Νέα

Δίωξη σε πασίγνωστο δικηγόρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
διαβιωση με 800 ευρω χωρις να εχει πλατες απο πισω του;
Ρε τυπε, τοσα ειναι, τι να κανουμε τωρα; Στην επαρχια με αυτο το βασικο μπορει και να την παλεψει, Αθηνα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα, δεν υπαρχουν μαγικες λυσεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
προσωπικα την 300-400 γτ και η ετοιμη μπορει να ηταν στα 9μ τζιρο και απλα με λιγες ρυθμισεις ή ευνοικη αγορα να πηγε στα 10-12.
Το παραδειγμα ηταν ξεκαθαρο ή απο το μηδεν στα 3-4 κατοσταρικα τζιρο ή μια μικρη επιχειρηση των 3-4 κατοσταρικων τζιρο ετοιμη να τη γιγαντωσει στα 10-12 μυρια.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.792
Πόντοι
1.446
Ενας σοβαρος εργαζομενος του ιδιωτικου τομεα, ευσυνειδητος και φιλοδοξος εχει αρκετα κοινο συμφερον με τον σοβαρο εργοδοτη του, την προοδο της επιχειρησης.
Περίμενα μια τέτοια απάντηση...
Είναι όμως υπό την "βραχυχρόνια μικροοικονομική θεώρηση" των οικονομικών και κοινωνικών γεγονότων...
Οι άνθρωποι δρουν με βάση το (βραχυχρόνιο) συμφέρον τους, κακά τα ψέμματα...
Πρέπει όμως να βλέπουμε τα πράγματα πιο μακροχρόνια και γενικότερα, για το δικό μας τελικό συμφέρον...
Εκτός αν ανήκουμε στις 50 - 100 οικογένειες που κυβερνούν (πραγματικά) την χώρα ή έχουμε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ...

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
οι περισσότεροι μπουχέσες που βρίσκουν έτοιμες στρωμένες επιχειρήσεις και παθητικά εισοδήματα (και τα μπουρλοτιάζουν στο τέλος)

με τον τρόπο που μπήκαν στην αγορά αν τους άφηνες χωρίς αυτά να τα καταφέρουν από την αρχή να αντιμετωπίσουν τις συνθήκες και να μάθουν πως (δεν) γίνεται να φτάσεις εκεί.....

θα έβαζαν βυσμα να κλαδεύουν τους θάμνους στο δήμο.
Φωτογραφιζεις το Λακη μωρη κουφαλα

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.100
Πόντοι
216
Το παραδειγμα ηταν ξεκαθαρο ή απο το μηδεν στα 3-4 κατοσταρικα τζιρο ή μια μικρη επιχειρηση των 3-4 κατοσταρικων τζιρο ετοιμη να τη γιγαντωσει στα 10-12 μυρια.
η απαντηση ειναι ιδια απο το μηδεν

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ακόμη να σχολιάσετε???

Αλβανός χτυπάει το ζυναίκα με σιδερολοστό. Αναμένω φεμινιστική προσέγγιση. Γυναικεία επικίνδυνη σωματική βλάβη; Γυναικοβλάβη;

Τι θέλουν τώρα να του κάνουν πάλι οι δικαιωματιστές; Κόψιμο χεριού, να το αποκαυλίσουν μήπως ή να τον κλείσουν μέσα για πάντα;

Περιμένω προτάσεις για την αντιμετώπιση του καινούριου μας σκληρού θύτη. :bigdick::bigdick:

Έχουν τρελαθεί όλοι και βαράνε τις γυναίκες τους... COVID φάση κολλάει. Τσ τσ τσ ντροπή

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.563
Πόντοι
9.297
Ενας σοβαρος εργαζομενος του ιδιωτικου τομεα, ευσυνειδητος και φιλοδοξος εχει αρκετα κοινο συμφερον με τον σοβαρο εργοδοτη του, την προοδο της επιχειρησης.
Iσχυει...γιατί αν το μαγαζί πάει καλά ο εργοδότης θα δώσει και κάτι τις στο προσωπικό πέρα από τα στάνταρ...
Από την άλλη πλευρά αν τα πράγματα δεν πάνε καλά θα αρχίσουν οι περικοπές που μπορεί να γίνουν και απολύσεις.

• Like
Αντιδράσεις: barock

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.988
Πόντοι
22.266
Ποιος χακαρε το προφι

Ποιος πιστευεις πως χακαρε το λογαριασμο του σκουπιδιου;
Φιλτατε ταβαρες μπαροκοβ πλησιάζει η μέρα που η εξουσία θα έρθει στα χέρια των πληβειων .....

Ψυθυριζεται ότι μετά τις συναντήσεις Πούτιν Κιμ κ Βιετναμέζου κ μαζί με Κίνα ετοιμαζόμαστε για ενοποίηση των κκ παγκοσμίως ..... .

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.792
Πόντοι
3.506
Μου φαινεται δεν εχουμε και τοσους ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ :coffee:
Παρόλο που ολοι μου το παιζουν επιστημονες ..
Απο οικονομικά δεν τους βλεπω καλα :coffee:
Κατώτατος μισθός και μαλακιες.

Προτιμώ λύση τύπου Βλάντ Δρακουλα Παλουκωτη

Οποίος δεν είχε λεφτά και γκρίνιαζε, παλουκωμα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
Περίμενα μια τέτοια απάντηση...
Είναι όμως υπό την "βραχυχρόνια μικροοικονομική θεώρηση" των οικονομικών και κοινωνικών γεγονότων...
Οι άνθρωποι δρουν με βάση το (βραχυχρόνιο) συμφέρον τους, κακά τα ψέμματα...
Πρέπει όμως να βλέπουμε τα πράγματα πιο μακροχρόνια και γενικότερα, για το δικό μας τελικό συμφέρον...
Εκτός αν ανήκουμε στις 50 - 100 οικογένειες που κυβερνούν (πραγματικά) την χώρα ή έχουμε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ...
Δηλαδη θεωρεις πως μακροχρονια ο εργαζομενος δεν εχει συμφερον να ειναι υγιης η επιχειρηση που εργαζεται; Ή δεν ειναι εφικτο και συμφερον να εξελισσεται και ο ιδιος στην ιδια επιχειρηση/παραλληλα με αυτη;

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.612
Πόντοι
456
Με αφορμή αυτό το εύστοχο σχόλιό σου.
Είναι όπως το λέμε και όπως συμφωνείς μαζί μου, οι προτεραιότητες που θέτει κάποιος στη ζωή του. Προσωπικά προτιμώ να είμαι στα 950-1000 και να κοιμάμαι ήρεμος, ήσυχος και φυσικά κάτι να στερούμαι - αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να γαμήσω την ψυχική μου υγεία έτσι... Όσες φορές βρέθηκα σε επιλογές θέσεων ευθύνης στο τομέα μου και αλλού (δεν έχει σημασία που) οι αμοιβές ήταν κανα 400αρι ή 500αρι πάνω αλλά είναι τέτοια η δουλειά που σε 2 - 3 παθαίνεις burnout... Μιλάω πάντα για Ελλάδα.
Ε δεν το θέλω. Ναι είμαι δύσκολα, ναι δεν έχω την άνεση ούτε καν αμάξι πλέον χωρίς λόγο να έχω - ωστόσο όμως είμαι πού ευχαριστημένος. Δεν περιμένω το ΣΚ ούτε τις άδειες. Μου αρέσει αυτό που κάνω και είμαι οκ.
Εννοείται ότι στα 41 μου ξέρω ότι όλα έχουν κόστος - απλά πρέπει να ξέρουμε ποιες είναι οι προτεραιότητες και τι θα πληρώσουμε σε ψυχική υγεία.
Αυτο με τη ψυχικη υγεια ειναι σπουδαια κουβεντα ,και μπραβο που το εχεις πιασει ..πανε σε δουλειες που ακομημκαι μισουν ,συντομα γινονται δυστυχισμενοι ,και μετα βγαζουν φθονο κσι μισος αν δουν καποιον που, τολμα να πει πως επελεξα μεν λιγοτερα χρηματα αλλα, ειμαι ευτυχισμενος ,και καπως ετσι θα πρεπει να βγηκε κει αυτο με τη κατσικα του γειτονα..

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.792
Πόντοι
1.446
Δηλαδη θεωρεις πως μακροχρονια ο εργαζομενος δεν εχει συμφερον να ειναι υγιης η επιχειρηση που εργαζεται; Ή δεν ειναι εφικτο και συμφερον να εξελισσεται και ο ιδιος στην ιδια επιχειρηση/παραλληλα με αυτη;
Θεωρητικά σε μια ιδανική ζωή (που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα όμως), ναι το συμφέρον του είναι να είναι υγιής (κερδοφόρα και βιώσιμη) η επιχείρηση που εργάζεται...
Τι έχει δείξει η εμπειρία όμως;
Ότι σε μια ελεύθερη οικονομία που το ατομικό συμφέρον κυριαρχεί (αφήνοντας εντελώς ελεύθερη την φύση του ανθρώπου δηλαδή), οι δεοντολογίες πάνε περίπατο...
Έτσι συνεπείς υπάλληλοι, παραγωγικοί, δημιουργικοί, καριέρας, απολύονται λόγω ηλικίας, μεγάλου μισθολογικού κόστους κτλ στο όνομα ενός εξορθολογισμού των δαπανών της επιχείρησης... Δεν συζητάμε καν το ενδεχόμενο να αρρωστήσει (πράγμα ανθρώπινο) ο εν λόγω εργαζόμενος... Εδώ πολλούς τους έχουν αφήσει οι γυναίκες που έκαναν μαζί παιδιά για τέτοιο λόγο... Επίσης οι δόλιες πτωχεύσεις των εταιρειών, μπορεί να είναι επίσης ένας λόγος απόλυσης υπαλλήλων (συχνό φαινόμενο)... Και μην αναφέρει κάποιος τον Καρέλια και τον Σκλαβενίτη σαν παράδειγμα καλών εργοδοτών, που είναι μεμονωμένες περιπτώσεις στο γενικό σύνολο...
Επίσης σχεδόν όλοι οι υποστηρικτές της ελεύθερης οικονομίας (ο μέσος Έλληνας), προσδοκούν (από μέσα τους και ας μην το λένε φανερά) μια θέση στο δημόσιο, (για τους ίδιους ή και τα παιδιά τους) αν δεν την έχουν ήδη, ξέροντας τι τριμπουρδλελο και ζούγκλα είναι εκεί έξω στην αγορά εργασίας... Τυχαίο; Δεν νομίζω...

Τελευταία τροποποίηση:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
74.981
Πόντοι
12.756
Ε πως

και τα ακριβά υπάρχοντα? η αμύθητη ακίνητη περιουσία? τα τασάκια από τα ακριβά ξενοδοχεία???

τα μανικετόκουμπα των 1Κ?????? :confused:

Ψοφας ρε πουστη να σε παει αίμα ο άλλος ..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
Ε πως

και τα ακριβά υπάρχοντα? η αμύθητη ακίνητη περιουσία? τα τασάκια από τα ακριβά ξενοδοχεία???

τα μανικετόκουμπα των 1Κ?????? :confused:
Ξερεις ποσα τετοια βρισκεις στο ιντερνετ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

Klklkl

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
5
Πόντοι
0
Τελικά ισχύει το μήνυμα "ποτε θα κοιμηθει ο γερος ...."???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom