Νέα

Dita von Teese

• Μέλος που άνοιξε το νήμα buteflika
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 649
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
αρα σε λιγο θα γινουν 2 σε 1 στο σπαμ οκ !

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Κάποια θέματα με γυναίκες που μερικές είναι ωραίες και άλλες σαύρες καθώς και με περίεργες αμφιέσεις. Άρα μάλλον σου αρέσει το CD.
Ακόμα και το CD να σου αρέσει όμως, το να γουστάρεις τον Μάνσον είναι κακογουστιά, καθώς ο τύπος προκαλεί κοινωνικά όχι σεξουαλικά.

Έλα, ξεκόλλα και παραδέξου ότι δεν ξέρεις τι θέλεις ή ότι το γούστο σου είναι για τα μπάζα :grin:

θες να μου πεις τι ειναι το σιντι ? (τσιμπησα αχαχουχας  :2funny:  )
ρε φιλε εμενα ο μανσον μη σε ταραξω κ ολας αλλα σεξουαλικα με προκαλει  :2funny:

Και ναι ειναι γνωστο οτι εχω τραγικο γουστο  :grin:

Επισκέπτης
Έχεις την ίδια γνώμη κ για το τατουάζ,ότι είναι παράνια;
Όχι καθόλου. Απλά το χαρακτηριστικό που με φτάχνει περισσότερο σε μια γυναίκα είναι το ωραίο δέρμα και στα μάτια μου το τατουάζ το χαλάει και μου ρίχνει τις καύλες. Αλλά δεν είναι παρανοϊκός κάποιος που γουστάρει τατουάζ. Αλοίμονο.

Κάτσε, αν τώρα κάποιος πάει και γίνει σαν το φίδι από πάνω ως κάτω, ε κάτι δεν πάει καλά, όπως οτιδήποτε ξεπερνάει το μέτρο σε τέτοιο βαθμό.

Επισκέπτης
θες να μου πεις τι ειναι το σιντι ? (τσιμπησα αχαχουχας  :2funny:  )
Cross Dressing.

ρε φιλε εμενα ο μανσον μη σε ταραξω κ ολας αλλα σεξουαλικα με προκαλει  :2funny:

Και ναι ειναι γνωστο οτι εχω τραγικο γουστο  :grin:
Άρα δεν διαφωνούμε σε κάτι :sunglasses:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όχι καθόλου. Απλά το χαρακτηριστικό που με φτάχνει περισσότερο σε μια γυναίκα είναι το ωραίο δέρμα και στα μάτια μου το τατουάζ το χαλάει και μου ρίχνει τις καύλες. Αλλά δεν είναι παρανοϊκός κάποιος που γουστάρει τατουάζ. Αλοίμονο.

Κάτσε, αν τώρα κάποιος πάει και γίνει σαν το φίδι από πάνω ως κάτω, ε κάτι δεν πάει καλά, όπως οτιδήποτε ξεπερνάει το μέτρο σε τέτοιο βαθμό.
Ωραία,αφού λοιπόν δεν θεωρείς τα τατουάζ παράνοια,γιατί θεωρείς μια εκκεντρικότητα γεμάτη τατουάζ σαν τον Μάνσον παράνοια;;;

Επισκέπτης
Ωραία,αφού λοιπόν δεν θεωρείς τα τατουάζ παράνοια,γιατί θεωρείς μια εκκεντρικότητα γεμάτη τατουάζ σαν τον Μάνσον παράνοια;;;
Διάβαζε αυτά που γράφω καλύτερα. Ήδη απάντησα στο post που έκανες παράθεση.

αυτο το συμπερασμα ποσο γαματο παιζει να ναι ?  :2funny:
Ε πως, αφού όλο τέτοιες γκομενίτσες ποστάρεις. Τυχαίο είναι;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν μου δωσε την περιληψη ρε ροκ ,
μαλακα με εχεις να διαβασω 40 σελιδο?
Ψάχνουμε αρχηγέ να δούμε αν ο Μάνσον στέκει καλά ή όχι.

Με την ψυχιατρική σημασία δηλαδή,αν είναι για μέσα κ τον έχουνε αμολυτό δηλαδή....

Πριν ψάχναμε να δούμε αν κ αυτές που πέρασε ( :knockinb: ) στέκαν καλά στα μυαλά τους αλλά ντάξει καταλήξαμε ότι για καμιά γυναίκα δεν ισχύει αυτό.

Επισκέπτης
δεν μου δωσε την περιληψη ρε ροκ ,
μαλακα με εχεις να διαβασω 40 σελιδο?
Βασικά δύο είναι τα τεινά.
Αν αυτή η Ντίτα που έχει στο νήμα είναι μπάζο ή μουνάρα και κατά πόσο ο Μέριλιν Μάνσον στέκει καλά στα μυαλά του.
Και γενικότερα κατά πόσο η εμφάνιση ενός ανθρώπου μπορεί να δείξει αν τα 'χει χαμένα ή όχι.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
1) αμα γουσταρει και ειναι οκ οταν μπορει να κοιμηθει ειναι οκ . ξερω πολυ χειροτερους ανθρωπους.κακους.
2) αμα τη βλεπει μουναρα αυτος που τη γαμαει , ειναι μουναρα.
3) η εμφανιση δεν καθοριζει τπτ αν τα μεσα εχουν θεμα και το αντιτροφο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και γενικότερα κατά πόσο η εμφάνιση ενός ανθρώπου μπορεί να δείξει αν τα 'χει χαμένα ή όχι.
Επιμένεις,κοίτα η εμφάνιση μπορεί να είναι ένδειξη μόνο,όχι απόδειξη.

Καλά για τον Μάνσον κ όποιον άλλον καλλιτέχνη δεν είναι καν ένδειξη.....

Επισκέπτης
ποιες ειναι οι τετοιες γκομενιτσες που ποσταρω αστερι μου χελπ μι λιγο  :helpplea: :2funny:
Πρώτη, πρώτη αυτή εδώ στο παρόν νήμα είναι περίεργα ντυμένη σε πολλές φωτογραφίες.
Δεύτερον, η Christina Hendricks που παρέθεσες είναι περίεργα ντυμένη και τρίτον παρέθεσες και latex και κορσέδες.
Δεν είναι ανάγκη κάποια να είναι ντυμένη σαν Ζουλού για να μιλήσουμε για CD.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
1) αμα γουσταρει και ειναι οκ οταν μπορει να κοιμηθει ειναι οκ . ξερω πολυ χειροτερους ανθρωπους.κακους.
2) αμα τη βλεπει μουναρα αυτος που τη γαμαει , ειναι μουναρα.
Και δεν έγραφες τόση ώρα...μια χαρά μας τα έλυσες όλα στο πατ-κιουτ,τζάμπα ποστάραμε. :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom