Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
εδω γινεται η μανουρα αποψε μαγκες?
εδω και διπλα μαγκα
εδω γινεται η μανουρα αποψε μαγκες?
Σημερίς έχει μπαλίτσα σε δύο γήπεδα....εδω γινεται η μανουρα αποψε μαγκες?
Κάποια θέματα με γυναίκες που μερικές είναι ωραίες και άλλες σαύρες καθώς και με περίεργες αμφιέσεις. Άρα μάλλον σου αρέσει το CD.
Ακόμα και το CD να σου αρέσει όμως, το να γουστάρεις τον Μάνσον είναι κακογουστιά, καθώς ο τύπος προκαλεί κοινωνικά όχι σεξουαλικά.
Έλα, ξεκόλλα και παραδέξου ότι δεν ξέρεις τι θέλεις ή ότι το γούστο σου είναι για τα μπάζα
Όχι καθόλου. Απλά το χαρακτηριστικό που με φτάχνει περισσότερο σε μια γυναίκα είναι το ωραίο δέρμα και στα μάτια μου το τατουάζ το χαλάει και μου ρίχνει τις καύλες. Αλλά δεν είναι παρανοϊκός κάποιος που γουστάρει τατουάζ. Αλοίμονο.Έχεις την ίδια γνώμη κ για το τατουάζ,ότι είναι παράνια;
Cross Dressing.θες να μου πεις τι ειναι το σιντι ? (τσιμπησα αχαχουχας )
Άρα δεν διαφωνούμε σε κάτιρε φιλε εμενα ο μανσον μη σε ταραξω κ ολας αλλα σεξουαλικα με προκαλει
Και ναι ειναι γνωστο οτι εχω τραγικο γουστο
Σημερίς έχει μπαλίτσα σε δύο γήπεδα....
Ωραία,αφού λοιπόν δεν θεωρείς τα τατουάζ παράνοια,γιατί θεωρείς μια εκκεντρικότητα γεμάτη τατουάζ σαν τον Μάνσον παράνοια;;;Όχι καθόλου. Απλά το χαρακτηριστικό που με φτάχνει περισσότερο σε μια γυναίκα είναι το ωραίο δέρμα και στα μάτια μου το τατουάζ το χαλάει και μου ρίχνει τις καύλες. Αλλά δεν είναι παρανοϊκός κάποιος που γουστάρει τατουάζ. Αλοίμονο.
Κάτσε, αν τώρα κάποιος πάει και γίνει σαν το φίδι από πάνω ως κάτω, ε κάτι δεν πάει καλά, όπως οτιδήποτε ξεπερνάει το μέτρο σε τέτοιο βαθμό.
Cross Dressing.
Είμαι εγώ κολλημένος ή αυτοί;παπαζ δωσε μου μια περιληψη να λυσω το θεμα πατ-κιουτ.
Πες κ το γιατί το ψάχνουμε,για ποιον λόγο,άντε μην βαριέσαι να πληκτρολογείς...Είμαι εγώ κολλημένος ή αυτοί;
Είμαι εγώ κολλημένος ή αυτοί;
Διάβαζε αυτά που γράφω καλύτερα. Ήδη απάντησα στο post που έκανες παράθεση.Ωραία,αφού λοιπόν δεν θεωρείς τα τατουάζ παράνοια,γιατί θεωρείς μια εκκεντρικότητα γεμάτη τατουάζ σαν τον Μάνσον παράνοια;;;
Ε πως, αφού όλο τέτοιες γκομενίτσες ποστάρεις. Τυχαίο είναι;αυτο το συμπερασμα ποσο γαματο παιζει να ναι ?
Ψάχνουμε αρχηγέ να δούμε αν ο Μάνσον στέκει καλά ή όχι.δεν μου δωσε την περιληψη ρε ροκ ,
μαλακα με εχεις να διαβασω 40 σελιδο?
Βασικά δύο είναι τα τεινά.δεν μου δωσε την περιληψη ρε ροκ ,
μαλακα με εχεις να διαβασω 40 σελιδο?
Ε πως, αφού όλο τέτοιες γκομενίτσες ποστάρεις. Τυχαίο είναι;
Επιμένεις,κοίτα η εμφάνιση μπορεί να είναι ένδειξη μόνο,όχι απόδειξη.Και γενικότερα κατά πόσο η εμφάνιση ενός ανθρώπου μπορεί να δείξει αν τα 'χει χαμένα ή όχι.
Πρώτη, πρώτη αυτή εδώ στο παρόν νήμα είναι περίεργα ντυμένη σε πολλές φωτογραφίες.ποιες ειναι οι τετοιες γκομενιτσες που ποσταρω αστερι μου χελπ μι λιγο
Και δεν έγραφες τόση ώρα...μια χαρά μας τα έλυσες όλα στο πατ-κιουτ,τζάμπα ποστάραμε.1) αμα γουσταρει και ειναι οκ οταν μπορει να κοιμηθει ειναι οκ . ξερω πολυ χειροτερους ανθρωπους.κακους.
2) αμα τη βλεπει μουναρα αυτος που τη γαμαει , ειναι μουναρα.