You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δωρεάν» vs πληρωμένος έρωτας – Μία χρηματοοικονομική προσέγγιση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 450
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.089
- Πόντοι
- 6.515
Παπαρογενικεύσεις
δεν μπορειτε να βρειτε ένα θεμα σοβαρο Κυριακατικο?
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Γειά σου ρε μάγκα, ο πρώτος που έπιασες και τα συμπεράσματα της μακροπρόθεσμης ανάλυσης.
Αξίζεις ένα MBA, ακόμη κι αν δεν τό έχεις.
όχι δεν το εχω, αλλα οι σπουδες μου εχουνε μια συναφεια με τα οικονομικα...
νομιζω μετα τη θητεια μου στα μπουρδελα ένα ΜΒΑ θα μου το δωσουν που θα παει...
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
+Παπαρογενικεύσεις
Οι ανθρώπινες συμπεριφορές δεν εξηγούνται μόνο με μαθηματικά.
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
Γκάτσμπυ σόρυ φίλε αλλά άδικα κουράζεσαι.
Μην γράφεις άλλες ανάλογες παπαροαναλύσεις δημοτικού(οκ γυμνασίου για τα μαθηματικά αλλά νηπιαγωγίου για την ανθρωπογεωγραφία και την κοινωνική ψυχολογία)
Καθένας ξέρει την κάβλα και την τσέπη του καλύτερα, ασ κάνει ότι γουστάρει Η ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Γιατί τι έχει η ντίσκο? Από τα ξενέρωτα μπαρ που κάθονται όλες οι χαζογκόμενες με το ποτό στο χέρι όρθιες να κάνουν σα 15χρονα καλύτερη η ντίσκο.χαχαχαχαχαχαχαχα θέλει λέει να βγάλει το καυλάκι στη ΝΤΙΣΚΟ... στη ντίσκο ρε μλκ
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ολα κοστιζουν κ τιποτα δεν ειναι τζαμπα σε αυτην την ζωη....
ειτε η κοπελα ειναι πουτανα (κυριολεκτικα),ειτε πουτανα (μεταφορικα),ειτε σχεση/αισθημα,ερωμενη κτλ,κτλ
με τον ενα η με τον αλλο τροπο (οπως σωστα ειπωθηκε) θα χρειαστει να πληρωσει ο παρτενερ...ειτε με χρημα,ειτε με δωρα,ειτε με συνδιασμο των δυο κτλ....
Το ζητουμενο περα απο το οικονομικο ειναι τι ψαχνει κ θελει ο καθενας σε καθε φαση της ζωης του....κ παιδια που ειναι τωρα 20 με 30 ή 30 με 35 μπορει να μην θελουν να σκεφτουν μακροπροθεσμα...πχ, ποιος θα τους ξεσκατιζει στα γεραματα η αν θα καταληξουν μονοι κ ερημοι σε ενα γηροκομειο....
ειτε η κοπελα ειναι πουτανα (κυριολεκτικα),ειτε πουτανα (μεταφορικα),ειτε σχεση/αισθημα,ερωμενη κτλ,κτλ
με τον ενα η με τον αλλο τροπο (οπως σωστα ειπωθηκε) θα χρειαστει να πληρωσει ο παρτενερ...ειτε με χρημα,ειτε με δωρα,ειτε με συνδιασμο των δυο κτλ....
Το ζητουμενο περα απο το οικονομικο ειναι τι ψαχνει κ θελει ο καθενας σε καθε φαση της ζωης του....κ παιδια που ειναι τωρα 20 με 30 ή 30 με 35 μπορει να μην θελουν να σκεφτουν μακροπροθεσμα...πχ, ποιος θα τους ξεσκατιζει στα γεραματα η αν θα καταληξουν μονοι κ ερημοι σε ενα γηροκομειο....
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
πλάκωσαν κι άλλοι κοινωνικοί ψυχολόγοι, γάμησε τα.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Προσωπικά αυτό μου ήταν πάντα το πιο φτηνό.(Το σχέσεις σε " " )Πολύ ενδιαφέρον το θέμα και νομίζω ότι έχω και εγώ μια άποψη, μιας και είχα και σχέσεις και πουτάνες και σχέσεις με πουτάνες...
Το τελευταίο είναι το πιο ακριβό, δε νομίζω ότι χωράει συζήτηση...
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Προσωπικά αυτό μου ήταν πάντα το πιο φτηνό.(Το σχέσεις σε " " )
πλακα κανω, τωρα εξαρτάται τι εννοεις εσυ...
αν εισαι μαγκας και ειχες σχεση με πουτανα που σε κερναγε κιολας, μαγκια σου.
και με το σχεση εννοω αν εβγαινες με καποια του χωρου, όχι αν ειχες κατι σοβαρο...
και εγω όταν λεω ότι είναι το πιο ακριβο, εννοω το να βγαζεις μια πουτανα εξω όταν αυτή σε βλεπει μονο για τα λεφτα... εχω το γνωθι σαυτον...
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
ολα κοστιζουν κ τιποτα δεν ειναι τζαμπα σε αυτην την ζωη....
ναι ρε προφανως, και ειδικα στις μερες μας δεν ξερεις τι σου ξημερωνει, δεν είναι για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις... απλα εγω ειπα ένα παράδειγμα με τα γηρατειά, για να καταλαβει ο καθενας ότι ενδεχομένως είναι εσφαλμενη η προσεγγιση που γινεται...
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Μάγκας για σένα είναι κάποιος που βγαίνει με μια πουτάνα έξω και τον κερνάει?πλακα κανω, τωρα εξαρτάται τι εννοεις εσυ...
και με το σχεση εννοω αν εβγαινες με καποια του χωρου, όχι αν ειχες κατι σοβαρο...
και εγω όταν λεω ότι είναι το πιο ακριβο, εννοω το να βγαζεις μια πουτανα εξω όταν αυτή σε βλεπει μονο για τα λεφτα... εχω το γνωθι σαυτον...
Έχεις μια σύγχιση στο μυαλό σου μου φαίνεται!
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
οκ μαν.ναι ρε προφανως, και ειδικα στις μερες μας δεν ξερεις τι σου ξημερωνει, δεν είναι για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις... απλα εγω ειπα ένα παράδειγμα με τα γηρατειά, για να καταλαβει ο καθενας ότι ενδεχομένως είναι εσφαλμενη η προσεγγιση που γινεται...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Εγώ δεν κάνω πλάκα,είχα "σχέσεις" με παραπάνω από μία και καμία δε μου έφαγε ούτε άμεσα ούτε έμμεσα λεφτα.Δε μιλάμε να πας για μπανιο και να βάλεις βενζίνη στ αμάξι σου ή να κεράσεις δυο καφέδες,αυτό το κάνεις και μ ένα φίλο.Αλλά υπήρξε και σχέση που ήταν μόνο σεξ(ούτε έξω δεν ήθελε να βγαίνουμε)οπότε το κόστος ήταν 0.πλακα κανω, τωρα εξαρτάται τι εννοεις εσυ...
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Να κι άλλος.
Ρε σας δουλεύουν οι πουτάνες?
Ρε σας δουλεύουν οι πουτάνες?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αρμάντο
Δεκάδες από δω μέσα και εκατοντάδες και παραπάνω απ έξω έχουν κάνει "σχέση" με πουτάνες χωρίς να πληρώνουν μία.
Τι σου φαίνεται παράξενο.Υπάρχουν οι Ορέστηδες υπάρχουν κι οι υπόλοιποι,υπάρχουν και "νταβατζήδες".
Δεκάδες από δω μέσα και εκατοντάδες και παραπάνω απ έξω έχουν κάνει "σχέση" με πουτάνες χωρίς να πληρώνουν μία.
Τι σου φαίνεται παράξενο.Υπάρχουν οι Ορέστηδες υπάρχουν κι οι υπόλοιποι,υπάρχουν και "νταβατζήδες".
jose armando de la vega
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Μα δε μου φαίνεται παράξενο.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πολλοί από εδώ το θεωρούν μαγκιά.Αρμάντο
Πως στο καλό θεωρούν μαγκιά να σε κεράσει μια γκόμενα ακόμη δεν το καταλαβαίνω.
Τόση έλλειψη πια?
Από παραμύθι καλά πάει το σάιτ πάντως.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ποιος ειπε πως ειναι μαγκιά?Μα δε μου φαίνεται παράξενο.Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πολλοί από εδώ το θεωρούν μαγκιά.
Πως στο καλό θεωρούν μαγκιά να σε κεράσει μια γκόμενα ακόμη δεν το καταλαβαίνω.
Τόση έλλειψη πια?
Από παραμύθι καλά πάει το σάιτ πάντως.
Απλα μπορει να συμβει,σιγα τα αίματα.
Για το παραμυθι σε τι αναφερεσαι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127