You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dita von Teese
- Μέλος που άνοιξε το νήμα buteflika
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 649
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Πάλι τα ίδια. Αφού τα λες για εκατοστή φορά, δικαιολόγησέ τα. Τουλάχιστον αυτή τη διαφορά που έχουν οι καλλιτέχνες και δικαιούνται περισσότερη τρέλα χωρίς να παύουν να είναι γνωστικοί.Επιμένεις,κοίτα η εμφάνιση μπορεί να είναι ένδειξη μόνο,όχι απόδειξη.
Καλά για τον Μάνσον κ όποιον άλλον καλλιτέχνη δεν είναι καν ένδειξη.....
1) Κι εγώ ξέρω χειρότερους και καλύτερους. Δεν είναι αυτό το θέμα.1) αμα γουσταρει και ειναι οκ οταν μπορει να κοιμηθει ειναι οκ . ξερω πολυ χειροτερους ανθρωπους.κακους.
2) αμα τη βλεπει μουναρα αυτος που τη γαμαει , ειναι μουναρα.
3) η εμφανιση δεν καθοριζει τπτ αν τα μεσα εχουν θεμα και το αντιτροφο.
2) Ναι, όπως και μια χοντρή μπορεί να είναι μουνάρα για κάποιον.
3) Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Πες τα ρε Μάριε,άντε κ έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου!!!!Αμα δεν το εχετε καταλαβει ο Μανσον ειναι τραγουδιστης και ΣΤΑΡ, ο οποιος προβαλει ενα εμπορικο στυλακι.
Αρα αυτα πως δεν παει καλα στο μυαλο του κτλ ειναι λιγο μαλακιες.
Με εκείνη την ομαδική-> τί θα γίνει,θα πάμε τώρα ή πιο μετά;;;
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Οι καλλιτέχνες αυτό ''πουλάνε'',δε νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω εξήγηση,εκτός αν είσαι ντιπ...Πάλι τα ίδια. Αφού τα λες για εκατοστή φορά, δικαιολόγησέ τα. Τουλάχιστον αυτή τη διαφορά που έχουν οι καλλιτέχνες και δικαιούνται περισσότερη τρέλα χωρίς να παύουν να είναι γνωστικοί.
Κατά τα άλλα η όποια ασυνήθιστη εμφάνιση δεν αποτελεί απόδειξη φρενοβλάβιας,ψυχιατρικά τουλάχιστον.
Επισκέπτης
Άρα είναι ψεύτικος, λοιπόν. Οπότε οι θαυμαστές του κακώς τον γουστάρουν για το στυλάκι του εφόσον το κάνει χωρίς να το πιστεύει.Αμα δεν το εχετε καταλαβει ο Μανσον ειναι τραγουδιστης και ΣΤΑΡ, ο οποιος προβαλει ενα εμπορικο στυλακι.
Αν το πουλούν απλά, τότε ερχόμαστε στα λόγια του Μπόλντη ότι κακώς πιστεύετε ότι λένε και τις γκόμενες που γαμούν και όλα είναι ένα κατασκεύασμα.Οι καλλιτέχνες αυτό ''πουλάνε'',δε νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω εξήγηση,εκτός αν είσαι ντιπ...
Αν το πιστεύουν, τότε συγγνώμη αλλά κάτι δεν πάει καλά.
Και όμως, η οποιαδήποτε ακραία προσέγγιση, ψυχιατρικά δείχνει πολλά.Κατά τα άλλα η όποια ασυνήθιστη εμφάνιση δεν αποτελεί απόδειξη φρενοβλάβιας,ψυχιατρικά τουλάχιστον.
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Πρώτη, πρώτη αυτή εδώ στο παρόν νήμα είναι περίεργα ντυμένη σε πολλές φωτογραφίες.
Δεύτερον, η Christina Hendricks που παρέθεσες είναι περίεργα ντυμένη και τρίτον παρέθεσες και latex και κορσέδες.
Δεν είναι ανάγκη κάποια να είναι ντυμένη σαν Ζουλού για να μιλήσουμε για CD.
και μ αρεσουν οι κροσντρεσερς , γυναικες κ ολας , ουτε καν αντρες... σπανιο ειδος που ειμαι η ρουφιανα
και ολα αυτα γτ μ αρεσουν οι κορσεδες τα λατεξ και εχω ανοιξει 4 φορες το ελ
οκεεε μαναρι ...
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Μμμμ τώρα ανοίγεις ένα εντελώς διαφορετικό θέμα...Άρα είναι ψεύτικος, λοιπόν. Οπότε οι θαυμαστές του κακώς τον γουστάρουν για το στυλάκι του εφόσον το κάνει χωρίς να το πιστεύει.
Το θετικό είναι ότι επιτέλους το πιασές.
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.529
- Πόντοι
- 34.267
Και με τις μέλισσες;....Τι κάνουμε;Άρα είναι ψεύτικος, λοιπόν. Οπότε οι θαυμαστές του κακώς τον γουστάρουν για το στυλάκι του εφόσον το κάνει χωρίς να το πιστεύει.
Welcome to the star systemΆρα είναι ψεύτικος, λοιπόν. Οπότε οι θαυμαστές του κακώς τον γουστάρουν για το στυλάκι του εφόσον το κάνει χωρίς να το πιστεύει.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ρε μανάρια υπάρχουν κροσντρέσερς γυναίκες;;;;και μ αρεσουν οι κροσντρεσερς , γυναικες κ ολας , ουτε καν αντρες... σπανιο ειδος που ειμαι η ρουφιανα
οκεεε μαναρι ...
Eγώ νόμιζα ότι είναι αυτόνοητο πράγμα....δεδομένο...στην φύση.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Γαμησέ τα...μας έβγαλε την πίστη.Welcome to the star system
Αλλά επιτέλους!!!!
Επισκέπτης
Δεν ανοίγω κανένα καινούριο θέμα. Είναι αυτό που λέει ο Μπόλντης τόση ώρα κι εσύ διαφωνείς μαζί του.Μμμμ τώρα ανοίγεις ένα εντελώς διαφορετικό θέμα...
Το θετικό είναι ότι επιτέλους το πιασές.
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ρε μανάρια υπάρχουν κροσντρέσερς γυναίκες;;;;
Eγώ νόμιζα ότι είναι αυτόνοητο πράγμα....δεδομένο...στην φύση.
πολυ σπανια αλλα υπαρχουν φανταζομαι αν και ποε δν πηρε κατι τ ματι μ ... συντριπτικη πλειοψηφια αντρες κροσντεσερς θα βρεις
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Αμα δεν το εχετε καταλαβει ο Μανσον ειναι τραγουδιστης και ΣΤΑΡ, ο οποιος προβαλει ενα εμπορικο στυλακι.
Τυπε ειπαμε εξαρχης πως τα κανει ολα αυτα
για να προκαλεσει αλλιως δεν θα μπορουσε να προωθησει
την δουλεια του. Το οτι δεν στεκει καλα στα μυαλα του
εχει να κανει με το οτι διαλεξε τον συγκεκριμενο τροπο
για να προωθησει την δουλεια του
Απο τον διασημο κατα συρροη δολοφονοεχετε αναφερει απο που εχει παρει το ονομα του?
www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=143687]http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=143687[/url]
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Απο τον διασημο κατα συρροη δολοφονο
www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=143687]http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=143687[/url]
και την μονροε.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ο Μπόλντης μίλησε για τις σχέσεις του Μάνσον,άλλο κεφάλαιο...αυτό θα μπορούσε να ισχύει στην αρχή της καριέρας του,όχι τώρα που είναι γνωστός κ καταξιωμένος.Δεν ανοίγω κανένα καινούριο θέμα. Είναι αυτό που λέει ο Μπόλντης τόση ώρα κι εσύ διαφωνείς μαζί του.
Και στην τελική δεν αναιρεί ακόμα κ στο παίχνιδι να είναι,να είναι εντελώς fake....
Εκτός αν είσαι στους κύκλους του κ το ξέρεις.
Επισκέπτης
Με ρώτησες να δω τι θέματα έχεις ανοίξει και βασισμένος σ' αυτά υπέθεσα ότι πιθανόν να σου αρέσει και το CD.και μ αρεσουν οι κροσντρεσερς , γυναικες κ ολας , ουτε καν αντρες... σπανιο ειδος που ειμαι η ρουφιανα
οκεεε μαναρι ...
Τραβηγμένο θα ήταν αν υπέθετα απ' αυτά ότι σου αρέσει η αεροναυπηγική, όχι ό,τι υπέθεσα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ο Μπόλντης μίλησε για τις σχέσεις του Μάνσον,άλλο κεφάλαιο...αυτό θα μπορούσε να ισχύει στην αρχή της καριέρας του,όχι τώρα που είναι γνωστός κ καταξιωμένος.
Και στην τελική δεν αναιρεί ακόμα κ στο παίχνιδι να είναι,να είναι εντελώς fake....
Εκτός αν είσαι στους κύκλους του κ το ξέρεις.
τυπε
αν μπεις στο παιχνιδι αυτο της καθημερινης
προβολης θα πρεπει να ανανεωνεις συνεχως τα κολπα σου
γιατι το κοινο θα σε βαρεθει καποια στιγμη και θα σε βαλει
στο περιθωρειο. Ο τυπος συνεχως ανατροφοδοτει οπως η Gaga
που βγαινει με νεα κοστουμια συνεχως
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις