Νέα

«Δωρεάν» vs πληρωμένος έρωτας – Μία χρηματοοικονομική προσέγγιση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 450
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
η αληθεια ειναι παντως πως ειναι οικονομικοτερο το μπουρδελο.Παντρεμενος δεν το συζηταω..Σχεδον μονοδρομος..Ή ελευθερος σκοπευτης/hit n run/ χτυπας και φευγεις!Αν μπλεξεις με ραντεβου και φαγητο και ντισκο τα εξοδα του διαζυγιου και η ψυχικη οδυνη φτανουν!!

Ακόμα οικονομικώτερο, ασφαλέστερο και χωρίς χάσιμο χρόνου είναι να την παίξεις φαντασιωνόμενος την Κέιτ Άπτον ή την Μπαρ Ραφαέλι βέβαια...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ακόμα οικονομικώτερο, ασφαλέστερο και χωρίς χάσιμο χρόνου είναι να την παίξεις φαντασιωνόμενος την Κέιτ Άπτον ή την Μπαρ Ραφαέλι βέβαια...

Απλα δυο διαφορετικες εμπειριες,τιποτα το αρνητικο!

Επισκέπτης
jay δεν τα λες καλα γιατι δεν εχεις υπολογισει ολα τα εξοδα. Για να πας στη Φυλης ή στο Μεταξουργειο θελεις βενζινη για το οχημα ή εισητηρια για συγκοινωνια. Αν μαλιστα μενεις επαρχια που τα "σπιτια" ειναι μακρυα ανεβαινει το κοστος. Εγω για παραδειγμα, θελω μια ωρα δρομο για να παω απο το χωριο μου στην Πατρα και μια ωρα να γυρισω πανω απο 20 ευρω βενζινη + τα 30 του μπουρδελου παει το 50ρικο για 15 λεπτα sex. Αραζω σπιτι αναβω το τζακι, βαζω κρασι και περιμενω την γκομενα. Κοστος μηδεν. ;) Μου φερνει και τσιγαρα και βγαινω και κερδισμενος αφου δεν της τα πληρωνω.  :2funny:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο ΜΗ πληρωμένος έρωτας (σεξ μάλλον) είναι πολύ πιο "ολοκληρωμένος" από τον επί πληρωμή.
Επίσης δε πως από τον πληρωμένο έρωτα ο σχετικά προτιμώτερος είναι αυτός που μοιάζει με τον μη πληρωμένο. Αυτός που η πουτάνα σε ξέρει προσωπικά, μπορείτε να μιλήσετε και να πείτε δυο πράγατα και ενίοτε ζητάει Η ΙΔΙΑ να την βγάλεις μια βόλτα χωρίς να σου χρεώνει αυτόν τον χρόνο βέβαια. (Το που θα την πας είναι δικό σου θέμα και της τσέπης σου. Μπορείς να την πας για έναν καφέ και να πληρώσεις 7 ευρώ ή στην Πάολα πρώτο τραπέζι και να σου φύγει το χιλιάρικο, αρκεί να μην "πονέσει" πολύ η τσέπη σου. Το πρώτο δεν θα εντυπωσιάσει καμία βέβαια, ενώ το δεύτερο όλες! ;))

Από την άλλη δεν έχει βέβαια νόημα να προσπαθείς να πείσεις κάποιον πως το καλύτερο αυτοκίνητο είναι το τελευταίο μοντέλο της Μερσεντές, αφού έχει να διαθέσει μόνο 4 χιλιάρικα, άρα μεταχειρισμένο Γιάρις 10ετίας με 150.000 χμ. θα πάρει στην καλύτερη περίπτωση...

θα συμφωνήσω με τον doc για τον ομοιάζων με μη πληρωμένο έρωτα αφού το σίγουρο είναι πως στο τέλος η γκόμενα θα πηδιέται σαν πουτάνα  :2funny: :2funny: :2funny:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Παντως εγω αυτοκινητακι 15ετιας με πολλα προβληματα που δεν θα με ικανοποιουσε καθολου δεν το επαιρνα ουτε να μου το χαριζαν.

jaygatsby με 20-30-40 χιλιαρικα που θα παρει καποιος ενα καλο αυτοκινητο για να βγαζει γκομενες που ισως γαμησει φαντασου τι κανει ενας πορνομπουρδελιαρης!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
μπορείτε παρακαλώ να μου βρείτε το οικονομικότερο μοντέλο για κάποιον που δεν μπορεί να πάει δεύτερη φορά με την ίδια πουτάνα ?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.182
Πόντοι
11.585
Ο καθε ανθρωπος βαζει τα στανταρ του το τι θελει απο την ζωη του, οι πουτανες σου δινουν το πλεονεκτημα να γαμας οποτε θελεις και να πληρωνεις οποτε θελεις, η γκομενα επισης σου δινει την επιλογη να γαμας οποτε θελεις και οσο θελεις αλλα το κοστος ειναι μη προβλεψιμο, πχ θα σου πει παμε σκ στο καιμακτσαλαν, τι θα πεις οχι.??? δεν μπορεις να καθεσε ολη μερα στο δωματιο σου και να γαμας, πρεπει να ξοδεψεις χρημα που στην αρχη το επωμίζεται ολο ο αντρας, με την παροδο του χρονου τα εξοδα μοιραζονται με την κοπελα, γιατι αν πληρωνει μονο ο αντρας τοτε προκειτε περι Μαλακα...και η αλλη εχει ποιασει τον παπα απο τ'αρχιδια που λενε...
Σε καμια περιπτωση δεν μπορει να συγγριθει μια σχεση με μια πουτανα, ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. Σαν χρηματα η σχεση βγενει ακριβοτερα, απο το να πηγαινεις σε μια πουτανα, διοτι δεν ειναι ελεχνομενη...ειναι σαν ενα κεφαλαιο επενδυεις και περνεις ανταποδοση, οι πουτανες ειναι σαν να περνεις λαχειο που ξερεις οτι δεν θα σου κατσει ποτε...

δεν το λενε και αδικα οτι ...ο γαμος ειναι ο ποιο ακριβος τροπος να γαμας τζαμπα....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Αγαπητοί συναγωνιστές,

έκανα μία χρηματοοικονομική σύγκριση δύο συμπεριφορών στο βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο επίπεδο.

Δεν επιθυμώ να εμπλακώ σε αντιδικία μαζί σας υπέρ της μίας ή άλλης συμπεριφοράς.

Δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω οτι οι περισσότερες τοποθετήσεις σας δίνουν την εντύπωση οτι ήδη έχετε επιλέξει συμπεριφορά χωρίς να λαμβάνετε υπ' όψιν την ανάλυση μου και χωρίς να την κρίνετε επί της ουσίας.

Σεβαστό αλλά δεν μειώνει την αξία της ανάλυσης μου, λυπάμαι.

προσπαθείς να απλοιποιήσεις μια προσέγγιση που μπαίνουν πολλοί υποκειμενικοί παράγοντες...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Το σίγουρο είναι πως όλα κοστίζουν. Και η σύζυγος κι η μόνιμη γκόμενα και οι πουτάνες, τόσον αυτές του Μεταξουργείου όσον και τα ακριβά call girls.
Όπως κοστίζει αντίστοιχα να έχεις σπίτι, εξοχικό και να πηγαίνεις και αλλού διακοπές. Γενικώς ότι πληρώνει κάποιος παίρνει (πάνω-κάτω).

Γι αυτό και δεν γίνεται να συγκρίνει κανείς διακοπές σε σκηνές με εκείνες σε πεντάστερα, σε ακριβές βίλλες σε κοσμικά νησιά ή σε γιωτς.
Δέχομαι βέβαια πως αν είναι να κάνεις διακοπές στο παράπηγμα που έχει φιάξει ο γέρος σου στη Λούτσα ίσως να είναι πρωτιμώτερο το κάμπινγκ στη Χιλιαδού της Εύβοιας. Κι οι αδερφοί Ξηρού με τα λοιπά μέλη της 17Ν εκεί προτιμούσαν να πηγαίνουν εξ άλλου. :)

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Κάτι που δεν έγραψε κανένας είναι η λύση της κοπέλας που απλώς κάνεις σεξ μαζί της χωρίς πολλά-πολλά. :grin:

Έτσι έχεις και φτηνή λύση (έρχεται σπίτι σου ή πας εσύ) και παράλληλα κάνετε ο καθένας τη ζωή του. :knockinb:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Friends with benefits...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Οσο αυξανεις την ποσοτητα των ευκαιριων τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες σου να παρεις-πετυχεις αυτο που θελεις.

Με τις σχεσεις κλπ αυτο δεν ειναι εφικτο,δεν θα γινει ποτε.
Ποσες γκομενες θα βρεις σε ενα μηνα?
Μια?
Δυο?
Αντε τρεις βαρια βαρια......

Ενω ο μπουρδελλιαρης τρεις γαμαει για πρωινο σε μια μερα και αμα λαχει γαμαει και 13ις μεσα σε μια μερα!
Οποτε οι πιθανοτητες να περασει καλα ειναι παρα πολλες.
Συν οτι οι δεκα θα ειναι στην τιμη της μιας για σενα....

Gregnik

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ο καθε ανθρωπος βαζει τα στανταρ του το τι θελει απο την ζωη του, οι πουτανες σου δινουν το πλεονεκτημα να γαμας οποτε θελεις και να πληρωνεις οποτε θελεις, η γκομενα επισης σου δινει την επιλογη να γαμας οποτε θελεις και οσο θελεις αλλα το κοστος ειναι μη προβλεψιμο, πχ θα σου πει παμε σκ στο καιμακτσαλαν, τι θα πεις οχι.??? δεν μπορεις να καθεσε ολη μερα στο δωματιο σου και να γαμας, πρεπει να ξοδεψεις χρημα που στην αρχη το επωμίζεται ολο ο αντρας, με την παροδο του χρονου τα εξοδα μοιραζονται με την κοπελα, γιατι αν πληρωνει μονο ο αντρας τοτε προκειτε περι Μαλακα...και η αλλη εχει ποιασει τον παπα απο τ'αρχιδια που λενε...
Σε καμια περιπτωση δεν μπορει να συγγριθει μια σχεση με μια πουτανα, ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. Σαν χρηματα η σχεση βγενει ακριβοτερα, απο το να πηγαινεις σε μια πουτανα, διοτι δεν ειναι ελεχνομενη...ειναι σαν ενα κεφαλαιο επενδυεις και περνεις ανταποδοση, οι πουτανες ειναι σαν να περνεις λαχειο που ξερεις οτι δεν θα σου κατσει ποτε...

δεν το λενε και αδικα οτι ...ο γαμος ειναι ο ποιο ακριβος τροπος να γαμας τζαμπα....
Συμφωνω μαζι σου ! Η πουτανα ειναι μια "ελεγχομενη" περιπτωση , απο ολες τις οψεις....οικονομικη , ψυχολογικη , χρονικη......Με την γκομενα θα πρεπει να "επενδυσεις" πολλα απο τα παραπανω .

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
εγώ πάντως από τις κριτικές βλέπω και αποτυχημένα δεκάλεπτα.
όπου η άλλη βαριέται,νυστάζει,είναι κουρασμένη,κάνει αυτή τη δουλειά με το ζόρι κλπ.
επίσης να αναφέρουμε και κάτι γλυκάκια-λουλούδια που όλοι μας βλέπουμε σε ρδέλα να πηγαίνουν κάτι σάλιες.κι αυτά ανεβάζουν το κασέ.
γενικά βλέπω λίγο προκατειλλημένο το σκεπτικό σου τύπε.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Πολύ ενδιαφέρον το θέμα και νομίζω ότι έχω και εγώ μια άποψη, μιας και είχα και σχέσεις και πουτάνες και σχέσεις με πουτάνες...

Το τελευταίο είναι το πιο ακριβό, δε νομίζω ότι χωράει συζήτηση...  :grin:

Λοιπόν, σοβαρά τώρα, εγώ γενικά βλέπω ότι όλες οι προσεγγίσεις που έχουνε γίνει μέχρι στιγμής είναι αρκετά φιλοσοφημένες, απλώς ο καθένας το κοιτάει από άλλη σκοπιά και είναι αρκετά υποκειμενικό όπως αναφέρθηκε...

Με απλά λόγια, συμφωνώ, ας πούμε, με την αρχική τοποθέτηση ότι η πουτάνα κοστίζει πιο φτηνά ανά γαμήσι στις 2-3 μέρες (βραχυπρόθεσμη σχέση κόστους ωφέλους), ότι με μια κοπέλα που θα κάνεις ελεύθερη σχέση για κάποιο διάστημα 1-2 μηνών ας πούμε μπορεί να σου κοστίσει πιο φτηνά ανά γαμήσι (μεσοπρόθεσμη ανάλυση) και φαντάζομαι ότι σε μακροχρόνιο επίπεδο θα συμφωνήσουμε όλοι ότι η σχέση κοστίζει πιο ακριβά, αν μιλάμε για σοβαρή σχέση με σκοπό το γάμο κλπ κλπ.

Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα ρε παιδιά, γιατί μετράνε πολλά άλλα πέρα από τα χρήματα... Μια πουτάνα μπορεί να σου βγάλει γούστα που η γκόμενα δε θα στα βγάλει ποτέ στο κρεβάτι. Επίσης μπορείς να έχεις πολλές πουτάνες, ακόμη και ταυτόχρονα, ενώ και η πιο τελειωμένη γκόμενα δε θα δεχτεί να ξέρει ότι εσύ έχεις κάτι άλλο παράλληλα.

Στον αντίποδα, σε επίπεδο αυταρέσκειας και σε συναισθηματικό επίπεδο μια πουτάνα ποτέ δε θα σου δώσει την ικανοποίηση ότι γουστάρει να είναι μαζί σου όσο μια κοπέλα που έχετε σχέση. Ούτε συναισθηματικά θα νιώθεις γεμάτος όσο καλή σχέση και να έχεις με μια κοπέλα του χώρου.

Αλλά κι αυτά όλα πάλι σχετικά είναι, γιατί όταν μιλάμε για επένδυση και ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολο να κάνεις χρηματοοικονομική ανάλυση. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα. Όσοι έχετε γονείς ή παππούδες που είναι χωρισμένοι ή χήροι και βρίσκονται σε μία ηλικία άνω το 55-60 ετών θα έχετε δει πόσο μόνοι και ανασφαλείς νιώθουν, να μην τους συμβεί κάτι, να έχουν την ανάγκη να είναι με έναν άνθρωπο για παρέα ή φροντίδα "κάποιον να τους κοιτάξει στα γηρατειά τους". Μπορεί ο γάμος να είναι μια ακριβή επένδυση για σεξ, όμως δίνει πολύ περισσότερα από το σεξ... Θέλετε να το αποδείξω και οικονομικά; να σε φροντίζει η σύζυγος άμα χέζεσαι και τα κάνεις πάνω σου, δωρεάν, να πάρεις γυναίκα να σε φροντίζει, τουλάχιστον 500-600 ευρώ το μήνα, ακόμα και σήμερα που έχουνε πέσει οι τιμές... Και σας το λέω εκ πείρας.

ΑΝ θα μπορούσαμε να κάνουμε ΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ που να είχε ΝΟΗΜΑ ξέρετε τι θα μπορούσε να συγκρίνουμε;

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές, έστω είσαι ξέρω γω 35-40αρης οικονομημένος ή και 50αρης και σου αρέσουν τα πιπίνια 18-20 χρονών. Βραχυπρόθεσμα-μακροπρόθεσμα σε συμφέρει να πηγαίνεις με πιτσιρίκες που είναι μη επαγγελματίες πουτάνες (τα λεγόμενα τσουλάκια) που θα τους κάνεις δώρα και θα τα κερνάς, ή μήπως συμφέρει να πηγαίνεις με πουτάνες και να τις κλείνεις με άνεση χρόνου σε κάποιο ξενοδοχείο; εδώ σας θέλω... Μιλώντας καθαρά οικονομικά στη σχέση απόδοσης τιμής. Γιατί κακά τα ψέματα, καμία 20χρονη δε θα αγαπήσει τον 40αρη ή τον 50αρη, και στις 2 περιπτώσεις αυτό που κερδίζεις εσύ είναι το σεξ, δεν υπάρχει συναισθηματική επένδυση, όπως με μία συνομήλικη και το ξέρεις εξαρχής...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
χαχαχαχαχαχαχαχα θέλει λέει να βγάλει το καυλάκι στη ΝΤΙΣΚΟ... στη ντίσκο ρε μλκ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

νομίζω από κάτι τέτοιες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται και οι ηλικίες κάποιων...  :sunglasses:

OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Με απλά λόγια, συμφωνώ, ας πούμε, με την αρχική τοποθέτηση ότι η πουτάνα κοστίζει πιο φτηνά ανά γαμήσι στις 2-3 μέρες (βραχυπρόθεσμη σχέση κόστους ωφέλους), ότι με μια κοπέλα που θα κάνεις ελεύθερη σχέση για κάποιο διάστημα 1-2 μηνών ας πούμε μπορεί να σου κοστίσει πιο φτηνά ανά γαμήσι (μεσοπρόθεσμη ανάλυση) και φαντάζομαι ότι σε μακροχρόνιο επίπεδο θα συμφωνήσουμε όλοι ότι η σχέση κοστίζει πιο ακριβά, αν μιλάμε για σοβαρή σχέση με σκοπό το γάμο κλπ κλπ.

Γειά σου ρε μάγκα, ο πρώτος που έπιασες και τα συμπεράσματα της μακροπρόθεσμης ανάλυσης.

Αξίζεις ένα MBA, ακόμη κι αν δεν τό έχεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom