Νέα

Δύο νεκροί στην Κρήτη (Ανώγεια). Φόβοι για νέα βεντέτα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimy.m.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

peoplayer41

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2019
Like
76
Πόντοι
0
Το χυμένο αίμα έχει του δικούς του νόμους, ειδικά σε κοινωνίες όπως αυτές της Κρήτης. Τον φονιά του γέρου-πατέρα τον πυροβόλησε ο φονιάς-γιός τουλάχιστον 7 φορές λένε, ενώ το αβάφτιστο παιδί του πεθαμένου νέου βαφτίστηκε κατ έθιμο πριν την κηδεία του πατέρα του που έγινε αυθημερόν μετά το φονικό. Αν υπάρχουν μεγάλα σόγια ίσως δεν μπορέσει να υπάρξει μεσολάβηση για να λυθεί η βεντέτα - ειδικά εάν υπάρχουν μακρά προηγούμενα μεταξύ των οικογενειών. Η δε αστυνομία ελάχιστα μπορεί να κάνει.

Μια πρόσθετη δυσκολία είναι ότι μιλάμε για ανωγειανούς - πολεμική φάρα ορεσίβιων κτηνοτρόφων με πολλές ιδιαιτερότητες. Ίσως κάποιος γάμος λύσει την βεντέτα, αλλά θέλει μαστοριά από τους διαπραγματευτές του τόπου ... θα δείξει.
για μαλακες ζωα κουραδομαγκες μιλαμε που νομιζουν οτι ζουν στην αγρια δυση και το οτι εχουν οπλα τους κανει μαγκες και αντρες με αρχιδια.Κατσε μεσα τωρα μαλακα 20 χρονακια να το ευχαρηστηθεις

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
Ρε παιδια δε εχω κανει φυλακη αλλα απο ταινιες και βιβλια εχω να πω οτι η φυλακη ειναι πολυ χειροτερη απ οσο το εχουμε στο μυαλο μας.ουτε η χειροτερη μας φαντασια δε φτανει ουτε το ενα δεκατο απο το τι ειναι φυλακη για τιποτα ποτε δε αξιζει να διακυνδυνεψεις αυτη τη κολαση

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.828
Πόντοι
6.256
Εμεις παντως τα αγαπαμε τα νεα μελη και προσπαθουμε να τα φερουμε στον ισιο δρομο.
Και καλά κάνουμε γιατί μπορεί να εξελιχθούν σε αστέρια όπως ο πανάγος ο ποδολάγνος ο ζαν κλωντ και ζητώ συγνώμη για όσους ξέχασα

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
αφήστε τους να σκοτωθούν, μπας και βάλουν μυαλό οι νεότεροι

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Οι Κρητικοί κατάγονται κυρίως από Βέρβερους και Άραβες και αυτά τα πρωτόγονα ήθη κι΄έθιμα έχουν τις ρίζες τους στους Βέρβερους που είναι ένας λαός παρόμοιος των Αλγερινών με πολεμικές και πειρατικές καταβολές. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς κάποια πράγματα επιβιώνουν μέσα στο χρόνο όπως τα διδάχθηκαν από τους προγόνους τους.

Ολο μαλακιες λες , εγω ειμαι απο Λασιθί κ δε μοιάζω με Άραβα , ενώ εσυ μαλλον θα κατάγεσαι απο καμια μαϊμού

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
δεν ξερω αν υπαρχει καποιος στατιστικος πινακας αλλα νομιζω πως η κρητη δεν εχει περισσοτερες δολοφονιες απο αλλα μερη της ελλαδας.επειδη ομως υπαρχει το φαινομενο της οπλοκατοχης γινεται ντορος στα μμε.οι θερμοκεφαλοι μαλακες,μπορει να ακουγονται περισσοτερο αλλα δεν ειναι πλειοψηφια.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.672
Πόντοι
3.715
Ανώγεια...δηλαδή το κατακάθι,
οι ρέμπελοι εκεί κάθονται στο καφενείο (δε δουλεύει κανένας άντρας) κι έχουν τις γυναίκες να εργάζονται.

ότι χειρότερο, ας φαγωθούν να τελειώνει η ιστορία, να καθαρίσει και το μέρος.

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Ανώγεια...δηλαδή το κατακάθι,
οι ρέμπελοι εκεί κάθονται στο καφενείο (δε δουλεύει κανένας άντρας) κι έχουν τις γυναίκες να εργάζονται.

ότι χειρότερο, ας φαγωθούν να τελειώνει η ιστορία, να καθαρίσει και το μέρος.

Τους ξέρεις όλους από τα Ανώγεια και έχεις αυτήν την άποψη ;;

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
202
Πόντοι
26
Φιλε η αγνοια σου ειναι κολοσιαια για το θεμα και ομως εχεις αποψη.ξερεις οτι ο ιδιος ο χιτλερ εβαλε πριν παρει μετρα εναντι των εβραιων να τους αφοπλισουν απο ολα τα οπλα.στη κινα απαγορευεται να χεις και τσεκουρι ακομα.στη σοβ ενωση ο σταλιν επεβαλε απιστευτο αφοπλισμο του λαου .στη εξεγερση του ταμποφ το 1922 μια κολοσιαια αντικομουνιστικη εξεγερση οι ρωσοι πολιτες εκατομυρια ηταν οπλισμενοι με δικρανα και ματσετες αν ειχαν οπλα ισως η ρωσια να χε γλιτωσει το κομμουνισμο.ολες οι καταπιεστικες κυβερνησεις δε θελουν οπλοφορια στο λαο διοτι δε θελουν να μπορεια να αμυνθεις οταν ερχονται να κλεψουν τα λεφτα σου.οχι για τους ανθρωπιστικους λογους που λες εσυ.επισης μιλα στη ζωη με επιχειρηματα αμυαλε και οχι με πραμα και ανοησιες .εισαι αντρας και με μυαλο μιλα με κουβεντες οχι χαρακτηρισμους ελεος 5 χρονα ειμαστε ?

Δηλαδή αν αποφασίσει η κυβέρνηση να σου απαλλοτριώσει την γή σου (άδικα) εσύ θα την σταματήσεις με το όπλο σου ?

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
ναι θα προσπαθησω φιλε οχι μονος και αλλοι που  θα μας αππαλοτριωνουν τη περιουσια!!γι αυτο καλο θα ταν να χαμε οπλα

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
202
Πόντοι
26
ναι θα προσπαθησω φιλε οχι μονος και αλλοι που  θα μας αππαλοτριωνουν τη περιουσια!!γι αυτο καλο θα ταν να χαμε οπλα

Δεν θέλω να σε αποθαρρύνω, αλλά μάλλον θα δυσκολευτήτε να τα βάλετε με ένα στρατό.

c_blu

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2019
Like
125
Πόντοι
1
αναφέρουν ότι ο 30χρονος, σκότωσε τον 63χρονο, και στη συνέχεια ο γιος του θύματος σκότωσε τον 30χρονο.
απόλυτη τρέλα.

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
μπα δε νομιζω .δε θα υπαρχει στρατος να μας κλασει τ αρχιδια .λολ ορδες ληστων που θ θελουν να κλεψουν για να ζησουν πχ επιδοματιες η κομμουνιστες .ευκολο θηραμα αν εχεις οπλα .αλλα αν εχουν μονο αυτοι γαμα τα..

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
μπαρροκ βλακα και ηλιθιε κανε με να σκασω βλακακο αρχιδακο πες μου τα υπεροχα επιχειρημαα σου να το βουλωσω .παμε αγορι  μου η παλι σα κοτα λυρατη που σαι θα ειρωνευεσαι ρε τιποτα ρε κανενας .δειξε μου το δρομο.τι να πεις εσυ ρε βλακα ε βλακα .αντε σα μικρο παιδι να με πεις πραμα ζωον

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
επισης δε ειμαι καθολου μα καθολου μπετο και στη πραγματικη ζωη σπανια θα βρειτε ανθρωπο που εφοσον του υποδειχθει το λαθος του στα επιχειρηματα του θα αλλαξει αμεσως γνωμη .ειμαι με το δικιο οχι με τη γνωμη μου,απλα αυτη η πουσταρα με το ονομα βαροκ δε εχει πει κανενα ειχειρημα διοτι δε εχει δειτε τον τιποτα δε λεει σοβαρο μονο βρισιες μικρες λεει ενας ειρωνακος αρχιδακος παπαρακος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom