Νέα

εχει προβλημα ενας γνωστος μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dream_Master
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ξερει κανας μηχανικος αυτοκινητων να το κανει τουρμπο;οχι....αρα ειναι ολοι μαπες....
http://[URL unfurl="true"]www.italian-classics.net/Bilder/fiat%20127%20d.JPG[/img[/URL]]
[/quote]

Οποιος δεν ξερει.... και σου τα φερνει απο εδω και απο εκει
οτι δηθεν στην αρχη θα το κανει ετσι και μετα αλλιως ωστε να στο φτιαξει
και μετα αποτυχει... μαπας δεν ειναι τι ειναι?

Κανει πειραματα χωρις να ξερει τι του γινεται.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.010
Πόντοι
1.686
εγω κοιταω μονο τα αποτελεσματα φιλε μου.

Και εγω κοιταω ΜΟΝΟ τα αποτελέσματα !

Όπως κάθε μηχανικός κοιτάζει το αποτέλεσμα .
Επειδή εσυ ΔΕΝ εισαι μηχανικός ,ισως να μην ξερεις ότι στην τεχνολογία χρησιμοποιούνται εξισώσεις ΕΜΠΕΙΡΙΚΕΣ ,που τωρα δεν ξερουμε να τις εξηγησουμε με βαση τα θεμελιωδη μεγεθη και τα μαθηματικα .Εχουν ομως αποτελεσμα .

Με βαση το αποτελεσμα κινουμαστε .

Και αποτελεσμα οι ομοιοπαθητικοι ΔΕΝ εχουν .
Με εξαιρεση ,οπως ειπα ,την περιπτωση που οι ασθενεις ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ τις γενικες συμβουλες για την υγεια ,για καλυτερη διατροφη ,μειωση καπνισματος ,ποτου κτλ .

Εισαι ΘΥΜΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ .

Υπαρχουν πολλοί κακοί "κλασικοί " γατροί .Όπως υπαρχουν και πολλοί μηχανικοι της συμφορας .

Αυτο δεν σημαινει ότι θα πρεπει να απορριψουμε την επιστημονική προσεγγιση και να απευθυνθουμε σε βαρεμενους τσαρλατανους.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.010
Πόντοι
1.686
ξερει κανας μηχανικος αυτοκινητων να το κανει τουρμπο;οχι....αρα ειναι ολοι μαπες....
http://[URL unfurl="true"]www.italian-classics.net/Bilder/fiat%20127%20d.JPG[/img[/URL]]
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο ειναι το γνωστο ΣΟΦΙΣΜΑ της ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ !

Που το χαβουν οι ευκολόπιστοι !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και εγω κοιταω ΜΟΝΟ τα αποτελέσματα !

Όπως κάθε μηχανικός κοιτάζει το αποτέλεσμα .
Επειδή εσυ ΔΕΝ εισαι μηχανικός ,ισως να μην ξερεις ότι στην τεχνολογία χρησιμοποιούνται εξισώσεις ΕΜΠΕΙΡΙΚΕΣ ,που τωρα δεν ξερουμε να τις εξηγησουμε με βαση τα θεμελιωδη μεγεθη και τα μαθηματικα .Εχουν ομως αποτελεσμα .

Με βαση το αποτελεσμα κινουμαστε .

Και αποτελεσμα οι ομοιοπαθητικοι ΔΕΝ εχουν .
Με εξαιρεση ,οπως ειπα ,την περιπτωση που οι ασθενεις ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ τις γενικες συμβουλες για την υγεια ,για καλυτερη διατροφη ,μειωση καπνισματος ,ποτου κτλ .

Εισαι ΘΥΜΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ .

Υπαρχουν πολλοί κακοί "κλασικοί " γατροί .Όπως υπαρχουν και πολλοί μηχανικοι της συμφορας .

Αυτο δεν σημαινει ότι θα πρεπει να απορριψουμε την επιστημονική περοσεγγιση καινα απευθυνθουμε σε βαρεμενους τσαρλατανους.

Εγω πριν σου ειπα οτι η κλασσικη ιατρικη δεν εχει βρει λυσεις
σε θεματα τα οποια σου αριθμησα κιολας με ( - ) και εσυ τωρα βγαινεις και μου λες
για επιστημονικες προσεγγισεις και οτι υπαρχουν γιατροι και γιατροι....

τα φαρμακα που θα δωσουν οι γιατροι καταστρεφουν αλλα πραγματα τα οποια φυσικα δεν λενε
γιατι ειναι ΟΛΟΙ Μεσα στο κολπο και δεν τους συμφερει.

Ειδα φαρμακοποιο στο σουπερ μαρκετ να μου ψωνιζει απο τα βιολογικα... ενω στο φαρμακειο της εβγαζε κυρηγματα οτι οι ομοιοπαθητικοι ειναι τσαρλατανοι... για αυτο αστο να παει στο διαολο.... :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και δεν πας σε οποιον και οποιον ομοιοπαθητικο γιατι και αυτοι μεν
μπορει να ειναι τσαρλατανοι οπως λες... αλλα τσαρλατανος δεν ειναι ρε φιλε
καποιος που σου γιατρεψε την ηπατιτιδα... οσο και να κτυπιουνται οι κολλημενοι γιατροι
της εμπειριας και των επιστημονικων μετρησεων.

Ο ανθρωπος το νικησε μετα απο 2 χρονια με φυσικες μεθοδους. Ειδε αποτελεσμα...
ο οργανισμος εβγαλε απο μονος του αντισωματα... αν πηγαινε σε μη τσαρλατανους οπως νομιζεις
εσυ οτι ειναι οι γιατρουδαρες του ΙΚΑ θα παιδευοταν ακομη.

manolitos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
1
μαγκες ερωτηση με αφορμη το dna γινεται μηπως με καποιο φαρμακο να αποκτησει ο ανθρωπος ολες τις γεννετικες του προδιαγραφες :grin:
δλδ σαν γεννετικο υλικο μπορει καποιος να ειχε υψος πχ 1,90
επειδη ομως ειχε ελειψεις σε διατροφη εφτασε μεχρι το 1,75 μπορει να διορθωθει αυτο μεσο του γεννετικου του κωδικα :think:
ε ρε αποριες που εχω πρωτοχρονιατικα :2funny: :2funny:και κυριως που βρηκα να τις εκφρασω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυξητικη ορμονηεχει τετοιες ιδιοτητες αλλα αυτο που λες μετα τα 21 νομιζω ειναι αδυνατο

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.010
Πόντοι
1.686
Ειδα φαρμακοποιο στο σουπερ μαρκετ να μου ψωνιζει απο τα βιολογικα... ενω στο φαρμακειο της εβγαζε κυρηγματα οτι οι ομοιοπαθητικοι ειναι τσαρλατανοι... για αυτο αστο να παει στο διαολο.... :grin:

Ειναι επιχειρημα αυτο ?

Το φαρμακειο δεν πουλαει...λαχανικά !

Εννοείται οτι ο φαρμακοποιος θα αγορασει λαχανικα απο το σουπερ μαρκετ και μπορει να προτιμησει τα βιολογικα προϊοντα .

Αυτο δεν σημαινει οτι δεν χρειαζονται τα φαρμακα .Μπορει σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ περιπτωσεις να δινουν ΠΕΡΙΤΤΑ φαρμακα ,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ΠΑΝΤΑ
 ειναι περιττα !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο ειναι το γνωστο ΣΟΦΙΣΜΑ της ΓΕΝΙΚΕΥΣΗΣ !

Που το χαβουν οι ευκολόπιστοι !
οχι φιλε....αυτο που λεει ο μπολντ ειναι οι μεγαλες προσδοκιες γνωστο μυθιστορημα του τσαρλς ντικενς......1861

οι ανθρωποι -επειδη η ριζα της ιατρικης ηταν η μαγεια και ο τσαρλατανισμος και επειδη και καποιοι ουκ ολιγοι γιατροι ειχαν και εχουν την αλαζονεια θεου-σωτηρα  - εχουν αποκτησει εσφαλμενες και υπερβολικες πεποιθησεις και προσδοκιες γυρω απο το τι ειναι ιατρικη και τι μπορει να τους προσφερει.....

πχ πινει ο αλλος τον αμπακο,επαθε κιρρωση ηπατος και ψαχνει μετα γιατρια.....οχι φιλε....τον πουλο....δυστυχως δεν υπαρχει καμια γιατρια ακομη εκτος αν αυριο με βιοτεχνολογιες παραξουμε καινουριο σηκωτι να στο μεταμοσχευσουμε ....τελος......

επισης μια αλλη λανθασμενη πεποιθηση ειναι οτι μπερδευουν μερικοι τις ριζικες θεραπειες με τις παρηγορητικες

πχ φαρυγγιτιδα παιρνεις αντιβιωση και περναει
σκωληκοειδιτιδα χειρουργεισαι και περναει
καρκινος γενικευμενος......δεν περναει......αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα σου δωσουν ουτε παυσιπονο να μην πονας......
τωρα αν ο μπολντ εχει το στομαχι του και το θεραπευει με βραστα πασο.....καλα κανει .....εξαλλου σε ολες αυτες τις παθησεις πρεπει να προσεχεις την διατροφη σου
αλλα αν αυριο παθει διατρηση δεν πιστευω να θεραπευτει με αντιδια και μπροκολα....

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.010
Πόντοι
1.686
Προσεξε τζιελ ,θα σε...θεωρησουν γιατρό !

Επειδη λες σωστά !

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οχι φιλε....αυτο που λεει ο μπολντ ειναι οι μεγαλες προσδοκιες γνωστο μυθιστορημα του τσαρλς ντικενς......1861

οι ανθρωποι -επειδη η ριζα της ιατρικης ηταν η μαγεια και ο τσαρλατανισμος και επειδη και καποιοι ουκ ολιγοι γιατροι ειχαν και εχουν την αλαζονεια θεου-σωτηρα  - εχουν αποκτησει εσφαλμενες και υπερβολικες πεποιθησεις και προσδοκιες γυρω απο το τι ειναι ιατρικη και τι μπορει να τους προσφερει.....

πχ πινει ο αλλος τον αμπακο,επαθε κιρρωση ηπατος και ψαχνει μετα γιατρια.....οχι φιλε....τον πουλο....δυστυχως δεν υπαρχει καμια γιατρια ακομη εκτος αν αυριο με βιοτεχνολογιες παραξουμε καινουριο σηκωτι να στο μεταμοσχευσουμε ....τελος......

επισης μια αλλη λανθασμενη πεποιθηση ειναι οτι μπερδευουν μερικοι τις ριζικες θεραπειες με τις παρηγορητικες

πχ φαρυγγιτιδα παιρνεις αντιβιωση και περναει
σκωληκοειδιτιδα χειρουργεισαι και περναει
καρκινος γενικευμενος......δεν περναει......αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα σου δωσουν ουτε παυσιπονο να μην πονας......
τωρα αν ο μπολντ εχει το στομαχι του και το θεραπευει με βραστα πασο.....καλα κανει .....εξαλλου σε ολες αυτες τις παθησεις πρεπει να προσεχεις την διατροφη σου
αλλα αν αυριο παθει διατρηση δεν πιστευω να θεραπευτει με αντιδια και μπροκολα....

φιλε μου μην μου πατε την συζητηση στις επιστημες και τις τεχνες του τσαρλατανισμου γιατι αν το παμε ετσι και η καθε θρησκεια τσαρλατανισμος θεωρειται.

Δεν μπορεις να θεωρησεις τον ΦΙκιωρη ή καποιον αλλον τσαρλατανο εχουν σωσει κοσμο.
Φαρυγγιτιδα δεν θα παθεις αμα προσεχεις τον εαυτο σου

αν δεν τον προσεχεις... οποτε πιανει κρυο θα σε πιανουν κρυωματα
και θα τρεχεις με το σακουλακι στους γιατρους να σου δωσουν αντιβιωσεις
να περασει.

Εχω να αρρωστησω 2-3 χρονια απο φαρυγγιτιδες και βρογχιτιδες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σιγα μην πεις εναν τσαρλατανο...

που ενω ειχες τρανσαμινάνσες με φυσιολογικες τιμες απο 0-30

600 και ησουν ετοιμος να παθεις κηρωση.... σε εφτιαξε.

Πλακες κανουμε τωρα?

Η φαρυγγιτιδα δεν περναει με το να παρεις αντιβιωση...

περναει με το να μην γαμας τα πνευμονια σου με το καπνισμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σιγα μην πεις εναν τσαρλατανο...

που ενω ειχες τρανσαμινάνσες με φυσιολογικες τιμες απο 0-30

600 και ησουν ετοιμος να παθεις κηρωση.... σε εφτιαξε.

Πλακες κανουμε τωρα?
ο ορος λαθος διαγνωση οδηγει σε λαθος θεραπεια σου λεει κατι;εγω δεν ειπα οτι ειχε κανενας κιρρωση επειδη ειχε τρανσαμινασες που λες....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπραβο....εισαι υγιης....

μπραβο....εισαι υγιης....

Σιγουρα... οσο δεν μπλεκω με γιατρους απο το ΙΚΑ
υγιης θα ειμαι.... οσο για την διατριση που ειπες πιο πανω

Η διατριση λοιπον στομαχου δεν την παθαινει καποιος στα καλα καθουμενα...

παιρνε φαρμακα εσυ για το στομαχι να σε σωσουν... να σου το γυρισει σε καμια διαβρωτικη γαστριτιδα...
να πας μετα να σου κανουν επεμβαση να σου το φτιαξουν  :S

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
καλα ρε απο που το ξεκινησατε στα ιατρικα το πηγατε,ρε μερα που ειναι τι λετε :tickedoff:και βασικα παντα υπαρχουν καποιες αρρωστιες που δεν διορθωνονται ακομα και σωστη διαγνωση να γινει,γιατι αν καταλαβα καλα καπου εκει το συζητατε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα ρε απο που το ξεκινησατε στα ιατρικα το πηγατε,ρε μερα που ειναι τι λετε :tickedoff:και βασικα παντα υπαρχουν καποιες αρρωστιες που δεν διορθωνονται ακομα και σωστη διαγνωση να γινει,γιατι αν καταλαβα καλα καπου εκει το συζητατε

Οχι φιλε μου διορθωνεται.

Απλα ο gl δεν μπορει να καταλαβει πως υπαρχουν

ασθενειες τις οποιες οι γιατροι της κλασσικης ιατρικης δεν μπορουν

να τις διορθωσουν παρα ταλαιπωρουν τους ασθενεις με τα φαρμακακια τους

για να βαζουν φραγκακια στις τσεπες τους .

Οσες ασθενειες δεν βρισκουν θεραπεια στους κλασσικους γιατρους... θα πρεπει
να πηγαινουν στους ομοιοπαθητικους.... παιρνε αρχικα μαζι με τα φαρμακα τα χημικα
και τα ομοιοπαθητικα... και αμα δεις οτι δεν τα χρειαζεσαι τα χημικα πεταξε τα.

Εδω ρε σεις... δινουν αντιβιωσεις για τους ιους!!!!!! Και στο λυκειο μαθαιναμε οτι οι αντιβιωσεις δεν κανουν τιποτα τους ιους  :S εκτος αυτου τα πολλα αντιβιοτικα δημιουργουν ανθεκτικα βακτηρια σε αυτα  :-

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτος και αν ειναι γιατρος!!!!!!!!!!!

για πες καμια τακτικη του κατι εχω ακουσει!!!!
τυπε ο μαρης εχει δηλωσει οτι ο ιδιος εχει ανοσια σε ιους και μικροβια
και ξερει τον τροπο που μπορει να αποκτησει καποιος
ηταν ετοιμος να μας πει τα μυστικα του
αλλα κατι αλητηριοι τυποι
κατι βρωμερες μορφες το κοροιδευαν  :S
και ετσι δεν μας ειπε ποτέ

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26