Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 767K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.314
Πόντοι
1.056
Μου χει τύχει και μένα παλαιότερα στα Εξαμηλια που ήμουν με τ αμάξι και έκοβα βόλτες μην πετύχω καμία γυφτισσα δεν ήξερα και καλά τη περιοχή και χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα σχεδόν μέσα στο καταυλισμό σε δευτερόλεπτα αρχίζουν να με κυκλώνουν κάτι γυφτοι και λέω τώρα τη γαμησα δε θα με βρουνε ποτέ για ποτέ έκανα αναστροφή και πάτησα τέρμα γκάζι fast and furious ούτε που κατάλαβα καθώς έφευγα ενας πρόλαβε και μου έσπασε τον πίσω υαλοκαθαριστήρα..

Επεσαν πανω στο αμαξι σου κανονικα?

krou44

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Like
211
Πόντοι
21
Μου χει τύχει και μένα παλαιότερα στα Εξαμηλια που ήμουν με τ αμάξι και έκοβα βόλτες μην πετύχω καμία γυφτισσα δεν ήξερα και καλά τη περιοχή και χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα σχεδόν μέσα στο καταυλισμό σε δευτερόλεπτα αρχίζουν να με κυκλώνουν κάτι γυφτοι και λέω τώρα τη γαμησα δε θα με βρουνε ποτέ για ποτέ έκανα αναστροφή και πάτησα τέρμα γκάζι fast and furious ούτε που κατάλαβα καθώς έφευγα ενας πρόλαβε και μου έσπασε τον πίσω υαλοκαθαριστήρα..
Ναι φίλε μη το ψάχνεις είναι μεγάλη και κακια φαρα

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Ιδού και η φωτογραφία της

princess-qajar-image.png
Η θεραπεία για την πρόωρη εκσπερματιση.
Δεν τελειώνεις ποτέ....
Γαμας σαν πορνοσταρ...

JohnGiak

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2023
Like
80
Πόντοι
0
Καλημέρα τυχαία είδα το νήμα και εγώ έχει τύχει να πάω με γυφτισες μόνο δύο ήταν καλες στο σεξ και κάπως καλά παιδιά. Γενικά οι περισσότερες προσπαθούν κάθε λεπτό να βρουν τρόπο να σε κλέψουν η να σου δημιουργήσουν κάποιο θέμα γενικότερα. Μακριά!

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Επεσαν πανω στο αμαξι σου κανονικα?
κανονικοτατα αδερφε μου τη πεσανε ευτυχως πριν προλαβουν να με κυκλωσουν εκανα αναστροφη και εφυγα σφαιρα μαλιστα ενας με κυνηγαγε με το ποδηλατο
Φαντασου να τους ελεγα πως ψαχνω να καυλαντησω γυφτισσα ..

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Καλημέρα τυχαία είδα το νήμα και εγώ έχει τύχει να πάω με γυφτισες μόνο δύο ήταν καλες στο σεξ και κάπως καλά παιδιά. Γενικά οι περισσότερες προσπαθούν κάθε λεπτό να βρουν τρόπο να σε κλέψουν η να σου δημιουργήσουν κάποιο θέμα γενικότερα. Μακριά!
Αυτές που πήγες τις βρήκες σε σπίτια ή τις ψάρεψες εκτός ?

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Παιδιά χωρίς αμάξι προσεγγίζεις ή κάθεσαι στα νερά σου ; Είδα στην Πανόρμου και Μεσογείων ένα τούμπανο γυφτισσα 20 χρόνων με την 50αρα μάνα της να καθαρίζουν τζάμια στα αμάξια. Αλλά δεν έχω αμάξι...πώς να κάνω πεσιματική; Να προτείνω να βραδυάσει και να την πάω Λυκαβηττό για ξεσκι$μα;

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Παιδιά χωρίς αμάξι προσεγγίζεις ή κάθεσαι στα νερά σου ; Είδα στην Πανόρμου και Μεσογείων ένα τούμπανο γυφτισσα 20 χρόνων με την 50αρα μάνα της να καθαρίζουν τζάμια στα αμάξια. Αλλά δεν έχω αμάξι...πώς να κάνω πεσιματική; Να προτείνω να βραδυάσει και να την πάω Λυκαβηττό για ξεσκι$μα;
Καλύτερα χωρίς αμάξι ! Μια ιδέα είναι να περάσεις πεζός και να της πιάσεις κουβέντα στο άσχετο να δείς αν ανταποκρίνεται, από κει και πέρα θα δείς αν και κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει το θέμα.

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Καλύτερα χωρίς αμάξι ! Μια ιδέα είναι να περάσεις πεζός και να της πιάσεις κουβέντα στο άσχετο να δείς αν ανταποκρίνεται, από κει και πέρα θα δείς αν και κατά πόσο μπορεί να προχωρήσει το θέμα
Πώς να της πιάσω κουβέντα; Για ποιο θέμα ; Ή να αρχίσω ωμά του τύπου "έχω 20€ για σένα ψήνεσαι"?

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Πώς να της πιάσω κουβέντα; Για ποιο θέμα ; Ή να αρχίσω ωμά του τύπου "έχω 20€ για σένα ψήνεσαι"?
Να της πιάσεις κουβέντα στην αρχή για άσχετα θέματα για να δείς αν και πόσο είναι συζητήσημη και μετά θα δείς αν σε παίρνει για κάτι παραπάνω, ενδεχομένως να στο πει και η ίδια ότι γουστάρει να τη βρείτε, άν είχες αμάξι πως σκευτεσαί ότι θα το έκανες ? Υπόψιν πρίν πλησιάσεις δες σχολαστικά εάν εκεί τρυγύρω έχουν και άλλους δικούς τους, αν δείς περίεργες κινήσεις την κάνεις με ελαφρά.

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Να της πιάσεις κουβέντα στην αρχή για άσχετα θέματα για να δείς αν και πόσο είναι συζητήσημη και μετά θα δείς αν σε παίρνει για κάτι παραπάνω, ενδεχομένως να στο πει και η ίδια ότι γουστάρει να τη βρείτε, άν είχες αμάξι πως σκευτεσαί ότι θα το έκανες ? Υπόψιν πρίν πλησιάσεις δες σχολαστικά εάν εκεί τρυγύρω έχουν και άλλους δικούς τους, αν δείς περίεργες κινήσεις την κάνεις με ελαφρά.
Και αν πει ναι και είναι μέρα μεσημέρι τι να πω ; Πάμε σε ξενοδοχείο ; Χωρίς αμάξι πως ; Να πάρω ταξί ; Ή να της πω να πάμε μαζί με το λεωφορείο μέχρι το πλησιέστερο ημιδιαμονης?

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Και αν πει ναι και είναι μέρα μεσημέρι τι να πω ; Πάμε σε ξενοδοχείο ; Χωρίς αμάξι πως ; Να πάρω ταξί ; Ή να της πω να πάμε μαζί με το λεωφορείο μέχρι το πλησιέστερο ημιδιαμονης?
Το πιο πιθανό είναι να σου πεί οχι οπότε δεν χρειάζεσαι αμάξι αν το κόλλημα σου είναι το αμάξι υπάρχει και η λύση της ενοικίασης, το θέμα είναι να γίνει η προσέγγιση να δεις τι καπνό φουμάρει, από εκεί και ύστερα κανονίζεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.852
Πόντοι
9.297
Όποιος μπλέκει με τα πιτουρα τον τρώνε οι κότες...περαστικά!

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Το πιο πιθανό είναι να σου πεί οχι οπότε δεν χρειάζεσαι αμάξι αν το κόλλημα σου είναι το αμάξι υπάρχει και η λύση της ενοικίασης, το θέμα είναι να γίνει η προσέγγιση να δεις τι καπνό φουμάρει, από εκεί και ύστερα κανονίζεις.
Αν πει ναι εκεί τι κάνω ; Σε αυτό κολλάω! Δηλαδή να πάρω ταξί ;

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.527
Πόντοι
201
Αν πει ναι εκεί τι κάνω ; Σε αυτό κολλάω! Δηλαδή να πάρω ταξί ;
Φιλαράκι, μεγάλος άνθρωπος είσαι. Τι περιμένεις, να σου δώσουν την απάντηση σε σκονάκι άλλοι; δεν είναι πυρηνική φυσική, πέσιμο σε ένα γυφτάκι είναι

Εγγρ.
17 Σεπ 2014
Like
539
Πόντοι
81

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Φιλαράκι, μεγάλος άνθρωπος είσαι. Τι περιμένεις, να σου δώσουν την απάντηση σε σκονάκι άλλοι; δεν είναι πυρηνική φυσική, πέσιμο σε ένα γυφτάκι είναι
Να έχω την πλήρη εικόνα! Αν πει ναι τι να κάνω, διότι αν το σκεφτώ εκείνη την ώρα ίσως και αυτή δειλιάσει πχ

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.947
Πόντοι
6.256
Ετων φιλε ;

Sexsultan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
164
Πόντοι
1
Εμένα με προβληματίζει που διασταυρώνεται η Πανόρμου με τη Μεσογείων...
Εκεί που είναι ο Κωνσταντινίδης Μεσογείων δεν είναι ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

18-20 την εκοψα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom