Γύφτοπούλα ίσως και ινδη suck and fuck gipsy
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 767K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.217
- Πόντοι
- 2.356
Αυτός ήταν εξαίρεση τύπε.Είσαι μερακλής συναγωνιστή, στο αναγνωρίζω. Εκτός κι αν εισαι κι εσυ τσιγγάνος άρα όλα βαίνουν κανονικά. Εγώ παντως είχα έναν συμμαθητή στο Λυκειο που ήταν τσιγγάνος. Ήταν 19 χρονών, είχε φυγει απο τη φαμίλια του γιατί δεν τον άφηναν οι γονείς του να παει σχολείο. Βρήκε απογευματινή δουλεια και είχε νοικιασει μια γκαρσονιέρα. Πολυ άξιο παιδι. Έμαθα ότι έγινε λογιστής και πολυ καλός στη δουλειά του.
Πέραν τουτου στην Αγία Βαρβάρα εχει πανεμορφες τσιγγάνες κοπέλες που κάλιστα θα μπορουσαν να είναι κορυφαία μοντέλα.
Μετά λένε "μα γιατί υπάρχει σχολική διαρροή στα παιδιά Ρομά". Αφού τα μπουρδέλα οι γονείς δεν αφήνουν τα παιδιά να πάνε στο σχολείο. Τα βγάζουν στη ζητιανιά από μικρά.
Όσο για την Αγία Βαρβάρα, εκεί είναι το Beverly Hills των γύφτων. Δε συγκρίνεται.
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.007
- Πόντοι
- 361
Ιδού και η φωτογραφία της
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.278
- Πόντοι
- 2.586
Γυναίκα με τα όλα της!! Περσίδα πριγκίπισσα πριν κανένα αιώνα.
Ιδού και η φωτογραφία της
Κάππου είχα διαβάσει ότι ήταν τόσο περιζήτητη που είχαν αυτοκτονήσει αρκετοί για την πάρτη της.Γυναίκα με τα όλα της!! Περσίδα πριγκίπισσα πριν κανένα αιώνα.
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.278
- Πόντοι
- 2.586
Κάππου είχα διαβάσει ότι ήταν τόσο περιζήτητη που είχαν αυτοκτονήσει αρκετοί για την πάρτη της.
Ισχύει! Και εμένα η αυτοπεποίθηση θα δεχόταν τεράστιο πλήγμα αν απορριπτόμουν από "αυτό" .
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.135
- Πόντοι
- 11.146
...μαγκα μου γιατι νομιζεις αποφασιαν να τις βαζουν να φορανε μπουργκες, τσαντορ κτλΙσχύει! Και εμένα η αυτοπεποίθηση θα δεχόταν τεράστιο πλήγμα αν απορριπτόμουν από "αυτό" .
Alexan_der
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2023
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Μόνο η βρώμα αρκεί να μην το σκεφτόμουν ποτέ
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.858
- Πόντοι
- 9.297
Φτιάχνονται με το τι κρύβεται από κάτω...εγώ είδα πρόσφατα μια λαθροπουλα με σκούρο δέρμα αλλά με κραγιόν έντονο και ψηλοτάκουνα πέδιλα...θα έκαψε καρδιές στα μέλη της κοινότητας της....μαγκα μου γιατι νομιζεις αποφασιαν να τις βαζουν να φορανε μπουργκες, τσαντορ κτλ
giannis2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 595
- Πόντοι
- 81
Ξέρω γω φίλε δύσκολο γιατί αυτές κυκλοφορούν στο δρόμο με όλο το σόι άντρα παιδιά κτλΣύριες και γενικά λαθροπροσφυγινες που μπορούμε να βρούμε για γαμησι?
Ενώ οι γύφτισσες μπορείς να τις πετύχεις και μόνες τους αλλά πάντα μακριά απ τα τσαντηρια τους και με προσοχή
Καλησπέρα από τη ΚυψέληΚόντεψα να χύσω με την περιγραφή!!
Τυχερός!!
Όλα τα καλά εδώ στις γειτονιές μας κυκλοφορούν.....
giannis2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 595
- Πόντοι
- 81
Μου χει τύχει και μένα παλαιότερα στα Εξαμηλια που ήμουν με τ αμάξι και έκοβα βόλτες μην πετύχω καμία γυφτισσα δεν ήξερα και καλά τη περιοχή και χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα σχεδόν μέσα στο καταυλισμό σε δευτερόλεπτα αρχίζουν να με κυκλώνουν κάτι γυφτοι και λέω τώρα τη γαμησα δε θα με βρουνε ποτέ για ποτέ έκανα αναστροφή και πάτησα τέρμα γκάζι fast and furious ούτε που κατάλαβα καθώς έφευγα ενας πρόλαβε και μου έσπασε τον πίσω υαλοκαθαριστήρα..Μεγάλη προσοχή αδέρφια!!Τα Εξαμιλια ειναι από κει 5 λεπτά και όλη η περιοχή εκει ειναι γεμάτη από νομάδες γυφτοτσιγγανων . ΠΡΟΣΟΧΗ .Την τσιγγάνα την πηδας μακρυά απ τα λημέρια της .ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.858
- Πόντοι
- 9.297
Αφού είσαι αυτοκαταστροφικός πιες χλωρίνη...λιγότερο επώδυνο θα είναι αυτό παρά αυτά που θα σου κάνουν αν σε πιάσουν με καμμία δικιά τους.Εχθές μετά από πολύ καιρό με το αμάξι έκανα καταδρομή μες στο μεσημέρι και το καύσωνα ασπροπυργο λιοσια σε κεντρικους δρομους πάντα μπας και βρω κανα Γυφτακι για πέσιμο αλλά τζίφος φαίνεται ότι κυκλοφορούν όταν αρχίσει να πέφτει ο ήλιος ..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.858
- Πόντοι
- 9.297
Προστατευόμενη του Τσίπρα θα είναι ,εκεί μένει και αυτός...Καλησπέρα από τη Κυψέλη
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπέρα από την κάτω γειτονιά, από 3ης ΣεπτεμβρίουΚαλησπέρα από τη Κυψέλη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60