jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
του λεω :ρε συ τραβα σε ενα μπουρδελο τουλαχιστον να φυγουν τα χοντρα για να ξελαμπικαρεις κ συνεχισε μετα να ψαχνεις αυτο που θες να ψαχνεις...
καλά του λες.
του λεω :ρε συ τραβα σε ενα μπουρδελο τουλαχιστον να φυγουν τα χοντρα για να ξελαμπικαρεις κ συνεχισε μετα να ψαχνεις αυτο που θες να ψαχνεις...
δεν ακουει ομως...καλά του λες.
ρε βλαξ εσυ περηφανευεσαι οτι πας ανα δυο η τρεις μερες σε πουτανες, και αν μπορουσες και καθε μερα στοκε!Πεσε και παιρνε βλακα γιωτα
Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια ;)
δεν ακουει ομως...
π.χ. χθες ξεραγλυφοταν στην μπαργουμαν....τον πηρε ειδηση αυτη κ δεν ξαναπλησιασε προς την μερια του....
ωραιος.Η αλήθεια είναι οτι η επίσκεψη στην πουτάνα:
1.αφαιρεί την πίεση στα νεύρα, σε χαλαρώνει και σε κάνει να ασχοληθείς με κανονικές γυναίκες με περισσότερη αυτοπεποίθηση,
2.μειώνει την αίσθηση εγκαβλότητος, η οποία και πάλι σε σχέση με τις κανονικές γυναίκες μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές απόγνωσης και συμβιβασμού.
Η αλήθεια είναι οτι η επίσκεψη στην πουτάνα:
1.αφαιρεί την πίεση στα νεύρα, σε χαλαρώνει και σε κάνει να ασχοληθείς με κανονικές γυναίκες με περισσότερη αυτοπεποίθηση,
2.μειώνει την αίσθηση εγκαβλότητος, η οποία και πάλι σε σχέση με τις κανονικές γυναίκες μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές απόγνωσης και συμβιβασμού.
Απο αυτους που κυκλοφορουν στα περιοδικα, στην τβ, στα διαφορα μπλογκ, που αναγαγουν τα προσωπικα τους βιωματα σε κανονα βαζοντας και λιγες σαλτες που διαβασαν απο ενα περιοδικο ψυχολογιας.ψυχίατρος ειστε κυριε;
ωραια τα λες μεγαλε.γιαυτο μεχρι να βρεθει η μοναδικη που να αξιζει γαμαμε σε μπουρδελα.και αμα κατσει εκατσεΜε το που γαμήσεις την συντροφο σου αυτόματα αποκτά δικαιώματα,το κομάτι του συναισθηματικού κόστους είναι επίσης κατι το όποιο πρέπει να λάβει κανείς σοβαρά,δεν λέω οτι δεν υπάρχουν καλές κοπέλες με τις οποίες μπορείς
να αναπτύξεις συναισθήματα και συντροφικότητα απλά είναι πάρα πολύ δύσκολο.
Με τις γκομενα δεν μπορεις να κανεις μονο σεξ δηλαδηΠιστεψε με κλωνε, αν ηθελα να εχω γκομενα θα ειχα.
Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ θελω να εχω γκομενα γιατι αυτη τη στιγμη το μονο που ζηταω απ τις γυναικες ειναι το σεξ.
Τιποτα αλλο!
Αληθεια πες μου, εχεις γνωρισει στην ζωη σου γυναικα εκτος μπουρδελουΓια να το λες αυτο, μαλλον δεν εβγαλες ποτε γκομενα στη ζωη σου :-
Τωρα εξηγουνται ολα..
Αληθεια πες μου, εχεις γνωρισει στην ζωη σου γυναικα εκτος μπουρδελου
Και συ το ιδιο. ;)
Αν δε καταλαβαινετε 2 απλα πραγματακια, κρατηστε την αναπνοη σας 2 λεπτα και απαλαχτητε απ τα βασανα σας
Νομιζω εχουμε παρεξηγησει καποια πραγματα.νομιζουμε οτι αυτοι που πανε σε μπουρδελα βλεπουν με το ζορι τους κοιλιακους τους οταν ξερω πολλους φιλους μου που βλεπουν ακομα και τους οχτω κοιλιακους και πανε αρκετα συχνα σε μπουρδελα.οποτε να μη λεμε οτι θελουμε.εχω δει τοσα παιδια στο μεταξυ και μου φανηκαν μια χαρα παιδια
Θα κανω μια ρητορικη ερωτηση.
"Ποιος ειναι πιο καθυστερημενος?? Ο καθυστερημενος ή αυτος που ασχολειται με καθυστερημενους??"
Αποχωρω! :S
ρε φιλε ολοι λαικα παιδια ειμαστε.εχω δει μεχρι και γκει που προσπαθουν να μπουν στον ισιο δρομο και χρησιμοποιουν τις πορνες γιαυτοΕνταξει αφου φάνηκαν σε εσένα μια χαρά παιδια ειναι έγκυρη η πιστοποιηση
Κατι ακουσα οτι θα κλεινουν τα μπουρδελα για μια εβδομαδα....μην πας και κρεμαστεις πουθενα ανθρωπος εισαι κι εσυ σε χρειαζομασται για τους φορουςΑποχωρω! :S
ρε φιλε ολοι λαικα παιδια ειμαστε.εχω δει μεχρι και γκει που προσπαθουν να μπουν στον ισιο δρομο και χρησιμοποιουν τις πορνες γιαυτο