Νέα

Δύο νεκροί στην Κρήτη (Ανώγεια). Φόβοι για νέα βεντέτα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy.m.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.474
Πόντοι
2.606
Αμα δεν ειχαν οπλο θα επαιρναν μαχαιρι απ την κουζίνα, αν δν ειχαν μαχαίρι θα επαιρναν μαδέρι, πέτρα .
Οποιος θέλει να σκοτώσει βρίσκει τρόπο.

Αυτοι οι μαλακες οι κρητικοί,  έχουν κάψει φλάτζα εντελώς
ισχυει ως ενα βαθμο...μικρο βεβαια....το οπλο ειναι πολιτισμος που λενε και στο χωριο μου...μπαμ μπαμ,ουτε ταλαιπωρια ουτε χρονοτριβη ,μπαμ μπαμ καθαρα γρηγορα και ωραια.....με λιγα λογια παικτες το θα επαιρναν μαχαιρι πετρα χαρτι ειναι μια μπουρδα και μιση....μεχρι να τα κανεις ολα αυτα  εχει περασει κρισιμος χρονος ,αρκετος ομως ,ωστε να σκεφτει το σκατομυαλο τι παει να κανει και να σταματησει.....ενω οταν εχεις οπλο στην τσεπη ,αυτος ο ελαχιστος αλλα κρισιμος χρονος αποφυγης μαλακιας ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ....ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ισχυει ως ενα βαθμο...μικρο βεβαια....το οπλο ειναι πολιτισμος που λενε και στο χωριο μου...μπαμ μπαμ,ουτε ταλαιπωρια ουτε χρονοτριβη ,μπαμ μπαμ καθαρα γρηγορα και ωραια.....με λιγα λογια παικτες το θα επαιρναν μαχαιρι πετρα χαρτι ειναι μια μπουρδα και μιση....μεχρι να τα κανεις ολα αυτα  εχει περασει κρισιμος χρονος ,αρκετος ομως ,ωστε να σκεφτει το σκατομυαλο τι παει να κανει και να σταματησει.....ενω οταν εχεις οπλο στην τσεπη ,αυτος ο ελαχιστος αλλα κρισιμος χρονος αποφυγης μαλακιας ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ....ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!
ετσι...
και γω δεν εχω πηγουλα αλλα αυτο νομιζω ισχυει
δεν τους βλεπω οταν φευγουν απο το νησι τους να σαπακιαζουν οποιον τους φαει το παρκιγκ
μονο τσα λενε αναμεσα σε ολες τις λεξεις 

δλδ εκει που υπο φυσιολογικες συνθηκες θα εβαζες καφαλι κατω και τουμπεκα
αν εχεις την κουμπουρα μαζι και γινει το συστριγγλο δανειζεσαι αρχιδια που δεν εχεις
γνωμη μου παντα μπορει να κανω λαθος αλλα δεν με νοιαζει  :s&m_3:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα

Τα πράγματα είναι απλά κατά τη γνώμη μου

Το να έχεις όπλο είναι εξαιρετικά κακός "σύμβουλος" και εξηγώ:
Ας υποθέσουμε ότι τσακώνεσαι με κάποιον και ίσως έρθεις και στα χέρια μαζί του
Η διαμάχη πάνω κάτω θα τελειώσει πάνω κάτω στη χειρότερη περίπτωση με μπουνιές ,μελανιές, τραυματισμούς κλπ κλπ
Αν όμως κατέχεις όπλο και ειδικότερα αν το έχεις κοντά σου, πάνω στη φάση της μεγάλης έντασης του τσακωμού δεν είναι απίθανο να το χρησιμοποιήσεις.....

Συνεπώς το όπλο είναι εξαιρετικά κακός "σύμβουλος" και πρέπει η Πολιτεία να κάνει τα αδύνατα δυνατά με πειθώ αλλά και με πυγμή μαζί ,θα πρέπει να εξαλείψουν την οπλοκατοχή …

ΥΓ: σκεφτείτε από το περιστατικό αυτό πόσες ζωές καταστράφηκαν και θα στιγματιστούν για πάντα.....
α)των 2 ανθρώπων που σκοτώθηκαν (ο ένας οπλισμένος ο άλλος άοπλος)
β)του επιζήσαντος δολοφόνου
γ)του νεογέννητου παιδιού που δε θα γνωρίσει πατέρα
δ)των οικογενειών των θυμάτων και θυτών

Και όλα αυτά γιατί ???
Γιατί κανείς από την Ελληνική Πολιτεία δεν έχει την Πειθώ, Πυγμή και Τόλμη να εξαλείψει την οπλοκατοχή …
Αν τα πράγματα ήταν λίγο πιο διαφορετικά αυτή η διαμάχη θα είχε λήξει ως ένα περιστατικό τσακωμού....

+ οτι ο μεσος Ελληναρας που εχει στο πετσι του το (ψευτο)νταηλικι και το «ξερεις ποιος ειμαι εγω» φαντασου επι ποσο θα πολλαπλασιαστει αυτο εχοντας και ενα σιδερικο στα σκελια.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Ο κάθε χωριάτης, ο κάθε αμόρφωτος θα καλύψει το κενό που νιώθει με το όπλο και αυτό θα του δώσει μια πλασματική αυτοπεποίθηση που θα οδηγήσει στην χρήση του. Είναι και θα είναι θέμα χρόνου πότε θα το χρησιμοποιήσεις για να ικανοποίησης τον πληγωμένο σου εγωισμό.
Τα περιστατικά είναι πολλά. Το όπλο είναι κακός σύμβουλος όταν νιώθει ο άλλος ότι τον έχουν "ρίξει".

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Ρε βλακες που επαναλαμβανετε τη κρατικη προπαγανδα.οι εγκληματιες και οι δολοφονοι απαγορευεις δε απαγορευεις τη οπλοφορια παντα θα βρισκουν οπλα .η μπραβοι δεν εχουν καλασνικοφ και πιστολια?.αυτοη που δε εχουν οπλα σημερα στη χωρα ειναι οι νομοταγεις πολιτες.δε εχουν για να προστατευτουν και επισης αν αυριο ερθει ενας χιτλερ η ενας σταλιν στη εξουσια το πρωτο που θα θελε ειναι αοπλο πλυθησμο.για να κανουν οι ορδεε του οτι θελουν .προβατα βλακες γυναικες ηλιθιοι ας τολμησει να κανει κανεις μαγκιες στη ενοπλη αμερικη να δουμε τι θα γινει.εδω ειμαστε ερμαια του καθε κομμουνιστη η φασιστα πολεμαρχου αφου ειμαστε αοπλοι.λετε τον εαυτο σας αντρες γυναικακια

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Ρε βλακες που επαναλαμβανετε τη κρατικη προπαγανδα.οι εγκληματιες και οι δολοφονοι απαγορευεις δε απαγορευεις τη οπλοφορια παντα θα βρισκουν οπλα .η μπραβοι δεν εχουν καλασνικοφ και πιστολια?.αυτοη που δε εχουν οπλα σημερα στη χωρα ειναι οι νομοταγεις πολιτες.δε εχουν για να προστατευτουν και επισης αν αυριο ερθει ενας χιτλερ η ενας σταλιν στη εξουσια το πρωτο που θα θελε ειναι αοπλο πλυθησμο.για να κανουν οι ορδεε του οτι θελουν .προβατα βλακες γυναικες ηλιθιοι ας τολμησει να κανει κανεις μαγκιες στη ενοπλη αμερικη να δουμε τι θα γινει.εδω ειμαστε ερμαια του καθε κομμουνιστη η φασιστα πολεμαρχου αφου ειμαστε αοπλοι.λετε τον εαυτο σας αντρες γυναικακια
Ηρεμα , ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Πραμα ?γιατι τι πιστευεις οτι θα κανα.?

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Φιλε η αγνοια σου ειναι κολοσιαια για το θεμα και ομως εχεις αποψη.ξερεις οτι ο ιδιος ο χιτλερ εβαλε πριν παρει μετρα εναντι των εβραιων να τους αφοπλισουν απο ολα τα οπλα.στη κινα απαγορευεται να χεις και τσεκουρι ακομα.στη σοβ ενωση ο σταλιν επεβαλε απιστευτο αφοπλισμο του λαου .στη εξεγερση του ταμποφ το 1922 μια κολοσιαια αντικομουνιστικη εξεγερση οι ρωσοι πολιτες εκατομυρια ηταν οπλισμενοι με δικρανα και ματσετες αν ειχαν οπλα ισως η ρωσια να χε γλιτωσει το κομμουνισμο.ολες οι καταπιεστικες κυβερνησεις δε θελουν οπλοφορια στο λαο διοτι δε θελουν να μπορεια να αμυνθεις οταν ερχονται να κλεψουν τα λεφτα σου.οχι για τους ανθρωπιστικους λογους που λες εσυ.επισης μιλα στη ζωη με επιχειρηματα αμυαλε και οχι με πραμα και ανοησιες .εισαι αντρας και με μυαλο μιλα με κουβεντες οχι χαρακτηρισμους ελεος 5 χρονα ειμαστε ?

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Οχι ρε φιλε δε θα του τη μπουμπουνιζα αν αυριο ερχοταν ο τσιπρας να μου παρει τη γη να τη μοιρασει στους φτωχους η να μου παρει το αποτελεσμα της εργασιας μου να θα προστατευα τα υπαρχοντα μου απο κλεφτεες

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Οχι ρε φιλε δε θα του τη μπουμπουνιζα αν αυριο ερχοταν ο τσιπρας να μου παρει τη γη να τη μοιρασει στους φτωχους η να μου παρει το αποτελεσμα της εργασιας μου να θα προστατευα τα υπαρχοντα μου απο κλεφτεες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Εχει μπλεξει τα μπουτια του με τα ολοκληρωτικα καθεστωτα και τους νομους της ζουγκλας ο ραμπο.

Αναιρω τη λεξη πραμα μη τυχον μου μπουμπουνηξει καμια αδεσποτη.  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Ξεμπλεξε με barrock βοηθα με να δω το φως το αληθινο .αν δε μιλησεις με αντεπιχειρημα τοτε εισαι ενας αμυαλος λασπολογος.που εισαι χωρις επιχειρηματα ενας ακομη βλακας.αυτο εισαι.χωρις να χεις κατι να πεις ενα παιδακι που λεει τον αλλο πραμα οχι αντρας .μιλα με αντεπιχειρημα βλακα

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.722
Πόντοι
1.446
Θα ηθελα να επισημανω οτι η οπλοκατοχη ειναι παρανομη ασχετα με τις παραδοσεις.

Οσον αφορα τη Κρητη, αυτη η εικονα δεν την αντιπροσωπευει καθολου, ειναι ενα φιλοξενο και πανεμορφο νησι.

Παρολα αυτα ο Κρητικος με η χωρις οπλο ειναι εξισου επικινδυνος αν απηληθει ... ειναι στο DNA του ... βλεπε Μαχη της Κρητης οπου αοπλος πληθησμος κατακρεουργησε επιλεκτες δυναμεις των γερμανων ... ακομα το φυσανε και δεν κρυωνει.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
Παρολα αυτα ο Κρητικος με η χωρις οπλο ειναι εξισου επικινδυνος αν απηληθει ... ειναι στο DNA του ... βλεπε Μαχη της Κρητης οπου αοπλος πληθησμος κατακρεουργησε επιλεκτες δυναμεις των γερμανων ... ακομα το φυσανε και δεν κρυωνει.

πού το είδες αυτό στο National Geographic; Κατά τραγική ειρωνία τα Ανώγεια ήταν το χωριό που με μπροστάρη τον παπά του χωριού προσπάθησαν να χτίσουν σκοπευτήριο (έμεινε στα μπετά) για να εκτονώνονται εκεί όλοι και να μην πυροβολούν αλλού. Στα Ανώγεια όποτε γίνεται γάμος και χαρά περνάνε και μοιράζουν τα κρέατα σε όλο τον κοσμο, Ανωγειανούς και μη. Δεν είναι αλητεία όπως άλλα χωριά του Μυλοποτάμου.

Πώς φτάσαμε μέχρι εκεί με την οπλοκατοχή; Με την ανοχή του κράτους, πολύτεκνες οικογένειες, πολλοί ψήφοι, εκδούλευση στους ντόπιους βουλευτές και με αντάλλαγμα τους αφήνουν να κάνουν ό,τι τους καυλώσει. Εκτός από φιλόξενους ανθρώπους θα δεις και 13χρονο αγόρι να οδηγεί ψηλωμένο αγροτικό.

Δυστυχώς αυτά τα περιστατικά αρκούν για να βγάλουν το κακό όνομα σε όλους τους Κρητικούς καθώς προβάλλονται πολύ περισσότερο από το ότι τα Ανώγεια πρωτοστάτησαν στη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών, η σχέση που έχουν με τον πολιτισμό κτλ. Έτσι συμβαίνει πάντα και παντού.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.081
Πόντοι
6.256
Η πρώτη διαμαρτυρία των Κρητικών κατά της μεταφοράς στο νησί παράνομων μεταναστών από τη Λιβύη στο πλαίσιο της επιχείρησης «IRINI» έγινε χθες.

Σε σιωπηλή διαμαρτυρία κατά της φιλοξενίας «των ηττημένων στη Συρία και Λιβύη στρατευμάτων του ISIS στην Κρήτη», προχώρησαν Κρητικοί, που βρέθηκαν στις 12 το μεσημέρι στο λιμάνι της Σούδας.

σιωπηλη διαμαρτυρια θα κανουν οι αντρακλες, αντι να παρουν τα κουμπουρια,
ερχονται οι σομαλοι να σας γονιμοποιησουν ωρε κοπελια, φροντιζουν οι συμπατριωτες σας οι μητσοτακαιοι

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
Ξεμπλεξε με barrock βοηθα με να δω το φως το αληθινο .αν δε μιλησεις με αντεπιχειρημα τοτε εισαι ενας αμυαλος λασπολογος.που εισαι χωρις επιχειρηματα ενας ακομη βλακας.αυτο εισαι.χωρις να χεις κατι να πεις ενα παιδακι που λεει τον αλλο πραμα οχι αντρας .μιλα με αντεπιχειρημα βλακα

Έλα ΠΡΑΜΑ.

Συνημμένα

• Screen Shot 2020-05-04 at 14.34.47.png
    Screen Shot 2020-05-04 at 14.34.47.png
    174,2 KB · Εμφανίσεις: 43

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
... και τελικά άκουσα καλά? Αυτοί οι μαλάκες εκεί κάτω σκοτώθηκαν για μια θέση parking???  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom