foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
xaxaxaxaΕμενα με προβληματισε αυτο εδω!!!!!!
Μηπως λεω μηπως ειναι παιδοφιλος?
βγαλαμε λαβρακι
στην γαδα γρηγορα στον 5ο οροφο
xaxaxaxaΕμενα με προβληματισε αυτο εδω!!!!!!
Μηπως λεω μηπως ειναι παιδοφιλος?
Γιατι εχεις κανει απο το αλλο;Ενταξει τηλεφωνικο σεξ εγω δεν εχω κανει
Το γνωστος το ειπα για να καταλάβεις οτι μπορει να ειναι αυτος πισω απο το ποστ!!!!!!!!Ενταξει τηλεφωνικο σεξ εγω δεν εχω κανει
Φανταζομαι μια φαση δηλαδη οπου λεει η κοπελα διαφορες μαλακιες συνοδευομενες απο βογκητα και κραυγες και ο μαλακας στην αλλη γραμμη κανει εργοχειρο
Τωρα το θεμα ηλικια ειναι αστειο φανταζομαι .... γιατι σε μια τηλεφωνικη γραμμη δεν μπορεις να ξεχωρισεις ηλικια ευκολα
Οσο για το γνωστος μου .... πως θες να τον πει δηλαδη ?
Με ονοματεπωνυμο και στοιχεια ?
Λες?Γιατι εχεις κανει απο το αλλο;
το καταλαβα βρε συ ......Το γνωστος το ειπα για να καταλάβεις οτι μπορει να ειναι αυτος πισω απο το ποστ!!!!!!!!
Οσο για το τηλεφωνικο δοκιμασε το δεν θα χασεις!!!!!!!!
Θα σου ελεγα κανενα γαλλικο αλλα τωρα παω να κανω αυτο που λες οτι δεν εχω κανειΓιατι εχεις κανει απο το αλλο;
παιδια καλημερα. λοιπον εχω εναν γνωστο που εχει το εξης προβλημα ειναι 26 χρονων και φοβαται να γαμιση! επηδη ειμαστε σε αποσταση απο την πολη τον ειχα φερει μια φορα με το ζορι κιαυτη και δεν κατεβαινε απο το αμαξι ουτε για μπουρδετσαρκα! αφου να φανταστειται του προτεινα να του πληρωσο εγω την τσατσα και αυτος ουτε καν κατεβηκε απο το αμαξι! Οταν τον ρωταο γιατι δεν θες να γαμησεις εισαι 26 χρονων αντρας μου απανταει εγω γαμαω με το πανω το κεφαλι , εγω γαμαω εγκεφαλικα μου λεει! σχεση δεν εχει κανει ποτε του αλλα απο οτι μου λεει κανει τηλεφονικο σεχ με 16 χρονα που ωρισκει στο νετ , δεν ξερω τι αλλο να του πω για να ξεκολησει!τι αποψη εχετε η ειδημωνες εδω μεσα ? εγω πιστευω οτι θα μινει αγαμητος μεχρι να πεθανει παντως!
Το προβλημα ειναι μεσα του και το ξερει ο τυπος και ο θεος, τυπε......ΜΙΑ ΧΑΡα ειναι ο τύπος
απλα παιζει να ειναι ασεξουαλικος!
Πως ειναι μερικοι τυποι που έχουν γεννηθει
με κτηνώδη ένστικτα και θελουν να γαμανε συνέχεια
σαν σκυλιά ή έχουν μπλέξει σε βιασμούς? :S
αυτος ισως ειναι το ακριβως αντιθετο.
Ειναι πολυ τυχερος και δεν το ξερει !
Ουτε λεφτα θα φαει ποτε στις πουτανες....
θα μπορεσει να γινει δημιουργικος....
δεν θα παρακαλαει καμια πατσαβουρα επειδη τον πιεζει
το πουλι του... δεν θα τσακωθει με φιλους για γκομενες κτλπ κτλπ
δεν βρισκω καπου προβλημα....
Το προβλημα ειναι μεσα του και το ξερει ο τυπος και ο θεος, τυπε......
Απροβλεπτο το που μπορει να οδηγηθει μετα απο λιγο καιρο, μενοντας σε μια τετοια κατασταση ......
Σιγουρα ολο αυτο θα εχει καπου αντικτυπο.......
ειδαμε και ο καβαλιερε που ηταν γαμικος κατεστρεψε μια ολοκληρη χωρα.
Τετοια ατομα που ειναι τοσο εθισμενα απο τα γαμησια ειναι ακαταλληλα για ηγετες.
Για κανα μπουρδελο καλοι ειναι... ας γινουν ηγετες σε κανα μπουρδελο
τι ειπε ο ανθρωπος ......
Απλα πρεπει να παει σε ψυχολογο. Ειτε λογω καποιας ασχημης πρωτης εμπειριας, ειτε λογω μικρου εργαλειου εχει τρομερο κομπλεξ στο να κανει σεξ και οτι περιστρεφεται γυρω απο αυτο.
Μπορει να ισχυει οντως αυτο που λεει ο Boldemort και τοτε πραγματικα δεν βαλει κανενα μπελα ποτε στο κεφαλι του. Αν και το οτι θα του λειπει η εκτονωση μεσω σεξ ολο και καποιο κουσουρι ψυχολογικο θα του αφησει.
Γρηγορα σε ψυχολογο.
ΜΙΑ ΧΑΡα ειναι ο τύπος
απλα παιζει να ειναι ασεξουαλικος!
Πως ειναι μερικοι τυποι που έχουν γεννηθει
με κτηνώδη ένστικτα και θελουν να γαμανε συνέχεια
σαν σκυλιά ή έχουν μπλέξει σε βιασμούς? :S
αυτος ισως ειναι το ακριβως αντιθετο.
Ειναι πολυ τυχερος και δεν το ξερει !
Ουτε λεφτα θα φαει ποτε στις πουτανες....
θα μπορεσει να γινει δημιουργικος....
δεν θα παρακαλαει καμια πατσαβουρα επειδη τον πιεζει
το πουλι του... δεν θα τσακωθει με φιλους για γκομενες κτλπ κτλπ
δεν θα χασει ποτε την δουλεια του για μια πουτανα κτλπ κτλπ....
δεν βρισκω καπου προβλημα.... ισα ισα..... το ακριβως αντιθετο !!!!!!
Δεν θα μπλεξει ποτε σε μαλακιες που μπλεκουν αλλοι....