Νέα

«Δωρεάν» vs πληρωμένος έρωτας – Μία χρηματοοικονομική προσέγγιση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 450
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
δεν ακουει ομως...
π.χ. χθες ξεραγλυφοταν στην μπαργουμαν....τον πηρε ειδηση αυτη κ δεν ξαναπλησιασε προς την μερια του.... :P

Η αλήθεια είναι οτι η επίσκεψη στην πουτάνα:

1.αφαιρεί την πίεση στα νεύρα, σε χαλαρώνει και σε κάνει να ασχοληθείς με κανονικές γυναίκες με περισσότερη αυτοπεποίθηση,

2.μειώνει την αίσθηση εγκαβλότητος, η οποία και πάλι σε σχέση με τις κανονικές γυναίκες μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές απόγνωσης και συμβιβασμού.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

1.αφαιρεί την πίεση στα νεύρα, σε χαλαρώνει και σε κάνει να ασχοληθείς με κανονικές γυναίκες με περισσότερη αυτοπεποίθηση,

2.μειώνει την αίσθηση εγκαβλότητος, η οποία και πάλι σε σχέση με τις κανονικές γυναίκες μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές απόγνωσης και συμβιβασμού.
ωραιος. :rockon:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
45
Like
775
Πόντοι
6.755
Με το που γαμήσεις την συντροφο σου αυτόματα αποκτά δικαιώματα,το κομάτι του συναισθηματικού κόστους είναι επίσης κατι το όποιο πρέπει να λάβει κανείς σοβαρά,δεν λέω οτι δεν υπάρχουν καλές κοπέλες με τις οποίες μπορείς
να αναπτύξεις συναισθήματα και συντροφικότητα απλά είναι πάρα πολύ δύσκολο.

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Ποιοί από εσάς έχουν δει τον Λύκο της Γουόλ Στριτ με τον Ντι Κάπριο? Ό,τι λέω υπάρχει στα πρώτα 15 λεπτά της ταινίας.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ψυχίατρος ειστε κυριε; :think:
Απο αυτους που κυκλοφορουν στα περιοδικα, στην τβ, στα διαφορα  μπλογκ, που αναγαγουν τα προσωπικα τους βιωματα σε κανονα βαζοντας και λιγες σαλτες που διαβασαν απο ενα περιοδικο ψυχολογιας.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Με το που γαμήσεις την συντροφο σου αυτόματα αποκτά δικαιώματα,το κομάτι του συναισθηματικού κόστους είναι επίσης κατι το όποιο πρέπει να λάβει κανείς σοβαρά,δεν λέω οτι δεν υπάρχουν καλές κοπέλες με τις οποίες μπορείς
να αναπτύξεις συναισθήματα και συντροφικότητα απλά είναι πάρα πολύ δύσκολο.
ωραια τα λες μεγαλε.γιαυτο μεχρι να βρεθει η μοναδικη που να αξιζει γαμαμε σε μπουρδελα.και αμα κατσει εκατσε

Επισκέπτης
Πιστεψε με κλωνε, αν ηθελα να εχω γκομενα θα ειχα.
Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ θελω να εχω γκομενα γιατι αυτη τη στιγμη το μονο που ζηταω απ τις γυναικες ειναι το σεξ.
Τιποτα αλλο!
Με τις γκομενα δεν μπορεις να κανεις μονο σεξ δηλαδη  :2funny:

Εγω παλι πιστευω για σενα, οτι αν σταματουσε ο αγοραιος ερωτας σιγουρα θα εκοβες και το πουλι σου.  :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Νομιζω εχουμε παρεξηγησει καποια πραγματα.νομιζουμε οτι αυτοι που πανε σε μπουρδελα βλεπουν με το ζορι τους κοιλιακους τους οταν ξερω πολλους φιλους μου που βλεπουν ακομα και τους οχτω κοιλιακους και πανε αρκετα συχνα σε μπουρδελα.οποτε να μη λεμε οτι θελουμε.εχω δει τοσα παιδια στο μεταξυ και μου φανηκαν  μια χαρα παιδια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και συ το ιδιο.  ;)

Αν δε καταλαβαινετε 2 απλα πραγματακια, κρατηστε την αναπνοη σας 2 λεπτα και απαλαχτητε απ τα βασανα σας  :priest:

Εισαι και φαινεσαι απο τον κώλο σου κρέμεσαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Νομιζω εχουμε παρεξηγησει καποια πραγματα.νομιζουμε οτι αυτοι που πανε σε μπουρδελα βλεπουν με το ζορι τους κοιλιακους τους οταν ξερω πολλους φιλους μου που βλεπουν ακομα και τους οχτω κοιλιακους και πανε αρκετα συχνα σε μπουρδελα.οποτε να μη λεμε οτι θελουμε.εχω δει τοσα παιδια στο μεταξυ και μου φανηκαν  μια χαρα παιδια

Ενταξει αφου φάνηκαν σε εσένα μια χαρά παιδια ειναι έγκυρη η πιστοποιηση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα κανω μια ρητορικη ερωτηση.
"Ποιος ειναι πιο καθυστερημενος?? Ο καθυστερημενος ή αυτος που ασχολειται με καθυστερημενους??"

Αποχωρω!  :S

Ρε αντε κουρέψου και πάρε δρομο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ενταξει αφου φάνηκαν σε εσένα μια χαρά παιδια ειναι έγκυρη η πιστοποιηση
ρε φιλε ολοι λαικα παιδια ειμαστε.εχω δει μεχρι και γκει που προσπαθουν να μπουν στον ισιο δρομο και χρησιμοποιουν τις πορνες γιαυτο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε φιλε ολοι λαικα παιδια ειμαστε.εχω δει μεχρι και γκει που προσπαθουν να μπουν στον ισιο δρομο και χρησιμοποιουν τις πορνες γιαυτο

Ρε τυπε με τα λαικα παιδια δεν έχω κατι , οι μιρλες μου την σπάνε που θέλουν συνεχως να δημοσιοποιούν τα ψυχολογικά τους για να τραβάνε την προσοχη και να κουράζουν τον κοσμο.

Ειλικρινα στα αρχιδια ολωνων για το που πηδάς εσυ ή ο BMW. Ειναι οι άχρηστες πληροφοριες του μήνα ολες αυτες δεν δινουν σε κανέναν τιποτα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Aπο τοτε που έγιναν τα φορα ο καθε ψυχάκιας απεκτησε ηλεκτρονικο ψυχιατρειο.

Μπαινει εδω μεσα ή και αλλου και γραφει οτι κλαπαρχιδιά του κατεβει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom