Ειδα αυτο το ξεχασμενο θρεντ του 14 και ειπα να πω και εγω την μλκια μου, ετσι απλα για την καταγραφη. Διαβασα την αρχικη διατυπωση και περασσα γρηγορα τις περισσοτερες σελιδες. Οπωτε εαν μου διαφευγει κατι δειξτε κατανοηση, Την συγκεκριμενη σκεψη την εχω κανει και εγω απειρες φορες. Παλια μαλιστα διατηρουσα και ενα εξελακι ετσι για την πλακα που κρατουσα για το εξοδολογιο μου γενικα και τελικα απο εκει με μια ακομα στηλη με τα γαμησα, μπορουσα να κανω μια διαιρεση και να βλεπω που πανε τα πραματα. Εποχες 2005-2010 μιλαμε. Το κοστος εβγαινε περιπου 30 ευρω το γαμησι μεσοσταθμικα καθως ειχα 4 γκομενες (1 σχεση στην αθηνα και 2 εχτραδακια στην περιοχη εργασιας+ 1 αθηνα εξτραδακι). Σρο κοστολογιο ειναι μεσα φαγητα ποτα ξενοδοχια (ακομα και γκαρδονιερα που νοικιασα μετα στην αθηνα ιδιο με ξενοδοχιο εβγαινε το κοστος ανα γαμησι καθως εβλεπα το εξτραδακι 2-3 φορες την εβδομαδα) μεσα στο κοστος πρεπει να μπουν τηλεφωνηματα, βενζινες και φαγητα ποτα στην αρχη τουλαχιστον μετα καφεδες η τπτ.
Τωρα κανω την ζωη του μπουρδελιαρη, ζω με την μανα μου τον χειμωνα οποτε ολα ειναι τσεπατα, δεν βγαινω απο το σπιτι για καφεδες και μαλακιες και κραταω τα λεφτα μου για τις τανες, δινω περιπου 2 πιπες την εβδομαδα 2*20=40 *4=160 /μηνα και ενα γαμησακι σε αλλο στανταρακι στο χωρο της ανα 2 εβδομαδες περιπου 80 τον μηνα + 60αρι αν παρω τπτ καινουργιο/ εχτρα προργαμμα (πχ κωλο) ετσι για δοκιμη περιπου βγαινουν 300 ευρω τον μηνα και κατω. Εχω κοψει την μαλακια σχεδον, καθως το στανταρακι της πιπας ειναι γειτωνησα και συνηθως ερχεται με μηνυμα σπιτι οταν βλεπω τσοντουλα χτυπα τον ρουφα και φευγει. Και με τις τανες εχω φαει αρκετες φολες αλλα τελικα εφτασα σε ενα επιπεδο να εχω ενα καλο VFM.
Γιατι ετσι? Ε ειπα να δοκιμασω. Και γκομενα να ειχα πιστευω ενα 300αρι τον μηνα σε φαγητα καφεδες κανα δωρακι βολτες εκδρομες θα μου εφευγε. ΤΟ προβλημα μου ειναι πως εχω βαρεθει το καμακι η να το πω αλλιως δεν εχει βρεθει καμια που να μπορω να της μιλησω παραπανω απο 10 λεπτα. Ειμαι περιεργος υποχωνδριος ατυχος? Δεν ξερω.. Τεσπα. ΤΗν φαση ερωτευομαι δεν υπολογιζω το χρημα σε εξοδα μετακινησης τηλεφωνου, ταξιδιων διαμονης (εστω και μισα μισα) ακομα και ΣΥΖΩ (εστω και μισα μισα) το εχω δει δεν πεφτει κατω απο το 300αρι τον μηνα.
Και για να βαλω και τα πραγματα στην θεση τους. Εχω ερωτευθει, και η κοπελα που ειμασταν τοτε μαζι, παρα πολυ ομορφη και παρα πολυ εξυπνη (συζησαμε μετα) το αισθημα της καψουρας ειναι αναντικαταστατο (τουλαχιστον για μια φορα στην ζωη καποιου) οπως και τα λυσαλεα κρεβατια που καναμε επι 48 ωρων(νομιζω ειχαμε φτασει στο σημειο μονο που κοιταζομασταν να γκαβλωνουμε και να σκιζομαστε με αντιδραση σαν τα σκυλια του παβλοφ). Μετα το καναμε μια φορα την εβδομαδα και αυτο με πολυ τραβηγμα απο την μερια μου και μετα μια φορα τον μηνα (οχι δν με κερατωνε, μπορει να με βαρεθηκε μετα απο 2 χρονια δν ξερω, το παρατησα και εγω το θεμα την χωρησα κλαματα κτλ και μετα μονος ).
Συμπερασμα δικο μου, τα συναισθηματα δεν ποσοτικοποιουνται ουτε μπορουν καν να προσεγιστουν (μαζι και αυτα της υπερτατης καβλας του να γινεσαι πραγματικα ενα με καποιον), εαν αυτα ΔΕΝ υπαρχουν η φθηρωνται, VFM ειναι οι πουτανες.
ΥΓ σορρυ εαν ειπα πολλα προσωπικα και κουρασα μερικους.