You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 767K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
oikogeneiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2023
- Like
- 253
- Πόντοι
- 20
oikogeneiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2023
- Like
- 253
- Πόντοι
- 20
Ο Κωνσταντινίδης είναι στην Κηφισίας
Alkoolikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2023
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Αν βρείτε κανένα καλό πείτε μ κ μένα
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Το 50% της δουλειάς θα γίνει αν πας της μηλισεις απο εκεί κ μετα βλέπεις.Αν πει ναι εκεί τι κάνω ; Σε αυτό κολλάω! Δηλαδή να πάρω ταξί ;
Αν είναι εκεί για να βγάλει μεροκάματο θα έχει αυτή κάποιο σημείο καβαντζα που θα τους πηγαίνει... με τα πόδια κ οι δύο.
Περα από αυτι όμως θέλει να δεις εσύ διακριτικά, να κόψεις κίνηση το κάνει με άλλους, ακόμα εκεί που τους πηγαίνει τι παίζει μήπως την έχουν στημένοι γύφτοι.
dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 332
- Πόντοι
- 20
Στους δρόμους γύρω από το Μαρκόπουλο μπυ έχουν πει έχει γυφτοπιάτσες με γυφτάκια.
kolofardos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2005
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Ποιο ικεα απ όλα ρε μπρο; Μέσα η απ' όξω;Καλησπέρα σε όλους, συχνάζουν & στο ΙΚΕΑ γυφταιοι & γυφτακια
Καλημέρα, για το ΙΚΕΑ του Κηφισού εννοούσα, ξέχασα να το γράψω το που.Ποιο ικεα απ όλα ρε μπρο; Μέσα η απ' όξω;
Συνημμένα
dieuthintis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2023
- Like
- 332
- Πόντοι
- 20
Με πλησίασε μια λιμάνι Πειραιά και κανονίσαμε να πάμε τουαλέτα για κλαρίνο και μόλις φτάσαμε εκεί ήθελε τα λεφτά να τα πάρει μπροστά να πάει μέχρι την καντίνα που ήταν λίγο παραδίπλα και να την περίμενα στην τουαλέτα. Λογικά θα έκλαιγα το 10άρικο και αποχώρησα.
kolofardos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2005
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Εννοείται.. Ποτέ λεφτά μπροστά σε γυφτισσα...Με πλησίασε μια λιμάνι Πειραιά και κανονίσαμε να πάμε τουαλέτα για κλαρίνο και μόλις φτάσαμε εκεί ήθελε τα λεφτά να τα πάρει μπροστά να πάει μέχρι την καντίνα που ήταν λίγο παραδίπλα και να την περίμενα στην τουαλέτα. Λογικά θα έκλαιγα το 10άρικο και αποχώρησα.
giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 401
- Πόντοι
- 311
Μπα εγω πιστευω οτι ηθελε να "κερασει" κατι για να φατε μετα το κλαρινο (πλακιτσα χωρις παρεξήγηση)Με πλησίασε μια λιμάνι Πειραιά και κανονίσαμε να πάμε τουαλέτα για κλαρίνο και μόλις φτάσαμε εκεί ήθελε τα λεφτά να τα πάρει μπροστά να πάει μέχρι την καντίνα που ήταν λίγο παραδίπλα και να την περίμενα στην τουαλέτα. Λογικά θα έκλαιγα το 10άρικο και αποχώρησα.
Προσοχή μέ τίς γύφτισες. Καμμιά φορά στήν πέφτουν 2 μαζί γιά να σέ κλέψουν η να σέ εκβιάσουν γιατί η μία ειναι ανήλικηθα δεχτει κ θα σου πει κ τη μοιρα σου
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.430
- Πόντοι
- 4.926
Από τα πιο παλιά και συνηθισμένα κόλπα των γύφτων.Με πλησίασε μια λιμάνι Πειραιά και κανονίσαμε να πάμε τουαλέτα για κλαρίνο και μόλις φτάσαμε εκεί ήθελε τα λεφτά να τα πάρει μπροστά να πάει μέχρι την καντίνα που ήταν λίγο παραδίπλα και να την περίμενα στην τουαλέτα. Λογικά θα έκλαιγα το 10άρικο και αποχώρησα.
Σίγουρα θα το έκλαιγες το δεκάρικοΜε πλησίασε μια λιμάνι Πειραιά και κανονίσαμε να πάμε τουαλέτα για κλαρίνο και μόλις φτάσαμε εκεί ήθελε τα λεφτά να τα πάρει μπροστά να πάει μέχρι την καντίνα που ήταν λίγο παραδίπλα και να την περίμενα στην τουαλέτα. Λογικά θα έκλαιγα το 10άρικο και αποχώρησα.
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Ο γύφτος ο νιπλής
Mysthsxysths
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2022
- Like
- 354
- Πόντοι
- 21
Μπορεις να πεις λεπτομεριες που την πετυχες κτλπ τυπε? Επισης την πηραν τα φλοκια?Μια φορά μου κολαγε μια γυφτισα και ποτέ δεν πηδαω η δινω μπουκι σ αυτές.
Τις λεω με 5 ευρω μου γλειφεις τα ποδια,η τύπισσα δέχτηκε την εβαλα στο πισω καθισμα να μου γλεφει τα ποδια τετοια καβλα που τραβηξα μαλάκια
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.681
- Πόντοι
- 18.496
παιζει να ειχα παρει κατα λαθος κ ειχα ζησει το εξης σκηνικο-
μου χε στειλει γνωστος γνωστου ελληνιδα βιζιτα λιγο μαυριδερη κ ειχε κ τα κιλακια -δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν γυφτισσα παντως καπου προς μενιδι μου χε πει οτι μενει- κ οταν εκανα κινηση να τη γυρισω 69 γυριζει κ μου λεει θες να γλειψεις μουνι
ναι της λεω
καλα μου λεει κ στηνεται
τερμα ντεκαβλε φαση...
το ζησα κ αυτο παντως...
μου χε στειλει γνωστος γνωστου ελληνιδα βιζιτα λιγο μαυριδερη κ ειχε κ τα κιλακια -δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν γυφτισσα παντως καπου προς μενιδι μου χε πει οτι μενει- κ οταν εκανα κινηση να τη γυρισω 69 γυριζει κ μου λεει θες να γλειψεις μουνι
ναι της λεω
καλα μου λεει κ στηνεται
τερμα ντεκαβλε φαση...
το ζησα κ αυτο παντως...
Σε ποια πόλη διαδραματίστηκε αυτό το σκηνικό ? γιατί μπορεί μετά τη σχετική αποκάλυψη απλά να άλλαξαν στέκια.Tύποι μέχρι πριν τον covid επαρχία είχε ξεφύγει το πράγμα με τις γύφτισσες. Φίλος διέμενε σε πάρα πολύ κεντρικό σημείο της πόλης και η είσοδος της πολυκατοικίας αναγκαστικά ήταν όλη την ημέρα ανοιχτή διότι φιλοξενούσε ιατρεία και διάφορα γραφεία το κτίριο. Κάθε πρωί πήγαιναν οι γύφτισες και την έπεφταν στα γερόντια και γενικά σε όποιον αργόσχολο καθόταν στην πλατεία, έκλεινε η συμφωνία και έμπαιναν στη πολυκατοικία του φίλου η οποία αν κατέβαινες στο υπόγειο είχε πόρτα που σε έβγαζε σε ακάλυπτο που κανένας δεν έβλεπε και συνορευε με ένα άλλο νεοκλασσικό το οποίο είναι κλειστό 50 χρόνια. Κάνουμε λόγο για διαστημική καβάτζα κάτω από τη μύτη ανυποψίαστων περαστικών, γιατρών, δικηγόρων και ενοίκων που δεν έδιναν πολύ σημασία και το τι γίνεται μιας και μπαινοβγαίναν δεκάδες άτομα τη μέρα πάντα. Κάποιος το πήρε γραμμή εννοείται μετά από πολύ καιρό και βγήκαν στον ακάλυπτο και βρήκαν τόνους από χυσόχαρτα, καπότες, βρακιά, καφέδες, τσιγάρα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος.
epikerdis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 389
- Πόντοι
- 20
Χθες σε διπλανό τραπέζι σε καφέ έξω απ' τη Κόρινθο, μερακλής 35άρης έλεγε για πιάτσες με γύφτισες στη περιοχή.
Είπε για τη Κόρινθο πως παίζει πιάτσα έξω από τα μεγάλα super market - έχουν αναφερθεί εδώ αρκετές φορές - λόγω των καταυλισμών σε Εξαμίλια & Ζευγωλατιό, δυστυχώς ήμουν με άσχετη παρέα δεν μπορούσα να τον ακούσω καλά.
Απ' όσα μπόρεσα να "πιάσω" καθαρά, μιλούσε για πιάτσα στο Κιάτο, ειδικά τέλη του μήνα που παίρνουν τις συντάξεις τα παππούδια, μέρα μεσημέρι έλεγε, στη κεντρική πλατεία στο δημαρχείο γίνεται χαμός.
Μύστη αν είσαι εδώ, για διαφώτισέ μας λίγο
Είπε για τη Κόρινθο πως παίζει πιάτσα έξω από τα μεγάλα super market - έχουν αναφερθεί εδώ αρκετές φορές - λόγω των καταυλισμών σε Εξαμίλια & Ζευγωλατιό, δυστυχώς ήμουν με άσχετη παρέα δεν μπορούσα να τον ακούσω καλά.
Απ' όσα μπόρεσα να "πιάσω" καθαρά, μιλούσε για πιάτσα στο Κιάτο, ειδικά τέλη του μήνα που παίρνουν τις συντάξεις τα παππούδια, μέρα μεσημέρι έλεγε, στη κεντρική πλατεία στο δημαρχείο γίνεται χαμός.
Μύστη αν είσαι εδώ, για διαφώτισέ μας λίγο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65