VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
Nαι ρε,λογικά μιλάς.
so I say man...!!
Nαι ρε,λογικά μιλάς.
δηλαδη για να κανω διαλογο πρεπει να συμφωνω μαζι σου.δωσε εσυ μια λυση στα νεα παιδια που καταπιεζονται σεξουαλικα τι πρεπει να κανουν για το προβλημα τουςΟ Chris μάλλον τρολάρει. Και να μην τρολάρει δε μπορεις να κανεις διαλογο, δεν αλλαζει γνωμη ο,τι και να του πεις θα σε βγαλει τρελό, ασ'το. Input concluded
Ο Chris μάλλον τρολάρει. Και να μην τρολάρει δε μπορεις να κανεις διαλογο, δεν αλλαζει γνωμη ο,τι και να του πεις θα σε βγαλει τρελό, ασ'το. Input concluded
Καλη καρδια να την εχει, αλλα ναναι και ψηλο γκομενακι...διαφορετικα δεν.....
Για τα δεδομενα της Ελλαδας....καταρα το 1,94 για αντρα....
Ευτυχως που εχουν αναμιχθει οι φυλες και αυξηθηκε το μεσο υψος ΚΑΠΩΣ ..αχαχα . Εχουμε μπει στην απομονωση ..χαχαχχα ειμαστε ευπαθης κοινωνικη ομαδα...χαχααχ
Ειπαμε....spread the sperm.....babyfeeding is the moto... ;) ;) ;) ;)
να προσεχεις εκει που βαζεις γλωσσα.δεν ξερεις τι ηταν πριν απο σενα εκει μεσα.Παντα βαζω γλωσσα...και στο γλωσσοφιλο και στο γλειψιμο...αρα αποδεκτο το στο "Input concluded "
;) ;)
αμα ειχα λεφτα δυο μετρα θα σου ημουν στα ματια σου.γυναικαρα εριναλεμενανε με αρεσουν οι ψηλοι
Υ.Γ οχι σαν τον κρις που ειναι ενα εβδομηντα και θελει και γκομενα
αμα ειχα λεφτα δυο μετρα θα σου ημουν στα ματια σου.γυναικαρα εριναλ
δηλαδη για να κανω διαλογο πρεπει να συμφωνω μαζι σου.δωσε εσυ μια λυση στα νεα παιδια που καταπιεζονται σεξουαλικα τι πρεπει να κανουν για το προβλημα τους
ολοι κοντοι ειμαστε τωρα ειδικα με τις καταστασεις.δεν εχεις ομως οποτε τι συζηταμε; και εισαι και κονδος, στην εγκυκλοπαίδεια την λέξη ασχημος πρεπει να εχουν την φωτο σου
δηλαδη για να κανω διαλογο πρεπει να συμφωνω μαζι σου.δωσε εσυ μια λυση στα νεα παιδια που καταπιεζονται σεξουαλικα τι πρεπει να κανουν για το προβλημα τους
άλλο να είσαι σε ένα εστιατόριο με μία γυναίκα και να φλερτάρεις πάνω από ένα ποτήρι κρασί, να κουβεντιάζεις και να διεκδικείς αυτό που θέλεις μετά.
ολοι κοντοι ειμαστε τωρα ειδικα με τις καταστασεις.
ασε μας ρε λακη εδω μιλαμε σοβαρα και πεταγεσαι να μπεις τις βλακειες σουAν πηγαίνεις σε εστιατόρια , γυναίκες ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ,
πιθανότατα δεν θα τις γαμήσεις ποτέ.
Θα τις γαμήσει ο μάγκας που θα τους δώσει το τηλέφωνό του
σε φανάρι , στη μέση του δρόμου
και πριν τις γαμήσει , θα έχει πιεί μαζί τους άντε μέχρι καφέ, μεσημεριάτικο,
στο Hondos Center.
Αν αρχίσεις με τη γκόμενα , το τι αρώματα βρίσκεις στο κρασί ,
καλοκαιρινά φρούτα , με λίγη κανέλα και αλμύρα
και επίγευση μαύρης σοκολάτας με ήπια αρμπαρόριζα ....
γάμα τα , με κεφαλαία γράμματα ........
παντα τετοια φιλε.εισαι απο τους λιγους και τυχερους.μακαρι και αλλα παιδια να ηταν στη θεση σουΕιλικρινα, δεν το παιζω ουτε ο σουπερ hitman ουτε οτι εχω γαμω απειρες.
Απλα χρειαζεται να εισαι ο εαυτο σου. ΤΟυλαχιστον εγω ετσι συμπεριφερομαι. Και για να συνεχισω αυτο που ειπες περι ανασφαλειας, ΙΣΩΣ το γεγονος οτι δεν νιωθω ανασφαλεις να βγαινει αυτο στα γκομενακια και να γουσταρουν. Μια γκομενα προχθες μου λεει δειχνεις πολυ ανετος, φαινεται το κανεις συχνα να προσσεγιζεις (να την πεφτεις εννοουσε αλλα το εθεσε πιο ηπια) γυναικες, και τις απαντησα την αληθεια οτι δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα. Εγω οπως το εχω εκλαβει ως αναφορα στο ατομο ΜΟΥ, πιστευω ειναι αυτο που εθεσες το ζητημα της ανασφγαλειας που δεν το εχω. Λογω υψους (τι λες Μαρκελα?? γουσταρουν τα κοντυτερα σε υψος γκομενακια τους ψηλους ?? ;) ;) :-* :-*) ???
να προσεχεις εκει που βαζεις γλωσσα.δεν ξερεις τι ηταν πριν απο σενα εκει μεσα.
προσεχε.ξερω κατι γνωστους που δινουν ελευθερο στοματικο στις πουτανες.μην σκεφτεσαι παντα με τη καβλα της στιγμηςΤο ιδιο ισχυει και για την ψωλη μου τυπε.....οταν μου παιρνει τσιμπουκι η γκομενα δεν ξερει ποιο μουνι ή κολο γαμαγα πριν(ΙΣΩΣ γαμαγα, για να μην νομιζεις οτι ειμαι ΔΗΘΕΝ).
Υ.Γ. Παντα γουσταρω τρελλα της γκομενες που γαμαω και μετα παιρνουν τσιμπουκι με τα υγρα τους στη ψωλη μου. Θυμαμαι δυο που καυλονανε τρελλα με αυτο. Μπραβο τους. Αυτα ειναι θηλυκα ;) ;) ;) ;) ;)
Συναγωνιστη, δεν πιστευω οτι ειμαι απο τους λιγους...παντα τετοια φιλε.εισαι απο τους λιγους και τυχερους.μακαρι και αλλα παιδια να ηταν στη θεση σου
Το ιδιο ισχυει και για την ψωλη μου τυπε.....οταν μου παιρνει τσιμπουκι η γκομενα δεν ξερει ποιο μουνι ή κολο γαμαγα πριν(ΙΣΩΣ γαμαγα, για να μην νομιζεις οτι ειμαι ΔΗΘΕΝ).
Υ.Γ. Παντα γουσταρω τρελλα της γκομενες που γαμαω και μετα παιρνουν τσιμπουκι με τα υγρα τους στη ψωλη μου. Θυμαμαι δυο που καυλονανε τρελλα με αυτο. Μπραβο τους. Αυτα ειναι θηλυκα ;) ;) ;) ;) ;)
εχεις ακριβο αμαξι?Συναγωνιστη, δεν πιστευω οτι ειμαι απο τους λιγους...
Be cool ...thats it
Πριν καιρο οδηγουσα ΠΡΩΙ (7 και κατι ολιγα λεπτα - ΠΟΛΥ ΠΡΩΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ) σε μια απο τις μεγαλες λεοφορους της Αθηνας και διπλα μου ηταν μια γκομενιτσα και οδηγουσε, φορουσε και στολη του ΠΝ. Με κοιταξε , την κοιταξα, χαμογελασε, χαμογελασα, και στο φαναρι της εδωσα το κινητο μου , με ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ μου ευχηθηκε καλημερα και αργοτερα με πηρε τηλεφωνο. Θα μπορουσε να μην με παρει τηλεφωνο. Εγω ενιωσα ανετα και εκανα την κινηση μου.
Simply make your move ...οχι στα κατουρου..αλλα to epiasew pistebo...
Η ανασφαλεια που εθεσες ειναι σημαντικος παραγοντας ΑΛΛΑ οχι ο μονος....