Νέα

εχει προβλημα ενας γνωστος μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dream_Master
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Θελει πρωτα να ερωτευτει το παιδι......Γνωστο αυτο
Ετσι καναμε κι εμειs και ειδαμε ....προκοπη

OP
OP
D

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
335
Πόντοι
281
τις διαβασα ολες τις απαντασης σας και το συμπερασμα μου ειναι: δεν μπορω να κανω τιποτα δεν ειμαι γιατρος . στο κατω κατω σιγα μην κατσω να ασχολουμε  με ατομα με ψυχωλογικα προβληματα. και κατι που μου διεφυγε  να σας πω ειναι οτι μου λεει την δικεολογια οτι εχει προβλημα στο εργαλίο του, οταν του ειπα πιο ειναι αυτο   μου ειπε οτι το πετσακι του δεν κατεβαινει ως κατω και φοβαται.
λεει οτι πηγε και σε γιατρο και του ειπε οτι εχει παραφυμωση και πρεπει να κανει περιτομη , και του λεεω ε αντε πανε καντο  σιγα την επεμβαση και λεει οτι φοβαται τα αιματα , και φοβαται την ιδεα οτι μετα θα ειναι χορισ πετσακι τοπ εργαλειο του . και των ξαναρωτησα     καλα και δεν θα πας ποτε να το κανεις δεν θα κανεις sex ποτε σου , και μου απανταει θα γαμαω εγκεφαλικα . τρεχα γυρεβε δηλαδη .

Επισκέπτης
τις διαβασα ολες τις απαντασης σας και το συμπερασμα μου ειναι: δεν μπορω να κανω τιποτα δεν ειμαι γιατρος . στο κατω κατω σιγα μην κατσω να ασχολουμε  με ατομα με ψυχωλογικα προβληματα. και κατι που μου διεφυγε  να σας πω ειναι οτι μου λεει την δικεολογια οτι εχει προβλημα στο εργαλίο του, οταν του ειπα πιο ειναι αυτο   μου ειπε οτι το πετσακι του δεν κατεβαινει ως κατω και φοβαται.
λεει οτι πηγε και σε γιατρο και του ειπε οτι εχει παραφυμωση και πρεπει να κανει περιτομη , και του λεεω ε αντε πανε καντο  σιγα την επεμβαση και λεει οτι φοβαται τα αιματα , και φοβαται την ιδεα οτι μετα θα ειναι χορισ πετσακι τοπ εργαλειο του . και των ξαναρωτησα     καλα και δεν θα πας ποτε να το κανεις δεν θα κανεις sex ποτε σου , και μου απανταει θα γαμαω εγκεφαλικα . τρεχα γυρεβε δηλαδη .
Τύπε,σιγά τη λεπτομέρεια που σου διέφυγε :2funny:
Να πάει σε ουρολόγο,να του γδύσει την ψωλή και θα στρώσει.Σιγά την επέμβαση.Θα τον ενοχλεί για λίγο καιρό,αλλά θα απευαισθητοποιηθεί εν καιρώ η βάλανος και θα είναι μάχιμος μετά

manolitos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
1
υπαρχει και ο πνευματικος ευνουχισμος απο την μανα μερικες φορες ναρκισιστικη διαταραχη που δημιουργει προβληματα και δεν μπορει να παει με γυναικα γιατι ον εχει ισοπεδωσει ψυχικα η μανα του για να μεινει μαζι της.οπως και να χει γιατρο αν και τα πραγματα μου ακουγοντε πολυ δυσκολα γιατι βρισκετε σε απολυτη αρνηση.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Πουτσαρα, χτικιαρη, τσακουμακα, στρακαστρουκα καλη χρονια να εχεις ρε μπαγασα και περιμενουμε τη νεα ιστορια σου  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τυπε κατι μου λεει οτι σε γουσταρει και στα λεει αυτα για να σε καλοπιασει και να σου λαδωσει το γκροβερ.προσεξε μην σε βαλει να του τραβηξεις το πετσακι γιατι δεν σε βλεπω καλα μετα.

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Έτσι όπως τον περιγράφεις φίλε με τόσες φοβίες κλπ μάλλον είναι άτομο που έχει γενικότερα ψυχολογικά. Δεν μπορείς να του τα λύσεις εσύ, πρέπει ο ίδιος να μπεί στο τριπάκι να αρχίσει να σκέφτεται πως να τα λύσει. Ένας ψυχίατρος, που να δίνει έμφαση στην πρακτική πλευρά των πραγμάτων, ίσως να βοηθήσει. Η μαλακία είναι ότι με τέτοια άτομα, μόλις πάει κάποιος να τους πεί κάτι μπλοκάρουνε και δεν κάνουν βήμα. Η βρίσκουνε δικαιολογίες τύπου "εγώ γαμάω εγκεφαλικά".  

Αυτά πέρι ασεξουαλικότητας είναι μαλακίες. Η θα είσαι άντρας με αντρικές τάσεις, ή άντρας με γυναικείες τάσεις. Αλλά άντρας χωρίς κανένα ενδιαφέρον δεν παίζει. Συνήθως πιστεύω ότι οι άντρες που και καλά δεν ενδιαφέρονται για σεξ είναι απλά καταπιεσμένοι και εσωστρεφείς όσο δεν πάει.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Νταξει μωρε....Αγαπα τον με τα ελαττωματα του
Ιδιωs αν ειναι ....λεφταs χαρακτηραs

σορρυ αλλα αυτο το ελαττωμα δεν το ανεχομαι!
προτιμω μπατιρη που πηδαει παρα λεφτα που δεν πηδαει!
σορρυ αλλα εχω κι εγω τα θέματά μου!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο ανθρωπος ειναι κοινωνικο και πολυγαμικο ζωο αυτο που λες δεν υπαρχει παρα μονο στο μυαλο σου αν το λες σοβαρα.η δημιουργικοτητα καταρχας αρχιζει και τελειωνει με την λιμπιντο το παιδι εχει σοβαρο προβλημα και πρεπει να επισκεφτει ψυχιατρο και γρηγορα.αν ηταν ετσι το ανθρωπινο γενος θα ειχε ξεκληριστει εδω και αιωνες.

Δεν εχει καμια σχεση η κοινωνικοτητα με τα γαμησια φιλε μου
αυτα που λες ειναι βλακειες!!!!! Μπορουν να πηδηξουν 2-3 φορες ισα ισα
για να κανουν παιδια και στοπ μετα.... δεν ειπαμε οτι δεν θελουν να κανουν παιδια ειπαμε οτι δεν ειναι εξαρτημενα ατομα απο το ΣΕΞ!!!!! ο τυπος μπορει να μην χρειαζεται καν
ψυχιατρο και ολοι εσεις να μιλατε και να λετε τα δικα σας στερεοτυπα χωρις να ξερετε
απολυτως τιποτα για την ψυχικη του κατασταση.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
σορρυ αλλα αυτο το ελαττωμα δεν το ανεχομαι!
προτιμω μπατιρη που πηδαει παρα λεφτα που δεν πηδαει!
σορρυ αλλα εχω κι εγω τα θέματά μου!
Mαλακιες λες και το ξερεις.καμια μα καμια δεν θα προτιμουσε μπατιρη,και ας γαμουσε σαν τον ροκο σιφρεντι.

OP
OP
D

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
335
Πόντοι
281
τυπε κατι μου λεει οτι σε γουσταρει και στα λεει αυτα για να σε καλοπιασει και να σου λαδωσει το γκροβερ.προσεξε μην σε βαλει να του τραβηξεις το πετσακι γιατι δεν σε βλεπω καλα μετα.

μπα  φιλε και να το ηθελε αυτο δεν μπωρει   και αν ποτε το επηχειρησει αυτο που λες  θα τον στειλω στο νοσοκομειο ( οχι για ενχειχηρη βαλανος παντος)!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τις προαλλες μιλουσα με εναν φιλο και μου ελεγε πως μεσα του βραζειθ
και ωρες ωρες του ρχετε να τα σπασει ολα και να δολοφονησει κανεναν...
και ο συγκεκριμενος εχει ΚΑΙ σχεση με αυτην που ηθελε .... και γαμαει καθε μερα
και γαμαει και αλλες και τα παντα.... και ενας αλλος γνωστος μου που ΔΕΝ πηδαει
και το ξερουμε... ειναι μια χαρα παλικαρι. Ρωτα και την μουνιτσα που εχει τετοιον φιλο
και της εκανα πλακα μια μερα για τον φιλο της!!!!!!!

μην λετε βλακειες αμα δεν ξερετε !!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχει προβλημα ο φιλος του θεματοθετη ναι...

για αυτο πρεπει να παρει σβαρνα τα μπουρδελα για να το λυσει

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom