axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Απόλυτος-Λαγουδάκης-Σφέρδεκλος.
Άλλο ένα κατεστραμμένο θρεντ.
Απόλυτος-Λαγουδάκης-Σφέρδεκλος.
Άλλο ένα κατεστραμμένο θρεντ.
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ: η καλυτερη θεραπεια για καποιον που δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ. _
Το προβλημα της ομοιοπαθητικης δεν ειναι οτι ερχεται σε αντιθεση με την κλασσικη ιατρικη, αλλα οτι ερχεται σε αντιθεση με την θεμελειωδη φυσικη της Γ' Λυκειου.
Για να αποχτησει και καποια αποδοχη η ομοιοπαθητικη, εχει υιοθετησει τις θεραπειες της βοτανολογιας που ανηκει στην κλασσικη ιατρικη (βοτανα φυσικα φαρμακα, υγιεινη διατροφη, ασκηση κλπ) και τα εχει πλασαρει σαν "δικα" της. Μονο που τα λεγε η κλασσικη ιατρικη 2000χρονια πριν και τωρα πια εχει προχωρησει.
Ξαναλεω οταν η ομοιοπαθητικη απαντησει σε βασικα ερωτηματα που εχουν σχεση με την απλη φυσικη, τοτε ισως ξεκινησει η συζητηση σε σχεση με τα ιατρικα θεματα.
τι να σου πω βρε φίλε μου... μπράβο... μαγκιά σου... ίσως είσαι μια απο τις λίγες εξαιρέσεις... οι περισσότεροι όμως δυστηχώς είναι απο την απέναντι μεριά... όταν κάποιος πέρνει 800 ευρώ το μήνα και έχει έξοδα 900, δεν νομίζω να έχει τη δύναμη όσο και να θέλει να νικήσει.
και μην μιλήσουμε τώρα για δεύτερη δουλειά γιατί εδώ καλά καλά μερικοί δεν έχουν ούτε πρώτη... τέλος πάντον... συνέχισε έτσι και εύχομαι ότι καλύτερο...
αρχοντας εισαι δικε μου!!!οι θειες καλες;τους ειπες τα καλαντα η στα εδωσαν ετσι;
μια χαρα...να παρακαλας να εχουν λαπτοπεκανα 2 φορματ τυπε
μεχρι και οι θειες έχουν λαπτοπ πλεον :S
μια χαρα...να παρακαλας να εχουν λαπτοπ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ: η καλυτερη θεραπεια για καποιον που δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ. _
Το προβλημα της ομοιοπαθητικης δεν ειναι οτι ερχεται σε αντιθεση με την κλασσικη ιατρικη, αλλα οτι ερχεται σε αντιθεση με την θεμελειωδη φυσικη της Γ' Λυκειου.
Για να αποχτησει και καποια αποδοχη η ομοιοπαθητικη, εχει υιοθετησει τις θεραπειες της βοτανολογιας που ανηκει στην κλασσικη ιατρικη (βοτανα φυσικα φαρμακα, υγιεινη διατροφη, ασκηση κλπ) και τα εχει πλασαρει σαν "δικα" της. Μονο που τα λεγε η κλασσικη ιατρικη 2000χρονια πριν και τωρα πια εχει προχωρησει.
Ξαναλεω οταν η ομοιοπαθητικη απαντησει σε βασικα ερωτηματα που εχουν σχεση με την απλη φυσικη, τοτε ισως ξεκινησει η συζητηση σε σχεση με τα ιατρικα θεματα.
φιλος που βασανιζοταν χρονια με το εντερο του βρηκε την υγεια του μεσω της ομοιοπαθητικης.τα φαρμακα κανανε δουλεια αλλα οι παρενεργειες ητανε απαραδεκτες.
εχω παρει τις αποφασεις μου!
Μεγάλη μπουκιά φάε!
Μεγάλη κουβέντα μη λές!! (λέει ο λαός μας)