Επισκέπτης
Άχου τα μωρέ... τι χαριτωμένα που είναι. Γούτσου, γούτσου
οι αντρες του αυριο
και η βιλμα στην μέση.
Τύπε, μια φορά μονάχα φτάνει να ραγίσει το κωλίε τυπε με μια φορα δεν γινεσαι πουστης
οι αντρες του αυριο
και η βιλμα στην μέση.
Τύπε, μια φορά μονάχα φτάνει να ραγίσει το κωλίε τυπε με μια φορα δεν γινεσαι πουστης
Τύπε, μια φορά μονάχα φτάνει να ραγίσει το κωλί
Ναι ρε γαμώτο, εξαφανίστηκαν σαν τους δεινόσαυρους.
Μάλλον δεν άντεξαν τις φάπες, δεν εξηγείται αλλιώς.
Πάντως, είναι θετικό να κάνει η γκόμενά σου παρέα με ίμο. Ξέρεις ότι και να σε κερατώσει, το πολύ, πολύ να κάνει κανένα λεσβιακό
Εμείς οι Linuxάδες γενικά συμφωνούμεΑν τις γαμας καλα δεν κερατωνουν!!!!! Και δεν τους κανεις
και ολα τα χατηρια... αν της προσφερεις καλο γαμησι και την εχεις και
λιγο στην τσιτα γενικοτερα εισαι οκ. Ακομη και αν η παρεα της εχει αλανια και καλα.
ΑΝ τωρα σε δει ευαισθητο , γαλαντομο και ρομαντικουλη... ε φιλε δυσκολα τα πραγματα!
Αμα πηδας καλα δεν χρειαζεται να κερνας. Αυτα τα κανουν οσοι δεν ειναι σιγουροι
για τον εαυτο τους τα υπερβολικα κερασματα εννοω οχι 1-2 φορες μεσα στο μηνα...
και καφε ή ποτακι απλο ετσι? Οχι μονοπετρα και δωρακια!!!!
Εμείς οι Linuxάδες γενικά συμφωνούμε
Πάντως, άμα ακούω για κέρατο, στον άντρα ρίχνω την ευθύνη. Οι γυναίκες είναι όπως είναι, ας πρόσεχε ο μαλάκας να μην τον κερατώσει.
Μπορεί να ήθελε να γαμεί ακάποτα τύπε... Τα εξτραδάκια κοστίζουνε στις αυθεντικές...Ο αντρας φταιει απο την αποψη οτι διαλεξε μια πουτανα
αντι να παει στις αυθεντικες
Μπορεί να ήθελε να γαμεί ακάποτα τύπε... Τα εξτραδάκια κοστίζουνε στις αυθεντικές...
Ναι αλλά παίζει να τις εγκρίνει η μαμά και να σε χαρτζηλικώνει για να τις προσέχεις ;)τυπε στις αλλες να δεις ποσο κοστιζουνε
Ναι αλλά παίζει να τις εγκρίνει η μαμά και να σε χαρτζηλικώνει για να τις προσέχεις ;)
Φίλε, μου είχε τύχει όταν ήμουν φοιτητής. Πίστεψέ με, το σπιτικό φαΐ μετρούσε πολύΤυπε δεν σε βλεπω καλα
γιατι μετα θα αρχισουν τα τραπεζια της Κυριακης
με το ψητο στο φουρνο με πατατες που εχει η συμπεθερα
ετοιμασει να σε ταισει
Φίλε, μου είχε τύχει όταν ήμουν φοιτητής. Πίστεψέ με, το σπιτικό φαΐ μετρούσε πολύ
Φοιτητή άνθρωπο να σε κουλουριάσουνε; Δύσκολα τύπε, σιγά μην γουστάρουν να σε ταϊζουνε.Ναι ρε. Μέσα. Ειναι καλη φαση
και αμα το χειριστεις καλα και δεν εισαι
και μαλακας δεν σε κουλουρωνουνε προωρα ;)
Η Dita ξεκίνησε την καριέρα της σε ένα τοπικό στριπτιτζάδικο σε ηλικία 18 ετών. Απογοητευμένη από τον τρόπο που συμπεριφέρονταν οι υπόλοιπες του επαγγέλματος, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα κοστούμι εποχής, κάνοντας ανάλογο χτένισμα και έχοντας γάντια ως αξεσουάρ, προκαλώντας έντονα το ενδιαφέρον των πελατών. Την ίδια χρονική στιγμή ξεκινά και την καριέρα της ως μοντέλο.Έκτοτε έκανε αρκετές φωτογραφίσεις όχι μόνο για περιοδικά μόδας, αλλά και για το Playboy, τις χρονιές 1999, 2001 και 2002.