gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Γιατί τότενες ?
Γιατί τί;
Γιατί τότενες ?
Ετικέτες.
Γιατί τί;
φιλε μου.δεν τις ξερεις καλα τις γυναικες.ξερεις ποσες θα χωριζαν τους αντρες τους για να ειναι διπλα στον μπεκαμι. Πιστευεις δηλαδη οτι ενθουσιαστικαν απο ενα χαρακτηρα που δεν γνωρισαν ποτε.ενα τοπι βαραει ο ανθρωπος απο εδω και απο εκει.παρολα αυτα οι γυναικες τον γουσταρουν τρελα
Ποια ρούχα έχουν ετικέτες και πότε τις βλέπεις?
Να μου τα λες ξεκάθαρα, δεν στροφάρω κ πολύ
Γιατί λείπουν καλέ με λυπημένο ιμοτ !
οχι.χαζό.χαχαχαχαχαχαχα... δε νομίζω να εννοείς δοκιμαστήρια :o
φιλε μου.δεν τις ξερεις καλα τις γυναικες.ξερεις ποσες θα χωριζαν τους αντρες τους για να ειναι διπλα στον μπεκαμι. Πιστευεις δηλαδη οτι ενθουσιαστικαν απο ενα χαρακτηρα που δεν γνωρισαν ποτε.ενα τοπι βαραει ο ανθρωπος απο εδω και απο εκει.παρολα αυτα οι γυναικες τον γουσταρουν τρελα
το ξανθο λες μαλλον.δεν ξερω αν ειναι λειψη.παντως ειμαι σιγουρος οτι πολλες θα ηθελαν να ειναι στη θεση τηςΡε φίλε μην γενικεύεις! Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, ακόμα κι οι γυναίκες ξέρεις.
Ας πούμε αυτό που κάνει αυτό το νούμερο που έχει γκόμενο τον Κοντομηνά π.χ. λίγες θα μπορούσαν να το κάνουν!
Είναι και λίγο "λειψή" αυτή βέβαια και βοηθάει η χαζομάρα εν προκειμένω.
εχω ποιο ωραιους φιλους απο αυτον οι οποιοι δεν εχουν καθολου απηχηση στις γυναικες.απλα ειναι διασημος και λεφτας..25 ειμαιΕχμ....σορρυ αλλα τον Μπεκαμ τον γουσταρουν επειδη ειναι ωραιος αντρας(οχι τοσο του γουστου μου αλλα αντικειμενικά ωραιος), οχι επειδη κλοτσάει το τόπι, ουτε για τα λεφτα. Να σε ρωτησω κατι, πόσων χρονων εισαι?
Εχμ....σορρυ αλλα τον Μπεκαμ τον γουσταρουν επειδη ειναι ωραιος αντρας(οχι τοσο του γουστου μου αλλα αντικειμενικά ωραιος), οχι επειδη κλοτσάει το τόπι, ουτε για τα λεφτα. Να σε ρωτησω κατι, πόσων χρονων εισαι?
Όλα μαζι και μάλλον το ωραιος πάει στο τελος μικρή.Εχμ....σορρυ αλλα τον Μπεκαμ τον γουσταρουν επειδη ειναι ωραιος αντρας(οχι τοσο του γουστου μου αλλα αντικειμενικά ωραιος), οχι επειδη κλοτσάει το τόπι, ουτε για τα λεφτα.
Μάλον ισχύει το 1.
Διότι περάσαν τα χρόνια ρε κούκλα...
όσες γαμιόσουν δλδ σου ζήταγαν να τις παντρευτείς?
Πιο μεγάλος από μένα οπότε φαντάσουΣιγά μωρέ , πόσο είσαι πια !
οχι.χαζό.
Bang Bros?μπορει το παλικαρι να ειχε προσοντα δεν το ξερεις
μπορει το παλικαρι να ειχε προσοντα δεν το ξερεις
Πιο μεγάλος από μένα οπότε φαντάσου
Μ αρέσει το voyeurism αλλά μόνο in house.Δεν είμαστε και ανώμαλοι.Με τρόμαξες