Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Έχει ζουμί το θέμα
Ναι πολύΈχει ζουμί το θέμα
βεβαιως μιλαω εκ πειρας.μιλαω επισης και για τη πειρα που εχουν αποκτησει και αλλοι φιλοι μου οι οποιοι χτιζαν και τους οχτω κοιλιακους για πανω απο 2 χρονια και πηραν τα αρχιδια τους.για την αγαμια φταινε μονο οι γυναικες
μια χαρα φτανει μονο του το χρημα.χεστηκαν οι περισσοτερες για την προσωπικοτηταΡε παίχτη οι κοιλιακοί είναι σίγουρα χρήσιμοι, αλλά ακόμα πιο σίγουρα όχι επαρκείς!
Για τον άντρα η εμφάνιση δεν είναι το πρωτεύον, χρειάζεται πρωτίστως η "προσωπικότητα" με ότι αυτό σημαίνει.
Το πως σημαίνει ΚΑΙ οικονομική άνεση είναι αλήθεια, αλλά πίστεψέ με, ούτε κι αυτή φτάνει από μόνη της...
κλασικη γυναικα.περιμενει πατημα για να εκδικηθει.αυτον που της ειπε την αληθεια καταμουτρα
εχω εμπειρια.παρατηρω τι γινεται τριγυρω μου.Δεν ειμαι εκδικητικός τυπος, ουτε μου αρεσει να γελαω εις βαρος αλλων, μην το παίρνεις ετσι! Αλλα ρε φιλε, οταν λες τετοιες ακρότητες με τοση σιγουρια ενω δεν εχεις εμπειρια ειναι λίγο εξυμωρο, πως να το κανουμε.
Έλα σπίτι να σου απαγγείλω ποιηση. Αν δε σ αρέσει ντύνεσαι και φεύγειςΣπίτι μίλα μου για ποίηση
Καιρός ν αρχίσεις να ζεις μαν.Δε ζουν μόνο οι πλούσιοι.Πολλές φορές και λίγα φτάνουν.εχω εμπειρια.παρατηρω τι γινεται τριγυρω μου.
μια χαρα φτανει μονο του το χρημα.χεστηκαν οι περισσοτερες για την προσωπικοτητα
Έλα σπίτι να σου απαγγείλω ποιηση. Αν δε σ αρέσει ντύνεσαι και φεύγεις
Στο θεματάκι μας δεν έβαλες τίποτα μωρή
Καιρός ν αρχίσεις να ζεις μαν.
Η γνώμη σου αυτή προέρχεται από προσωπική εμπειρία ή οι φίλοι σου στο είπαν κι αυτό;
Αν έχεις μόνο χρήμα κι είσαι κατάφωρα μαλάκας κι η πιο χαζή γκόμενα θα σε πάρει χαμπάρι και το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να στα τρώει σαν κορόιδο! Ο.Κ. μπορεί να την πηδήσεις, αλλά και πάλι για μαλάκα θα σ' έχει...
Τέλεια φωτό.έχω να πω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο τάσκ να ποσταρεις σ αυτό το θέμα ον τόπικ , ανώμαλε
Τέλεια φωτό.
Δεν τα ξες καλά ! παρατήρα να αποκτήσεις εμπειρία
φιλε μου.δεν τις ξερεις καλα τις γυναικες.ξερεις ποσες θα χωριζαν τους αντρες τους για να ειναι διπλα στον μπεκαμι. Πιστευεις δηλαδη οτι ενθουσιαστικαν απο ενα χαρακτηρα που δεν γνωρισαν ποτε.ενα τοπι βαραει ο ανθρωπος απο εδω και απο εκει.παρολα αυτα οι γυναικες τον γουσταρουν τρελαΗ γνώμη σου αυτή προέρχεται από προσωπική εμπειρία ή οι φίλοι σου στο είπαν κι αυτό;
Αν έχεις μόνο χρήμα κι είσαι κατάφωρα μαλάκας κι η πιο χαζή γκόμενα θα σε πάρει χαμπάρι και το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να στα τρώει σαν κορόιδο! Ο.Κ. μπορεί να την πηδήσεις, αλλά και πάλι για μαλάκα θα σ' έχει...
Από αυτήν να φάν κι οι κότες! Άλλα αρχίζουν και λείπουν πλέον! Και δεν εννοώ τα χρήματα...
Ετικέτες.Έτσι το ζακετόνι ομορφαίνει και τα μπαζάκια
btw για λέγε το άλλο κουλό θρεντ που θελες