Νέα

Dita von Teese

• Μέλος που άνοιξε το νήμα buteflika
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 649
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τυπε ειπαμε εξαρχης πως τα κανει ολα αυτα
για να προκαλεσει αλλιως δεν θα μπορουσε να προωθησει
την δουλεια του. Το οτι δεν στεκει καλα στα μυαλα του
εχει να κανει με το οτι διαλεξε τον συγκεκριμενο τροπο
για να προωθησει την δουλεια του
Για την συγκεκριμένη δουλειά δεν ισχύει αυτό.

Αν διάλεγε να γίνει δικηγόρος κ το έκανε έτσι θα είχες δίκιο.

Επισκέπτης
Ο Μπόλντης μίλησε για τις σχέσεις του Μάνσον,άλλο κεφάλαιο...αυτό θα μπορούσε να ισχύει στην αρχή της καριέρας του,όχι τώρα που είναι γνωστός κ καταξιωμένος.

Και στην τελική δεν αναιρεί ακόμα κ στο παίχνιδι να είναι,να είναι εντελώς fake....

Εκτός αν είσαι στους κύκλους του κ το ξέρεις.
Ρε τύπε, ο Μπόλντης σου έλεγε ότι ο Μάνσον δεν γαμεί κι εσύ του έδειχνες τις γκόμενες που υποτίθεται ότι έχει.
Υποτίθεται ότι τις έχει όλες αυτές λόγω του στυλ του.
Αν τελικά το στυλ του είναι κατασκευασμένο για καθαρά εμπορικούς λόγους, τότε και οι γκόμενες πάνε μαζί του για εμπορικούς λόγους καθαρά. Άρα σκατά γαμεί τελικά.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πολυ σπανια αλλα υπαρχουν φανταζομαι αν και ποε δν πηρε κατι τ ματι μ ... συντριπτικη πλειοψηφια αντρες κροσντεσερς θα βρεις  :P
Με ρώτησες να δω τι θέματα έχεις ανοίξει και βασισμένος σ' αυτά υπέθεσα ότι πιθανόν να σου αρέσει και το CD.
Τραβηγμένο θα ήταν αν υπέθετα απ' αυτά ότι σου αρέσει η αεροναυπηγική, όχι ό,τι υπέθεσα. :idiot:
CD γυναίκα τί σημαίνει;;; :think: :think: :think:
Ρε τύπε, ο Μπόλντης σου έλεγε ότι ο Μάνσον δεν γαμεί κι εσύ του έδειχνες τις γκόμενες που υποτίθεται ότι έχει.
Αν τελικά το στυλ του είναι κατασκευασμένο για καθαρά εμπορικούς λόγους, τότε και οι γκόμενες πάνε μαζί του για εμπορικούς λόγους καθαρά. Άρα σκατά γαμεί τελικά.
Τσου,γιατί να είναι όλο το πακετάκι fake δηλαδή;;;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τυπε ειπαμε εξαρχης πως τα κανει ολα αυτα
για να προκαλεσει αλλιως δεν θα μπορουσε να προωθησει
την δουλεια του. Το οτι δεν στεκει καλα στα μυαλα του
εχει να κανει με το οτι διαλεξε τον συγκεκριμενο τροπο
για να προωθησει την δουλεια του
Εκμεταλλευτηκε μια ηδη υπαρχουσα underground κουλτουρα.
Απλα ο ιδιος φυσικα επρεπε να ειναι πιο υπερβολικος απο το πληθος.
Το ενα δεν εχει σχεση με το αλλο, ολα ειναι θεμα λεφτων και δοξας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εκμεταλλευτηκε μια ηδη υπαρχουσα underground κουλτουρα.
Απλα ο ιδιος φυσικα επρεπε να ειναι πιο υπερβολικος απο το πληθος.
Το ενα δεν εχει σχεση με το αλλο, ολα ειναι θεμα λεφτων και δοξας.
Μάριε σήμερα συμφωνούμε τόσο που κοντεύω να πιστέψω ότι έχεις μυαλό ρε μαλάκα.... :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Με ρώτησες να δω τι θέματα έχεις ανοίξει και βασισμένος σ' αυτά υπέθεσα ότι πιθανόν να σου αρέσει και το CD.
Τραβηγμένο θα ήταν αν υπέθετα απ' αυτά ότι σου αρέσει η αεροναυπηγική, όχι ό,τι υπέθεσα. :idiot:

αγαπη οταν ειπες οτι εχω αθλιο γουστο στις γυναικες κ στς αντες σ ειπα δες τα θεματα μ ... δλδ δες τς γυναικες -γτ προφανως δεν εχω ποσταρει πολλους αντρες- το να λες οτι γουσταρω το κροσντρεσινγκ σε απολυτα θηλυκες γυναικες (που να μην παραπεμπουν σε τπτ ανδρικο) ειναι ακυυυρο τερματα ... αλλο το κροσντρεσινγκ και αλλο το ανρογυνο στυλ(που δεν θυμαμαι που ακριβως εχω ποσταρει κατι τετοιο  :think: ) το πρωτο εχει να κανει με τον φετιχισμο το 2ο με ταση της μοδας πολλες φορες ιδιαιτερα θηλυκη ...

αυτο ειναι ολο ...  :grin:

Επισκέπτης
CD γυναίκα τί σημαίνει;;;
Cross-dressing is the wearing of clothing and other accoutrement commonly associated with a gender within a particular society that is seen as different than the one usually presented by the dresser.[1] Cross-dressing has been used for disguise, performance art and as a literary trope in modern times and throughout history.

Αναφέρεται και στα δύο φύλλα.

Τσου,γιατί να είναι όλο το πακετάκι fake δηλαδή;;;
Ρε τύπε κοροϊδευόμαστε τώρα;
Λες τι μουνάρες είναι αυτές που γαμεί μ' αυτό το στυλ.
Ε αν το στυλ είναι ψεύτικο τότε πως τις γαμεί με ένα στυλ που δεν έχει;
Εμπορική προβολή είναι απλά όπως λέει κι ο marios51.

Επισκέπτης
αγαπη οταν ειπες οτι εχω αθλιο γουστο στις γυναικες κ στς αντες σ ειπα δες τα θεματα μ ... δλδ δες τς γυναικες -γτ προφανως δεν εχω ποσταρει πολλους αντρες- το να λες οτι γουσταρω το κροσντρεσινγκ σε απολυτα θηλυκες γυναικες (που να μην παραπεμπουν σε τπτ ανδρικο) ειναι ακυυυρο τερματα ... αλλο το κροσντρεσινγκ και αλλο το ανρογυνο στυλ(που δεν θυμαμαι που ακριβως εχω ποσταρει κατι τετοιο  :think: ) το πρωτο εχει να κανει με τον φετιχισμο το 2ο με ταση της μοδας πολλες φορες ιδιαιτερα θηλυκη ...

αυτο ειναι ολο ...  :grin:
Δεν ξέρω από μόδα εγώ. Όλα βλακείες μου φαίνονται.
Οπότε καταλήγουμε τελικά ότι είσαι κακόγουστη αλλά δεν σου αρέσει το CD :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ΑΝ δεν το εχετε παρει πρεφα τοση ωρα
του εχουμε δωσει αρκετη αξια του τυπου ετσι?  :grin:
τουλαχιστον εμεις. Για αλλους δεν ξερω! Ας πληρωνουν και για τα σι ντι του.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Cross-dressing is the wearing of clothing and other accoutrement commonly associated with a gender within a particular society that is seen as different than the one usually presented by the dresser.[1] Cross-dressing has been used for disguise, performance art and as a literary trope in modern times and throughout history.

Crossdressing

Φετίχ κυρίως των αντρών, ικανοποιούνται με το να ντύνονται με γυναικεία ρούχα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι gay.Πολλές γυναίκες θεωρούν turn on τον άντρα ντυμένο γυναίκα. το άτομο που ντύνεται με γυναικεία ρούχα αποκαλείται crossdresser

Δεν ξέρω μόδα εγώ. Όλα βλακείες μου φαίνονται.
Οπότε καταλήγουμε τελικά ότι είσαι κακόγουστη αλλά δεν σου αρέσει το CD :grin:

ναι ειμαι  :grin:

Επισκέπτης
ΑΝ δεν το εχετε παρει πρεφα τοση ωρα
του εχουμε δωσει αρκετη αξια του τυπου ετσι?  :grin:
τουλαχιστον εμεις. Για αλλους δεν ξερω! Ας πληρωνουν και για τα σι ντι του.
Μωρέ σαν μουσικός ίσως είναι καλός ο άνθρωπος.
Απλά σαν στυλ είτε είναι ψεύτικος ή δεν στέκει καλά.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
1)Cross-dressing is the wearing of clothing and other accoutrement commonly associated with a gender within a particular society that is seen as different than the one usually presented by the dresser.[1] Cross-dressing has been used for disguise, performance art and as a literary trope in modern times and throughout history.

Αναφέρεται και στα δύο φύλλα.

2)Ρε τύπε κοροϊδευόμαστε τώρα;
Λες τι μουνάρες είναι αυτές που γαμεί μ' αυτό το στυλ.
Ε αν το στυλ είναι ψεύτικο τότε πως τις γαμεί με ένα στυλ που δεν έχει;
Εμπορική προβολή είναι απλά όπως λέει κι ο marios51.
1)Στον άντρα μπορώ να το καταλάβω,στην γυναίκα δεν μπορώ.... :think: :think: :think:

2)Δεν κοροϊδευόμαστε καθόλου,είναι ο Μάνσον,οπότε αν δεν γαμάει με το στυλ του(εφόσον το ορίσουμε ψεύτικο) μπορεί να γαμάει απλά με το ονομά του. ;)
Η δε εμπορικότητα κ κατασκευή ενός μύθου δεν αναιρεί ότι υπάρχει υλικό,άντε βγες εσύ παίξτο φιλόσοφος χωρίς να φας ντομάτες....

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
δεν μπορω να γραψω πολλα αλλα θα σας πω οτι ο τυπος εχει φτιαξει ενα δικο του αψεντι πολυ δυνατο , απαιχτο το οποιο το εχω πιει στην Ελβετια
και αν θυμαμαι καλα εχει παρει και καποιο παγκοσμιο βραβειο.
ασχετο.

Επισκέπτης
Φετίχ κυρίως των αντρών, ικανοποιούνται με το να ντύνονται με γυναικεία ρούχα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι gay.Πολλές γυναίκες θεωρούν turn on τον άντρα ντυμένο γυναίκα. το άτομο που ντύνεται με γυναικεία ρούχα αποκαλείται crossdresser
Εγώ σου παρέθεσα τον κανόνα που έχει στη Wikipedia και που συμφωνεί με ό,τι ξέρω κι εγώ.
Στο κάτω, κάτω μπορεί να είσαι λεσβία και να γουστάρεις η γκόμενα να είναι ντυμένη λιμενεργάτης κι έτσι. Κι αυτό CD είναι.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν μπορω να γραψω πολλα αλλα θα σας πω οτι ο τυπος εχει φτιαξει ενα δικο του αψεντι πολυ δυνατο , απιχτο το οποιο το εχω πιει στην Ελβετια
και αν θυμαμαι καλα εχει παρει και καποιο παγκοσμιο βραβειο.
ασχετο.
Για τον Μάνσον λες πάντα έτσι;;; :grin:

Oχι γιατί εδώ μέσα ποτέ δεν είναι κάτι σίγουρο όσο κ αν φαίνεται να είναι... :2funny:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Για τον Μάνσον λες πάντα έτσι;;; :grin:

Oχι γιατί εδώ μέσα ποτέ δεν είναι κάτι σίγουρο όσο κ αν φαίνεται να είναι... :2funny:

ναι ρε αστο απιστευτο.περιμενε θα ψαξω να το βρω για παρτυ σου .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Crossdressing

ναι ειμαι  :grin:

καλα κρασια τυπισσα.... αμα δεν ντυνεται σαν γυναικα
δεν ειναι πουστης... αμα τον τρωει απο γυναικα με πουτσινο ομοιωμα
δεν ειναι πουστης... αμα επισης τον φαει απο αντρα δεν ειναι πουστης
αλλα απλα υποτακτικος που ικανοποιησε τις ορεξεις της αφεντρας του
εγω ξερω α ρε κατι κλωτσες που πανε χαμενες  :grin:

εχετε το θρασος μετα να λετε πως σας ξενερωνουμε και με αυτα που λεμε
τι μαλακιες ειναι αυτες που διαβαζω  :headbang: :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009