερωτεύεσε πιο δυνατά για να το επιτύχεις.

Όμως, η εμπειρία των χρόνων μας δείχνει πως όταν ο έρωτας μας δεν έχει ανταπόκριση, ξέρουμε πως θα το ξεπεράσουμε. Όταν πονάμε, ξέρουμε πως θα έρθει η όμορφη ώρα που δε θα δίνουμε πλέον δεκάρα τσακιστή για το αντικείμενο της αιτίας του πόνου μας. Ο φίλος αντίθετα δε φαίνεται να το ξέρει, το οποίο μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως έχει ακόμα το νεαρό της ηλικίας του.

Εγώ θα πρόσθετα επίσης πως έχει πολύ ισχυρό αναπαραγωγικό ένστικτο και πως όταν (και αν) βρει άλλη γυναίκα και δεν έχει κάνει παιδιά, τότε θα ερωτευτεί πιο δυνατά. Φίλε, τον έχεις πιεί από τη μάνα φύση (αν δε κάνεις παιδιά θα στεναχωριέσαι και θα ερωτεύεσαι και αν κάνεις ... γάμα τα).

Καριόλα φύση.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
αναφερομαι σ'αυτον τον απολυτο ερωτα που περιγραφει ο φιλος που ανοιξε το θρεντ.και σε μενα δεν εχει τελειωσει.αρα ακομα κι αν ειμαι η εξαιρεση του κανονα ξαναλεω οτι δεν τελειωνει παντα.αποψη μου οτι ο ερωτας ειναι εγκεφαλικη διαδικασια αρα κραταει για οσο διαστημα τον συντηρεις εσυ.και απο προσωπικη πειρα σου λεω οτι ναι ειναι το ιδιο.

Aν όντως ζεις αυτόν τον απόλυτο έρωτα για κάποιον, την "καψούρα" όχι απλά την αγάπη, για μεγάλο χρονικό διάστημα και κρατάει θα έλεγα πως ναι είσαι η εξαίρεση και είσαι πολύ τυχερή!
Κι εσύ κι αυτός!!

Επισκέπτης
Ο φίλος που πόσταρε την πρώτη ερώτηση προφανώς αναφέρεται στον έρωτα και όχι στην αγάπη. Άρα η ερώτηση αυτού του thread πρέπει να γίνει: "έχεις ερωτευτεί ποτέ;".

Η διαφορά φυσικά είναι μεγάλη, ο έρωτας οφείλεται σε άλλες χημικές διαδικασίες από την αγάπη. Ο έρωτας συνοδεύεται από ντοπαμίνες ενώ η αγάπη από την ορμόνη οξυτοσίνη (και διάφορες άλλες ορμόνες φυσικά).

Επειδή αυτές οι διαδικασίες είναι εξελικτικές και έχουν σκοπό τη συνέχεια της αναπαραγωγής, ξεκινάνε κυρίως σε μικρές ηλικίες και συνεχίζουν μέχρι την αναπαραγωγή. Ο βαθμός του έρωτα (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα) εξαρτάτε από την ηλικία, καθώς όσο μεγαλώνεις και ΔΕΝ κάνεις παιδιά, τόσο πιο πολύ η φύση σε πιέζει να κάνεις, άρα σε πιέζει να ερωτεύεσε πιο δυνατά για να το επιτύχεις.

Όμως, η εμπειρία των χρόνων μας δείχνει πως όταν ο έρωτας μας δεν έχει ανταπόκριση, ξέρουμε πως θα το ξεπεράσουμε. Όταν πονάμε, ξέρουμε πως θα έρθει η όμορφη ώρα που δε θα δίνουμε πλέον δεκάρα τσακιστή για το αντικείμενο της αιτίας του πόνου μας. Ο φίλος αντίθετα δε φαίνεται να το ξέρει, το οποίο μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως έχει ακόμα το νεαρό της ηλικίας του.

Εγώ θα πρόσθετα επίσης πως έχει πολύ ισχυρό αναπαραγωγικό ένστικτο και πως όταν (και αν) βρει άλλη γυναίκα και δεν έχει κάνει παιδιά, τότε θα ερωτευτεί πιο δυνατά. Φίλε, τον έχεις πιεί από τη μάνα φύση (αν δε κάνεις παιδιά θα στεναχωριέσαι και θα ερωτεύεσαι και αν κάνεις ... γάμα τα).

Καριόλα φύση.

έχεις μείνει λίγο πίσω στην έρευνα. Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι ο έρωτας τελικά οφείλεται στην

δισοξυχλωρονατριοβισμουθιοντοπαπρεζουδρογονοκρακοχασισο
ελεσντουπνοσεντονχλωρινοαβατριλετκαιτασυναφοδεμαςγαματε
μετιςμαλακιεςσαςσιδηρονικελιονιτροδιεσοσταρφμγκαλαξοκαι
γενικωςστημπαντατωνμεσαιωνκαρβουνοανθρακοθαμπορουσαναπω
κιαλλααλλαβαριεμαιπυριτιομαγγανιομαγνησιογλυκερινη

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
έχεις μείνει λίγο πίσω στην έρευνα. Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι ο έρωτας τελικά οφείλεται στην

δισοξυχλωρονατριοβισμουθιοντοπαπρεζουδρογονοκρακοχασισο
ελεσντουπνοσεντονχλωρινοαβατριλετκαιτασυναφοδεμαςγαματε
μετιςμαλακιεςσας
σιδηρονικελιονιτροδιεσοσταρφμγκαλαξοκαι
γενικωςστημπαντατωνμεσαιωνκαρβουνοανθρακοθαμπορουσαναπω
κιαλλααλλαβαριεμαι
πυριτιομαγγανιομαγνησιογλυκερινη

Συγγνώμη, έπρεπε να έχω ψάξει τις τελευταίες πληροφορίες.
Respect.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom