House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ψέμματα μη πω , αυτός και ένας άλλος μακρυμάλλης
Ψέμματα μη πω , αυτός και ένας άλλος μακρυμάλλης
Οι κοντες τρωνε Χ με τη μια δηλαδη, δεν καταδεχεσαι καν? Μου φαινεται το λες απλά για να αναφερεις τεχνιέντως οτι εισαι ψηλος, εχεις πάρει πρέφα οτι αρεσει στα γκομενακια και δρας υπουλα
επιμενω να λεω την αληθεια.υπαρχουν πολλα νεα παιδια που αναζητουν σχεση και δεν βρισκουν.απλα καλο θα ηταν να κοιταξουν την τυχη τους στο εξωτερικοΝταξει τρολαρεις ετσι? Δεν παιζει να επιμενεις τοσο πολύ τυχαια.
Eβραία.
τι κωλί έχει αυτή η μαλάκω πφ >
τι κωλί έχει αυτή η μαλάκω πφ >
Eβραία.
Κωλάρα η πουτάνα ναι.Ο αγαπημένος μου πορνο κώλος.Ω ναι ... μεγάλη ήττα όλα τ άλλα αλλά το κωλί κωλί ! Αααα να τα λέμε τα σωστά !
Μην δινετε σημασια σε καμια.πηγαιντε μια βολτα στο εξωτερικο και θα καταλαβετε τι ενοω.ακομη και φιλοι ψυχολογοι τα παρατησα εδω.εσεις νομιζετε οτι θα τα βγαλετε περα
Κωλάρα η πουτάνα ναι.Ο αγαπημένος μου πορνο κώλος.
Κομμάτια να γίνει,να τη γαμήσωΔώσε και μια ευκαιρία στη ρειτσελ
μαλλον σε δουλευουν φιλε.ισως εχεις λεφτα και θελουν να σου τα φανε πουλωντας σου καβλες.βρισκουν ανασφαλεις αντρες και τους τονωνουν τον εγωισμο .προσεχε.Καλα τυπε, χαλαρωσε.
Για ενα χρονο και κατι ψιλα που ειμαι Ελλαδα δεν κανω ετσι. Δεν ειναι και τοσο μαυρα...υπαρχουν και σεξυ καυλιαρικα γκομενακια που γουσταρουν και αυτα να πηδηχθουν...και τα γουσταρω τρελλα τα συγκερκιμενα γιατι ξερουν τι θελουν και κατ επεκταση ειναι πολυ υγρα... ;) ;) ;) και θελουν να τις κανεις να τρεμουν τα ποδια τους ;) ;) ;)
μαλλον σε δουλευουν φιλε.ισως εχεις λεφτα και θελουν να σου τα φανε πουλωντας σου καβλες.βρισκουν ανασφαλεις αντρες και τους τονωνουν τον εγωισμο .προσεχε.
"ισως εχεις λεφτα και θελουν να σου τα φανε πουλωντας σου καβλες".
Τυπε, ΜΑΚΑΡΙ να ειχα λεφτα στο βαθμο που το εννοεις. ΜΑΚΑΡΙ. Γαμησετα, πληρωνω τρελλο mortgage στην Αμερικη και δεν μενει διφραγκο τσακιστο φιλε. Ειλικρινα.
Οσο για το "βρισκουν ανασφαλεις αντρες και τους τονωνουν τον εγωισμο .προσεχε." , διαγνωσκεις καποια ειδους ανασφαλεια στο πως εκφραζομαι?? Αν ειχα θα αντικατοπριζοταν ΚΑΙ στα γραφομενα-λεγομενα μου. Δεν εχω καμια ανασφαλεια, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο θεμα του αρσενικου. I am good! Trust me.
I hereby request Markella's comment....αν και 1,67 :-* :-*
Οσο για το "προσεχε", το εκλαμβανω θετικα και thank you for the advise
δεν ειπα οτι εισαι εσυ ανασφαλης.μην νομιζει οτι εχεις πολλα φραγκα τοτε μεγαλε.κατι δεν παει καλα με τη περιπτωση σου.να εχεις τα ματια σου δεκατεσσερα"ισως εχεις λεφτα και θελουν να σου τα φανε πουλωντας σου καβλες".
Τυπε, ΜΑΚΑΡΙ να ειχα λεφτα στο βαθμο που το εννοεις. ΜΑΚΑΡΙ. Γαμησετα, πληρωνω τρελλο mortgage στην Αμερικη και δεν μενει διφραγκο τσακιστο φιλε. Ειλικρινα.
Οσο για το "βρισκουν ανασφαλεις αντρες και τους τονωνουν τον εγωισμο .προσεχε." , διαγνωσκεις καποια ειδους ανασφαλεια στο πως εκφραζομαι?? Αν ειχα θα αντικατοπριζοταν ΚΑΙ στα γραφομενα-λεγομενα μου. Δεν εχω καμια ανασφαλεια, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο θεμα του αρσενικου. I am good! Trust me.
I hereby request Markella's comment....αν και 1,67 :-* :-*
Τι λες,μια χαρά τον βρίσκω τον βίλατζ.δεν ειπα οτι εισαι εσυ ανασφαλης.μην νομιζει οτι εχεις πολλα φραγκα τοτε μεγαλε.κατι δεν παει καλα με τη περιπτωση σου.να εχεις τα ματια σου δεκατεσσερα
"ισως εχεις λεφτα και θελουν να σου τα φανε πουλωντας σου καβλες".
I hereby request Markella's comment/input....αν και 1,67 :-* :-*
Nαι ρε,λογικά μιλάς.Μια χαρα μες στην τρελλα εννοεις ??
χαχαχ
Μια χαρα μες στην τρελλα εννοεις ??Τι λες,μια χαρά τον βρίσκω τον βίλατζ.