jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Πολύ ψέμα πέφτει λέω,έχω διαβάσει κάτι παραμυθάκια πολύ ωραία.Ποιος ειπε πως ειναι μαγκιά?
Απλα μπορει να συμβει,σιγα τα αίματα.
Για το παραμυθι σε τι αναφερεσαι?
Πολύ ψέμα πέφτει λέω,έχω διαβάσει κάτι παραμυθάκια πολύ ωραία.Ποιος ειπε πως ειναι μαγκιά?
Απλα μπορει να συμβει,σιγα τα αίματα.
Για το παραμυθι σε τι αναφερεσαι?
Κι εγώ δεν ξέρω πως είναι η ζωή στον πλανήτη άρη(κι αν υπάρχει)γι αυτό και δε μιλάω γι αυτή.Πολύ ψέμα πέφτει λέω,έχω διαβάσει κάτι παραμυθάκια πολύ ωραία.
Εγώ εκτίθεμαι?Κι εγώ δεν ξέρω πως είναι η ζωή στον πλανήτη άρη(κι αν υπάρχει)γι αυτό και δε μιλάω γι αυτή.
Γιατί δεν κάνεις το ίδιο για να μην εκτίθεσαι παίχτη?
Πού ξέρεις εσύ τι ξέρω και τι όχι?Μιας και το συνεχίζεις δηλαδή...Ναι όταν μιλάς με σιγουριά για κάτι που δεν ξέρεις.Άσε να πει ο Ορέστης τουλάχιστο πιο πολλά ξέρει για το θέμα.
Αλήθεια τι σου φάνηκε περίεργο απ ότι έγραψα?
Έγραψες κάτω από το δικό μου ποστ,ουσιαστικά αμφισβητώντας το κατά το πόσο ήταν αλήθεια με σιγουριά κιολας.Αυτό μου επέτρεψε να βεβαιωθώ πως δεν ξέρεις.Αν ξέρεις και κάνεις πλάκα οκ να το δεχτώ να γελάσουμε παρέα.Πού ξέρεις εσύ τι ξέρω και τι όχι?Μιας και το συνεχίζεις δηλαδή...
Για πες...
Αλλιώς τι,θα με κάνεις block από το inbox?Έγραψες κάτω από το δικό μου ποστ,ουσιαστικά αμφισβητώντας το κατά το πόσο ήταν αλήθεια με σιγουριά κιολας.Αυτό μου επέτρεψε να βεβαιωθώ πως δεν ξέρεις.Αν ξέρεις και κάνεις πλάκα οκ να το δεχτώ να γελάσουμε παρέα.
Ναι όταν μιλάς με σιγουριά για κάτι που δεν ξέρεις.Άσε να πει ο Ορέστης τουλάχιστο πιο πολλά ξέρει για το θέμα.
Αλήθεια τι σου φάνηκε περίεργο απ ότι έγραψα?
1ον - Ειναι κατα 99,9% αδυνατον να βρεις γκομενα με εμφανιση σαν αυτες των μπουρδελων,Ρωσιδες - ρουμανες κλπ κλπ
2ον - Και να τη βρεις που απο αποψη πιθανοτητων ειναι γελοιο παλι απο αποψη πιθανοτητων θα ειναι γελοιο το οτι:
θα πρεπει:
-να της αρεσεις
-να σου αρεσει
-να εχεις οσα λεφτα-πλουτο θελει αυτη
-ταιριαζετε στο σεξ και να εχετε χημεια
-να σου καλυπτει ολα τα βιτσια-φετιχ σου
Ποσο αστειες και γελοιες ειναι οι πιθανοτητες ωστε ολα αυτα να συμπιπτουν?
Μια στο εκατομμυριο?
Παιξε λοττο καλυτερα!
3ον - Ξεχνατε ολοι κατι πολυ βασικο!
Οτι τα λεφτα που επενδυει καποιος για να παρει για παραδειγμα ενα καλο αυτοκινητο η' καλα ρουχα η' ενα καλο σπιτι για να εντυπωσιασει τις γκομενες κλπ ειναι οχι δυο χιλιαρικα αλλα 100-200-300 χιλιαδες ευρω!
Που αυτα ενας μπουρδελιαρης δεν τα παιρνει καθολου αν θελει η' ασχετο αν τα παρει γιατι θα ειναι αποκλειστικα για τον εαυτο του.
4ον - Απειρο κοστος σε ολα :
Ψυχολογικο κοστος
Συναισθηματικο κοστος κλπ
5ον - Μειωμενη ποσοτητα και ποιοτητα
6ον - Μπορεις να δωσεις 10 ευρω στο μεταξουργειο αλλα στην ουσια το δεκαρικο να αξιζει για 20αρικο η' 50αρικο επειδη η τιμη ειναι απλως ονομαστικη και αεριτζιδικη και αυτο που μετραει ειναι η κοπελα και μονο.
7ον - Τα λεφτα ειναι εργαλειο,σωστα?
Τα 2.000Ε μπορεις να τα φας οπως θελεις......με 10 γυναικες ταυτοχρονα κατι που δεν προκειται να το κανεις ποτε με αλλο τροπο.
βασικα ολες οι γυναικες πανω κατω είναι ιδιες, απλα οι πουτανες συνηθως εχουν καποια στοιχεια σε μεγαλυτερο βαθμο...
τα κυριοτερα τους χαρακτηριστικα είναι η ανασφαλεια και η αναγκη για επιβεβαιωση. αυτές τους τις ανάγκες μπορουν να τις καλυψουν είτε με μαλακες που εκμεταλλεύονται και τους τρωνε λεφτα και τους εχουνε σαν δουλους (μουνοδουλοι λαικα) είτε κυριαρχα αρσενικα που τους προσφερουν μια αισθηση ασφαλειας και σιγουρια και στα οποια ηθελημένα αφηνονται να τις εκμεταλλευτουν ενιοτε (αρσενικα γαμιαδες λαικα), προκειμενου να καλυψουν αυτές τις ανάγκες...
Οι πουτανες εχουν ακομα περισσοτερο αυτές τις ανάγκες, για αυτό και όταν βρισκουν μαλακες τους μαδανε μεχρι κοκκαλο, κι όταν βρισκουν κυριαρχα αρσενικα συνηθως τις εκμεταλλεύονται και τους μαδανε εκεινοι μεχρι κοκκαλο...
Και μιας και λες ότι εχω εμπειρια, ξερεις κατι; εχω βρεθει και εγω σε θεση ισχυος με κοπελες της δουλειας που θα μπορουσα να εκμεταλλευτω και να το προχωρήσω, αλλα δυστυχως και στη ζωη μου την εξω μου ηταν πιο ευκολο να είμαι το θυμα, παρα ο θυτης... όταν βλεπω ότι μια γυναικα με κυνηγαει, ξενερώνω. όταν βλεπω ότι το παιζει δυσκολη, με φτιαχνει και παω και κανω μαλακιες...
Δε θεωρω απιθανο να εχεις κανει κατι με κοπελα της δουλειας, απλα λογικα ηταν στα κυβικα σου, θελω να πω δεν είναι το θεομουνο και εσυ ο χαλιας, η εσυ εισαι ωραιος η εκεινη δε θα ηταν η θεα.
Από κει και περα καλα σου λεει ο αλλος, το υφος που το λες βγαζεις μια μαγκια. δεν εκανες και κατι φοβερο, αν ηταν το θεομουνο οντως, μαγκια σου, αν όχι, who cares???
Ορέστη μην κάνεις ανάλυση βρε αδερφέ πάλι,κάθε περίπτωση ειναι διαφορετική.
Εγώ κι εσύ διαφέρουμε στα πάντα αυτο δεν κάνει εμένα πιο μάγκα,απλά διαφέρουμε.
το β ναι,είμαι πάνω από 40 οπότε λογικό είναι να εχω μια σχετική πείρα του χώρουοκ οκ, νταξει πολύ απλα αν εσυ δεν πηγαινες γυρεύοντας και προεκυψε και εισαι ο τυπος ο κουλ, εχεις πολύ περισσοτερες πιθανότητες από μενα να το πετυχεις που όπως λες είμαι το αντιθετο.
αλλα για να το πετυχες, σημαινει ότι εχεις ασχοληθεί αρκετα με το χωρο και το ειχες στο πισω μερος του μυαλου σου, αλλιως δε θα το εκανες...
για πιο λογο να ασχοληθεις με μια πουτανα παραπανω απο οσο αυτο για το οποιο υπαρχει? Δηλαδη να χρησιμοποιησεις τις υπηρεσιες της και αφου τελειωσες να χαιρετησεις να παρεις το καπελακι σου και να φυγεις ηρεμα και ωραια. Οπως κανεις σε καθε μαγαζι.
το β ναι,είμαι πάνω από 40 οπότε λογικό είναι να εχω μια σχετική πείρα του χώρου
θεσ να σου στείλω φωτό να δεις μία ή παραπάνω?
για ποιο λογο; γιατι καποιες είναι πολύ ομορφες γυναικες που δε θα μπορουσες να τις γαμησεις αλλιως στη ζωη σου και δε σου αρκει μονο 10 λεπτα σεξ, θελεις να ζησεις και λιγο παραπανω παραμυθακι, δε σου αρκει σαν λογος;
αν απευθυνεσαι σε μενα προσωπικα και δεν είναι γενικο το ερωτημα, μου αρεσουν οι ωραιες γυναικες, και προσεξε τι σου λεω, όχι το σεξ, η παρεα των ομορφων γυναικων και δεν μπορω ποτε να τις δω σαν σκευος ηδονης και μονο, είμαι επιρρεπης στο να νιώσω κατι παραπανω με μια ομορφη γυναικα που εργαζεται σε μπουρδελο.
απλα μετα το παθημα που μου εγινε μαθημα θα είμαι πιο προσεκτικος, ετσι; θα μου πεις εχεις ξανακανει μαλακιες, ε οκ, απλα τωρα μεγαλωσα και καταλαβα 5 πραματα παραπανω...
βεβαια εννοείται ρε συ ότι αυτό που μου λες το καταλαβαινω και ότι με τις 9 από τις 10 που θα παω είναι απλα ένα καλο γαμησι, μου βγαζουν η δε μου βγαζουν καποια γουστα και δε θα ξαναπαω. με 1 στις 10 όμως που θα νιώσω κατι παραπανω, μπαινει το διαβολακι μεσα μου, τι να σου πω;
Δεν εχει σχεση η εμφανιση αυτό σου λεω,απλά οι γυναίκες και οι επαγγελματίες πιο πολύ καταλαβαίνουν αν είσαι γεμάτος και χαλαρος και το προτιμούν γιατί δε θα τους πρήξεις το μουνί για σχέσεις και παπαριές.ρε φιλε οκ, πες τι θελεις να πεις και τελειωσε. θες να μου πεις ότι μετρας σαν ανδρας εμφανισιακά η ότι δεν εχει να κανει με αυτό και εισαι απλα στο μεσο ορο. πες αυτό που θελεις, ασε τις φωτο και τις μαλακιες...
ναι δε το ειπα για να κοροιδεψω η να αμφισβιτησω η ξερω εγω. Ειλικρινης απορια ηταν και εδοσες πιστευω ξεκαθαρη και ειλικρινη απαντηση. Και κατανοητη απο μερος μου αν και προσωπικα ειναι κατι που δε θα εκανα.
Δεν εχει σχεση η εμφανιση αυτό σου λεω,απλά οι γυναίκες και οι επαγγελματίες πιο πολύ καταλαβαίνουν αν είσαι γεμάτος και χαλαρος και το προτιμούν γιατί δε θα τους πρήξεις το μουνί για σχέσεις και παπαριές.