Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 767K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
389
Πόντοι
20
Η Πανόρμου από τη Μεσογείων είναι 1000 μέτρα φίλος :coffee:

oikogeneiarxis

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
253
Πόντοι
20
Screenshot 2023-09-04 131055.png

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.344
Πόντοι
5.595
Καλησπέρα σε όλους, συχνάζουν & στο ΙΚΕΑ γυφταιοι & γυφτακια

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Αν πει ναι εκεί τι κάνω ; Σε αυτό κολλάω! Δηλαδή να πάρω ταξί ;
Το 50% της δουλειάς θα γίνει αν πας της μηλισεις απο εκεί κ μετα βλέπεις.
Αν είναι εκεί για να βγάλει μεροκάματο θα έχει αυτή κάποιο σημείο καβαντζα που θα τους πηγαίνει... με τα πόδια κ οι δύο.
Περα από αυτι όμως θέλει να δεις εσύ διακριτικά, να κόψεις κίνηση το κάνει με άλλους, ακόμα εκεί που τους πηγαίνει τι παίζει μήπως την έχουν στημένοι γύφτοι.

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
332
Πόντοι
20
Στους δρόμους γύρω από το Μαρκόπουλο μπυ έχουν πει έχει γυφτοπιάτσες με γυφτάκια.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.344
Πόντοι
5.595

Συνημμένα

• 20230909_193523.jpg
    20230909_193523.jpg
    542,9 KB · Εμφανίσεις: 203

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
332
Πόντοι
20
Με πλησίασε μια λιμάνι Πειραιά και κανονίσαμε να πάμε τουαλέτα για κλαρίνο και μόλις φτάσαμε εκεί ήθελε τα λεφτά να τα πάρει μπροστά να πάει μέχρι την καντίνα που ήταν λίγο παραδίπλα και να την περίμενα στην τουαλέτα. Λογικά θα έκλαιγα το 10άρικο και αποχώρησα.

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0
Με πλησίασε μια λιμάνι Πειραιά και κανονίσαμε να πάμε τουαλέτα για κλαρίνο και μόλις φτάσαμε εκεί ήθελε τα λεφτά να τα πάρει μπροστά να πάει μέχρι την καντίνα που ήταν λίγο παραδίπλα και να την περίμενα στην τουαλέτα. Λογικά θα έκλαιγα το 10άρικο και αποχώρησα.
Εννοείται.. Ποτέ λεφτά μπροστά σε γυφτισσα...

giorgos_07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
401
Πόντοι
311
Μπα εγω πιστευω οτι ηθελε να "κερασει" κατι για να φατε μετα το κλαρινο:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: (πλακιτσα χωρις παρεξήγηση)

capitano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
231
Πόντοι
280
θα δεχτει κ θα σου πει κ τη μοιρα σου
Προσοχή μέ τίς γύφτισες. Καμμιά φορά στήν πέφτουν 2 μαζί γιά να σέ κλέψουν η να σέ εκβιάσουν γιατί η μία ειναι ανήλικη

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.430
Πόντοι
4.926
Από τα πιο παλιά και συνηθισμένα κόλπα των γύφτων.

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Σίγουρα θα το έκλαιγες το δεκάρικο

Mysthsxysths

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2022
Like
354
Πόντοι
21
Μια φορά μου κολαγε μια γυφτισα και ποτέ δεν πηδαω η δινω μπουκι σ αυτές.
Τις λεω με 5 ευρω μου γλειφεις τα ποδια,η τύπισσα δέχτηκε την εβαλα στο πισω καθισμα να μου γλεφει τα ποδια τετοια καβλα που τραβηξα μαλάκια
Μπορεις να πεις λεπτομεριες που την πετυχες κτλπ τυπε? Επισης την πηραν τα φλοκια?

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.681
Πόντοι
18.496
παιζει να ειχα παρει κατα λαθος κ ειχα ζησει το εξης σκηνικο-
μου χε στειλει γνωστος γνωστου ελληνιδα βιζιτα λιγο μαυριδερη κ ειχε κ τα κιλακια -δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν γυφτισσα παντως καπου προς μενιδι μου χε πει οτι μενει- κ οταν εκανα κινηση να τη γυρισω 69 γυριζει κ μου λεει θες να γλειψεις μουνι
ναι της λεω
καλα μου λεει κ στηνεται
τερμα ντεκαβλε φαση... :2funny:
το ζησα κ αυτο παντως...

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Tύποι μέχρι πριν τον covid επαρχία είχε ξεφύγει το πράγμα με τις γύφτισσες. Φίλος διέμενε σε πάρα πολύ κεντρικό σημείο της πόλης και η είσοδος της πολυκατοικίας αναγκαστικά ήταν όλη την ημέρα ανοιχτή διότι φιλοξενούσε ιατρεία και διάφορα γραφεία το κτίριο. Κάθε πρωί πήγαιναν οι γύφτισες και την έπεφταν στα γερόντια και γενικά σε όποιον αργόσχολο καθόταν στην πλατεία, έκλεινε η συμφωνία και έμπαιναν στη πολυκατοικία του φίλου η οποία αν κατέβαινες στο υπόγειο είχε πόρτα που σε έβγαζε σε ακάλυπτο που κανένας δεν έβλεπε και συνορευε με ένα άλλο νεοκλασσικό το οποίο είναι κλειστό 50 χρόνια. Κάνουμε λόγο για διαστημική καβάτζα κάτω από τη μύτη ανυποψίαστων περαστικών, γιατρών, δικηγόρων και ενοίκων που δεν έδιναν πολύ σημασία και το τι γίνεται μιας και μπαινοβγαίναν δεκάδες άτομα τη μέρα πάντα. Κάποιος το πήρε γραμμή εννοείται μετά από πολύ καιρό και βγήκαν στον ακάλυπτο και βρήκαν τόνους από χυσόχαρτα, καπότες, βρακιά, καφέδες, τσιγάρα και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος.
Σε ποια πόλη διαδραματίστηκε αυτό το σκηνικό ? γιατί μπορεί μετά τη σχετική αποκάλυψη απλά να άλλαξαν στέκια.

epikerdis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
389
Πόντοι
20
Χθες σε διπλανό τραπέζι σε καφέ έξω απ' τη Κόρινθο, μερακλής 35άρης έλεγε για πιάτσες με γύφτισες στη περιοχή.

Είπε για τη Κόρινθο πως παίζει πιάτσα έξω από τα μεγάλα super market - έχουν αναφερθεί εδώ αρκετές φορές - λόγω των καταυλισμών σε Εξαμίλια & Ζευγωλατιό, δυστυχώς ήμουν με άσχετη παρέα δεν μπορούσα να τον ακούσω καλά.

Απ' όσα μπόρεσα να "πιάσω" καθαρά, μιλούσε για πιάτσα στο Κιάτο, ειδικά τέλη του μήνα που παίρνουν τις συντάξεις τα παππούδια, μέρα μεσημέρι έλεγε, στη κεντρική πλατεία στο δημαρχείο γίνεται χαμός.

Μύστη αν είσαι εδώ, για διαφώτισέ μας λίγο :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom