Επισκέπτης
Αυτά τα βυζιά δεν ειναι τεράστια,για 75-80 C τα κόβω.Είναι ιδανικά για το σώμα αυτό κατα την γνώμη μου πάντα.θέλει 1 νούμερο μικρότερα! Είναι ωραία τα μεγάλα βυζιά αλλά με μέτρο!
Να γαμήσω θέλω όχι να βυζάξω!
Αυτά τα βυζιά δεν ειναι τεράστια,για 75-80 C τα κόβω.Είναι ιδανικά για το σώμα αυτό κατα την γνώμη μου πάντα.θέλει 1 νούμερο μικρότερα! Είναι ωραία τα μεγάλα βυζιά αλλά με μέτρο!
Να γαμήσω θέλω όχι να βυζάξω!
Αυτά τα βυζιά δεν ειναι τεράστια,για 75-80 C τα κόβω.Είναι ιδανικά για το σώμα αυτό κατα την γνώμη μου πάντα.
τωρα θες να μας τρελανεις με την μικρη αγελαδιτσα;Αυτά τα βυζιά δεν ειναι τεράστια,για 75-80 C τα κόβω.Είναι ιδανικά για το σώμα αυτό κατα την γνώμη μου πάντα.
Εναλλακτικα μπορουν να χρησιμοποιηθουν και για αεροσακκοιΑυτά τα βυζιά δεν ειναι τεράστια,για 75-80 C τα κόβω.Είναι ιδανικά για το σώμα αυτό κατα την γνώμη μου πάντα.
πχ για να κρυβεις πραγματα απο κατω τους...οκ δικά σου είναι! Πάντως προσφέρονται για πολλές χρήσεις! ;) ;)
τι κάνει αυτή διπλα απ την αγελάδα μας χαλάει την εικόναδες τη διαφορά....
πχ για να κρυβεις πραγματα απο κατω τους...
Δεν είναι δικά μου το ξαναλέω αλλά φαίνονται για σιλικονατα οπότε μάλλον δεν θα είναι πεσμένα.πχ για να κρυβεις πραγματα απο κατω τους...
μπα χωρις σουτιεν μεχρι το μουνι τα κοβω να κρεμονται...όχι, μη λέμε και ότι θέλουμε! Ετσι και αλλιώς σε όρθια θέση θα φαίνονται ωραία λογικά!
μπα χωρις σουτιεν μεχρι το μουνι τα κοβω να κρεμονται...
ναι αλλα είναι κονίτσα κονίτσαόχι, μη λέμε και ότι θέλουμε! Ετσι και αλλιώς σε όρθια θέση θα φαίνονται ωραία λογικά!
το ξερω οτι δεν ειναι δικα σου...ειχες κανει και σχετικη παλιοτερη δηλωση...Δεν είναι δικά μου το ξαναλέω αλλά φαίνονται για σιλικονατα οπότε μάλλον δεν θα είναι πεσμένα.
τα πιασες;αφου ειναι σιλικονη
Δεν είναι δικά μου το ξαναλέω αλλά φαίνονται για σιλικονατα οπότε μάλλον δεν θα είναι πεσμένα.
Αυτά τα βυζιά δεν ειναι τεράστια,για 75-80 C τα κόβω.Είναι ιδανικά για το σώμα αυτό κατα την γνώμη μου πάντα.
πχ για να κρυβεις πραγματα απο κατω τους...
μπα δεν το κοβω να τα δινει για ισπανικο....για καμια λεσβια την κοβω την γκομενα....Για να βαζεις πραγματα ενδιαμεσα. ;) ;)
μπα δεν το κοβω να τα δινει για ισπανικο....για καμια λεσβια την κοβω την γκομενα....