Νέα

«Δωρεάν» vs πληρωμένος έρωτας – Μία χρηματοοικονομική προσέγγιση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 450
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τς τς τς, μα δε με πιανεις.

Erinal εννοειται οτι τα'θελε.

Εμενα μ'αρεσουν οι ψηλοι πάντως. Οκ οχι πανω απο 2 μετρα, ειπαμε. Και φυσικα δεν το εχω σαν κύριο κριτηριο, αλλα αν ειναι ψηλος ειναι μεγαλο +

λες να μην σε πιανω.... ;) ;) ;) ;) ;)

Μπορει.... :-* :dancing: :dancing:

Το καλο με του μετριου αναστηματος γυναικες ειναι οτι ανετα μπορουν να φορεσουν 10-12ποντο..και προσωπικα με καυλωνουν τρελλα τα 12αποντα τακουνια (ΟΧΙ πλατφορμες !), κανουν τρομερο κολο και γαμπα στα γκομενακια...οποτε εκει πεφτει το τρελλο γαμησι...

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
με το καλο να ξεχρεωσεις φιλε μου.οι περισσοτεροι λιγο πολυ εχουν δανεια.ελπιζω να μην χρωστας πολλα
ΠΟλλλλλλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα...............

και λιγα λεωωωωωω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Εμενα μ'αρεσουν οι ψηλοι πάντως. Οκ οχι πανω απο 2 μετρα, ειπαμε. Και φυσικα δεν το εχω σαν κύριο κριτηριο, αλλα αν ειναι ψηλος ειναι μεγαλο +
φυσικα και ειναι συν το υψος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
λες να μην σε πιανω.... ;) ;) ;) ;) ;)

Μπορει.... :-* :dancing: :dancing:

Το καλο με του μετριου αναστηματος γυναικες ειναι οτι ανετα μπορουν να φορεσουν 10-12ποντο..και προσωπικα με καυλωνουν τρελλα τα 12αποντα τακουνια (ΟΧΙ πλατφορμες !), κανουν τρομερο κολο και γαμπα στα γκομενακια...οποτε εκει πεφτει το τρελλο γαμησι...

;) ;) ;)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16

Ωραία... :grin:      1,89 cm είμαι... :grin:   Πέρασα ? :grin:  :rolleyes: :rolleyes:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
αν τον δειχνεις απο δω και απο κει καλα σε λεει ο κρις  :grin:

μπα...φοραω παντα το παντελονι....αχαχαα...αλλωστε προτιμω να παιρνω τις γυναικες στα ορθιο ..οποτε...μετα βγαινει και το παντελονι στο παρακατω εργο με το γλειψιμο ;) ;) ;)...

Υ.Γ....αποφευγω οταν προκειται για γαμησι να φοραω εσωρουχο... ;) ;) ;) ;)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Χαίρομαι... :grin:   :rolleyes:

1,67-1,68 διάβασα ότι είσαι σε προηγούμενη σελίδα... :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
μπα...φοραω παντα το παντελονι....αχαχαα...αλλωστε προτιμω να παιρνω τις γυναικες στα ορθιο ..οποτε...μετα βγαινει και το παντελονι στο παρακατω εργο με το γλειψιμο ;) ;) ;)...
εσεις εξ αμερικης πολυ καβλωμενοι μας ερχεστε με τα παντελονια κατω και ονειρα να γαματε στα ορθια την παμελα αντερσον με δωδεκαποντα. εδω στην ελλαδα τα πραγματα ειναι διαφορετικα. εδω σου λεει τις προαλλες πηγε η παρανομη γκομενα στον λακη να την γαμησε με αγκ μποτες σαν να πηγαινε για σκι. βραστα δεν υπαρχει κρατος

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
εσεις εξ αμερικης πολυ καβλωμενοι μας ερχεστε με τα παντελονια κατω και ονειρα να γαματε στα ορθια την παμελα αντερσον με δωδεκαποντα. εδω στην ελλαδα τα πραγματα ειναι διαφορετικα. εδω σου λεει τις προαλλες πηγε η παρανομη γκομενα στον λακη να την γαμησε με αγκ μποτες σαν να πηγαινε για σκι. βραστα δεν υπαρχει κρατος

αχαχαχαχαχαχαχα! Εχεις ρεντα εσυ σημερα  :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
εδω σου λεει τις προαλλες πηγε η παρανομη γκομενα στον λακη να την γαμησε με αγκ μποτες σαν να πηγαινε για σκι. βραστα δεν υπαρχει κρατος
Μα τον είδε με τις καραμπίνες και νόμισε πως θα πηγαιναν φορ χάντινγκ ντίαρ. :dancing:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

Προσωπικα δεν εχω ονειρα να γαμαω την παμελα αντερσον (δεν γουσταρω και τις Αμερικανες ιδιαιτερα, ποσο περισσοτερο της χαζοαμερικανες). Γουσταρω ελληνιδες γκομενες να γαμαω, ΦΥΣΙΚΑ μωρα και οχι ΠΛΑΣΤΙΚΑ ..ΑΗΔΙΑ... (Το ιδιο και στην Αμερικη, και υπαρχουν ωραιες τυπισες ελληνιδες (ελληνο αμερικανες) εκειθε περα). Απεχω πολυ απ αυτους που λενε οτι ειναι στο εξωτερικο και γαμαω ξενες γιατι δεν γουσταρω ελληνιδες. Καμια σχεση με εμενα αυτα.

παρεπιπτωντος, οταν ειναι να πεσει γαμησι δεν φοραω εσωρουχο...οποτε η πιθανοτητα να δει τον κολο μου καμια ειναι αυξημενη,... :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Μα τον είδε με τις καραμπίνες και νόμισε πως θα πηγαιναν φορ χάντινγκ ντίαρ. :dancing:

καλά ο λακης γέρος άνθρωπος δεν είναι και παράδειγμα προς μίμηση. παντως κάποιος εδω μέσα πάντως ειχε πει το σοφο, οσο το σκέφτομαι,γαμιας ειναι αυτός που μπορεί να πηδήξει και σε δύσκολες αποστολές. την μουναρα την πηδαν ολοι, το κωλαρακι με το δωδεκαποντακι επισης. Για πηδα ρε μαγκα με τις αγκ να σε δουμε στα δυσκολα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Προσωπικα δεν εχω ονειρα να γαμαω την παμελα αντερσον (δεν γουσταρω και τις Αμερικανες ιδιαιτερα, ποσο περισσοτερο της χαζοαμερικανες). Γουσταρω ελληνιδες γκομενες να γαμαω. (Το ιδιο και στην Αμερικη, και υπαρχουν ωραιες τυπισες ελληνιδες (ελληνο αμερικανες) εκειθε περα). Απεχω πολυ απ αυτους που λενε οτι ειναι στο εξωτερικο και γαμαω ξενες γιατι δεν γουσταρω ελληνιδες. Καμια σχεση με εμενα αυτα.

παρεπιπτωντος, οταν ειναι να πεσει γαμησι δεν φοραω εσωρουχο...οποτε η πιθανοτητα να δει τον κολο μου καμια ειναι αυξημενη,... :2funny: :2funny: :2funny:
κανονισε να σου κρυωσει το πουλι και κυριακη να μπεις να κανεις θεμα  "μου παγωσε το πουλι εχω την γριππη των πτηνων;"

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
καλά ο λακης γέρος άνθρωπος δεν είναι και παράδειγμα προς μίμηση. παντως κάποιος εδω μέσα πάντως ειχε πει το σοφο, οσο το σκέφτομαι,γαμιας ειναι αυτός που μπορεί να πηδήξει και σε δύσκολες αποστολές. την μουναρα την πηδαν ολοι, το κωλαρακι με το δωδεκαποντακι επισης. Για πηδα ρε μαγκα με τις αγκ να σε δουμε στα δυσκολα
Ο μάγκας ειναι αυτός που θα πιει και τη ζεστή μπύρα,την κρύα ολοι την πίνουν.

Kάποτε μου ήρθε στο ξενοδοχείο μία μ αυτά τα παπούτσια
έκανε όμως τέλεια πίπα  :cum:

Συνημμένα

• !!!.jpg
    !!!.jpg
    171,5 KB · Εμφανίσεις: 35

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

what the fuck is αγκ?? και για ποιον Λακη λες,, φατσα???

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ο μάγκας ειναι αυτός που θα πιει και τη ζεστή μπύρα,την κρύα ολοι την πίνουν.

Kάποτε μου ήρθε στο ξενοδοχείο μία μ αυτά τα παπούτσια
έκανε όμως τέλεια πίπα  :cum:

Τι εχουν αυτες οι μποτες??? Σουπερ ειναι..!Σαν φοιτητης και τα φοραγα ...και τα φοραγε ενα ελληνομερικανιδακι που ηταν πολυ αισθησιακο μωρο...αρα ειμαστε οκ τυπε ;) ;)..ηταν καυλα να το βλεπεις να φοραει μονο αυτα γιατι εχει χιονι εξω και τα πλακακια ηταν παγωμενα... ;) ;) ;)

Στην χωρα του κολομβου τα λενε desert boots Και τα φοραΜΕ σοριδον οι ελληνες (μας ξεχωριζουν απο αυτα για την εθνικοτητα μας..και γουσταρω προσωπικα).

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα desert boots είναι τα σουέντ μαν.

Stories