poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.146
- Πόντοι
- 216
ποσιμπολΠρεπει να ανταγωνιζεται κατι αεργους ειδικους συμβουλους που δεν τους βλεπει το φως του ηλιου
ποσιμπολΠρεπει να ανταγωνιζεται κατι αεργους ειδικους συμβουλους που δεν τους βλεπει το φως του ηλιου
Tι να γινει, ο δικος μου πατερας δεν ειχε τετοιες αποψεις, οτι απο μια ηλικια και περα πρεπει να κανει τα λεφτα μασούρι και ο γιος του να τρωει σκατα, ενώ προσπαθει να ορθοποδησει.η δικια μου αποψη ειναι οτι ο γονεας ειναι υπευθυνος μεχρι να σπουδασει το παιδι μετα πρεπει μονο του να φαει τα σκατα και ας εχει λεφτα.
ή αλλιως μπορεις να το πεις αξιοπρεπεια... και στην τελικη το ολο θεμα δεν ειναι στην αποψη του πατερα σου αλλα στην δικια σου αποψηTι να γινει, ο δικος μου πατερας δεν ειχε τετοιες αποψεις, οτι απο μια ηλικια και περα πρεπει να κανει τα λεφτα μασούρι και ο γιος του να τρωει σκατα, ενώ προσπαθει να ορθοποδησει.
Για χάρη καποιας παραδοξης "ιδεοληψιας" που πιο πολυ σε συμπλεγματισμό μού κανει.
Αξιοπρεπεια, αυτοσεβασμος, ηθικη....ή αλλιως μπορεις να το πεις αξιοπρεπεια... και στην τελικη το ολο θεμα δεν ειναι στην αποψη του πατερα σου αλλα στην δικια σου αποψη
διορθώνω, μέχρι κι ο βλάκας (φορεστ γκαμπ) του χωριούΝαι και Ταυλανδη πουχει εκατομμύρια τουρισμό είναι όλοι πάμπλουτο
Σωστά τα γράφεις δεν είσαι κάνας μαλάκας
για να το φερεις οπως σε συμφερει το πιανεις απο τη λαθος πλευρα ποτε δεν μιλησα για τον πατερα σου για σενα μιλησα που τον δαγκωνες γτ δεν μπορουσες να ζησεις μονος σου μετα τις σπουδες. αν δεν φοραγες παρωπιδες μονο και μονο για να περασει το δικο σου θα μπορουσες να διαβασεις και τα αλλα μηνυματα. μηπως το υποστηριζεις τοσο σθεναρα οτι αυτο που εκανες εσυ ειναι το σωστο γτ ξερεις οτι αν δεν υπηρχε αυτο η καταλληξη στη μετεπειτα ζωη σου θα ηταν διαφορετικη;Αξιοπρεπεια, αυτοσεβασμος, ηθικη....
Εχεις χρησιμοποιησει ενα σωρο λεξεις για να δωσεις αλλοθι σε εναν γονιο που μετα τις σπουδες του παιδιου του, το παραταει γιατι "εληξε" η υποχρεωση του
Προφανως εχουμε διαφορετικο αξιακό κώδικα.
Μαλλον οχι εμεις, ο πατερας μου σιγουρα.
Φυσικα.Σωστό γιατί δεν έχουν έξοδα θεαθήναι φιγούρας και δεν έχουν κι απαιτήσεις καθημερινότητας όσον αφορά την ζωή τους
Αποτέλεσμα μπορούν ν αποταμιευσουν
Γνωρίζω ψηστη πρώην σε σουβλάκια φίλου μου 15 χρονια
Ο φίλος μου το κλείσε μες στο 15
αυτός πήγε Αλβανία κι έχει 10διαμερισματα αγοράσει τουτέστιν 2000 το μήνα καθαρό εισόδημα
Αλλα 15 χρονια στην Ελλάδα είχε αγοράσει ένα παντελόνι κι ένα ζευγάρι γυαλιά
Μπλούζες φόραγε από το μαγαζί σπίτι πήγαινε με τα πόδια αμάξι μηχανάκι δεν είχε και γαμουσε αν κι όταν έβρισκε καμμια πατσαβούρα καθαρίστρια στο μαγαζί
Τώρα είναι πλούσιος για Αλβανία ευκατασττοε για Ελλάδα έχει μια βλάχα μουναρα από εκεί γυναίκα και κυκλοφορεί μ ένα τσαντάκι στο χέρι κ μαζεύει τα ενοίκια
Ποια θα ηταν η "διαφορετικη" καταληξη?για να το φερεις οπως σε συμφερει το πιανεις απο τη λαθος πλευρα ποτε δεν μιλησα για τον πατερα σου για σενα μιλησα που τον δαγκωνες γτ δεν μπορουσες να ζησεις μονος σου μετα τις σπουδες. αν δεν φοραγες παρωπιδες μονο και μονο για να περασει το δικο σου θα μπορουσες να διαβασεις και τα αλλα μηνυματα. μηπως το υποστηριζεις τοσο σθεναρα οτι αυτο που εκανες εσυ ειναι το σωστο γτ ξερεις οτι αν δεν υπηρχε αυτο η καταλληξη στη μετεπειτα ζωη σου θα ηταν διαφορετικη;
για ποιο λογο επρεπε να στηριχτεις στην πλατη του πατερα σου αντι να τα καταφερεις μονος σου οταν τελειωσες τις σπουδες;Ποια θα ηταν η "διαφορετικη" καταληξη?
Οτι δεν θα τα ειχα καταφερει, ας πουμε?
Πιθανον. Δεν θα το μαθουμε ποτέ.
Για ποιον λογο ομως θα επρεπε η οικογενεια να ρισκαρει το μελλον του μοναχογιου αντι να το εξασφαλισει απο καθε πλευρα?
Ειλικρινα ΔΕΝ σε καταλαβαινω.
Επειδη μπορούσα.για ποιο λογο επρεπε να στηριχτεις στην πλατη του πατερα σου αντι να τα καταφερεις μονος σου οταν τελειωσες τις σπουδες;
Οχι βέβαια. Αλλά μπορούσε.αν ο πατερας σου δεν ειχε λεφτα να σου ανοιξει το γραφειο μετα τις σπουδες θα του το χτυπαγες οτι δεν βοηθησε το μοναχογιο του;
Το κάνουν επειδή δεν υπάρχει νόμος όπως στην Κίνα, ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΜπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς το κάνουν;
Γιατι εγώ έχω μια γενική εικόνα όπως περιγράφω παραπάνω.
αποφυλακίστηκε με προσωρινους ορους@Νίπλης τελος οι διακοπες επεστρεψε
Τύπε, είναι θέμα κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας, αν θες.Αξιοπρεπεια, αυτοσεβασμος, ηθικη....
Εχεις χρησιμοποιησει ενα σωρο λεξεις για να δωσεις αλλοθι σε εναν γονιο που μετα τις σπουδες του παιδιου του, το παραταει γιατι "εληξε" η υποχρεωση του
Προφανως εχουμε διαφορετικο αξιακό κώδικα.
Μαλλον οχι εμεις, ο πατερας μου σιγουρα.
Υ.Γ. Κι εγω φυσικα αποδεχομουν την βοηθεια του χωρις καμία τύψη.
Και τωρα ειμαι κοντα του σε ο,τι χρειαστει.
Ετσι κανουν οι σωστοι κατ' εμέ άνθρωποι.
Δεν παιζουν ρόλους ανεξαρτησιας.
ετσι πολυ τα χαιρομαι αυτα τα ατομα που πιστευουν οτι οτι αποκτα ο πατερας τους ανηκει...Επειδη μπορούσα.
Οχι βέβαια. Αλλά μπορούσε.
Εξηγησα γιατι μιλησα υποτιμητικά.ετσι πολυ τα χαιρομαι αυτα τα ατομα που πιστευουν οτι οτι αποκτα ο πατερας τους ανηκει...
βεβαια δεν περιμενα κατι διαφορετικο ειδικα απο ενα ατομο που μιλαει τοσο υποτιμητικα για αλλους που κατα πασα πιθανοτητα δεν ειχαν τη τσεπη να τους αγορασει ο μπαμπας ενα βενζιναδικο και να μην χρειαστει να δουλευουν σαν υπαλληλοι...
ακριβως ετσι εγινε , ηρθαν , εκαναν τις χαμαλοδουλειες , μαζεψαν λεφτα και επιχειρούν μόνοι τους πια σαν ΕΕEγω ειλικρινα σου μιλαω αυτη τη στιγμη δεν ξερω Αλβανο εργατη..Με την εννοια του χαμαλο-εργατη...Οι οικοδομοι-πετραδες-γυψαδες-πλακαδες εχουν συνασπιστει εχουν φτιαξει εταιριες.Ειναι το 90% εργολαβοι και αυτοι που ξερω εγω στη δικη μου περιοχη εχουν αγορασει πολλα ακινητα σε τουριστικες περιοχες της Αλβανιας(που εξελισσεται σε προορισμο τουριστικο).Το ιδιο και οσοι δουλευαν σε ταβερνες-εστιατορια..Ολοι εχουν αγορασει σπιτια εδω και στην Αλβανια και ζουν πολυ πιο ανετα απο τους Ελληνες στην ιδια περιοχη.
Και στις ΗΠΑ, δεν έχει αγγειοχειρουργούς στα 19 , όπως παίζει με τις στρίπερ.Στην Ελλάδα όλοι ξεκινάνε την καριέρα τους μετά τα 30, δηλ μετά τα μεταπτυχιακά, τον στρατό κλπ.
Κάτι που είναι εντελώς λανθασμένο imho και ξεκινάει από τους γονείς.
Ολα αυτα τα θεωρω μύθοΕγώ που έζησα κάποια χρόνια έξω, είδα νέα παιδά να απογαλακτίζονται και να δημιουργούν. Να σπουδάζουν και να δουλεύουν. Αυτά τα παιδιά γίνονται άντρες πολύ πιο γρήγορα, είναι σίγουρα πιο ώριμοι για οικογένεια, αντέχουν και δημιουργούν βελτιώνοντας τη θέση τους στην κοινωνία.