εγωιστης ειναι ενα ατομο που θελει να δεσμευει το αιδιο απο τους αλλους αντρες.εγω δεν δεσμευω το αιδιο αλλα το νοικιαζω και το ξαναδινω πισω στη μαζα.θεωρω τον εαυτο μου πιο αριστερο απο τους αριστερους.δεν ειμαι καπιταλιστης των αιδιων.εγωιστης θα ημουν αν δεν ηθελα να προσφερω την αγαπη μου δηλαδη το χρημα μου σε μια γυναικα και να την πηδηξω τσαμπα.δηλαδη να μην την αγαπησω.το χρημα μου ειναι οι θυσιες που εχω κανει στη ζωη.αρα και η αγαπη μου προς αυτην
ο έρωτας είναι κτητικός δεν θέλεις να μοιράζεσαι το πρόσωπο που είσαι ερωτευμένος
η ηδονή είναι απρόσωπη και αδέσμευτη και έχει ανάγκη αντικείμενα ηδονισμού, ας μην συγχέουμε τις έννοιες
αν είσαι όντως αριστερός δεν θα εξέπληττε η άκρατη χρηματολανεία σου , έχεις αναγάγει κατα τα λεγόμενά σου την αγάπη
ως έννοια ταυτόσημη με το χρήμα και οδηγείσαι σ'αυτό το συμπέρασμα που επαναλαμβάνεις.
άκου chris
εν κατακλείδι γιατί πρέπει να φύγω,
με το αρχικό δεδομένο ότι ταυτίζεις την αγάπη με το χρήμα και ότι δίνοντάς το, δίνεις αγάπη
ναι μέν οδηγείσαι σε λογικό συμπέρασμα , αλλά κατ'εμέ είναι λάθος, γιατί η αρχική πρόταση
σου είναι λανθασμένη και έτσι η επαγωγή πάει στράφι...
δέχομαι λοιπόν την λογική σου , αλλά δεν μπορώ να δεχτώ την αλήθεια της αρχικής σου πρότασης
ας πούμε ότι ισχύει μέν αλλά σε πολύ πολύ περιορισμένο χώρο.
αυτά και καλή διασκέδαση με τον masteraκη είμαι σίγουρος ότι θα διασκεδάσετε με την παρουσιά του ;)