Νέα

εχει προβλημα ενας γνωστος μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dream_Master
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 275
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
D

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
335
Πόντοι
281
δεν ειναι φιλος μου , γνωστος μου ειναι, ειπαμε να βοηθησουμε αλλα οχι και να μας βγει και το ονομα

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
παιδια καλημερα. λοιπον εχω εναν γνωστο που εχει το εξης προβλημα  ειναι 26 χρονων και φοβαται να γαμιση! επηδη ειμαστε σε αποσταση απο την πολη  τον ειχα φερει μια φορα με το ζορι κιαυτη και δεν κατεβαινε απο το αμαξι ουτε για μπουρδετσαρκα! αφου να φανταστειται του προτεινα να του πληρωσο εγω την τσατσα και αυτος ουτε καν κατεβηκε απο το αμαξι! Οταν τον ρωταο γιατι δεν θες να γαμησεις εισαι 26 χρονων αντρας μου απανταει   εγω γαμαω με το πανω το κεφαλι , εγω γαμαω εγκεφαλικα μου λεει! σχεση δεν εχει κανει ποτε του αλλα απο οτι μου λεει κανει τηλεφονικο σεχ με 16 χρονα που ωρισκει στο νετ , δεν ξερω τι αλλο να του πω για να ξεκολησει!τι αποψη εχετε η ειδημωνες εδω μεσα ? εγω πιστευω οτι θα μινει αγαμητος μεχρι να πεθανει παντως!

ο γνωστος σου θελει να τον παρει και οχι να τον δωσει.... :pipa3:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε φιλαρακι να τον βοηθησω θελω απλα! Γιατι οταν βγαινει εξω με ζαληζει τα @@@ μου και μου λεει εγω γαμαω ωραια αν γαμησω  και τετια! και σημερα μου λεει θα βγω σημερα και θα γαμησω στανταρ ! Σας μιλαω για ειδικη περιπτοση τωρα  , για ατομο που εχει παει στο οδοντογιατρο και εχει λυποθημησει  και φοβαται να ξαναπαει! μην το συζητατε σας λεεω αφου μου περασε απο το μυαλο να πληρωσο καμια πουτανα να τον βιασει στον δρομο.
Δυστυχως δεν μπορεις να τον βοηθεισεις τυπε......

Ο φιλος σου το πιθανοτερο ειναι να θελει να νιωσει συναισθηματα .....
Και αυτα, δεν θα τα νιωσει ουτε με την καλυτερη και ευρειας αποδοχης, επαγγελματια του κοσμου.
Πιθανον να εχει προβληματα και κομπλεξ που δεν λεει......

Δε πιστευω οτι θελει να τον φαει, οπως ειπε το αριστουργημα απο πανω
(μπορει να κανω και λαθος)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Υπάρχει θεραπεία .Θα τον αναλάβει το μέλος η Μουνίτσα !

Εχει δηλώσει ότι γουστάρει παρθένους !

και οταν τον ξεπαρθενιασει τυπε να τον αναλαβουν οι υπολοιπες εμπειρες και απελευθερωμενες γυναικες του σαιτ :grin:

Nαι. Και μετα θα επιστρεψει το παιδι στον παλιο καλο εαυτο του!
Να κανει τηλεφωνικο σεξ με αγεννητα!  :grin:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
παιδια καλημερα. λοιπον εχω εναν γνωστο που εχει το εξης προβλημα  ειναι 26 χρονων και φοβαται να γαμιση! επηδη ειμαστε σε αποσταση απο την πολη  τον ειχα φερει μια φορα με το ζορι κιαυτη και δεν κατεβαινε απο το αμαξι ουτε για μπουρδετσαρκα! αφου να φανταστειται του προτεινα να του πληρωσο εγω την τσατσα και αυτος ουτε καν κατεβηκε απο το αμαξι! Οταν τον ρωταο γιατι δεν θες να γαμησεις εισαι 26 χρονων αντρας μου απανταει   εγω γαμαω με το πανω το κεφαλι , εγω γαμαω εγκεφαλικα μου λεει! σχεση δεν εχει κανει ποτε του αλλα απο οτι μου λεει κανει τηλεφονικο σεχ με 16 χρονα που ωρισκει στο νετ , δεν ξερω τι αλλο να του πω για να ξεκολησει!τι αποψη εχετε η ειδημωνες εδω μεσα ? εγω πιστευω οτι θα μινει αγαμητος μεχρι να πεθανει παντως!

η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο δεν έχω ξανακούσει.. να έχει άγχος επειδή πέρασαν τα χρόνια... και είναι πλέον 26 ετών παρθένος και ντρέπεται... είναι ένα σπάνιο φαινόμενο αλλά συμβαίνει... να μη θέλει όμως ούτε να πάει τσάρκα να πάρει μάτι κανένα βυζάκι και κανένα κώλο... μου φαίνεται τελείως παράλογο και παράξενο για......ΑΝΤΡΑ......
εμένα μου έρχονται 2 πράγματα στο μυαλό... το πρώτο είναι όπως είπε και ένας άλλος φίλος παραπάνω... να είναι gay... και το δεύτερο να έχει πρόβλημα στο εργαλείο... η να είναι πάρα πολύ μικρό η κάποια άλλη ιδιαιτερότητα που φοβάται ότι ίσως προκαλέσει γέλιο σε όποιον το δει... και πάλι όμως τώρα που το ξανασκέφτομαι στην πρώτη περίπτωση ίσως να έμπαινε στο μπουρδέλο μόνο και μόνο να ρίξει στάχτη στα μάτια... και στην δεύτερη για να πάρει μάτι..μιας και δεν τον υποχρεώνει κανένας να γαμήσει... φίλε δεν ξέρω τι να σου πω... ο φίλος σου θέλει σεξολόγο αντρολόγο γρήγορα... η αγαμία χτυπάει και στον εγκέφαλο να ξέρεις... σε λίγο καιρό δεν θα μπορείς να του μιλήσεις... θα του λες καλημέρα και θα σου απαντάει άντε γαμήσου... Μία συμβουλή είναι να κάνεις μια προσπάθεια να τον πας τουλάχιστον σε ένα στριπτιτζάδικο να δεις πως αντιδράει εκεί μέσα... κοιτάει τις γκόμενες? η κοιτάει το ταβάνι? Αν δεν μπαίνει ούτε και εκεί..δοκίμασε κολόμπαρο... μην του πεις τι είναι... μπείτε μέσα και μετά με τρόπο ρίξτου μια γκόμενα δίπλα να του πιάσει κουβέντα και βλέπε αντιδράσεις... Μία καλή λύση ακόμα είναι και το πορνομέγαρο... (θα το βρείς εδώ πάνω που γράφει μπάρ)... πάλι θα κρύψεις λόγια, βάλτον εκεί μέσα... κάντον λιώμα και ρίχτου πάλι μια γκόμενα δίπλα να δεις τι θα γίνει...(πληρωσέ την εσύ και πες να τον τραβήξει στο δωμάτιο με το ζόρι)... Αυτά...
Αν έχεις νέα ενημέρωσε μας... έχει ενδιαφέρον....   

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ρε φιλε, ανεβαζει ο αλλος θρεντ που λεει "εχει προβλημα ενας γνωστος μου".
Δεν βλεπω να εχει ομως κανενα προβλημα το παλικαρι.
Απλα ΔΕΝ θελει να γαμησει.
Το προβλημα το εχει ο θεματοθετης λοιπον, που δεν μπορει να το δεχτει.
(0:43 και μετα)
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=A46QsPwQvLI[/video] [/video]

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Ο Μπιγκνικ απαντησε  σοβαρα,οι άλλοι το γαμίσατε το θεμα.Τελος παντων,φίλε που ρωτησες,αν βεβαια το λες σοβαρα και ειναι υπαρκτο προσωπο το παιδι αυτό,να ξερεις οτι σιγουρα εχει καποιο μεγαλο ψυχικο προβλημα που βεβαια ΠΟΤΕ δεν θα στο πει,ουτε την αιτια του,που την ξερει,απ οσα γραφεις-η συμπεριφορα του κατα τα αλλα ειναι φυσιολογικη, (υπαρχουν δυο τυποι σχιζοφρενων,,οι εχοντες συνειδηση της ασθενειας τους και  οι μη  εχοντες ),παρα μονον εαν σε ξερει πολυ καλα.Ουτε γκει ειναι ,ουτε τιποτα,οι γκει εκδηλωνονται χωρις αναστολες...Ειχα ενα τετοιο  ατομο γνωστο (γειτονια δηλαδη),εφτασε στα 42 του για να αποφασισει να καλεσει κοπελλα κωλ γκερλ και εκτοτε εχει βελτιωθει καπως η κατασταση του.Ενας καλος ψυχολογος σε μερικους μηνες θα τον βοηθουσε να το ξεπερασει.Αυτα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
παιδια καλημερα. λοιπον εχω εναν γνωστο που εχει το εξης προβλημα  ειναι 26 χρονων και φοβαται να γαμιση! επηδη ειμαστε σε αποσταση απο την πολη  τον ειχα φερει μια φορα με το ζορι κιαυτη και δεν κατεβαινε απο το αμαξι ουτε για μπουρδετσαρκα! αφου να φανταστειται του προτεινα να του πληρωσο εγω την τσατσα και αυτος ουτε καν κατεβηκε απο το αμαξι! Οταν τον ρωταο γιατι δεν θες να γαμησεις εισαι 26 χρονων αντρας μου απανταει   εγω γαμαω με το πανω το κεφαλι , εγω γαμαω εγκεφαλικα μου λεει! σχεση δεν εχει κανει ποτε του αλλα απο οτι μου λεει κανει τηλεφονικο σεχ με 16 χρονα που ωρισκει στο νετ , δεν ξερω τι αλλο να του πω για να ξεκολησει!τι αποψη εχετε η ειδημωνες εδω μεσα ? εγω πιστευω οτι θα μινει αγαμητος μεχρι να πεθανει παντως!

ρε φιλαρακι να τον βοηθησω θελω απλα! Γιατι οταν βγαινει εξω με ζαληζει τα @@@ μου και μου λεει εγω γαμαω ωραια αν γαμησω   και τετια! και σημερα μου λεει θα βγω σημερα και θα γαμησω στανταρ ! Σας μιλαω για ειδικη περιπτοση τωρα  , για ατομο που εχει παει στο οδοντογιατρο και εχει λυποθημησει   και φοβαται να ξαναπαει! μην το συζητατε σας λεεω αφου μου περασε απο το μυαλο να πληρωσο καμια πουτανα να τον βιασει στον δρομο.

Koίτα έχει πάθει άρνηση, είναι και αυτό μια μορφή άμυνας. Έχει μια γνωστική δυσαρμονία και προσπαθεί να αποφύγει καταστάσεις που τον κάνουν να νιώθει δυσάρεστα.

Το πρόβλημα είναι ότι όσο το αφήνει, θα γίνεται χειρότερα. Η αποχή είναι ότι χειρότερο. Σωματικά γιατί το σώμα "κοιμάται" και ψυχογολικά γιατί οι ανασφάλειες θα μεγαλώνουν.

η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο δεν έχω ξανακούσει.. να έχει άγχος επειδή πέρασαν τα χρόνια... και είναι πλέον 26 ετών παρθένος και ντρέπεται... είναι ένα σπάνιο φαινόμενο αλλά συμβαίνει... να μη θέλει όμως ούτε να πάει τσάρκα να πάρει μάτι κανένα βυζάκι και κανένα κώλο... μου φαίνεται τελείως παράλογο και παράξενο για......ΑΝΤΡΑ......
εμένα μου έρχονται 2 πράγματα στο μυαλό... το πρώτο είναι όπως είπε και ένας άλλος φίλος παραπάνω... να είναι gay... και το δεύτερο να έχει πρόβλημα στο εργαλείο... η να είναι πάρα πολύ μικρό η κάποια άλλη ιδιαιτερότητα που φοβάται ότι ίσως προκαλέσει γέλιο σε όποιον το δει... και πάλι όμως τώρα που το ξανασκέφτομαι στην πρώτη περίπτωση ίσως να έμπαινε στο μπουρδέλο μόνο και μόνο να ρίξει στάχτη στα μάτια... και στην δεύτερη για να πάρει μάτι..μιας και δεν τον υποχρεώνει κανένας να γαμήσει... φίλε δεν ξέρω τι να σου πω... ο φίλος σου θέλει σεξολόγο αντρολόγο γρήγορα... η αγαμία χτυπάει και στον εγκέφαλο να ξέρεις... σε λίγο καιρό δεν θα μπορείς να του μιλήσεις... θα του λες καλημέρα και θα σου απαντάει άντε γαμήσου... Μία συμβουλή είναι να κάνεις μια προσπάθεια να τον πας τουλάχιστον σε ένα στριπτιτζάδικο να δεις πως αντιδράει εκεί μέσα... κοιτάει τις γκόμενες? η κοιτάει το ταβάνι? Αν δεν μπαίνει ούτε και εκεί..δοκίμασε κολόμπαρο... μην του πεις τι είναι... μπείτε μέσα και μετά με τρόπο ρίξτου μια γκόμενα δίπλα να του πιάσει κουβέντα και βλέπε αντιδράσεις... Μία καλή λύση ακόμα είναι και το πορνομέγαρο... (θα το βρείς εδώ πάνω που γράφει μπάρ)... πάλι θα κρύψεις λόγια, βάλτον εκεί μέσα... κάντον λιώμα και ρίχτου πάλι μια γκόμενα δίπλα να δεις τι θα γίνει...(πληρωσέ την εσύ και πες να τον τραβήξει στο δωμάτιο με το ζόρι)... Αυτά...
Αν έχεις νέα ενημέρωσε μας... έχει ενδιαφέρον....    

Συμφωνώ με τον bignicκ14. Για να αποφεύγει την επαφή κάτι συμβαίνει. Μπορεί να έχει προηγούμενες αρνητικές εμπειρίες. Μπορεί να έχει ψυλογογικά ή σωματικά εμπόδια (πραγματικά ή φανταστικά). Από δυσλειτουργικότητα, μέγεθος, μορφή κτλ. Να μην νιώθει άνετα με το σώμα του. Να μην έχει καλή αυτοεικόνα. Να είναι πολύ συντηρητικός και να αντιμετωπίζει τον αγοριαίο σαν κάτι πολύ αρνητικό. Μπορεί να έχει μικροβιοφοβία μην κολλλήσει κανά παράσημο από κανέναν οίκο ανοχής. Μπορεί η όλη αυτή η διαδικασία της τσάρκας, με το να περιμένει στα σαλόνι να μπει στο δωμάτιο και μέσα σε μερικά λεπτά να πρέπει να τελειώσει με άλλους 10 να περιμένουν  απέξω να τον αγχώνει. Μπορεί να θέλει να ερωτευτεί και να μην γουστάρει μπουρδέλα και στούντιο γενικά. Μπορεί να τον απασχολούν διάφορα άσχετα (π.χ. οικογενειακά, επαγγελματικά προβλήματα).

Μπορεί, μπορεί ..... και πάει λέγοντας.

Αυτοί οι λόγοι ίσως είναι σοβαροί ίσως όχι. Και μπορεί να ντρέπεται να σου τους αναφέρει κιόλας.

Dream Master αφού πραγματικά σε ενδιαφέρει η ευδαιμονία του φίλου σου προσπάθησε να δεις τι του συμβαίνει μέσω μιας χαλαρής συζήτησης για καφέ. Με το ζόρι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Με το να τον κατηγορείς ή να του λές "πάμε να γαμήσεις τώρα" είναι σαν να τον βάζεις να δίνει εξετάσεις. Χώρια που δεν νομίζω ότι πρόκειται να αποδώσει και όλας. Προφανώς έχει μια φοβία, η οποία τον έχει οδηγήσει στην αναστολή και αποφυγή της σεξουαλικής συνεύρευσης.

Για να αποφύγουμε έναν φόβο πρέπει να εκτεθουμε σιγά σιγά σε αυτόν. Πρότεινε του να πάτε καμιά στουντιότσαρκα (όχι μπουρδέλα, δεν ενδεικνύονται για άπειρα άτομα). Δείξε του κάποιες κοπέλες από το site. Πρότεινε του να του κλείσεις κανά ραντεβού μιάς ώρας σε κανά στούντιο ή σε κανά call girl. Να έχει το χρόνο του και να νιώθει άνετος. Πρότεινε του να επισκεφτεί κάποιον ανδρολόγο-σεξολόγο και αν χρειαστεί να κάνει κάποες εξετάσεις αν νομίζει ότι κάτι του συμβαίνει. Και γενικά κάνε τον να νιώσει ασφάλεια ότι αυτό που τον κρατάει μακριά από το σεξ, δεν είναι κάτι που δεν λύνεται.

Επίσης ένα καλό επιχείρημα για να πάει σε στούντιο είναι ότι οι κοπέλλες δεν κρίνουν κανέναν για τα προσόντα ή τις επιδόσεις, είναι εκεί για να βοηθήσουν τον κόσμο να περάσει καλά. Καλό είναι να έχεις μιλήσει και στην κοπέλλα πριν. Να προσέξει το φίλο σου και να είναι ευγενική μαζί σου. Απλά ψάχτο και λίγο, μην πέσεις σε καμιά περίεργη ή αγενή.

Και σίγουρα το ότι αποφεύγει το σεξ, δεν σημαίνει ότι είναι oμοφυλόφιλος (που και αυτό δικαίωμα του είναι στην τελική). Σημαίνει ότι κάτι του συμβαίνει. Και ότι είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να βρει (βρείτε) λύση.

Άλλες φορές βοηθάει στο να θίγουμε τον εγωισμό κάποιου και άλλες φορές τον παίρνουμε με το καλό. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Απλά επειδή το θέμα του σεξ είναι πολύ ευαίσθητο για όλους καλό είναι να τον βοηθήσεις διακριτικά προτείνοντας του λύσεις. Με το να τον πίεζεις, απλά κάποια στιγμή θα σε αποφύγει τελείως.

Πάντως μπράβο σου που ασχολείσαι. Ξέρεις πολλές φορές αυτά τα προβλήματα είναι λίγο σαν την κινούμενη άμμο. Βυθίζεσαι συνεχώς μέσα της και αν δεν βρεθεί κάποιος που ενδιαφέρεται για σένα, να σου απλώσει το χέρι να σε τραβήξει, δεν πρόκειται να βγεις ποτέ από εκεί ..... Κάποιος που να ενδιαφέρεται πολύ για σένα (οικογένεια ή φίλοι). Και είναι αυτό που έχει πάθει ο φίλος σου, απλά χρειάζεται βοήθεια και ενδιαφέρον από κάποιον.

Πες μας τελικά τι έγινε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Και ξανά μπράβο σου για το ενδιαφέρον σου.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία για εσάς και αυτούς που αγαπάτε.

Επισκέπτης
εγω εχω να πω οτι αυτα ειναι πολυ λεπτα θεματα και θελουν πολυ λεπτο χειρισμο.
Με το να τον πιεζεις και να του υπενθυμιζεις οτι ειναι 26 χρονων αγαμητος σιγουρα δεν βοηθας την κατασταση την κανεις χειροτερα.
Συμβουλη δεν θα σου δωσω γιατι κατα τη γνωμη μου τετοια περιστατικα χρειαζονται ειδικο και οχι  :jerking: απο ενα φορουμ, αν ελεγες οτι ο φιλος μου δεν γαμει γιατι εχει ερωτικη απογοητευση κατι θα σου λεγα κουβεντα να γινεται τωρα ομως οχι.
Αν θες να κανεις κατι μιλα με εναν γιατρο......

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ε ειναι ευεστητο αγορι..
πρεπει να βρει μια δασκαλα του ερωτα..
αυτο θα τον ξεμπουκωσει

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Koίτα έχει πάθει άρνηση, είναι και αυτό μια μορφή άμυνας. Έχει μια γνωστική δυσαρμονία και προσπαθεί να αποφύγει καταστάσεις που τον κάνουν να νιώθει δυσάρεστα.

Το πρόβλημα είναι ότι όσο το αφήνει, θα γίνεται χειρότερα. Η αποχή είναι ότι χειρότερο. Σωματικά γιατί το σώμα "κοιμάται" και ψυχογολικά γιατί οι ανασφάλειες θα μεγαλώνουν.

Συμφωνώ με τον bignicκ14. Για να αποφεύγει την επαφή κάτι συμβαίνει. Μπορεί να έχει προηγούμενες αρνητικές εμπειρίες. Μπορεί να έχει ψυλογογικά ή σωματικά εμπόδια (πραγματικά ή φανταστικά). Από δυσλειτουργικότητα, μέγεθος, μορφή κτλ. Να μην νιώθει άνετα με το σώμα του. Να μην έχει καλή αυτοεικόνα. Να είναι πολύ συντηρητικός και να αντιμετωπίζει τον αγοριαίο σαν κάτι πολύ αρνητικό. Μπορεί να έχει μικροβιοφοβία μην κολλλήσει κανά παράσημο από κανέναν οίκο ανοχής. Μπορεί η όλη αυτή η διαδικασία της τσάρκας, με το να περιμένει στα σαλόνι να μπει στο δωμάτιο και μέσα σε μερικά λεπτά να πρέπει να τελειώσει με άλλους 10 να περιμένουν  απέξω να τον αγχώνει. Μπορεί να θέλει να ερωτευτεί και να μην γουστάρει μπουρδέλα και στούντιο γενικά. Μπορεί να τον απασχολούν διάφορα άσχετα (π.χ. οικογενειακά, επαγγελματικά προβλήματα).

Μπορεί, μπορεί ..... και πάει λέγοντας.

Αυτοί οι λόγοι ίσως είναι σοβαροί ίσως όχι. Και μπορεί να ντρέπεται να σου τους αναφέρει κιόλας.

Dream Master αφού πραγματικά σε ενδιαφέρει η ευδαιμονία του φίλου σου προσπάθησε να δεις τι του συμβαίνει μέσω μιας χαλαρής συζήτησης για καφέ. Με το ζόρι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Με το να τον κατηγορείς ή να του λές "πάμε να γαμήσεις τώρα" είναι σαν να τον βάζεις να δίνει εξετάσεις. Χώρια που δεν νομίζω ότι πρόκειται να αποδώσει και όλας. Προφανώς έχει μια φοβία, η οποία τον έχει οδηγήσει στην αναστολή και αποφυγή της σεξουαλικής συνεύρευσης.

Για να αποφύγουμε έναν φόβο πρέπει να εκτεθουμε σιγά σιγά σε αυτόν. Πρότεινε του να πάτε καμιά στουντιότσαρκα (όχι μπουρδέλα, δεν ενδεικνύονται για άπειρα άτομα). Δείξε του κάποιες κοπέλες από το site. Πρότεινε του να του κλείσεις κανά ραντεβού μιάς ώρας σε κανά στούντιο ή σε κανά call girl. Να έχει το χρόνο του και να νιώθει άνετος. Πρότεινε του να επισκεφτεί κάποιον ανδρολόγο-σεξολόγο και αν χρειαστεί να κάνει κάποες εξετάσεις αν νομίζει ότι κάτι του συμβαίνει. Και γενικά κάνε τον να νιώσει ασφάλεια ότι αυτό που τον κρατάει μακριά από το σεξ, δεν είναι κάτι που δεν λύνεται.

Επίσης ένα καλό επιχείρημα για να πάει σε στούντιο είναι ότι οι κοπέλλες δεν κρίνουν κανέναν για τα προσόντα ή τις επιδόσεις, είναι εκεί για να βοηθήσουν τον κόσμο να περάσει καλά. Καλό είναι να έχεις μιλήσει και στην κοπέλλα πριν. Να προσέξει το φίλο σου και να είναι ευγενική μαζί σου. Απλά ψάχτο και λίγο, μην πέσεις σε καμιά περίεργη ή αγενή.

Και σίγουρα το ότι αποφεύγει το σεξ, δεν σημαίνει ότι είναι oμοφυλόφιλος (που και αυτό δικαίωμα του είναι στην τελική). Σημαίνει ότι κάτι του συμβαίνει. Και ότι είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να βρει (βρείτε) λύση.

Άλλες φορές βοηθάει στο να θίγουμε τον εγωισμό κάποιου και άλλες φορές τον παίρνουμε με το καλό. Μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Απλά επειδή το θέμα του σεξ είναι πολύ ευαίσθητο για όλους καλό είναι να τον βοηθήσεις διακριτικά προτείνοντας του λύσεις. Με το να τον πίεζεις, απλά κάποια στιγμή θα σε αποφύγει τελείως.

Πάντως μπράβο σου που ασχολείσαι. Ξέρεις πολλές φορές αυτά τα προβλήματα είναι λίγο σαν την κινούμενη άμμο. Βυθίζεσαι συνεχώς μέσα της και αν δεν βρεθεί κάποιος που ενδιαφέρεται για σένα, να σου απλώσει το χέρι να σε τραβήξει, δεν πρόκειται να βγεις ποτέ από εκεί ..... Κάποιος που να ενδιαφέρεται πολύ για σένα (οικογένεια ή φίλοι). Και είναι αυτό που έχει πάθει ο φίλος σου, απλά χρειάζεται βοήθεια και ενδιαφέρον από κάποιον.

Πες μας τελικά τι έγινε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Και ξανά μπράβο σου για το ενδιαφέρον σου.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία για εσάς και αυτούς που αγαπάτε.
Aκριβως οπως τα ειπες....

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εμενα με προβληματισε αυτο εδω!!!!!!
Μηπως λεω μηπως ειναι παιδοφιλος?
:think: :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εμενα με προβληματισε αυτο εδω!!!!!!
Μηπως λεω μηπως ειναι παιδοφιλος?
:think: :think:
Μηπως το ειπε για πλακα ?

Θεωρεις οτι κατι τετοιο το ξεστομιζει ευκολα ο καθενας ?
Εδω οι ομοφυλοφιλλοι και δεν το λενε ευθεως..... σκεψου οι παιδοφιλοι κιολας !!!!!!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μηπως το ειπε για πλακα ?

Θεωρεις οτι κατι τετοιο το ξεστομιζει ευκολα ο καθενας ?
Εδω οι ομοφυλοφιλλοι και δεν το λενε ευθεως..... σκεψου οι παιδοφιλοι κιολας !!!!!!
Τηλεφωνικο σεχ μπορει να κανει ο καθενας μας. Αλλα να λεει την ηλικια?
Και λεει ενας γνωστος μου οχι εγω!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
λες να τα ειπε ολα αυτα για να του δωσουμε την αδεια????
και καλα αντε απο το να μεινεις αγαμητος δεν πειραζει αντε παρε ενα 16χρονο :think:

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
πες του να κλεισει οθονες και τετοια και να παρει το χερι απο το πουλακι του ...για καμμια 5 μερες μετα στειλε του ενα call girl αλλα..πρωτα ...τσεκαρε τον...για την προστασια της κοπελας.... ενας θεος ξερει τι κουβαλαει στο κεφαλι του...και ενας ψυχολογος....αν δεν πιασουν αυτα ...καλος ειναι...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ενταξει τηλεφωνικο σεξ εγω δεν εχω κανει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φανταζομαι μια φαση δηλαδη οπου λεει η κοπελα διαφορες μαλακιες συνοδευομενες απο βογκητα και κραυγες  :jerking: και ο μαλακας στην αλλη γραμμη κανει εργοχειρο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρα το θεμα ηλικια ειναι αστειο φανταζομαι .... γιατι σε μια τηλεφωνικη γραμμη δεν μπορεις να ξεχωρισεις ηλικια ευκολα

Οσο για το γνωστος μου .... πως θες να τον πει δηλαδη ?
Με ονοματεπωνυμο και στοιχεια ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom