alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Μηνύματα
- 154.320
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Με τη Σακίρα τα εφτιαξες?Τυπε μην είσαι. Άπιστος Θωμάς
Πραγματικά δεν ξέρω πως θα διαχειριστω την δημοσιότητα της ....είμαι χαμηλών τονων
Με τη Σακίρα τα εφτιαξες?Τυπε μην είσαι. Άπιστος Θωμάς
Πραγματικά δεν ξέρω πως θα διαχειριστω την δημοσιότητα της ....είμαι χαμηλών τονων
Τα διασώζουνKι αλλα?Τι στο καλο συλλογη τα κανουν?
Να ναι καλα,εθνικοι ευεργετεςΤα διασώζουν
θα γινω και εγω στο μέλλονΝα ναι καλα,εθνικοι ευεργετες
Σιγά μην πάμε τη γριάΜε τη Σακίρα τα εφτιαξες?
Στο UK πολλοί γονείς με λεφτά λένε στα παιδιά τους να πάρουν student loan αν θέλουν να σπουδάσουν για να μπουν μετά στη διαδικασία να το αποπληρώσουν από το μισθό τους για να πάρουν σοβαρά τη διαδικασία των σπουδών και να γίνουν υπεύθυνα από μικρή ηλικία. Στην Ελλάδα και να υπήρχε η διαδικασία οι γονείς θα απέτρεπαν τα παιδιά τους να το κάνουν γιατί οι οικονομικές παροχές είναι ο τρόπος να τα ελέγχουν at all levels.Τύπε, είναι θέμα κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας, αν θες.
Στον προηγμένο δυτικό κόσμο, δεν υπάρχει αυτό το δίχτυ προστασίας που περιγράφεις, αλλά υπάρχει πράγματι σε χώρες όπως η Ελλάδα.
Εγώ που έζησα κάποια χρόνια έξω, είδα νέα παιδιά να απογαλακτίζονται και να δημιουργούν. Να σπουδάζουν και να δουλεύουν. Αυτά τα παιδιά γίνονται άντρες πολύ πιο γρήγορα, είναι σίγουρα πιο ώριμοι για οικογένεια, αντέχουν και δημιουργούν βελτιώνοντας τη θέση τους στην κοινωνία.
Στην Ελλάδα όλοι ξεκινάνε την καριέρα τους μετά τα 30, δηλ μετά τα μεταπτυχιακά, τον στρατό κλπ.
Κάτι που είναι εντελώς λανθασμένο imho και ξεκινάει από τους γονείς.
Γιατι εδω υπαρχουν προυποθεσεις για να γινει αυτο; Αφου το 80% της ελλαδας ειναι στο μεροδουλι μεροφαι, και ειναι αναγκασμενοι να ζουν ολοι μαζι και να ανεχονται ο ενας τον αλλον (σαν το σπιτι του B.B. ) για να μην ψοφησουν. Καλα να παθουν ας προσεχαν τι ψηφιζαν. -Ενας φιλος εχει εναν γιο στην γερμανια (ελληνογερμανο) και τωρα 16-17 χρονων μπαινει στην αντιστοιχη ευδαπ εκει- με πρωτο μισθο 1200e και θα συνεχισει την σχολη του ενω θα εργαζεται -θα εκπαιδευεται κ θα εξελισσεται σε βαθος χρονου μεσα απο αυτο. Εδω στην ελλαδα υπηρχε περιπτωση να συμβει ποτε αυτο;Aπλώς λεω οτι δεν ξερω κατα ποσο αυτα τα δυτικά προτυπα, οτι στα 18 πεταμε το παιδι στο δρομο, ειναι άξια μίμησης.
Η Ελλάδα ειχε άλλους κώδικες, απο αιωνες.
Και δεν νομιζω οτι ΑΥΤΟ ειναι που φταιει στη χωρα για ό,τι παει στραβα.
Θεωρείς τύπε ότι στα εξωτερικά ο μπαμπάς μεγαλογιατρός/μεγαλοδικηγόρος δεν παραχωρεί την εταιρεία του σε κάποια από τα παιδιά που τα έχει σπουδάσει αντίστοιχα;Είσαι έξυπνος άνθρωπος, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί κάνεις τον Αλέκο (pun intended).
Με αυτό το κοινωνικό μοντέλο, δημιουργούνται συν τω χρόνω, πιο robust κοινωνίες.
Ο κόσμος δημιουργεί επιχειρήσεις, δεν περιμένει από τον μπαμπά τα έτοιμα, όπως τόσοι και τόσοι στην Ελλάδα που κληρονομούν όχι μόνο σπίτια, αλλά και πελατολόγια έτοιμα από τον μπαμπά.
Δεν είναι τόσο απόλυτο αυτό, εντάξει δεν είναι και σαν την Ελλάδα που τα παρακαλάνε μέχρι τα 50 τους να "περάσουν από το σπίτι να φάνε" αλλά και αυτό το "στα 18 πετάμε το παιδί στο δρόμο" είναι άλλος ένας μύθος που αναπαράγεται για να δείξουμε ποσό ανώτερη ράτσα είμαστε.Aπλώς λεω οτι δεν ξερω κατα ποσο αυτα τα δυτικά προτυπα, οτι στα 18 πεταμε το παιδι στο δρομο, ειναι άξια μίμησης.
Η Ελλάδα ειχε άλλους κώδικες, απο αιωνες.
Και δεν νομιζω οτι ΑΥΤΟ ειναι που φταιει στη χωρα για ό,τι παει στραβα.
Ο @tellystalone6969 ανηκει στην πρώτη κατηγορία. Σου το υπογράφω.Καποιος απο αυτους που συνομιλω εδω μεσα και κοντραριζομαι, ανηκει σε καποια απο τις ομαδες που ανεφερες?
Η κολομβιανα μου έκανε δίσκο ..θυμάσαι που σου έλεγα ότι συμμετείχε στα λατιν γκραμυ κ δεν την πίστευα ..
Ε λοιπόν έβγαλε κ δίσκο
Ο βολκανο δεν τρολλαρει
Ούτε ο μπαρόκΟ βολκανο δεν τρολλαρει
Όπως οι δικοί μας οι βλάχοι που ήρθαν στην Αθήνα το '60 και το '70 ή πήγαν εξωτερικό...Σωστό γιατί δεν έχουν έξοδα θεαθήναι φιγούρας και δεν έχουν κι απαιτήσεις καθημερινότητας όσον αφορά την ζωή τους
Αποτέλεσμα μπορούν ν αποταμιευσουν
Γνωρίζω ψηστη πρώην σε σουβλάκια φίλου μου 15 χρονια
Ο φίλος μου το κλείσε μες στο 15
αυτός πήγε Αλβανία κι έχει 10διαμερισματα αγοράσει τουτέστιν 2000 το μήνα καθαρό εισόδημα
Αλλα 15 χρονια στην Ελλάδα είχε αγοράσει ένα παντελόνι κι ένα ζευγάρι γυαλιά
Μπλούζες φόραγε από το μαγαζί σπίτι πήγαινε με τα πόδια αμάξι μηχανάκι δεν είχε και γαμουσε αν κι όταν έβρισκε καμμια πατσαβούρα καθαρίστρια στο μαγαζί
Τώρα είναι πλούσιος για Αλβανία ευκατασττοε για Ελλάδα έχει μια βλάχα μουναρα από εκεί γυναίκα και κυκλοφορεί μ ένα τσαντάκι στο χέρι κ μαζεύει τα ενοίκια
Ούτε ο μπαρόκ
Εγώ είμαι με το μεγαλειοτατο ΣτρατηγόТоварищ бароков η δυσπιστία στο κόμμα κ στον σύντροφό βολκανο είναι ύψιστη αμαρτια
Αδελφέ, άμα το θέλεις φεύγεις και στην Ελλάδα, υπάρχουν τρόποι, αλλά μας αρέσει και η γκρίνια. Εγώ στα 19 έφυγα και πήγα να συγκατοικήσω, best decision ever.Γιατι εδω υπαρχουν προυποθεσεις για να γινει αυτο; Αφου το 80% της ελλαδας ειναι στο μεροδουλι μεροφαι, και ειναι αναγκασμενοι να ζουν ολοι μαζι και να ανεχονται ο ενας τον αλλον (σαν το σπιτι του B.B. ) για να μην ψοφησουν. Καλα να παθουν ας προσεχαν τι ψηφιζαν. -Ενας φιλος εχει εναν γιο στην γερμανια (ελληνογερμανο) και τωρα 16-17 χρονων μπαινει στην αντιστοιχη ευδαπ εκει- με πρωτο μισθο 1200e και θα συνεχισει την σχολη του ενω θα εργαζεται -θα εκπαιδευεται κ θα εξελισσεται σε βαθος χρονου μεσα απο αυτο. Εδω στην ελλαδα υπηρχε περιπτωση να συμβει ποτε αυτο;
Δεν είναι στον αξιακό τους κώδικα που λέει και ο τύπος alex71.Θεωρείς τύπε ότι στα εξωτερικά ο μπαμπάς μεγαλογιατρός/μεγαλοδικηγόρος δεν παραχωρεί την εταιρεία του σε κάποια από τα παιδιά που τα έχει σπουδάσει αντίστοιχα;
Στο λεμε αρκετο καιρο αλλα δε λες να γινεις ανθρωπος!!!Mαλλον πρεπει να αναθεωρησω το χιουμορ μου
+1Στο UK πολλοί γονείς με λεφτά λένε στα παιδιά τους να πάρουν student loan αν θέλουν να σπουδάσουν για να μπουν μετά στη διαδικασία να το αποπληρώσουν από το μισθό τους για να πάρουν σοβαρά τη διαδικασία των σπουδών και να γίνουν υπεύθυνα από μικρή ηλικία. Στην Ελλάδα και να υπήρχε η διαδικασία οι γονείς θα απέτρεπαν τα παιδιά τους να το κάνουν γιατί οι οικονομικές παροχές είναι ο τρόπος να τα ελέγχουν at all levels.