Νέα

Δουλειά μέχρι τα 74

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Michael Scott
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ λόγο επαγγέλματος... Έχω δει ότι το καντήλι του καθενός δεν είναι σίγουρο

Από 2 μηνών μέχρι 104 χρόνων που του έλεγε που πας ήλιε μου...

Τώρα οι εισφορές είναι για τον πουτσο (βλέπε 980€ που δίνω) όταν παθω κάτι και θα ζητήσουν κάποιο 4ψηφιο νούμερο στο νοσοκομείο, η αν θα είμαι καλά να πάρω την σύνταξη.
Όχι ότι θα έχει νόημα αυτά που πρόκειται υποθετικά να μου δώσει το κράτος (τι να το κάνεις το 1,5 χιλιάρικο αν τους έχω δώσει 300.000...)

Αγοράζω άλλες 5 νεκροφόρες με 60.000 η μία και φέρνει 3.000€minimum τον μήνα.
Πάμε στα 15.000€ / μήνα

Βάλε το 80% εφορίες και οδηγοί + λειτουργικά έξοδα

2.500€ τσέπη χωρίς ούτε να μιλάω καν στο τηλέφωνο και να μην ασχολούμαι τα γράφω minimum
Αντιληπτός και ακμαίος. Αυτά όμως δεν αρέσουν σε κάποιους ως επιχειρήματα για τον μύθο της σύνταξης όπως και σε σχέση με λαθρόπουστες που δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη από εδώ μη κολλώντας τίποτα κι απολαμβάνοντας τα πάντα αλλά το κάνουμε γάργαρα.
Ρίξε μια πενιά αν θες και επιβεβαίωσε για τον παπά δημόσιο υπαλληλο ότι αν δεν πάρει την κατοσταριά του δεν διαβάζει τον dead ενώ πολλές φορές πέφτουν κηδείες που τις πληρώνουν τα ίδια τα γραφεία αλλά ο παπάς πληρώνεται πάντα. Έχω κάπου λάθος;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.539
Πόντοι
4.615
Δεν αυξήθηκε το όριο της ηλικίας συνταξιοδότησης στα 74, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα κάτι τέτοιο. Αν κάποιοι το αναπαράγουν από πολιτική σκοπιμότητα, έχει μία λογική. Το ότι άπειροι το έχουν καταπιεί αμάσητο, είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει πολλούς.
Με την επίμαχη πρόβλεψη απλά δίνεται δυνατότητα σε όσους έως τα 67 δεν έχουν τα ελάχιστα έτη ασφάλισης να μπορούν να τα συμπληρώσουν έως τα 74. Έχω γνωστή στην παροχή υπηρεσιών που δεν έχει συμπληρώσει τα έτη, είναι 67 και εξακολουθεί να εργάζεται.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Αντιληπτός και ακμαίος. Αυτά όμως δεν αρέσουν σε κάποιους ως επιχειρήματα για τον μύθο της σύνταξης όπως και σε σχέση με λαθρόπουστες που δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη από εδώ μη κολλώντας τίποτα κι απολαμβάνοντας τα πάντα αλλά το κάνουμε γάργαρα.
Ρίξε μια πενιά αν θες και επιβεβαίωσε για τον παπά δημόσιο υπαλληλο ότι αν δεν πάρει την κατοσταριά του δεν διαβάζει τον dead ενώ πολλές φορές πέφτουν κηδείες που τις πληρώνουν τα ίδια τα γραφεία αλλά ο παπάς πληρώνεται πάντα. Έχω κάπου λάθος;
Ναι ρε συ

Αληθινή ιστορία είχε φίλος από το Περιστέρι κηδεία μια άπορη οικογένεια

Ο κωλοπουστασ ο παπάς του έλεγε 70€ με την συνοδεία στον τάφο

Είχε χαρτί απορειας από τον δήμο και δωρεάν 3ετια

Στο λεγόμενο, ο παπουλης του έλεγε δεν θα ξεκινήσω αν δεν δώσεις και θα πας πίσω στην κηδεία

Απάντηση από τον φίλο πεθαμενατζη... Ωραία και οι υπόλοιπες κηδείες θα πάνε πίσω... Παπουλη μου

Όπως βλέπεις η πουστρα που ανήκει Υπουργείο Εσωτερικών, και βγάζει από το παγκαρι μαύρα + τα τρισάγια στους τάφους
Κανά 300 αρι στα μικρά νεκροταφεία και πάνω από 1.000 στο 3ο την ημέρα

Θέλει και τις άπορες (με αποδείξεις ότι είναι όντως να τις διαβάσει αυτά τα 8 λεπτά... Με βαλαντιο)

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206
Τα γραφεία αν είναι όντως άπορη και την πάρουν
Έξοδο έχουν μόνο το φέρετρο
Όλα τα άλλα είναι δωρεάν και ο εκάστοτε δήμος έχει την υποχρέωση να δώσει 3ετια τάφο και χρήση ψυχτικου θαλάμου δωρεάν

Ακόμα και τα κοράκια είναι υποχρεωμένα να εξυπηρετήσουν ..

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ναι ρε συ

Αληθινή ιστορία είχε φίλος από το Περιστέρι κηδεία μια άπορη οικογένεια

Ο κωλοπουστασ ο παπάς του έλεγε 70€ με την συνοδεία στον τάφο

Είχε χαρτί απορειας από τον δήμο και δωρεάν 3ετια

Στο λεγόμενο, ο παπουλης του έλεγε δεν θα ξεκινήσω αν δεν δώσεις και θα πας πίσω στην κηδεία

Απάντηση από τον φίλο πεθαμενατζη... Ωραία και οι υπόλοιπες κηδείες θα πάνε πίσω... Παπουλη μου

Όπως βλέπεις η πουστρα που ανήκει Υπουργείο Εσωτερικών, και βγάζει από το παγκαρι μαύρα + τα τρισάγια στους τάφους
Κανά 300 αρι στα μικρά νεκροταφεία και πάνω από 1.000 στο 3ο την ημέρα

Θέλει και τις άπορες (με αποδείξεις ότι είναι όντως να τις διαβάσει αυτά τα 8 λεπτά... Με βαλαντιο)
Έτσι! Έχω κάνει φρακοφόρος πριν γίνει ο σύλλογος. Άσε τι έχω δει από το δημόσιο των παπαδων. Γεγονός είναι πως αποδεδειγμένα το έχουν γαμήσει με τις συντάξεις ως φούμαρο αλλά είδα το ποστ σου και είπα να σχολιάσω. Δεν θα σου πω καλές δουλειές για ευνόητους λόγους αλλά μας εύχομαι καλή σύνταξη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν αυξήθηκε το όριο της ηλικίας συνταξιοδότησης στα 74, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα κάτι τέτοιο. Αν κάποιοι το αναπαράγουν από πολιτική σκοπιμότητα, έχει μία λογική. Το ότι άπειροι το έχουν καταπιεί αμάσητο, είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει πολλούς.
Με την επίμαχη πρόβλεψη απλά δίνεται δυνατότητα σε όσους έως τα 67 δεν έχουν τα ελάχιστα έτη ασφάλισης να μπορούν να τα συμπληρώσουν έως τα 74. Έχω γνωστή στην παροχή υπηρεσιών που δεν έχει συμπληρώσει τα έτη, είναι 67 και εξακολουθεί να εργάζεται.
Εγω ελπιζω να τρολαρουν. Γιατι οποιος πραγματικα πιστευει κατι τετοιο, πρεπει να του αφαιρεθει το δικαιωμα ψηφου

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πληρώνει ο κόσμος γερά λεφτά για να πάρει μια σύνταξη κάποτε που δεν θα ξέρει πόσο είναι, που όπως είδαμε σφάχτηκαν πολλές
και μπορεί και να έχει πεθάνει μέχρι να την πάρει καθώς αυξάνεται το όριο ηλικίας κι ας αφήσουμε το 74. Μια σύνταξη που δεν θα υπολογιστεί από όλα τα χρόνια του ως ενεργός εργασιακά αλλά από τα τελευταία. Μια σύνταξη που πρέπει να πληρώνουμε προκαταβολικά για να μας λένε ότι έτσι πρέπει αλλά οι λάθρο στον πούτσο τους όλα, ένσημα μια χούφτα, σύνταξη μηδέν από εδώ αλλά απόλαυση όλα. Δύο μέτρα δύο σταθμά. Όλες οι κυβερνήσεις έτσι! :2funny:Δημόσιο και αυλικοί το μόνο μέλημά τους. Εεε κι αυτοί ανταποδίδουν!

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.556
Πόντοι
206
μετά τα 55 όλοι θα καθαρίζουμε τα πεζοδρόμια. χαλαρά.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.210
Πόντοι
1.056
Διαβαζοντας πολλα σχολια εδω μεσα, με τρομαζει καμια φορα η ανωριμοτητα καποιων συμπολιτων μου. Που λενε ανοησιες με μεγαλη ευκολια, και παρα την ενηλικιωση τους, αγνοούν βασικά πραγματα και εχουν φρικτά απλοϊκό τρόπο σκεψης. Και μια καφενειακή λογική "η χωρα ειναι μπουρδελο", "οι λαθροι του Κουλη", "δωστε μου τις εισφορες, δεν θελω συνταξη" κλπ κλπ. Τα βλεπω και εξω βεβαια αυτα, δεν θα επρεπε να με εκπλησσουν. Αλλά ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις και ανθρωπους με κοινη λογικη, με συνεση, με αντιληψη.
Εσυ δεν εγραφες πως οποιος δεν κανει το εμβολιο δεν συνομιλείς μαζι του,ουτε πελατη τον δέχεσαι;

Αυτος ας πουμε ειναι ενας σύνθετος τροπος σκέψης που ανέπτυξες,ωστε να σου φαινονται απλοϊκοί τρομακτικοί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom