Νέα

«Δωρεάν» vs πληρωμένος έρωτας – Μία χρηματοοικονομική προσέγγιση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 450
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ο Chris μάλλον τρολάρει. Και να μην τρολάρει δε μπορεις να κανεις διαλογο, δεν αλλαζει γνωμη ο,τι και να του πεις θα σε βγαλει τρελό, ασ'το. Input concluded  :P
δηλαδη για να κανω διαλογο πρεπει να συμφωνω μαζι σου.δωσε εσυ μια λυση στα νεα παιδια που καταπιεζονται σεξουαλικα τι πρεπει να κανουν για το προβλημα τους

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ο Chris μάλλον τρολάρει. Και να μην τρολάρει δε μπορεις να κανεις διαλογο, δεν αλλαζει γνωμη ο,τι και να του πεις θα σε βγαλει τρελό, ασ'το. Input concluded  :P

Παντα βαζω γλωσσα...και στο γλωσσοφιλο και στο γλειψιμο...αρα αποδεκτο το  :P στο "Input concluded  " 

;) ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλη καρδια να την εχει, αλλα ναναι και ψηλο γκομενακι...διαφορετικα δεν.....

Για τα δεδομενα της Ελλαδας....καταρα το 1,94 για αντρα....
Ευτυχως που εχουν αναμιχθει οι φυλες και αυξηθηκε το μεσο υψος ΚΑΠΩΣ ..αχαχα . Εχουμε μπει στην απομονωση ..χαχαχχα :headbang: :headbang: :headbang: ειμαστε ευπαθης κοινωνικη ομαδα...χαχααχ

Ειπαμε....spread the sperm.....babyfeeding is the moto... ;) ;) ;) ;)

εμενανε με αρεσουν οι ψηλοι  :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ οχι σαν τον κρις που ειναι ενα εβδομηντα και θελει και γκομενα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Παντα βαζω γλωσσα...και στο γλωσσοφιλο και στο γλειψιμο...αρα αποδεκτο το  :P στο "Input concluded  " 

;) ;)
να προσεχεις εκει που βαζεις γλωσσα.δεν ξερεις τι ηταν πριν απο σενα εκει μεσα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αμα ειχα λεφτα δυο μετρα θα σου ημουν στα ματια σου.γυναικαρα εριναλ  :grin:

δεν εχεις ομως οποτε τι συζηταμε; και εισαι και κονδος, στην εγκυκλοπαίδεια την λέξη ασχημος πρεπει να εχουν την φωτο σου

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
δηλαδη για να κανω διαλογο πρεπει να συμφωνω μαζι σου.δωσε εσυ μια λυση στα νεα παιδια που καταπιεζονται σεξουαλικα τι πρεπει να κανουν για το προβλημα τους

Ειλικρινα, δεν το παιζω ουτε ο σουπερ hitman ουτε οτι εχω γαμησει απειρες.

Απλα χρειαζεται να εισαι ο εαυτο σου. ΤΟυλαχιστον εγω ετσι συμπεριφερομαι. Και για να συνεχισω αυτο που ειπες περι ανασφαλειας, ΙΣΩΣ το γεγονος οτι δεν νιωθω ανασφαλεις να βγαινει αυτο στα γκομενακια και να γουσταρουν. Μια γκομενα προχθες μου λεει δειχνεις πολυ ανετος, φαινεται το κανεις συχνα να προσσεγιζεις (να την πεφτεις εννοουσε αλλα το εθεσε πιο ηπια) γυναικες, και τις απαντησα την αληθεια οτι δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα. Εγω οπως το εχω εκλαβει ως αναφορα στο ατομο ΜΟΥ, πιστευω ειναι αυτο που εθεσες το ζητημα της ανασφγαλειας που δεν το εχω. Λογω υψους (τι λες Μαρκελα?? γουσταρουν τα κοντυτερα σε υψος γκομενακια τους ψηλους ?? ;) ;) :-* :-*) ???  :2funny: :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δεν εχεις ομως οποτε τι συζηταμε; και εισαι και κονδος, στην εγκυκλοπαίδεια την λέξη ασχημος πρεπει να εχουν την φωτο σου
ολοι κοντοι ειμαστε τωρα ειδικα με τις καταστασεις.

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Κι εγω νεο παιδι ειμαι και με νεα παιδια συναναστρεφομαι, δεν ειμαι απο αλλο πλανητη. Δεν ειναι ετσι οπως τα λες. Δεν ειπα οτι πρεπει να συμφωνησεις μαζι μου, αλλα οταν η αποψη σου ειναι τοσο απόλυτη "ολες οι γυναικες ενδιαφερονται μονο για το χρήμα και τιποτα αλλο" και δε δεχεσαι καν αντιθετη αποψη, ουτε καν απο αλλους αντρες (αν κι εγω κρινω ανθρωπους κι όχι φυλα, αλλα τελος παντων) τι διαλογος να γινει?

Επισκέπτης
άλλο να είσαι σε ένα εστιατόριο με μία γυναίκα και να φλερτάρεις πάνω από ένα ποτήρι κρασί, να κουβεντιάζεις και να διεκδικείς αυτό που θέλεις μετά.

Aν πηγαίνεις σε εστιατόρια , γυναίκες ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ,
πιθανότατα δεν θα τις γαμήσεις ποτέ.
Θα τις γαμήσει ο μάγκας που θα τους δώσει το τηλέφωνό του
σε φανάρι , στη μέση του δρόμου
και πριν τις γαμήσει , θα έχει πιεί μαζί τους άντε μέχρι καφέ, μεσημεριάτικο,
στο Hondos Center.

Αν αρχίσεις με τη γκόμενα , το τι αρώματα βρίσκεις στο κρασί ,
καλοκαιρινά φρούτα , με λίγη κανέλα και αλμύρα
και επίγευση μαύρης σοκολάτας με ήπια αρμπαρόριζα ....

γάμα τα , με κεφαλαία γράμματα ........

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Aν πηγαίνεις σε εστιατόρια , γυναίκες ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ,
πιθανότατα δεν θα τις γαμήσεις ποτέ.
Θα τις γαμήσει ο μάγκας που θα τους δώσει το τηλέφωνό του
σε φανάρι , στη μέση του δρόμου
και πριν τις γαμήσει , θα έχει πιεί μαζί τους άντε μέχρι καφέ, μεσημεριάτικο,
στο Hondos Center.

Αν αρχίσεις με τη γκόμενα , το τι αρώματα βρίσκεις στο κρασί ,
καλοκαιρινά φρούτα , με λίγη κανέλα και αλμύρα
και επίγευση μαύρης σοκολάτας με ήπια αρμπαρόριζα ....

γάμα τα , με κεφαλαία γράμματα ........
ασε μας ρε λακη εδω μιλαμε σοβαρα και πεταγεσαι να μπεις τις βλακειες σου

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ειλικρινα, δεν το παιζω ουτε ο σουπερ hitman ουτε οτι εχω γαμω απειρες.

Απλα χρειαζεται να εισαι ο εαυτο σου. ΤΟυλαχιστον εγω ετσι συμπεριφερομαι. Και για να συνεχισω αυτο που ειπες περι ανασφαλειας, ΙΣΩΣ το γεγονος οτι δεν νιωθω ανασφαλεις να βγαινει αυτο στα γκομενακια και να γουσταρουν. Μια γκομενα προχθες μου λεει δειχνεις πολυ ανετος, φαινεται το κανεις συχνα να προσσεγιζεις (να την πεφτεις εννοουσε αλλα το εθεσε πιο ηπια) γυναικες, και τις απαντησα την αληθεια οτι δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα. Εγω οπως το εχω εκλαβει ως αναφορα στο ατομο ΜΟΥ, πιστευω ειναι αυτο που εθεσες το ζητημα της ανασφγαλειας που δεν το εχω. Λογω υψους (τι λες Μαρκελα?? γουσταρουν τα κοντυτερα σε υψος γκομενακια τους ψηλους ?? ;) ;) :-* :-*) ???  :2funny: :2funny:
παντα τετοια φιλε.εισαι απο τους λιγους και τυχερους.μακαρι και αλλα παιδια να ηταν στη θεση σου

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
να προσεχεις εκει που βαζεις γλωσσα.δεν ξερεις τι ηταν πριν απο σενα εκει μεσα.

Το ιδιο ισχυει και για την ψωλη μου τυπε.....οταν μου παιρνει τσιμπουκι η γκομενα δεν ξερει ποιο μουνι ή κολο γαμαγα πριν(ΙΣΩΣ γαμαγα, για να μην νομιζεις οτι ειμαι ΔΗΘΕΝ).

Υ.Γ. Παντα γουσταρω τρελλα της γκομενες που γαμαω και μετα παιρνουν τσιμπουκι με τα υγρα τους στη ψωλη μου. Θυμαμαι δυο που καυλονανε τρελλα με αυτο. Μπραβο τους. Αυτα ειναι θηλυκα ;) ;) ;) ;) ;)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Το ιδιο ισχυει και για την ψωλη μου τυπε.....οταν μου παιρνει τσιμπουκι η γκομενα δεν ξερει ποιο μουνι ή κολο γαμαγα πριν(ΙΣΩΣ γαμαγα, για να μην νομιζεις οτι ειμαι ΔΗΘΕΝ).

Υ.Γ. Παντα γουσταρω τρελλα της γκομενες που γαμαω και μετα παιρνουν τσιμπουκι με τα υγρα τους στη ψωλη μου. Θυμαμαι δυο που καυλονανε τρελλα με αυτο. Μπραβο τους. Αυτα ειναι θηλυκα ;) ;) ;) ;) ;)
προσεχε.ξερω κατι γνωστους που δινουν ελευθερο στοματικο στις πουτανες.μην σκεφτεσαι παντα με τη καβλα της στιγμης

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
παντα τετοια φιλε.εισαι απο τους λιγους και τυχερους.μακαρι και αλλα παιδια να ηταν στη θεση σου
Συναγωνιστη, δεν πιστευω οτι ειμαι απο τους λιγους...

Be cool ...thats it

Πριν καιρο οδηγουσα ΠΡΩΙ (7 και κατι ολιγα λεπτα - ΠΟΛΥ ΠΡΩΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ) σε μια απο τις μεγαλες λεοφορους της Αθηνας και διπλα μου ηταν μια γκομενιτσα και οδηγουσε, φορουσε και στολη του ΠΝ. Με κοιταξε , την κοιταξα, χαμογελασε, χαμογελασα, και στο φαναρι της εδωσα το κινητο μου , με ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ μου ευχηθηκε καλημερα και αργοτερα με πηρε τηλεφωνο. Θα μπορουσε να μην με παρει τηλεφωνο. Εγω ενιωσα ανετα και εκανα την κινηση μου.

Simply make your move ...οχι στα κατουρου..αλλα to epiasew pistebo... :) :) :) :)

Η ανασφαλεια που εθεσες ειναι σημαντικος παραγοντας ΑΛΛΑ οχι ο μονος....

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Οπα, το χοντρυνε ο Village  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Συναγωνιστη, δεν πιστευω οτι ειμαι απο τους λιγους...

Be cool ...thats it

Πριν καιρο οδηγουσα ΠΡΩΙ (7 και κατι ολιγα λεπτα - ΠΟΛΥ ΠΡΩΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ) σε μια απο τις μεγαλες λεοφορους της Αθηνας και διπλα μου ηταν μια γκομενιτσα και οδηγουσε, φορουσε και στολη του ΠΝ. Με κοιταξε , την κοιταξα, χαμογελασε, χαμογελασα, και στο φαναρι της εδωσα το κινητο μου , με ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ μου ευχηθηκε καλημερα και αργοτερα με πηρε τηλεφωνο. Θα μπορουσε να μην με παρει τηλεφωνο. Εγω ενιωσα ανετα και εκανα την κινηση μου.

Simply make your move ...οχι στα κατουρου..αλλα to epiasew pistebo... :) :) :) :)

Η ανασφαλεια που εθεσες ειναι σημαντικος παραγοντας ΑΛΛΑ οχι ο μονος....
εχεις ακριβο αμαξι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom