Νέα

Δίωξη σε πασίγνωστο δικηγόρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.425
Πόντοι
3.656
1. τα βαρελια ειναι 30αρια
2. Αντικειμενικα ειναι βαριά εργασία
3. Για σενα και για μενα ειναι πολυ βαριά εργασία
4. Για καποιον που τα εχει αναγκη τα λεφτα ειναι μια εργασία ΠΡΩΤΑ και μετα ειναι βαριά , αλλα θα την κανουν..

Μπαρμαν ουρά κανουν να πανε
Yπαρχουν και 50αρια βαρελια....Μυθος

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.425
Πόντοι
3.656
Ρε μαλάκες ολοι σας , η πραγματικοτητα ειναι μπροστα μας και την εχει ζησει αυτη η χωρα ..

Τι γαμημενες δουλειες εκαναν οι Αλβανοι οταν ηρθαν ;;
Ολοι ελεγαν οτι ηταν δασκαλοι στην Αλβανία , η χωρα αυτη πρεπει να ειχε το καλυτερο εκπαιδευτικο συστημα στο κοσμο με τοσους δασκαλους.. ( αλλο αμα κανείς δεν ηξερε απλη αριθμητικη , δεν μιλαμε για μαθηματικα , αριθμιτικη λεμε)
Οποτε , τι δουλειες εκαναν ολοι αυτοι ;; τις βαριες δουλειες , γιατι ειχαν αναγκη , ειδατε εσεις να ηρθε κανας Αλβανος τοτε που ανοιξαν τα συνορα και να ανοιξε λογιστικό γραφείο στην Αθηνα ;;
Ειδατε κανα Αλβανο να ηρθε να κανει τον ορθοπεδικο ;; ή τον οικονομολόγο , η να δουλεψει σε καμιά εταιρεία μανατζαρέος ;; αφου ελεγαν ολοι οτι ειναι σπουδαγμενοι ..

Αρχιδια , ανειδίκευτοι ηταν του κερατά και οτι σκατοδουλειά υπηρχε ελεγαν ναι , γιατι ειχαν ερθει με οτι φορουσαν..

Επιλογες δεν ειχαν , ισα ισα που εψαχναν οσο πιο βαρια δουλεια υπηρχε για να παιρνουν οσο γινεται μεγαλυτερο μεροκαματο ..

Οποτε , ναι υπαρχουν βαριες δουλειες σαν αντικειμενο , η πεινα και η αναγκη ομως τις κανουν να φαινονται βατές για οσο χρειάζεται
Eγω ειλικρινα σου μιλαω αυτη τη στιγμη δεν ξερω Αλβανο εργατη..Με την εννοια του χαμαλο-εργατη...Οι οικοδομοι-πετραδες-γυψαδες-πλακαδες εχουν συνασπιστει εχουν φτιαξει εταιριες.Ειναι το 90% εργολαβοι και αυτοι που ξερω εγω στη δικη μου περιοχη εχουν αγορασει πολλα ακινητα σε τουριστικες περιοχες της Αλβανιας(που εξελισσεται σε προορισμο τουριστικο).Το ιδιο και οσοι δουλευαν σε ταβερνες-εστιατορια..Ολοι εχουν αγορασει σπιτια εδω και στην Αλβανια και ζουν πολυ πιο ανετα απο τους Ελληνες στην ιδια περιοχη.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
η χαλκιδκή, και πιστεύω κάθε θερινός προορισμός στην ελλάδα, έχει κατακλυσθεί από τουρίστες
σαν αύγουστος είναι
τεράστιες ανάγκες για φαγητό, διαμονή, διασκέδαση, εργάτες, καθαρίστριες, όλα τα τεχνικά επαγγέλματα, πουτάνες,
όλοι αυτοί δεν θα χρειαστούν φαρμακείο; οδοντίατρο;
επενδυτικές ευκαιρίες,
βρέχει χρήματα,
οι χαζοί κλαίγονται και κρατούν ομπρέλα
Ναι και Ταυλανδη πουχει εκατομμύρια τουρισμό είναι όλοι πάμπλουτο

Σωστά τα γράφεις δεν είσαι κάνας μαλάκας

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Eγω ειλικρινα σου μιλαω αυτη τη στιγμη δεν ξερω Αλβανο εργατη..Με την εννοια του χαμαλο-εργατη...Οι οικοδομοι-πετραδες-γυψαδες-πλακαδες εχουν συνασπιστει εχουν φτιαξει εταιριες.Ειναι το 90% εργολαβοι και αυτοι που ξερω εγω στη δικη μου περιοχη εχουν αγορασει πολλα ακινητα σε τουριστικες περιοχες της Αλβανιας(που εξελισσεται σε προορισμο τουριστικο).Το ιδιο και οσοι δουλευαν σε ταβερνες-εστιατορια..Ολοι εχουν αγορασει σπιτια εδω και στην Αλβανια και ζουν πολυ πιο ανετα απο τους Ελληνες στην ιδια περιοχη.
Σωστό γιατί δεν έχουν έξοδα θεαθήναι φιγούρας και δεν έχουν κι απαιτήσεις καθημερινότητας όσον αφορά την ζωή τους
Αποτέλεσμα μπορούν ν αποταμιευσουν
Γνωρίζω ψηστη πρώην σε σουβλάκια φίλου μου 15 χρονια
Ο φίλος μου το κλείσε μες στο 15
αυτός πήγε Αλβανία κι έχει 10διαμερισματα αγοράσει τουτέστιν 2000 το μήνα καθαρό εισόδημα
Αλλα 15 χρονια στην Ελλάδα είχε αγοράσει ένα παντελόνι κι ένα ζευγάρι γυαλιά
Μπλούζες φόραγε από το μαγαζί σπίτι πήγαινε με τα πόδια αμάξι μηχανάκι δεν είχε και γαμουσε αν κι όταν έβρισκε καμμια πατσαβούρα καθαρίστρια στο μαγαζί
Τώρα είναι πλούσιος για Αλβανία ευκατασττοε για Ελλάδα έχει μια βλάχα μουναρα από εκεί γυναίκα και κυκλοφορεί μ ένα τσαντάκι στο χέρι κ μαζεύει τα ενοίκια

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Ε πως

και τα ακριβά υπάρχοντα? η αμύθητη ακίνητη περιουσία? τα τασάκια από τα ακριβά ξενοδοχεία???

τα μανικετόκουμπα των 1Κ?????? :confused:
Μην ακούς τύπο Μπαρόκ δε ξέρει τι του γίνεται.

Τύπος Λάκης έχει πάει στο Τυρολο, στη Βουδαπέστη και κινείται άνετα τόσο στα σαλόνια όσο και στα αλώνια. Το όνειρο κάθε γυναίκας. Σκέψου μπορεί να χτυπήσει γκομενα σε κάθε λόμπι ξενοδοχείου (αφού τριμαρει μπάλες και μασχάλες) σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα πλην Ελλάδος. Μεγάλος μπον βιβερ

Αυτά , δε γράφω αλλα γιατί με έπιασε η κοιλιά μου από τα γέλια

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.107
Πόντοι
6.056
Bλεπω εντος θεματος ολα τα σχολια,κατωτατος,ανεργεια,τουρισμος:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.067
Πόντοι
3.656
Bλεπω εντος θεματος ολα τα σχολια,κατωτατος,ανεργεια,τουρισμος:coffee::coffee::confused::confused::confused:
είχε σοβαρέψει πολύ το νήμα και δεν μπορούσε να παρακολουθήσει ο κόσμος έπρεπε να κάνουμε ένα διάλειμμα

nkido101

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
4.734
Πόντοι
441
Ρητορικη ερωτηση

Αν απατησω την γυναικα μου και μετα την χτυπησω σε ευαισθητα θεματα και την κανω να βγει εκτος εαυτου και αρχισει να μου ριχνει μπουνιες σφαλιαρες και το καταγγειλω θα εχει την ιδια τυχη με τον λυτρα η θα με κοροιδευουν οτι τις εφαγα απο γυναικα?

Α ρε που ζουμε με την καθε πουτανα που ολα δουλευουν υπερ της

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Αυτο με τη ψυχικη υγεια ειναι σπουδαια κουβεντα ,και μπραβο που το εχεις πιασει ..πανε σε δουλειες που ακομημκαι μισουν ,συντομα γινονται δυστυχισμενοι ,και μετα βγαζουν φθονο κσι μισος αν δουν καποιον που, τολμα να πει πως επελεξα μεν λιγοτερα χρηματα αλλα, ειμαι ευτυχισμενος ,και καπως ετσι θα πρεπει να βγηκε κει αυτο με τη κατσικα του γειτονα..
Την δουλειά την μισούν...όμως αγαπάνε τις κλικες...ανεκτίμητο για όσους δεν έχουν προσόντα η επίπεδο...η πιο συχνά ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.107
Πόντοι
6.056

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom